- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.781
Ishal erken dogum belirtisimiÜstüste kasılmam var ishal de oldum o da belirti derler ayy kızlar valizim hazır değil bir sürü şey eksik ya doğuruyosam
Ne guzel az almissin cnm kili valla bn senin iki katın aldım. Herseyide bitirmissin valla bravoHazırlıklar bitmiyordu :) çantamı.hazirlicam yarin çarşamba kontrolüm.var bebeğim kilosu ve boyu bi hafta önden gidiyor .68le hamile kaldım su an 76yim .ilk gebeligim sürekli yürüyorum herşeyin hayırlısı ama.normal doğum çok istiyorum ...Rabbim hepimizi hayirlisiyla bir avazda kurtarsın insallah
Rahim ağzı yetmezliği varmış bende.27.haftada ortaya çıktı.şükür artış olmadı ama benim kand enfeksiyon degerim yüksek çıkmış açıklık oldugu icin bebek enfeksiyon kapmadan alalim dedi dr.yarın spinal sezeryan ile dogacak bebegim inşallah.mart annesi olcaktım ama şubata kısmetmiş :)
Teşekkürler canımm çok şükürMaşşallah annesi minik kuzuya,yüzünüde görmüşsün ne mutlu sana,Bol keyifli tatiller olsun yavrunla sana.
Erken doğum değil canım doğum belirtisi diye okumuştum bir kaç yerde ama bir haftadan beri olan başka bir şeydir benim dediğim bir kerelik ishalIshal erken dogum belirtisimibir haftadir ishalim.... magnezyumdan sandimm bi ara verdim. Magnezyum icmeyince de cok kasiliyorum ...
oyle düşünme canim ya :)Maşallah canım az kaldı artık bebişlere kavusmaya.çömelme egzersizi plates topunda zıplama falan tamam da ilişki olmuyo bizde ya hem bu dolmalık biber halimle cekici bulupta kendimi kocişe yaklaşamıyorum hemde ikimizinde endişesi var artık kocaman bir göbek var
Bende koltukları ve halıları yıkatıcam on gün sonra bebiş temiz eve gelsin. Temizliğede duvar kagıtları bittiği gibi başlıcam ev temiz zaten cok ugrastırmaz bakalım şimdiden hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor :)Çok şükür cnm inşallah normal olur ama hayırlısı neyse o olsn siz iyi okundu. Valla cnm 2 kisiyiz zaten evde gelen gidende yok çok kirlenmez halilari da bi 10 gün sonra veririm ki Temin kalsın onlar mecbur yapilmasi lazm cnm ya sonrasında hiç yapamam zaman olmaz
Benim hastanede kabul etmiyor olabilir canım daha konusmadım kabul ederlerse dısarıdan yaptırıcam bizimde hastanenin organizasyon firması var ama dediğin gibi baya pahalı hayırlısıyla gelsinlerde tatlı telaşlarımız gercek telaşlara dönüşsün hazırım artık :)Canım benim hastane dışardan organizasyon kabul etmiyor hastane sadece kendi yapıyor oda sadece bebek yatağı süsleme ile kapı süsüne 1000 lira dedi,içerdeki süsleme hariç Doğumu 2O00 yada 2500 olsaydı hastane organizasyonu ile anlaşıcaktım ama doğumum 4000 lira doçent doktor farkıda alınıyor.sen çok uyguna bulmuşsun organizasyonu iyi yapmışsın herşey gönlüne göre olsun canım benim,sagolsun bizimde ananemiz herşeyi alıyor yapıyor bizim gönlümüze göre,biz beğeniyoruz o yapıyor hazır hastane için herşeyimiz.Allah nasip ederse o gün gelince kızkardeşim götürdüğümüz herşeyle süsler odayı hazırlar.Allah razı olsun Bana annem nişanımdada nikahımdada kına gecemdede ne istediysem yaptı Organizasyon şirketide vardı kınamda,düğünü oğlan tarafı istediği gibi yaptı gerçi onlarda organizasyon falan tuttu ama ben beğenmemiştim.Ama Doğumda farklı valla herşeyi kızım için yapıyorum şimdi ona ogün hatıra kalsın diye.
Annemlerin semtte oturuyorsun canım hatta suan onlardayım Ümraniyeden buraya geldik yakın baya gitmeden özel mesaj atarsın bana sana yaptırdıgım yeri yazarım canım uygun bayaCekmekoy de cnm yakinm uzak sayilmam bakarım valla
Ne guzel az almissin cnm kili valla bn senin iki katın aldım. Herseyide bitirmissin valla bravo
kizlar doktora agdayida sordum hic bir sorun olmaz dedi merak edenlere soyleyim dedim
benim canim tatli ya bende kendime yapam ancabaskasi ben gidiyorum canım bu yuzden hm bu arada sarisinlar daha hassas oldugu icin daha cok dikis olabiliyomus doktor zeytinyagi ile masaji onerdi makata kadar,sarisin bi arkadaşım baya kilo aldi bebegide tosuncuktu kiz sifir dikisle normal dogum yapti maşallah yani iyi hikayelerde var:)Ağda kendim yapamiyorum(karnimdan dolayi)baskasina da yaptırmak istemiyorum ne yapicam bilmiyorum ...
Nasip Canım kızkardeşimin ilk doğumu normaldi,9 yıl sonra 2 ye hamile kaldı tersti bebek ne yürüyordu saatlerce hergün egzersiz dönüş hareketleri verdi doktoru onları yaptı,Evinde son güne kadar iş yaptı ama maalesef dönmemişti bebeği sancısı başlamıştı açılma 5 cm di hastaneye gittiğinde 1 saate yakın müdahale ettiler orda ama yok.artık açılma tamami ile gerçekleşti ama dönmedi bebek sezeryana alındı,onun için ben özel hiçbirşey yapmıyorum Rabbim ne şekilde nasip etti ise bana öyle olsun.O yüzden Canını hiç sıkma.Sezeryanı belden uyuşturmalı düşünüyormusun Canım.
valla cnm bitmiyo ya bende yapiyom yapiyom sanki hala dağ gbi is var valla artık olduğu kadar napalım sende çok yorma kendini canm yaBende koltukları ve halıları yıkatıcam on gün sonra bebiş temiz eve gelsin. Temizliğede duvar kagıtları bittiği gibi başlıcam ev temiz zaten cok ugrastırmaz bakalım şimdiden hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor :)
Tmm cnm ay ne güzel annecigine yakinsin sendeAnnemlerin semtte oturuyorsun canım hatta suan onlardayım Ümraniyeden buraya geldik yakın baya gitmeden özel mesaj atarsın bana sana yaptırdıgım yeri yazarım canım uygun baya
Canım sezeryandan korkma doktora göre degişiyo cerrahisi iyiyse kolay atlatırsın.hepimizi korku sardı bende normalden korkuyorum psikolojim hiç iyi degil.bebeğin sorumluluğu olacak bakabilecekmiyim nasıl olacak diye endişeliyimBen de şubat anneleri topiğine baktım pişman oldum herkes perişan valla iyice psikolojim bozuldu zaten iyi değildi tam oldum. Hatta bu yola girdiğime pişman oldum sakın böyle dememi eleştirmeyin bu elimde olan bir şey değil böyle hissediyorum. Canım da kıymetli bu en büyük etken. E birde normal doğum düşünüyordum o olmayacak sezaryenden korkuyordum onla ilgili bir sürü şey okudum. Yine mahvoldum anlayacağınız
Kız be kiloya az almissin dedim karışıklık oldu galiba:)Ayy ne sunumluk hazirlaycan yazar misin cnm bizde fikir olsn biraz ya aynen insan agirlasiyo bn şu an oyleyim bunda aldığım fazla kilolarında etkisi var tabi psikolojmen de bitigim catLak gobegimi görünce bitiyorumNerdeeee o buzdağının görünen kısmı bende maalesef ilk heves çok aldım :) kuveti falan kaldı sadece bide hastane odası sunumluklari git gide agirlasiyor insan bitirmek en iyisi canım erkenden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?