- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.661
Tam olarak marka model ismi nedir kızlar bende bakıyım.
tugbacim vyssa yatagin adi bu olcusu tam 60-120Tam olarak marka model ismi nedir kızlar bende bakıyım.
Bebek çantası henüz almadım çok kullanmadığım temiz bir sırt çantam vardı onu kullancam ilk etapta. Verimli olmazsa sonra alıcam. Karaca home dan uyku seti aldım kenar korumaları da vardı. Kalitesi de fena değil.kizlar bir takim nevresimi bugun ikeadan aldik bi tane daha almak istiyorum ne önerirsiniz birde beşik kenar koruyucusunu diktiricem ben ikeadaki cok incecikti alti aydan sonra kafasini vurur bebek
birde canta alirken bebek icin özellikle hangi markayi tercih ettiniz esyalarini koymak icin
uyku seti cok pahali geliyo canım bana yorgani kullaniyoruz ya bir yil kullanmayacagim seye simdi para vermek istemiyorum tabi diger taraftan da almış kenara koymus oluyorsunBebek çantası henüz almadım çok kullanmadığım temiz bir sırt çantam vardı onu kullancam ilk etapta. Verimli olmazsa sonra alıcam. Karaca home dan uyku seti aldım kenar korumaları da vardı. Kalitesi de fena değil.
Doğru diyosun cnm kasılmalar m çok fazla valla ağrım da var biraz bakalm nolcakCanım benim hadi güle güle kirletsin kızın hepsini,çok sevindim bitirmene iyice dinlen evide fazla önemseme olduğu kadar sen teksin aman dikkat et kendine artık az kaldı.
Doğru söylüyorsun, hele bazen insanlar çıldırtıyor beni.
Doğum yaklastıkla güzel düşünceler korkuya bırakıyo ywriniÖyle söyleme canım, belki prenses gibi doğum yapacaksın. Güzel düşün, olumsuz düşündükçe daha çok çekiyoruz inan
Ayy aynen benimde şu son iki haftadır çok zorluyor ağrı konusunda kasılmalar artti nefes alamıyorum falan onn dışında hiç nazlanma falan da olmadı kız hiç Kullanamadim bu durumumu :))Hakkaten he :) benim 7. Aydan sonra başladı şikayetler. O haftalarda bulantı vs olması normal ama ağrım var diyeni pek duymadım :) yada bizim canımız çok kıymetli değil :) iyice acı çekmeden sesimizi çıkarmıyoruz
Cnm valla bnde yatasin kraft içi ürettiği viski yatagini aldım hani öyle sert deil çok yumusakda deil normal bişey ama sert mi almak lazımmış bilemedim bKızlar yatağı nasıl aldınız visco mu olmalı ne marka nerden aldınız mobilya kısmını aldık ama iç yatagı kalfı 60 a 120 cm
Cnm hiç öyle hissetme ya bnde daha dün bitirdim sayılır yıkama işini bi nevresimleri kaldı yikamacak ama bnmde kendimle ilgili eksiklerim çok pijama almadm terlik taç yok ortada bebek sekeri çikolatası kapı süsü hiçbişey almadım daha bayagi bi eksiğimiz var ve hiç halim de yok 36.haftaya giriyom perşembe doktora gidcem bakalm ne diycek ama biseylerin eksik olması geriyor insanısu iki gündür baya bi seyini aldık bebegimizin bebek bakim cantasi kaldi sanirim bi birde dolap kaldi ama dolabin acelesi yok simdilik, kiyafetlerini yıkamadim canta yapmadım ikimizede ve kendimi cok geride kalmis gibi hissediyorum çalışıyorum ayrica daha son iki haftam, nasil yetistircem ya...yarin ntsye giricem ilk defa 35.haftam bakalım ne olcak
Kontrole ne zaman gidicen mutlaka doktora agrılarını söyle canım,kasılmalarını.Doğru diyosun cnm kasılmalar m çok fazla valla ağrım da var biraz bakalm nolcak
Canım bende dün annemin burdaki avm de gördüm güzeldi çeşitleri herkes aldığına göre iyidir diye düşündüm.Madlenler daha uygundu fiyat.Bir model beğendik kilosu 120 tl di.Beyoğlu çikolatası gibi sırf fıstıklı dediler içi.50 tane gelir dedi kiloya .Hastaneye yakın hafta alıcam hoşuma gitti çünkü.İnternet sitesine bak çok çeşit var.Kızlar haciserif ten çikolata siparis i verenleriniz vardı nasıl geldi iyi mi bide kaç tane siparis verdiniz
Senle ben bulantıdan yapamadık Canım naz niyaz.Ayy aynen benimde şu son iki haftadır çok zorluyor ağrı konusunda kasılmalar artti nefes alamıyorum falan onn dışında hiç nazlanma falan da olmadı kız hiç Kullanamadim bu durumumu :))
Perşembe gnu gidcem cnm ya soyliycem valla çok kötüyümKontrole ne zaman gidicen mutlaka doktora agrılarını söyle canım,kasılmalarını.
Evet baktım şimdi cnm herkeste ordan bahsedince merak ettim bnde yaCanım bende dün annemin burdaki avm de gördüm güzeldi çeşitleri herkes aldığına göre iyidir diye düşündüm.Madlenler daha uygundu fiyat.Bir model beğendik kilosu 120 tl di.Beyoğlu çikolatası gibi sırf fıstıklı dediler içi.50 tane gelir dedi kiloya .Hastaneye yakın hafta alıcam hoşuma gitti çünkü.İnternet sitesine bak çok çeşit var.
Valla öyle cnm arrik. Kısmet olursa 2.de yaocam :))Senle ben bulantıdan yapamadık Canım naz niyaz.
Çok guzwl olmuş cnmKızlar lohusa terlik ve tacım yapıldı,ben biraz süslü sevdiğim için böyle yapıldı.Siz daha ufak süslerlede yapabilirsiniz,hazır kumaşdan baskılar var onlarıda yapıştırabilirsiniz.1 tk da çeyizimde yapılmıştı taşlı taçlarımda var onlarıda götürücem,Rabbim Hayırlısı ile giymeyi nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 2116062 Eki Görüntüle 2116060 Eki Görüntüle 2116059
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?