2018 mart-nisan anneleri

Doğru söylüyorsun Canım haklısın.

Sağol canım benim,Hastanede giyiyim yeter Zaten resim çekilirken.Evde başka süslü babet ve terliklerim var.

Amin Canım sağol hepimiz inşallah.Banada annem yaptı ben beceriksizim,seninkileride yapınca at görelim.Dikkat et kendine evdeyim diye çok iş yapma.

Misafirler için lavanta kolonyası götürücem,hiç bilmiyordum miniğimin kız olucagını pembe süslettirmiştim şişesini.kendiminde küçük bir kolonyası var çantada her daim bulantılı anne olduğum için.Bende kısmetse bu hafta eve gidersem minik hanımın bavulunu hazırlıycam kendiminkinide bakalım.

Hiç bilmiyorumki kaçıncı haftadasın sen agrı falan hissediyormusun.

Bende şu odasını bir yerleştirsem başla bir şey istemiyorum duvar kagıdı cekilecek odaya hala duruyor öyle. Süt sagma makinasını bende öyle yapayım dedim ama o an panik yaptırmayayım diye alsam mı şimdiden bilemedim. Bugun ikramlıklarını hazırlıycam kendim yapmak istedim onlarıda yapayım atarım size de şimdi hastanedeyiz kontrolumuz var nstye baglanıcam bakalım neler olacak :)

Tüp bebek yapmışsınız,Size ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcınız olsun,Devletide 5 kez düşünüp bir yapın derim çünkü onlarda hiç seni düşünmüyor,tüp bebek normal Doğum yaptırmıyorlar İstanbul’da yaptıran özel doktorlar var onu biliyorum.Eşinizede akıl fikir versin .Ben devlete hiç gitmedim çünkü gidenlerden dinlediklerim yetti bana.

Canım bende lcwdan portakal çiçeği kolonyası aldım müthiş kokuyor onuda süslü bi kolonya şişesi alıp ona doldurdum. Şimdi çikolata ve ikramlık kokularını yapıcam.
Hastane Çantasına:
Kendim için deodarant ufak bir makyaj cantası,makyaj temizleyicisi,her ihitamale karşın jilet,tarak,mini ayna, 2 pijama 2 gecelik bir sabahlık,havlu ve bornoz. Hastaneden sonra giyecegim kıyafetler, göğüs kalkanı,göğüs pedi,depent,ped,lohusa kilodu bir kaç çorap bol miktarda iç çamaşırı,emzirme sütyeni ,göğüs çatlak kremi,terlik,saç kurutma makinası. Ben sezaryen ihtimaline karşı bu şekilde ayarladım bakalım hayırlısıyla gelsinler ne güzel birlikte atlattık resmen bu süreci keşke bir gün bir yerlerde karşılabilsek

Tatlim yazdiklarin güzel de . Deodoranti hatirlatim dedim :) senin bilecegin sey ama bebek deodorant kokusundan rahatsiz olup emmeyebiliyor. En guzeli anne kokusunu almasi :) ben degil dogum emzirme donemi boyunca ne deodorant ne parfum kullandim cnm. Bide sıktığımızda tam anne göğsüne yakin yer olunca rahatsiz edebilir.

Bir de ilk sutun gelmesi icin gogus kanallarinin cok sıkı olmamasi acisindan sıkı sutyen de takmamak gerek. Ilk gun ya takmam yada sungersiz penye tercih ederim herhalde

Canımcım tam benim kafadasın :) ama ben onlar icin yapmıyorum bebişimi en güzelinden karsılayıp hatıra kalsın istiyorum dugunumde cok laylaylomdum hiç bir şeyi usulüne uygun yapmadım hep pişmanlık duymuşumdur o yüzden bu kez yapıcam hemde yardım almadan kendim bitircem her şeyini. Pembe kolonya alıcam küçük kolonya şişeleri buldum onların içine koyup süsleyeceğim istanbuldaydın dimi sen tatbakta cok uyguna ikramlık kalın çikolatalardan var hemde süslü sadece alıp üstüne bebişin ismini yapıştırmak kalıyor ben onunda susunu kendim yapıcam kolonya şişesiyle aynı şekilde olsun diye lazer kesim yapan bir yerde pileksiye nehir yazdırıcam üstülerine yapıştırıcam. bugun baslıycam bitince atarım canım

Canım doğru bende cok sevmem agır kokuları amway diye bir markanın kokusu yok denecek kadar az bitkisel deodarantını kullanıyorum tavsiye ederim sizede bebegi rahatsız etmez hic kokusu yok

ben açıkçası normal doğurabilecekken sezeryan olmak istemiyorum. sezeryana karar verilecek haftalardan çok erken doktor aramaya yollanmam baya sinirlerimi bozu (kestirmeyeceksen başka kapıya hesabı ).özelde de böyle takip edip duruma göre normal yada sezeryan yapan bir doktora rastlamadım burada.direk sezeryan ve para gözüyle bakılıyor.kimse kendini üzmüyor uğraşmıyor.tabi devlettekilerin de normal doğuranlara bakışı belli. ikiz olsaydı normali hiç düşünmezdim.bir tane ile insanları zor doğurtuyorlar.

7 haftalikken aşerme olmaz ama biz kadinlardan korkulur :) 7 haftalik daha ne ki Bismillah :))

Rahim ağzı yetmezliği varmış bende.27.haftada ortaya çıktı.şükür artış olmadı ama benim kand enfeksiyon degerim yüksek çıkmış açıklık oldugu icin bebek enfeksiyon kapmadan alalim dedi dr.yarın spinal sezeryan ile dogacak bebegim inşallah.mart annesi olcaktım ama şubata kısmetmiş :)

Ayy cnm benim allah kolaycs kurtarsin ikinizi de. Ins kuvoze de ihtiyac duymadan kucsgna aliverirsin. Kilosu gelişmi nasildi iyiydi insallah. Bende de rahim sgzi yetmezlgi var heran tetikteyim dogacak die

Aaaaa ilk doğum yarın mı olacak hadi hayırlısı senin ve bebeğin için sağlıkla gelsin minnak bize de bir ara yazarsın iyileşince

sağlıkla gelsin bebişin kanda enfeksiyon hangi değerden anlaşıldı.neye baktılar?

Canım benim Hayırlısı olsun,dualarım seninle içini ferah tut bundada vardır bir hayır.Benimde dönmezse bebeğim spinal sezeryandan bahsetti doktor bakalım.Rabbim yarın en güzel şekilde Hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Hayırlı güzel doğumlar olsun,içimizden birinin Doğuma gitmesi duygulandırdı beni çok alışmışız buradakilere valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…