- 7 Eylül 2011
- 1.258
- 621
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.821
Evet cnm yine genel düşünüyorum ben korkuyorum cesaretli değilim yani canım yanar o an diyeşimdi de mi genel anestezi düşünüyorsun canım? o anı görmek açısından da ben spinal düşünüyorum ama tam da karar vermedim..bu arada benim kız minnak olucak galiba 1840 gram ve 41 cm hala :) sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil..doktor beni 3 hafta sonra çağırdı nst ye falan da bağlamadı bahsetmedi bile hiç..bir bildiği vardır galiba
yok cnm tedarikli gidersen niye panik olasın yanında illa birileri olacak hemen hazırlayıp verirler mamasını sen yine sütü sağmaya çalışırsın gelirsebende sezeryana mecbur kalırsam sütüm gelmeyince panik olmaktan korkuyorum.
o süreç çok kritik bir süreç bazı bebeklere mama verince sonradan gelen sütü kabul etmeyebiliyorlar.yok cnm tedarikli gidersen niye panik olasın yanında illa birileri olacak hemen hazırlayıp verirler mamasını sen yine sütü sağmaya çalışırsın gelirse
aynen canım 3 kilo olsun yeter bari diyorum artık :) sma mı düşünüyorsun mamayı ben hala hangisini alacağıma karar veremedim.Evet cnm yine genel düşünüyorum ben korkuyorum cesaretli değilim yani canım yanar o an diyeoyyy minnoş annesi bunlar sağlığı yerinde olsun da bizim de 32+0 de 2,100 45 çıkmıştı öyle çok aman aman tosbikliği yok doktor doğana kadar 3,5 olur dedi senin ki de olur cnm o kiloya ulaşır merak etme sen bu haftalar hızlı kilo alımı başladı artık
şeker yüklemesi 28.haftaya kadar diye biliyorum canm senin doktor mu böyle istedikızlar yarın sabahtan izin alıp şeker yüklemesine gideceğim.öğleye kadar işime yetişirim diyorum.
cnm ben öyle sorun yaşamadım ama şöyle düşün açsın sürekli ağlıyorsun o anda ne gelirse yersin di mi benim tosun öyleydi eve gelince sütüm geldi baktım ağlıyor hemen verdim göğsümü emdi şükürler olsun yine aynı olur inşallaho süreç çok kritik bir süreç bazı bebeklere mama verince sonradan gelen sütü kabul etmeyebiliyorlar.
evet cnm sma alıcam göğüs ucu kremim lansinoh bir de sudocrem alınacak onları takip ediyorum şuan :) indirimleri kaçırdım hepaynen canım 3 kilo olsun yeter bari diyorum artık :) sma mı düşünüyorsun mamayı ben hala hangisini alacağıma karar veremedim.
ben hiç yaptırmadım doktor değiştirince illa 75 gramlık istedi 32. hafta çalışabilir raporu almaya gelirken getir dedi.şeker yüklemesi 28.haftaya kadar diye biliyorum canm senin doktor mu böyle istedi
inşallah öyle bebekler azınlıktadır.inşallah hep ne verirsek yerler.cnm ben öyle sorun yaşamadım ama şöyle düşün açsın sürekli ağlıyorsun o anda ne gelirse yersin di mi benim tosun öyleydi eve gelince sütüm geldi baktım ağlıyor hemen verdim göğsümü emdi şükürler olsun yine aynı olur inşallah
trivazol vücutta pişik vb yerlere iyi geliyor acısını alıyor hepsinden etkili ama bebekli kadına yasak mı bilmiyorum.evet cnm sma alıcam göğüs ucu kremim lansinoh bir de sudocrem alınacak onları takip ediyorum şuan :) indirimleri kaçırdım hep
bizim buralarda SMA bulunmuyor. en çok aptamıl gördüm. gördüm ben A101 de bile satılıyordu.yenidoğan bezi hangi marka almaya karar verdin?aynen canım 3 kilo olsun yeter bari diyorum artık :) sma mı düşünüyorsun mamayı ben hala hangisini alacağıma karar veremedim.
kar yağmamasından dolayı etrafta tuhaf bir mikrop var kimisini grip yapıyor kimisini boğaz enfeksiyorunu.ilk belirtisi kişide bulantı hissi.Ya benim 2 gündür sürekli midem bulanıyor bu da neyin nesi diyor insan
cnm ben prima 1 ve 2 aldım ama eltim de diyor ki molfix in göbek bağı oyuntusu olanlar çok rahat oluyor dedi acaba mandala takılacak mı sürtüyor mu diye korkun olmuyor dedi acaba hastane için ondan alsam mı 40 lı paket bir taneben hiç yaptırmadım doktor değiştirince illa 75 gramlık istedi 32. hafta çalışabilir raporu almaya gelirken getir dedi.
inşallah öyle bebekler azınlıktadır.inşallah hep ne verirsek yerler.
trivazol vücutta pişik vb yerlere iyi geliyor acısını alıyor hepsinden etkili ama bebekli kadına yasak mı bilmiyorum.
bizim buralarda SMA bulunmuyor. en çok aptamıl gördüm. gördüm ben A101 de bile satılıyordu.yenidoğan bezi hangi marka almaya karar verdin?
ben de sadece lansinoh aldım sudocrem almadım. o ne için canım o da mı göğüs için pişik için miydi? ben de biraz daha araştırayım da baby goat ile onun arasında kaldım.evet cnm sma alıcam göğüs ucu kremim lansinoh bir de sudocrem alınacak onları takip ediyorum şuan :) indirimleri kaçırdım hep
kar yağmamasından dolayı etrafta tuhaf bir mikrop var kimisini grip yapıyor kimisini boğaz enfeksiyorunu.ilk belirtisi kişide bulantı hissi.
yenidoğan bezi için prima aldım canım 68li 2 paket 1 numara..1 paket de 2 numara aldım şimdilik...tam bilemedim 1 numarayı ne kadar kullanacağını açıkçasıben hiç yaptırmadım doktor değiştirince illa 75 gramlık istedi 32. hafta çalışabilir raporu almaya gelirken getir dedi.
inşallah öyle bebekler azınlıktadır.inşallah hep ne verirsek yerler.
trivazol vücutta pişik vb yerlere iyi geliyor acısını alıyor hepsinden etkili ama bebekli kadına yasak mı bilmiyorum.
bizim buralarda SMA bulunmuyor. en çok aptamıl gördüm. gördüm ben A101 de bile satılıyordu.yenidoğan bezi hangi marka almaya karar verdin?
molfix göbek oyuntulu olsa da kalite olarak primadan daha düşük konumda.en pahalı en kaliteli prima premimium care.sanırım ilk hangi bezi alırsan çocuk ona alışıyor gibi.Allahtan internette toptan koliyle bez satışları yapılıyor.1997 li yıllarda kardeşimi büyütürken paşa paşa her hafta benzin fiyatı gibi tırmanan bezleri alıp duruyorduk.bir hafta 5.10 tl oluyordu. bir hafta sonra 5.19 tl ye çıkıyordu.cnm ben prima 1 ve 2 aldım ama eltim de diyor ki molfix in göbek bağı oyuntusu olanlar çok rahat oluyor dedi acaba mandala takılacak mı sürtüyor mu diye korkun olmuyor dedi acaba hastane için ondan alsam mı 40 lı paket bir tane
vitamin hapları ile ben en fazla uyandığımda boğazım ağrıyor sonra geçiyor. terlememin haddi hesabı yok zaten. üstümdeki pijamanın al suyunu sık.yine de kalkınca boğaz ağrısı oluyor buna rağmen.devlet memuru olsam bende çıkmak isterdim.sabah işe uyanmak çok zor.hemen pilim bitiyor.valla olur mu olur ama yarın işte son günüm maaşımı alıp çıkıcam evde dinlerim inşallah hasta olmam da
gider heralde neden gitmesin.ortalama bir bebek il hastane çıkışı zıbın vs kıyafetlerini 2 hafta giyebiliyor. diye duydum.yenidoğan bezi için prima aldım canım 68li 2 paket 1 numara..1 paket de 2 numara aldım şimdilik...tam bilemedim 1 numarayı ne kadar kullanacağını açıkçası
sudocrem pişik için cnm çok etkiliben de sadece lansinoh aldım sudocrem almadım. o ne için canım o da mı göğüs için pişik için miydi? ben de biraz daha araştırayım da baby goat ile onun arasında kaldım.
cnm devlet memuru değilim ki ben özel sektördeyim ama işimi de komple bırakıyorum doğum sonrası izinler bitince çıkış işlemlerim yapılacak 30 umdan sonra ev hanımlığına terfi ediyorumvitamin hapları ile ben en fazla uyandığımda boğazım ağrıyor sonra geçiyor. terlememin haddi hesabı yok zaten. üstümdeki pijamanın al suyunu sık.yine de kalkınca boğaz ağrısı oluyor buna rağmen.devlet memuru olsam bende çıkmak isterdim.sabah işe uyanmak çok zor.hemen pilim bitiyor.
gider heralde neden gitmesin.ortalama bir bebek il hastane çıkışı zıbın vs kıyafetlerini 2 hafta giyebiliyor. diye duydum.
evet canım haklısın dikkat edelim kendimize son zamanlar daha da ağırlasacağızÇok dikkat et kendine aman artık yorulmayın ne olur ne olmaz Canım.
bende değilim olsa ne güzel olurdu. doğum izninin bitişi işten çıkmaya mı karar verdin?cnm devlet memuru değilim ki ben özel sektördeyim ama işimi de komple bırakıyorum doğum sonrası izinler bitince çıkış işlemlerim yapılacak 30 umdan sonra ev hanımlığına terfi ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?