- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.681
Ebebekten stylo marka canta aldim. Hem sirt, hem el hem de yandan asmali olabiliyor.kizlar bir takim nevresimi bugun ikeadan aldik bi tane daha almak istiyorum ne önerirsiniz birde beşik kenar koruyucusunu diktiricem ben ikeadaki cok incecikti alti aydan sonra kafasini vurur bebek
birde canta alirken bebek icin özellikle hangi markayi tercih ettiniz esyalarini koymak icin
Sağol canım daha güzelleri senin olsun.Çok guzwl olmuş cnm
Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Valla öyle cnm arrik. Kısmet olursa 2.de yaocam :))
Haklısın aslında attım yorganı kenara seneye kullanırız diye birazda fazla kalın geldi yastığı yorganı ama almış bulundum bir kere değişimle uğraşmak istemedimuyku seti cok pahali geliyo canım bana yorgani kullaniyoruz ya bir yil kullanmayacagim seye simdi para vermek istemiyorum tabi diger taraftan da almış kenara koymus oluyorsun
ben bi tane ali ex.den.siparis vericem ama gec gelir heralde evdeki sirt cantasi mantikliymis
Arkadasın bulantısı bile olmadı canım sadece naz. Yedi haftalıkken gecenin köründe pizza aşerir mi bir insan :) vallahi bazen iyi kullanıyorlar şu durumu takdir ediyorum ben hiç öyle olamadım nazlı olmayı gerçekten isterdimİlk zamanlar uyku halim vardı çok bide kansızlığım hep halsizim,aşırı yorgun,bulantı doğru düzgün hiç beslenmemiştim,Şimdi bugün odasının aynasını taktırmaya gittik sonrada avm gezdim yorulmuşum Bide karnım çok büyük benim geçen sene safra kesesi ameliyatı olduğum için şimdi gerilince karnım çok acıyor.Bir gün iyiysem düzgün yediysem ertesi gün halsizim bulantım var.Allah yardımcımız olsun benimki zor geçti hep buna şükür diyorum bebeğim iyi olsunda bana yetiyor.
Ohh vallahi bende rahatladım aklım kalmıştı sende yapabildi mi diye. Dün bavul aldım iki bölmeli üste bebegin esyalarını alta kendiminkileri koyup eşimede yerlerini gösterip canta işini noktaladım şükür aklıma hep sen geldin acaba yapabildi mi diye cok sevindim ellerine saglık canım benim. Süt sagma cihazı aldın mı benim bir o eksikIki oda twmizledim 2 gündür yatiyom ne.zormuş ya son zamanlar allaha şükür bebeğimin nevresimleri hariç herseyini.yikadm utuledim yerlestirdim rahatladım biraz
Benim canım kıymetli değildir hiç canım ya keşke azıcık nazlı olaymışız eşimle üstüme gelme etme diye kaç kere tartıştım adam zorla naz yapayım istiyordu ama yok bende o potansiyel :) gerçekten canı acıyanda vardır ama bazıları hamileliği hastalık olarak göruyorHakkaten he :) benim 7. Aydan sonra başladı şikayetler. O haftalarda bulantı vs olması normal ama ağrım var diyeni pek duymadım :) yada bizim canımız çok kıymetli değil :) iyice acı çekmeden sesimizi çıkarmıyoruz
canım çok güzel olmuslar gule gule.kullan yalniz yakin zaman da sahit oldugum icin belirtmek istiyorum dogumdan sonra o suslu terlikler ayaga kalkinca batabilir dikkat edin:) ben normal bir terlik goturmeyi düşünüyorum yikanabilir olanlardanSağol canım daha güzelleri senin olsun.
Teşekkür ederim canım bakıyım bendeVyssa skönt bizim aldığımız. lateks olan var onun sertliği çok iyiydi ama lateks alerjisi olabilir diye almadık
Canım vyssa nın birkaç çeşidi var sanırım ölçüler standart demekki.Teşekkür ederimtugbacim vyssa yatagin adi bu olcusu tam 60-120
Canım ben karacadan uykuseti aldım.gecen e bebekte indirimdeydi bi kaç takım çarşaf ve yastık kılıfı seti aldım.babaanneside lcwden almıs nevresim o da güzel yani düşünebilirsin.anne bebek çantasını ben decathlondan aldım çok bölmeli olması ve sırta takılabilir olması önemliydi spor bi çanta sectim canım ileriye dönük kullanabilmek içinkizlar bir takim nevresimi bugun ikeadan aldik bi tane daha almak istiyorum ne önerirsiniz birde beşik kenar koruyucusunu diktiricem ben ikeadaki cok incecikti alti aydan sonra kafasini vurur bebek
birde canta alirken bebek icin özellikle hangi markayi tercih ettiniz esyalarini koymak icin
Bende araştırıyorum canım kimi ortepedik iyi diyo kimi sert.çocuk doktoru tanıdık var ona bi sorucam bu konuyu.Cnm valla bnde yatasin kraft içi ürettiği viski yatagini aldım hani öyle sert deil çok yumusakda deil normal bişey ama sert mi almak lazımmış bilemedim b
Çok güzeller canım mutlu sağlıklı günlerde kullan.bende terlik ve tacı aldım malzemeleride aldım kendim zevkime göre süslüycemKızlar lohusa terlik ve tacım yapıldı,ben biraz süslü sevdiğim için böyle yapıldı.Siz daha ufak süslerlede yapabilirsiniz,hazır kumaşdan baskılar var onlarıda yapıştırabilirsiniz.1 tk da çeyizimde yapılmıştı taşlı taçlarımda var onlarıda götürücem,Rabbim Hayırlısı ile giymeyi nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 2116062 Eki Görüntüle 2116060 Eki Görüntüle 2116059
Canım günaydın sancın az cıktıysa önemseme fazla ama dikakt et doğum izninede ayrılmadın yorma kendini fazla ayakta kalma.heyecan yapınca ve korkuncada sancı cıkıyormus nst de belki ilk deneyim olunca panik yapmıssındır kötü düşünme.kaç haftalık oldunuz bebiş nasılmış annesi gördünmügünaydın kızlar cumartesi günü kontrolümüz vardı. doktor nts soktu ve azcık sancım çıktı. erken değil mi sizce. her hafta kontrole cagıracakmış artık bir hafta nts bir hafta ultrasona bakacakmış oyle dedi.
teşekkürler canımCanım günaydın sancın az cıktıysa önemseme fazla ama dikakt et doğum izninede ayrılmadın yorma kendini fazla ayakta kalma.heyecan yapınca ve korkuncada sancı cıkıyormus nst de belki ilk deneyim olunca panik yapmıssındır kötü düşünme.kaç haftalık oldunuz bebiş nasılmış annesi gördünmü
Ben bugün 33+0 oldum kontrol 2 hafta sonra gecen hafta gitmiştik en son iyiydi hersey.ama artık daha sık baksa diyorum insan endişeleniyor bebek büyüdükçe.çatlak yok şimdilik ona takmıs durumdayım ayna elimde sürekli kontrol ediyorum.mide yanması dışında sorun yok gibi sükür.sende çatlak durumu ne canımteşekkürler canımnst alınca ultrasonda bakmadı nedense. 1 hafta sonra gel o zaman ultrasonda bakalım dedi. bebeğin kalp atışları güzel , onun haricinde magnezyum iç rahmi rahatlatır dedi. senin nasıl gidiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?