2018 mart-nisan anneleri

Ne guzel az almissin cnm kili valla bn senin iki katın aldım. Herseyide bitirmissin valla bravo

Yaa acayip duygulandım, aramızdan ilk Doğum sana kısmetmiş. İnşallah saglikla kucağına al bebeğini, Allah kolaylık versin.

Ishal erken dogum belirtisimi bir haftadir ishalim.... magnezyumdan sandimm bi ara verdim. Magnezyum icmeyince de cok kasiliyorum ...
Erken doğum değil canım doğum belirtisi diye okumuştum bir kaç yerde ama bir haftadan beri olan başka bir şeydir benim dediğim bir kerelik ishal

Bende koltukları ve halıları yıkatıcam on gün sonra bebiş temiz eve gelsin. Temizliğede duvar kagıtları bittiği gibi başlıcam ev temiz zaten cok ugrastırmaz bakalım şimdiden hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor :)

Benim hastanede kabul etmiyor olabilir canım daha konusmadım kabul ederlerse dısarıdan yaptırıcam bizimde hastanenin organizasyon firması var ama dediğin gibi baya pahalı hayırlısıyla gelsinlerde tatlı telaşlarımız gercek telaşlara dönüşsün hazırım artık :)

Ne guzel az almissin cnm kili valla bn senin iki katın aldım. Herseyide bitirmissin valla bravo

Nerdeeee o buzdağının görünen kısmı bende maalesef ilk heves çok aldım :) kuveti falan kaldı sadece bide hastane odası sunumluklari git gide agirlasiyor insan bitirmek en iyisi canım erkenden :)

kızlar hastane odasi susleme bin lira ne ya susu napacak bebek sahsen bana sacma geliyor üstüne para verip susletmek hadi hevesin varsa kendin yapta yani bin nedir yahu pes

Ağda kendim yapamiyorum(karnimdan dolayi)baskasina da yaptırmak istemiyorum ne yapicam bilmiyorum ...
benim canim tatli ya bende kendime yapam ancabaskasi ben gidiyorum canım bu yuzden hm bu arada sarisinlar daha hassas oldugu icin daha cok dikis olabiliyomus doktor zeytinyagi ile masaji onerdi makata kadar,sarisin bi arkadaşım baya kilo aldi bebegide tosuncuktu kiz sifir dikisle normal dogum yapti maşallah yani iyi hikayelerde var:)

O konuda da biraz kararsızım canım yaa komple uyusam mı diyorum belki dayanamam bilinçli halde girmeye sen nasıl düşünüyorsun

Son düzenleme:
Ben de şubat anneleri topiğine baktım pişman oldum herkes perişan valla iyice psikolojim bozuldu zaten iyi değildi tam oldum. Hatta bu yola girdiğime pişman oldum sakın böyle dememi eleştirmeyin bu elimde olan bir şey değil böyle hissediyorum. Canım da kıymetli bu en büyük etken. E birde normal doğum düşünüyordum o olmayacak sezaryenden korkuyordum onla ilgili bir sürü şey okudum. Yine mahvoldum anlayacağınız

valla cnm bitmiyo ya bende yapiyom yapiyom sanki hala dağ gbi is var valla artık olduğu kadar napalım sende çok yorma kendini canm ya

Canım sezeryandan korkma doktora göre degişiyo cerrahisi iyiyse kolay atlatırsın.hepimizi korku sardı bende normalden korkuyorum psikolojim hiç iyi degil.bebeğin sorumluluğu olacak bakabilecekmiyim nasıl olacak diye endişeliyim

Nerdeeee o buzdağının görünen kısmı bende maalesef ilk heves çok aldım :) kuveti falan kaldı sadece bide hastane odası sunumluklari git gide agirlasiyor insan bitirmek en iyisi canım erkenden :)
Kız be kiloya az almissin dedim karışıklık oldu galiba:)Ayy ne sunumluk hazirlaycan yazar misin cnm bizde fikir olsn biraz ya aynen insan agirlasiyo bn şu an oyleyim bunda aldığım fazla kilolarında etkisi var tabi psikolojmen de bitigim catLak gobegimi görünce bitiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…