2018 mart-nisan anneleri

Ebebekten stylo marka canta aldim. Hem sirt, hem el hem de yandan asmali olabiliyor.

Haklısın aslında attım yorganı kenara seneye kullanırız diye birazda fazla kalın geldi yastığı yorganı ama almış bulundum bir kere değişimle uğraşmak istemedim

Arkadasın bulantısı bile olmadı canım sadece naz. Yedi haftalıkken gecenin köründe pizza aşerir mi bir insan :) vallahi bazen iyi kullanıyorlar şu durumu takdir ediyorum ben hiç öyle olamadım nazlı olmayı gerçekten isterdim

Iki oda twmizledim 2 gündür yatiyom ne.zormuş ya son zamanlar allaha şükür bebeğimin nevresimleri hariç herseyini.yikadm utuledim yerlestirdim rahatladım biraz
Ohh vallahi bende rahatladım aklım kalmıştı sende yapabildi mi diye. Dün bavul aldım iki bölmeli üste bebegin esyalarını alta kendiminkileri koyup eşimede yerlerini gösterip canta işini noktaladım şükür aklıma hep sen geldin acaba yapabildi mi diye cok sevindim ellerine saglık canım benim. Süt sagma cihazı aldın mı benim bir o eksik

Benim canım kıymetli değildir hiç canım ya keşke azıcık nazlı olaymışız eşimle üstüme gelme etme diye kaç kere tartıştım adam zorla naz yapayım istiyordu ama yok bende o potansiyel :) gerçekten canı acıyanda vardır ama bazıları hamileliği hastalık olarak göruyor

Vyssa skönt bizim aldığımız. lateks olan var onun sertliği çok iyiydi ama lateks alerjisi olabilir diye almadık
Teşekkür ederim canım bakıyım bende

tugbacim vyssa yatagin adi bu olcusu tam 60-120
Canım vyssa nın birkaç çeşidi var sanırım ölçüler standart demekki.Teşekkür ederim

Canım ben karacadan uykuseti aldım.gecen e bebekte indirimdeydi bi kaç takım çarşaf ve yastık kılıfı seti aldım.babaanneside lcwden almıs nevresim o da güzel yani düşünebilirsin.anne bebek çantasını ben decathlondan aldım çok bölmeli olması ve sırta takılabilir olması önemliydi spor bi çanta sectim canım ileriye dönük kullanabilmek için

Cnm valla bnde yatasin kraft içi ürettiği viski yatagini aldım hani öyle sert deil çok yumusakda deil normal bişey ama sert mi almak lazımmış bilemedim b
Bende araştırıyorum canım kimi ortepedik iyi diyo kimi sert.çocuk doktoru tanıdık var ona bi sorucam bu konuyu.

Çok güzeller canım mutlu sağlıklı günlerde kullan.bende terlik ve tacı aldım malzemeleride aldım kendim zevkime göre süslüycem

Kızlar dün kasıklarıma iğne batması gibi oldu ara ara neyin nesi anlamadım üşüttümmü acaba.adet sancısıda hiç bilmeyen biriyim onun gibimi diyorlar ama bilmiyorumki birden iğne batıyor gibi sızlıyor

Hastane çantası için kolonya koymayı unutmayın kızlar ben incir kokulu aldım fresh bişey.kağıt havlu normal el havlusu.kişisel bakım ürünleri losyon dudaklar kuruyormus balm onun için.emziren anne çayı.makyaj temizleyici.vs vs aklıma gelenleri not ediyorum eksik bişey kalmasın diye bu hafta sonuna bende bitirmiş olucam inş.

günaydın kızlar cumartesi günü kontrolümüz vardı. doktor nts soktu ve azcık sancım çıktı. erken değil mi sizce. her hafta kontrole cagıracakmış artık bir hafta nts bir hafta ultrasona bakacakmış oyle dedi.

Canım günaydın sancın az cıktıysa önemseme fazla ama dikakt et doğum izninede ayrılmadın yorma kendini fazla ayakta kalma.heyecan yapınca ve korkuncada sancı cıkıyormus nst de belki ilk deneyim olunca panik yapmıssındır kötü düşünme.kaç haftalık oldunuz bebiş nasılmış annesi gördünmü

teşekkürler canım nst alınca ultrasonda bakmadı nedense. 1 hafta sonra gel o zaman ultrasonda bakalım dedi. bebeğin kalp atışları güzel , onun haricinde magnezyum iç rahmi rahatlatır dedi. senin nasıl gidiyor canım

Ben bugün 33+0 oldum kontrol 2 hafta sonra gecen hafta gitmiştik en son iyiydi hersey.ama artık daha sık baksa diyorum insan endişeleniyor bebek büyüdükçe.çatlak yok şimdilik ona takmıs durumdayım ayna elimde sürekli kontrol ediyorum.mide yanması dışında sorun yok gibi sükür.sende çatlak durumu ne canım

Kızlar e bebekte bezlerde %28indirim var ben sipariş verdim ihtiyacınız varsa kaçırmayın.bebek bakım örtüsüde aldım çok işe yarıyormus

Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun hepimize inş bebişlerimzle birlkte nasılsınz baklım nasıl giidyor bu cuma kontorlüm var hadi hayırlısı olsun

park yatağa benzeyen bir beşik buldum 375 tlye nakite daha az almayı düşünüyorum kızlar. illa sallamaya bir şey lazım olur anneme emanet edince çocuğu.kocamda aptllık son gaz devam ediyor.doğalgazı hesaplayıp duruyor.çocuğu soba ile büyüteceğim diyor. kendisi hayatta kalır gibi yaşamış zaten parayla olan tüp bebeği hastalıktan öldürecek mi ne beyin var benim adam da bilmem.birinci doğmadan doğalgazı hesaplıyor ikinci üçüncü çocuktan bahsediyor şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…