- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.801
Canım sezeryandan korkma doktora göre degişiyo cerrahisi iyiyse kolay atlatırsın.hepimizi korku sardı bende normalden korkuyorum psikolojim hiç iyi degil.bebeğin sorumluluğu olacak bakabilecekmiyim nasıl olacak diye endişeliyim
Bn kendim almaya caliscam ayna karşısında falan hiç gözüm kesmiyor şekilden şekile girmeyi evde girerim daha iyi bide bi utangaclik çöktü üstüme gidemiyorum :))Slm kızlar hayırlı geceler azcık yoğurt yiyip yatayım diyordum bi bakıyım dedim ne yapıyorsunuz diyebende allah izin verirse bu hafta kızımn cicilerini alıcaz inş ondan sonrada ağadaya gidecem tabi öncesinde cumaya kontorlüm var sorayım bir ağda işini diyorum içim raht etsin işini iyi yapanı bulamk lazım ağda için küçük küçük alıcak dikatli olucak benim canımda tatlıdır inş çok acımaz mecbur yapcaz ruyama bile girdi ağrım varmış diyorum ben temzlenmedim böyle nasıl olucak diyorum hemşire temzler diyolar onun için yol yakınken çaresine bakalım kızlar benimki dökülüyor azcık seyrelmiş gbi pek acımaz küçük küçük alıcak bide ama işte şekilden şekile girecz bu halde nasıl olucak baklım allh yardımcımz olsun inş
Zorlanırsan git canım yada senin. Yakınında kız kardeşin ablan yada akrabndan kimsen varsa onlardan yardım isteyebilirsin samimi ve iyi anlaştığın kişi olamlı tabi mecbur gidecem bn kimse yok çünkü ailem memlekette bir aldırsam oh be dünya varmış diycem zaten rahtım iki ay en azından komple aldırcam inş hadi ben yatr cnm iyi gecelerBn kendim almaya caliscam ayna karşısında falan hiç gözüm kesmiyor şekilden şekile girmeyi evde girerim daha iyi bide bi utangaclik çöktü üstüme gidemiyorum :))
Kız be kiloya az almissin dedim karışıklık oldu galiba:)Ayy ne sunumluk hazirlaycan yazar misin cnm bizde fikir olsn biraz ya aynen insan agirlasiyo bn şu an oyleyim bunda aldığım fazla kilolarında etkisi var tabi psikolojmen de bitigim catLak gobegimi görünce bitiyorum
Kız be kiloya az almissin dedim karışıklık oldu galiba:)Ayy ne sunumluk hazirlaycan yazar misin cnm bizde fikir olsn biraz ya aynen insan agirlasiyo bn şu an oyleyim bunda aldığım fazla kilolarında etkisi var tabi psikolojmen de bitigim catLak gobegimi görünce bitiyorum
Kaç haftaliksn canımBu gece ilk kez adet sancisi gibi sanci yasiyorum. Daha once ara ara kasilmalarim oluyordu ama agrim yoktu. Umarim erken dogum habercisi degildir. Duzenli araliklarla degil ama yeni basladi sayilir. Sizde var mi oyle bir agri?
Bende 34 haftaligm benim De oluyor korkma geçer hemen .Bu hafta 34. haftam
Ay insaallah oyledir. Cok korkuyorum ya. Ayni adet sancisi gibi,kasilma yok. Bu bir saatte 3 kez falan oldu.Bende 34 haftaligm benim De oluyor korkma geçer hemen .
Yalancı doğum sancıları oluyor bu hafta .
Valla onun doktorundan kaynakli herhlde. Brnde dikis kanamasi fln olmadi hic. Acı da ilk saattlee kacinilmaz. Bisey kalmiyor. Zaten yapistirma oluyor estetik dikiş oyle acik acik dikis diye bisey yokki ortada. Tabiki normali en dogali ama ben yine sezeryan olcagm icin cok mutlyum :) ins bu da onceki gibi kolay gecer. Bnce korkmaBen de şubat anneleri topiğine baktım pişman oldum herkes perişan valla iyice psikolojim bozuldu zaten iyi değildi tam oldum. Hatta bu yola girdiğime pişman oldum sakın böyle dememi eleştirmeyin bu elimde olan bir şey değil böyle hissediyorum. Canım da kıymetli bu en büyük etken. E birde normal doğum düşünüyordum o olmayacak sezaryenden korkuyordum onla ilgili bir sürü şey okudum. Yine mahvoldum anlayacağınız
ben de sezaryen olacağım canım peki sen anesteziyi nasıl istiyorsun? spinal mi olacak? ben kararsız kaldım ama tam bayılırsam ayılmak daha zor olur değil mi? bir de acıdan bebeğin yüzüne bakamıyorsun diyorlar inş öyle olmaz da bebeklerimizle de ilgilenebilirizValla onun doktorundan kaynakli herhlde. Brnde dikis kanamasi fln olmadi hic. Acı da ilk saattlee kacinilmaz. Bisey kalmiyor. Zaten yapistirma oluyor estetik dikiş oyle acik acik dikis diye bisey yokki ortada. Tabiki normali en dogali ama ben yine sezeryan olcagm icin cok mutlyum :) ins bu da onceki gibi kolay gecer. Bnce korkma
cnm ben genel anestezi olmuştum daha ameliyathanedeyken ayıldım sedyeyle odaya götürdüler 10 dk. sonra oğlum gelmişti yanıma mis gibi kokuyordu cennet kokulumben de sezaryen olacağım canım peki sen anesteziyi nasıl istiyorsun? spinal mi olacak? ben kararsız kaldım ama tam bayılırsam ayılmak daha zor olur değil mi? bir de acıdan bebeğin yüzüne bakamıyorsun diyorlar inş öyle olmaz da bebeklerimizle de ilgilenebiliriz
şimdi de mi genel anestezi düşünüyorsun canım? o anı görmek açısından da ben spinal düşünüyorum ama tam da karar vermedim..bu arada benim kız minnak olucak galiba 1840 gram ve 41 cm hala :) sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil..doktor beni 3 hafta sonra çağırdı nst ye falan da bağlamadı bahsetmedi bile hiç..bir bildiği vardır galibacnm ben genel anestezi olmuştum daha ameliyathanedeyken ayıldım sedyeyle odaya götürdüler 10 dk. sonra oğlum gelmişti yanıma mis gibi kokuyordu cennet kokulumtek sıkıntım sütüm gelmediği için çok ağlamıştı mama almamıştım acemilikten
bende sezeryana mecbur kalırsam sütüm gelmeyince panik olmaktan korkuyorum.cnm ben genel anestezi olmuştum daha ameliyathanedeyken ayıldım sedyeyle odaya götürdüler 10 dk. sonra oğlum gelmişti yanıma mis gibi kokuyordu cennet kokulumtek sıkıntım sütüm gelmediği için çok ağlamıştı mama almamıştım acemilikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?