2018 mart-nisan anneleri

evet insan görmek istiyor bebişi sürekli bende de çatlak yok canım. banyodan sonra badem yağı sürüyorum. insallah olmaz sende kötü düşünme bak bu haftaya kadar olmamış bundan sonrada olmaz insallah merak etme

Kızlar e bebekte bezlerde %28indirim var ben sipariş verdim ihtiyacınız varsa kaçırmayın.bebek bakım örtüsüde aldım çok işe yarıyormus
e bebek sürekli bakıyorum ama kampanyalı ürünler hep bitmiş oluyor. ama bezlere bakmamıştım. bakmak lazım. kaç num. siparis verdin canım yeni doğan mı

Hey allahım akıl fikir ver bu erkeklere ne denit bilemedim senin koca beni çıldırttı artık.çocuk olunca aklı başına gelir inşallah.bide tedaviyle oldu o bebiş artık onun gelecegini düşünerek adım atması gerek. Canım beşik mevzusuna gelincede ben bi elektrikli sallanan bide normal ahşap beşik aldım ama arkadaşım park yatak ve bebeği sallamak içinde hamak tarzı beşik almıs 100tl gibi uygun fiyata cok işine yarıyormus hatta bebek onda uyuyormus hep sonra yatagına alıyormus düşünebilirsin istersen

canım sen bunları düşünüp canını sıkma bence bak bebiş hissediyor bunları. zaten bahar bebişleri olacaklar çok fazla doğal gaz ısınma sorunu olmaz uzun süre. bebişe annen mi bakacak canım. çalışıyor musun

e bebek sürekli bakıyorum ama kampanyalı ürünler hep bitmiş oluyor. ama bezlere bakmamıştım. bakmak lazım. kaç num. siparis verdin canım yeni doğan mı
Canım her numaradan aldım hiç sorma 1 2 3 4.. nasılsa gerekli diyr aldım ama bakalım bebiş sevecekmi ama eşimde al nolcak beze dedi bide hangi markayla başlanırsa ona alışıyormus bebişler

İnşallah canım bi catlak önleyici gelicek bakalım cok güvendiğim bi hanım eczacı ve aktar aynı zamanda o göndericek inşallah catlamam ama bundan sonra kork diyo herkes.sağlıcakla gelsinde kızım napalım diyorum şimdid3n psikolojimi alıştırıyorum

insallah olmaz canım. onemli olan dediğin gibi bebişin sağlıcakla gelmesi. saka maka zamanda hızla geçiyor

Canım her numaradan aldım hiç sorma 1 2 3 4.. nasılsa gerekli diyr aldım ama bakalım bebiş sevecekmi ama eşimde al nolcak beze dedi bide hangi markayla başlanırsa ona alışıyormus bebişler
baya stok yapmışssın o zaman canım. bende aldım ama genellikle yeni doğan için aldım. stok yapmak lazım aslında

yavrum için gözüm görmez onu.Allah bana güç kuvvet versin ayakta durayım gelirim olsun. ona kaldıysa zaten damdaki hayvanlarla beraber büyütür kendi öyle büyümüş çünkü.çok dua ettim Allah akıl fikir versin diye Allah vermeyince vermiyor.babasına kızar ama kendi babasının farklı versiyonu .akşam diyor işte sobayla yetiştiririm diye bende dedim git sen koyun yetiştir öyle.bende 100 küsür tl lik buldum ama sağlam değildi bu seçtiğim hamak tarzına benziyor. biraz daha sağlam.bende sallayıp yerine yatırma taraftarıyım aman annem bacağında sallamasın yaaa.bunun bi de işe gitmeden gecelemesi var.

zaten yavrum ondan mı bilmem boşuna boğa burcunda gelmeyecek bu dünyaya.böyle babaya sağlam etkilenmeyen bir evlat lazım.amcası da boğa burcu.kendi annem bakacak çalışıyorum rapor alacağım haftaya 37. haftaya kadar çalışmak için.

insallah olmaz canım. onemli olan dediğin gibi bebişin sağlıcakla gelmesi. saka maka zamanda hızla geçiyor
Aynen ya zaman hızla geciyor dün eşimle konustuk hızlada büyüyecek diye.pusetine bakıp bakıp duygusallaşıyorum tek kişi götüreceksin hastaneye ama 2 kişiyle döneceksin düşünsene diyorum muazzam bişey allahım sağlıcakla göstersin o günleri hepimize

Canım neyseki annen bakacakmış bebeğe o konuda şanslısın bakıcıda büyümeyecek yavrun.şartlar el veriyorsa erken ayrılsan izine tüp bebek olunca insan daha korkuyor bide yaranılmaz erkeklere.O da bunalıma strese girdi bence yeni bi düzen sonucta bebek geliyor korkuları vardır sorumluluk artıcak baba olucak.ama iyi bi baba olucaktır endişelenme şuan ebeveynliği bilmiyoruzki hiçbirimiz ama öğreticek minik yavrular bize

kocam hiç bir şeyde irade sahibi değil onu öğrendim. evine kısan nankörlerin ayaklarını yalayan güvenilmez biri. evlenmeden bu kadar olacağını bilemezdim.tek ona öğretilen "çalış para kazan ailene yedirmeme.kendinde yeme."ev almaya bile iradesi yok ki baba olmaya olsun.doğaçlama kocacılık oynayarak yaptığını düşünüyor.bir kere gelmiştir benle doktora.onun sayesinde misafir ağırlamaktan misafirliğe gitmekten insanlarla bir arada olmaktan bir şeyler paylaşmaktan soğudum.bulunduğum il ve ilçede zaten ilk şokum özel doktor dahi olsa takiplerinde bebeğin o kadar umursanmaması. benim şuan normal doğuma engelim yok. daha erken bir vakitte devlette kadın doğumcu arattılar kasap gibi hemen kesip paralarını garantiye almaya meraklılar buradakiler.önce çocuğu takip edip yön vereceklerine.

Canım baktın istedipin gibi gitmiyo işler allah bebeğine saglık versin 1 cocuk yeter diyeceksin.allah olmayanlara versin bizde tek cocuk düşünüyoruz. Doktordan cok doktorcuk var haklısın bende çok kızıyorum

Canım baktın istedipin gibi gitmiyo işler allah bebeğine saglık versin 1 cocuk yeter diyeceksin.allah olmayanlara versin bizde tek cocuk düşünüyoruz. Doktordan cok doktorcuk var haklısın bende çok kızıyorum
evet bir çocuktan sonra sipral taktırmayı düşünüyorum.gerçi annem diyor spiralle adetlerin daha ağır kanamalı geçer bende 2 kez kansızlık tedavisi oldum.fakat hormonlu bi şeyle korunmak istemiyorum. korunduk yazz 25+4 ile bişeyimiz olmamasına rağmen tüp bebekle güç bela hamile kaldım.

Günaydınlarr kızlar bebeklerin çamaşırları için deterjanı dalin sıvı det. ve yumuşatıcı almak isteyenler Şok markette deterjanı 26,90 carrefour da yumuşatıcı 8,50 tl her ikisi de 2 litre

kızlar gyneferon kullanıyordum ama düzensiz şekilde işe giderken zor oluyor.troid hapımla ikisi aç karnına alınması lazım ayrı vakitlerde alınması lazım her zaman gece aç olarak yatamıyorum. kullandığım troid hapının gerçekten bende ödemi azalttığını gördüm.gnoferon da. daha önce makat çatlağından süpheleniyordum çizik gibi acıyordu.zaten ilerleyen aylarda.ya çok sırtımı yaslamam yada 4 ayak durur gibi çömelmem gerekiyor.böyle durunca da ishal gibi çok tuvalete çıkıyordum. millet kabızlık çeker. sonrasında gneferon kullanınca belirtilerin azaldığını farkettim. gebelik izninde daha kolay kullanırım. zaten, tıbbı imkansızlıklar harici hiçbir sorun yokken kesmeye çok meraklı para için burada doktorlar.

Almadm cnm ya ne biliyim.ilk aşamada gerek duymadım lazım olursa eşim gider alır hemen zaten.valla zor omdu ama yaptım canm ya en azından o işler bitti şimdi istediği zaman gelsede herseyi hazır bnm eksikleri var onu da halledecem bu aralar

Cnm valla dikkat et aetik ağrıların başlayabilir bendede ilk pyle olmuştu usuttum kesin dedim sonra daha farklı ağrılar vas gosterince anladım ki artık doğum ağrıları geliyo çok beter ağrılar normal doğumda ki ağrıya nasıl dayancam hiç bilmiyom bn adet sancısı nda oturup hüngür hüngür ağlayan biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…