2018 mart-nisan anneleri

Evet cnm yine genel düşünüyorum ben korkuyorum cesaretli değilim yani canım yanar o an diye oyyy minnoş annesi bunlar sağlığı yerinde olsun da bizim de 32+0 de 2,100 45 çıkmıştı öyle çok aman aman tosbikliği yok doktor doğana kadar 3,5 olur dedi senin ki de olur cnm o kiloya ulaşır merak etme sen bu haftalar hızlı kilo alımı başladı artık

bende sezeryana mecbur kalırsam sütüm gelmeyince panik olmaktan korkuyorum.
yok cnm tedarikli gidersen niye panik olasın yanında illa birileri olacak hemen hazırlayıp verirler mamasını sen yine sütü sağmaya çalışırsın gelirse

yok cnm tedarikli gidersen niye panik olasın yanında illa birileri olacak hemen hazırlayıp verirler mamasını sen yine sütü sağmaya çalışırsın gelirse
o süreç çok kritik bir süreç bazı bebeklere mama verince sonradan gelen sütü kabul etmeyebiliyorlar.

aynen canım 3 kilo olsun yeter bari diyorum artık :) sma mı düşünüyorsun mamayı ben hala hangisini alacağıma karar veremedim.

o süreç çok kritik bir süreç bazı bebeklere mama verince sonradan gelen sütü kabul etmeyebiliyorlar.
cnm ben öyle sorun yaşamadım ama şöyle düşün açsın sürekli ağlıyorsun o anda ne gelirse yersin di mi benim tosun öyleydi eve gelince sütüm geldi baktım ağlıyor hemen verdim göğsümü emdi şükürler olsun yine aynı olur inşallah

şeker yüklemesi 28.haftaya kadar diye biliyorum canm senin doktor mu böyle istedi
ben hiç yaptırmadım doktor değiştirince illa 75 gramlık istedi 32. hafta çalışabilir raporu almaya gelirken getir dedi.

inşallah öyle bebekler azınlıktadır.inşallah hep ne verirsek yerler.

evet cnm sma alıcam göğüs ucu kremim lansinoh bir de sudocrem alınacak onları takip ediyorum şuan :) indirimleri kaçırdım hep
trivazol vücutta pişik vb yerlere iyi geliyor acısını alıyor hepsinden etkili ama bebekli kadına yasak mı bilmiyorum.
aynen canım 3 kilo olsun yeter bari diyorum artık :) sma mı düşünüyorsun mamayı ben hala hangisini alacağıma karar veremedim.
bizim buralarda SMA bulunmuyor. en çok aptamıl gördüm. gördüm ben A101 de bile satılıyordu.yenidoğan bezi hangi marka almaya karar verdin?

cnm ben prima 1 ve 2 aldım ama eltim de diyor ki molfix in göbek bağı oyuntusu olanlar çok rahat oluyor dedi acaba mandala takılacak mı sürtüyor mu diye korkun olmuyor dedi acaba hastane için ondan alsam mı 40 lı paket bir tane

evet cnm sma alıcam göğüs ucu kremim lansinoh bir de sudocrem alınacak onları takip ediyorum şuan :) indirimleri kaçırdım hep
ben de sadece lansinoh aldım sudocrem almadım. o ne için canım o da mı göğüs için pişik için miydi? ben de biraz daha araştırayım da baby goat ile onun arasında kaldım.

kar yağmamasından dolayı etrafta tuhaf bir mikrop var kimisini grip yapıyor kimisini boğaz enfeksiyorunu.ilk belirtisi kişide bulantı hissi.
valla olur mu olur ama yarın işte son günüm maaşımı alıp çıkıcam evde dinlerim inşallah hasta olmam da

yenidoğan bezi için prima aldım canım 68li 2 paket 1 numara..1 paket de 2 numara aldım şimdilik...tam bilemedim 1 numarayı ne kadar kullanacağını açıkçası

molfix göbek oyuntulu olsa da kalite olarak primadan daha düşük konumda.en pahalı en kaliteli prima premimium care.sanırım ilk hangi bezi alırsan çocuk ona alışıyor gibi.Allahtan internette toptan koliyle bez satışları yapılıyor.1997 li yıllarda kardeşimi büyütürken paşa paşa her hafta benzin fiyatı gibi tırmanan bezleri alıp duruyorduk.bir hafta 5.10 tl oluyordu. bir hafta sonra 5.19 tl ye çıkıyordu.

valla olur mu olur ama yarın işte son günüm maaşımı alıp çıkıcam evde dinlerim inşallah hasta olmam da
vitamin hapları ile ben en fazla uyandığımda boğazım ağrıyor sonra geçiyor. terlememin haddi hesabı yok zaten. üstümdeki pijamanın al suyunu sık.yine de kalkınca boğaz ağrısı oluyor buna rağmen.devlet memuru olsam bende çıkmak isterdim.sabah işe uyanmak çok zor.hemen pilim bitiyor.

yenidoğan bezi için prima aldım canım 68li 2 paket 1 numara..1 paket de 2 numara aldım şimdilik...tam bilemedim 1 numarayı ne kadar kullanacağını açıkçası
gider heralde neden gitmesin.ortalama bir bebek il hastane çıkışı zıbın vs kıyafetlerini 2 hafta giyebiliyor. diye duydum.

cnm devlet memuru değilim ki ben özel sektördeyim ama işimi de komple bırakıyorum doğum sonrası izinler bitince çıkış işlemlerim yapılacak 30 umdan sonra ev hanımlığına terfi ediyorum

cnm devlet memuru değilim ki ben özel sektördeyim ama işimi de komple bırakıyorum doğum sonrası izinler bitince çıkış işlemlerim yapılacak 30 umdan sonra ev hanımlığına terfi ediyorum
bende değilim olsa ne güzel olurdu. doğum izninin bitişi işten çıkmaya mı karar verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…