2018 mart-nisan anneleri

Ben de öyleyim canım biraz yalnızlıktan sanırım ben tekim genelde sen de öyle anladığım kadarıyla. Hormonlar vs tabi zaten mahvetti bizi uyu darlanınca ben öyle yapıyorum
Aynen yalnızım son 1.5 senedir malesef şu son zamanlar iyice zorlaşıyor gerginlik oluyo insanda bakalm nolcak ya bnde çok uyuyom valla uykuda olmasa gün gecmez

Iki oda twmizledim 2 gündür yatiyom ne.zormuş ya son zamanlar allaha şükür bebeğimin nevresimleri hariç herseyini.yikadm utuledim yerlestirdim rahatladım biraz

Evet cnm ya senin bayagi zor geçti hadi bnm sadece bulantım devm etti ama sende farklı sorunlarda oldu valla inşallah sağlıkla bebegini bi kucağına Alfa hepsini unutursun

Iki oda twmizledim 2 gündür yatiyom ne.zormuş ya son zamanlar allaha şükür bebeğimin nevresimleri hariç herseyini.yikadm utuledim yerlestirdim rahatladım biraz
Canım benim hadi güle güle kirletsin kızın hepsini,çok sevindim bitirmene iyice dinlen evide fazla önemseme olduğu kadar sen teksin aman dikkat et kendine artık az kaldı.

Evet cnm ya senin bayagi zor geçti hadi bnm sadece bulantım devm etti ama sende farklı sorunlarda oldu valla inşallah sağlıkla bebegini bi kucağına Alfa hepsini unutursun
Amin Canım hepimiz Rabbimin izni ile hayırlısıyla saglıkla alalım kucaklarımıza inşallah.

Cnm okadar ilerideyse dogum da evet heran veklemelisin kasilma da varmis tabi insallah vaktini bekler yinede cnm. Kac kilo cikti melek
Kilosunu telastan sormayı unutmuştum ultrason kağıdında göremediler ben fakülteye gidiyorum orda sadece bebek ıyi mi ona bakıyorlar ben sorarsam anca açıklıyorlar

Hakkaten he :) benim 7. Aydan sonra başladı şikayetler. O haftalarda bulantı vs olması normal ama ağrım var diyeni pek duymadım :) yada bizim canımız çok kıymetli değil :) iyice acı çekmeden sesimizi çıkarmıyoruz

Kızlar yatağı nasıl aldınız visco mu olmalı ne marka nerden aldınız mobilya kısmını aldık ama iç yatagı kalfı 60 a 120 cm

Kızlar valiz için liste yaptım aklınıza gelen olursa eklersiniz. Size de fikir olsun ekliyorum
Ped/ depent

Külot

Emzirme sütyeni

Emzirme atleti

Gecelik

Pijama

Sabahlık

Kalın çorap

Çorap

Terlik

Toka

Taç

Ruj kalem vs

Rollon

Temizlenme mendili

Göğüs pedi

Göğüs ucu kremi

Krem

Tarak

Diş fırçası/macunu

Bitki çayı (ıhlamur, kayısı poşet çaylar gaza vs iyi gelir)

Bardak

Hastane çıkışına kıyafet

Hurma normal doğum yapacaklar için

Bebek Çikolatası

Kraker vs acil durumluk yiyecek

Banyo malzemesi yazmadım sanırım hastanede duş almıycam almak isteyenler ekleyebilir

Kızlar yatağı nasıl aldınız visco mu olmalı ne marka nerden aldınız mobilya kısmını aldık ama iç yatagı kalfı 60 a 120 cm

İkeadan sert sünger aldık. Yataştan alacaktım ama hepsi yaylıydı. Yaylı yatak önerilmiyor ilk iki sene. Baya araştırıp çocuk dr una sorup aldık canım.

bende bugun ikeadan aldim canım tam ne aldigimi bilmiyorum fiyati aklimda sadece 206tlydi sungerdi ama icinde yay var miydi hatırlamıyorum her seyi incelemekten biraz yoruldum ve skldim ben artik en ufak bi seyde bile bir suru turu oluyo ve yapi geregi hepsine hakim olma ihtiyaci duyuyorum o da yoruyo beni ama yok yani bu konuda cok acemiyim hic hakimdegilim bi konuda bu da iyi oldu bana biraz torpulerim kendimi

İkeadan sert sünger aldık. Yataştan alacaktım ama hepsi yaylıydı. Yaylı yatak önerilmiyor ilk iki sene. Baya araştırıp çocuk dr una sorup aldık canım.

Tam olarak marka model ismi nedir kızlar bende bakıyım.

su iki gündür baya bi seyini aldık bebegimizin bebek bakim cantasi kaldi sanirim bi birde dolap kaldi ama dolabin acelesi yok simdilik, kiyafetlerini yıkamadim canta yapmadım ikimizede ve kendimi cok geride kalmis gibi hissediyorum çalışıyorum ayrica daha son iki haftam, nasil yetistircem ya...yarin ntsye giricem ilk defa 35.haftam bakalım ne olcak

Stres yapma canım yavaş yavaş yapılır yardım edecek birileri varsa hazırlıklara kolay olur senin için artık ufaktan cantanı hazırla ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…