2018 mart-nisan anneleri

Kolay gelsin canım,sende benim gibi çok meraklısın bende herşey olsun istiyorum hastane odasını kameraya alıcaz ona hatıra kalsın diye,bizdede bu hafta hep hastane süslemeleri yapılıyor.Bi tane süslemiştik bir tane daha küçük şerbet şisesi süslüycez bardaklarla beraber hastane odası için götürücekmişiz ananesi dedi.Çikolataları,kolonyaları,hediyelik sabunları,anı defteri süslü kalemi,misafir kolonyası,kapı süsü,hastane odası süsleme seti,Minik kurabiyeler,atıştırmalık kek,şekerleme.hastanede koydukları küçük beşiğe bile süs diktik.Benim yatağıma pembe çarşaf tk.Dün gümüş cam aksesuar tepsiler vb aldım sunumları için hastanede.Hayırlısı ile gelsin miniklerimiz.

Canım ben adet sancısı nedir bilmem hiç o konuda şanslı hissediyordum ama doğum sancısı süpriz olacak sanırım bana allah yardımcımız olsun

Amin Canım sağol hepimiz inşallah.Banada annem yaptı ben beceriksizim,seninkileride yapınca at görelim.Dikkat et kendine evdeyim diye çok iş yapma.
Bende süsleyince foto atarım canım.gece uykusu kalmadı ewde sürekli uyku modundayım canım iş güç yapmıyorum ama komsular sana gelicez dedi 3 4 cocuklu insanlar hiç konusmusluğumda yok ama izne ayrıldım diyr tanışmaya geleceklermiş ben 26 yaşındayım onlar 40 üstü millet gezecek yer arıyor

Ayy hadi bakalım annesi prenses de senin gibi süslü olacak anlaşılan

Canım süt sağma makinesi aldım ben.lansinoh 2li elektrikli.nasılsa calışan anne olucaz illaki gerekli olacak diye sende düşünebilirsin

Ekran görüntüsü alıyorum yazdıklarını canım aklıma gelmeyenler olabiliyor.Kısmet dünya küçük belki karsılasırız biryerlerde

Ayyy canım yaaa ilk bebişimiz geliyormuu.sağlıcakla kucagına al inşallah kendini toparlayınca bizede yaz mutlu haberinizi darısı basımıza

Tabi dinlen uyu canım bebekler gelince uyuyamıycaz zaten duruma göre.Ya yaşlarıda büyükmüş biraz anlayışlı olmaları lazım çok tanışmak istiyorsa insan bebek doğunca birşeyler yapar evde bir 10 dk gelir durur hem tanışır hemde hayırlı olsun der giderler.4 çoçukla gelmek ne demek şaşkınım.Allah yardımcın olsun ne diyim sürekli kabul etmeyin valla artık ben koltukta bile doğru dürüst oturamıyorum uzun süre.

Arkadaşlar bebek çikolatası araştırdınız mı? Tadı güzel ve fiyatı uygun olan bir yer biliyorsanız paylaşır msnz? Hacı şerif, melodi vs inceledim. Hacı şerif in yorumları internette iyi değil. Bi sürü kötü yorum var. Melodinin de tadı nasıldır acaba. Yani fiyatlar da baya yükseliyor bildik markalarda ama sonuçta tadının iyi olması önemli.

Melodinin tadı çok güzel Canım biliyorum çoğu pastanelerede üretim yapıyorlardı.Zaten düşük fiyatlı çikolata yenmez bana göre.Hacı Şerif’in mağazasında baktım süslü bebek çikolatası içi sırf fıstıklı Beyoğlu çikolatası tadında dedi satıcı kız kilosu 120 di.Eger olmazsa ben İstanbul’da dilek pastaneleri çikolatası çok güzel var yada Pelit pastaneleri onlardan alıcam.Son hafta düşünüyorum almayı evde duruncada tadı bozuluyor.

Canım bi kere gelsinler cayımı içsinler hakkıyla agırlayım ama ben onlara gitmem oyle oluncada gelmezler heralde.ya gercekten kafa yapımın uyacagı arkadaslık kuracagım kişiler olsa neyse ama komşu sonuçta napalım artık.bizde cok sıkılmıştık degişiklik olucak bize iyi oldu sana geleceğimiz diyr msj atmıslar bide gülermisin aglarmısın 8 aylık hamileyim ya el insaf neyse artık susmak en iyisi

Yaaa evet cnm foto istiyorum mutlaka ne hazirlican bi soylersin bana da fikir olur. Bakalm bebis nasilmis cnm.valla bn ev temizliği ile uğraşıyorum mutfaga girişim bugün bitiremwdim ama dolapları silerken aetik bi.kısmı da yarına kaldı

Yaaa mutlaka at cnm şu çikolata fikri hoşuma gitti ismi nerden yazdircan ki bende yapayım ya biseyler çok tatlı telaşlar bunlar ama gel gör ki henüz hiç biseyim hazır deil stres oluyom artık bişey de kalmadi

bi site buldum şimdi pelitin çikolatalarını yapıyormuş yan marka ile Valonia, Pelit Çikolata ve Gıda Sanayi A.Ş. 'nin Tescilli Markasıdır diyor. madlenler uyguna geliyor baya 100 adet 110 tl diyor ama bilemedim.

Kaçıncı haftadasın makat geliş mi senin de bebeğin

Eşimin arkadaşı anlatıyormuş, eşi maç izlerken ağlayıp benim bebeğim maç izlemek istemiyor diyormuş olaya gel :) ah anam ah dedim kıyamam :))))

Eşim bir keresinde demişti ki, bazı kadınlar hamileliği kullanıyor çünkü normal zamanda onları nazlayan, her istediğini yapan kocaları olmadığı için demişti. Benim nazlı olmamamı da böyle yorumlamıştı, zaten her zaman özelsin demişti. Belki de haklıdır. Tabi çok zor geçen arkadaşları tenzi ederim, gerçekten zor hamilelik.

Ayy aynen benimde şu son iki haftadır çok zorluyor ağrı konusunda kasılmalar artti nefes alamıyorum falan onn dışında hiç nazlanma falan da olmadı kız hiç Kullanamadim bu durumumu :))
Ağrı sızı kusma, psikolojik gel gitler çok normal hepimiz yaşıyoruz ama bir örnek yazmıştım kız sürekli ağlayıp kızım onu yapmak istemiyor, kızım bunu yapmak istemiyor diye adamı bezdirmiş :) çocuk eşime senin eşinde böyle mi diye sormuştu :)

Doğum yaklastıkla güzel düşünceler korkuya bırakıyo ywrini
Evet bende de türlü türlü düşünceler, ya öyle Olursa yok böyle Olursa diye. Ne kadar olan yaparsak yapalım kuzum inan o gün herşey farklı olacak :) ben şubat annelerini okuyorum başlamışlar doğurmaya :) bir sonraki level nasılmış diye :)

Aa canım bende okuyum bari başımıza ne gelecek bakalım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…