2018 mart-nisan anneleri

Üstüste kasılmam var ishal de oldum o da belirti derler ayy kızlar valizim hazır değil bir sürü şey eksik ya doğuruyosam
Canım sakin ol derin nefes al yat uzan yalancı sancılardır onlar yanına bi yakınını cagır valizini biran önce hazırlayın birlikte.ishal doğum belirtisimiymiş ooo benim doğuma cok var desene ishal olsam göbek atacam ya canım cok yanıyo artık

Oyy minnak yüzünü göstermiş nihayet annesine yerim onun minnoş burnundanmaşallah canım haftasıyla uyumluysa sıkıntı yok bugün 32 mi oldun tam.gözün aydın dinlen güzelceee

ilk defa ntsye girdim sancim çıkmadi doktor ultrasonda bakti sonra 2500kg 48cm olmus minik kizimiz 35+1im 37de devletten calisamaz raporu alacagim icin.orda zaten bakarlar sen 38de gel dedi,kesinlikle calis boyle devam dedi is yap dedi bende zaten is yaptikca iyi oluyorum diger turlu hantallasiyorum hatta temizlik yapip oyle gittim doktora da,comelme egzersizi verdi perine masajini sordum yapabilirsin dedi ve iliskiyi ikiye cikardi haftada:))

Doğru söylüyorsun canım valizi toplamalıyım artık. Öyle derler doğum için bebeğe yer açılırmış ya da ıkınma sırasında annenin içi temiz olsun diye demekki :) doğal lavman ama kesin olacak diye bir şey yok herkese olmuyormuş ona endekslenme. Kabız mı oldun yine kayısıya aban valla yapcak bir şey yok şu probiyotik yoğurtlrdn da yiyebilirsin meyveli olan

Maşallah canım az kaldı artık bebişlere kavusmaya.çömelme egzersizi plates topunda zıplama falan tamam da ilişki olmuyo bizde ya hem bu dolmalık biber halimle cekici bulupta kendimi kocişe yaklaşamıyorum hemde ikimizinde endişesi var artık kocaman bir göbek var

7 haftalikken aşerme olmaz ama biz kadinlardan korkulur :) 7 haftalik daha ne ki Bismillah :))
Aynen valla korkulur iyi yapıyorlar :)) ben beceremiyorum :)))
Aa kavuşuyorsun demek miniğine Allah sag salim acısız agrısız kolay dogum nasip etsin canım kilosu iyiyse riske atmaya gerek yok hiç. İlk meleğimiz geliyor demek ben heyecanlandım

Uğraşmayı cok seviyorum canım ya bir de bebek için olunca cok hevesle yapıyorum :) Bende kapı süsünü kendim yaptım şimdi ikramlıklarını yapıcam diğerlerini tek tek yapınca cok maliyetli oluyor onun icin organizasyon firmasıyla anlaşıcam canım cok tatlı bir konsept begendim salıncaklı ayıcıklı bişi 350 tl dediler 50 tllik pleksi bebek ismide bana kalıyor yani 300 e gelecek birde fotograf icin anlasıcam düğünümde icimde kalan herseyi kuzuma yapıcam :)

Aynen canım bende illa ki işime yarayacak diye alayım diyorum şimdiden lansinoh iyiyse alayım ondan bende. Cok arastırarak hazırladım cantayı canım bebiş için koyduklarımıda yazıcam müsait zamanda oda işinize yarar insallah

Yorma kendini canım yavas yavas yap gerci hic yapmasan daha iyi ama bolca dinlenerek bitir yine kirlenecek doğuma kadar en azından temiz kalır Allah yardımcın olsun da kolayca bitir inşallah. Atarım tabi canım aldım bugün malzemeleri etiket işinide hallettim yarın gidip alıcam. Bebek iyiymiş cok şükür öyle aman amanda bir sancım cıkmadı ama nstde baglıyken hiç sancı hissetmedim. Dr iki hafta seni kendi haline bırakıyorum dedi bugun sezaryene kendimi hazırlayayım mı dedim hazırlama sonlara doğru karar vericem baktım normal dogumun mümkünatı yok o zaman karar vericez oda 39. Haftalarda olur anca dedi normal dogum yanlısı olması cok hoşuma gidiyor ya beni motive ediyor baya

Yaaa mutlaka at cnm şu çikolata fikri hoşuma gitti ismi nerden yazdircan ki bende yapayım ya biseyler çok tatlı telaşlar bunlar ama gel gör ki henüz hiç biseyim hazır deil stres oluyom artık bişey de kalmadi
Stres olma canım bir haftada halledersin herşeyini. Lazer kesimci buldum bir tane pileksi kelebeklere nehir yazdırıyorum çikolatalarada etiket bastırtıyorum hoşgeldin nehir yazılı yarın teslim alıcam 25 kelebek 100 tane etiket 22 tl tuttu kolonya şişesi aldım 25 tane belki ondan biraz daha alırım ama kalmasın diye az tuttum rakamı oda 40 tl tuttu yaptıracak olsan dünya para istiyorlar hemde el emeği olmuş olacak kuzuma buyuyunce verip bunları ben yaptım demek istiyorum

Yaa çok güzel dusunmussun valla cnm bende buralara bi bakacam yarın bi gün belki bende bulurum yaparım ne güzel ur bulsam

Eşimin arkadaşı anlatıyormuş, eşi maç izlerken ağlayıp benim bebeğim maç izlemek istemiyor diyormuş olaya gel :) ah anam ah dedim kıyamam :))))

Yaa vallahi cok güzel tespit kesinlikle durum tamamen bu eşin süper anlatmış bir de hamileliği hastalık gibi görmemek gerek yoksa bitmez 9 ay ben nasıl geçti anlamadım bile.

Çok şükür cnm inşallah normal olur ama hayırlısı neyse o olsn siz iyi okundu. Valla cnm 2 kisiyiz zaten evde gelen gidende yok çok kirlenmez halilari da bi 10 gün sonra veririm ki Temin kalsın onlar mecbur yapilmasi lazm cnm ya sonrasında hiç yapamam zaman olmaz

Canım benim hastane dışardan organizasyon kabul etmiyor hastane sadece kendi yapıyor oda sadece bebek yatağı süsleme ile kapı süsüne 1000 lira dedi,içerdeki süsleme hariç Doğumu 2O00 yada 2500 olsaydı hastane organizasyonu ile anlaşıcaktım ama doğumum 4000 lira doçent doktor farkıda alınıyor.sen çok uyguna bulmuşsun organizasyonu iyi yapmışsın herşey gönlüne göre olsun canım benim,sagolsun bizimde ananemiz herşeyi alıyor yapıyor bizim gönlümüze göre,biz beğeniyoruz o yapıyor hazır hastane için herşeyimiz.Allah nasip ederse o gün gelince kızkardeşim götürdüğümüz herşeyle süsler odayı hazırlar.Allah razı olsun Bana annem nişanımdada nikahımdada kına gecemdede ne istediysem yaptı Organizasyon şirketide vardı kınamda,düğünü oğlan tarafı istediği gibi yaptı gerçi onlarda organizasyon falan tuttu ama ben beğenmemiştim.Ama Doğumda farklı valla herşeyi kızım için yapıyorum şimdi ona ogün hatıra kalsın diye.

Bn okumaya korkuyorum sizinle böyle daha güzel :))

Hazırlıklar bitmiyordu :) çantamı.hazirlicam yarin çarşamba kontrolüm.var bebeğim kilosu ve boyu bi hafta önden gidiyor .68le hamile kaldım su an 76yim .ilk gebeligim sürekli yürüyorum herşeyin hayırlısı ama.normal doğum çok istiyorum ...Rabbim hepimizi hayirlisiyla bir avazda kurtarsın insallah

Eklentiler

• PicsArt_02-26-07.13.43.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 47
  • PicsArt_02-26-07.12.00.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 49
  • PicsArt_02-26-07.11.25.webp
    29 KB · Görüntüleme: 47
  • PicsArt_02-26-07.10.48.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 46
  • PicsArt_02-26-07.10.04.webp
    23 KB · Görüntüleme: 45
  • PicsArt_02-26-07.08.42.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 54
  • PicsArt_02-26-07.08.07.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 49
  • PicsArt_02-26-07.23.41.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 47
Benim de makat geliş daha da dönmez sanırım senin ki bari döner inş
Nasip Canım kızkardeşimin ilk doğumu normaldi,9 yıl sonra 2 ye hamile kaldı tersti bebek ne yürüyordu saatlerce hergün egzersiz dönüş hareketleri verdi doktoru onları yaptı,Evinde son güne kadar iş yaptı ama maalesef dönmemişti bebeği sancısı başlamıştı açılma 5 cm di hastaneye gittiğinde 1 saate yakın müdahale ettiler orda ama yok.artık açılma tamami ile gerçekleşti ama dönmedi bebek sezeryana alındı,onun için ben özel hiçbirşey yapmıyorum Rabbim ne şekilde nasip etti ise bana öyle olsun.O yüzden Canını hiç sıkma.Sezeryanı belden uyuşturmalı düşünüyormusun Canım.

Maşşallah annesi minik kuzuya,yüzünüde görmüşsün ne mutlu sana,Bol keyifli tatiller olsun yavrunla sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…