2018 mart-nisan anneleri

bende değilim olsa ne güzel olurdu. doğum izninin bitişi işten çıkmaya mı karar verdin?
Evet cnm işyeriyle konuştuk haberleri var yani işte kendim çıktığım için tazminatının hepsini vermem diyor acımasız özel sektör böyle işte

Evet cnm işyeriyle konuştuk haberleri var yani işte kendim çıktığım için tazminatının hepsini vermem diyor acımasız özel sektör böyle işte
bebeğin parasıyla mı kalkınacak orası aslında verdikleri parayı aldıktan sonra yaptıklrı için bimere şikayet edin. nasıl olsa bir daha oraya muhtaç olmayacaksınız.

Devamlı kontrole gittiğim doktor hastaneden ayrılacakmış eee benim doğum ne olacak dedim sende gelirsin oraya orda doğurursun dedi yani çok saçma bir durum şimdi başka hastane bakıcam ya

Cnm ona daha cok doktor karar veriyor. Ama artik daha cok spinal tercih ediliyor. Sebebi ise genel anestezinin verildiginde bebegin kanina daha cabuk karışırmış. Spinalde bebege ulasmadan dogum olurmuş. Bide genel daha riskli diolar.
Tabiki yine de tercih meselesidir annemde genel anestezi olmuş kardeşimde.

Ben spinal olduğumda hic bas agrisi fln cekmedim şükür. Ama acemiligime geldi acayp hareketlerde bulundum. :))) sonra igneyle tam uyuwtrdular bebeimi goremedim. Yaa hani spinalde dogun baslamsken bi şekilde kestgini anliyordum ama aci sifirdi. Bende saniyorumki tam uyusmamisim. Bi bagirdm fln uyusmadim. Doktor dioki bak anlıyorsun ama aci sifir degilmi evet ama uyusmadm fln die bagirirken bastilar igneyi ahahah :)))
Halbuki uyusmusum ne bilim heyecan yaptim herhaldee. Ama artik oyle yapmicam bebeimi görmek istiyorum o ani kacirmamaliyim

yok cnm tedarikli gidersen niye panik olasın yanında illa birileri olacak hemen hazırlayıp verirler mamasını sen yine sütü sağmaya çalışırsın gelirse
Süt hemen gelmiyor , 1 gün sonra toparlaniyosun dus alıyorsun geliyor . Ablam da böyle oldu 2. Sezaryen de böyleydi

Valla sezaryeni bu kadar güzel anlatan Dr lardan sonra bi seni gordum :) 2. Rahat geçer inşallah. Bu
arada sezaryen , ve çeşitleri epidural ignesi bunlarin hepsi bebeğe gidiyor malesef ..

O konuda da biraz kararsızım canım yaa komple uyusam mı diyorum belki dayanamam bilinçli halde girmeye sen nasıl düşünüyorsun
Bakalım doktor ne diyecek bir dahaki gittiğimde,Spinalden anesteziyede dönebiliyorlarmış bazen doktorum anlattı .Genel uyumakda istemiyorum kafam karışık şu an korkuyorum açıkçası Doğumun her türünden,Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Sezaryen düşünen arkadaşlar, eğer olacaksaniz, suyunuz gelmeden sezaryen olmayın . Araştırın bebek ve sizin için en sağlıklı olan sezaryen bu şekilde . Sezaryen doğan bebekler , hiperaktivite , astım , alerjik rahatsızlıklar , otizm ve son 10 senedir bebeklerde görülmeyen rahatsızliklar çıkıyor . O sebeple madem sezaryen olacaksınız , suyunuz gelsin.. Sağlıkla kucağımiza alırız inşallah

Arkadaşlar biz bebek odası aldık teşhirdeki yatağıda vereceklermiş ben o yatağı nasıl temizleyebilirim
Sirkeli su bez ile canım . Keşke teşhir kabul etmeseydin. Ama benim babam da Mobilyaci , teşhir deki ürün her zaman daha saglamdir der sağlıkla kullan inşallah

Valla sezaryeni bu kadar güzel anlatan Dr lardan sonra bi seni gordum :) 2. Rahat geçer inşallah. Bu
arada sezaryen , ve çeşitleri epidural ignesi bunlarin hepsi bebeğe gidiyor malesef ..
Aslında herkes korkutuyor Doğumun her şeklinden ama ünlü bir doktorun sözünü okumuştum,madem bu kadar zor geçmiş doğumları soruyorum tekrar neden hamile kalıyorlar diye.Geçen kontrole gittiğimde 1 haftalık sezeryanlı bayan kontrole gelmişti süper bakımlıydı saçları falan ayağında topuklu vardı,maşallah dedim baktıkça.

eskiden önce normal denerler sonra müdahale olarak sezeryana çevirirlerdi. şimdi direk kasaba bağlıyorlar.insanları çocuk doğurmaktan soğutuyorlar.yurt dışında hep nüfus artışı için normal doğuma yönlendiriyorlar.

Ben sezaryen olup da mutlu olan görmedim. Ama mecburi durumlar vardır yapılmalıdır. 1. Sezaryenlar çok rahat geçiyor ama sen 2. Ve 3 sezaryen yapanları dinle . Dikişler vs ağrıları 2 kat artıyor . Ben en yakinlarimda böyle gördüm . 2. Ve 3. Çok ağır geçti . Ablamin 2. Sezaryenin de bebek de en bariz farkettigimiz şey , bebeğin korkup titremesiydi ( çünkü vaktinden önce geliyor Dr buz gibi elleriyle onu alıyor Rahimden. Yanagimizi yaklastiriyoduk bebegin yanagina sakinlesiyordu. Allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin . Hayirlisi ne ise o olsun . Bırakalım bebek yapsın tercihini biz keyfi tercih yapmayalm

Ayy o kadar haklısın ki çokkk haklısın,avrupa da o kadar az sezaryen var,ona rağmen oradaki Dr lar sezaryeni daha da aza indirmek için kitap falan çıkarıyorlar . Ben çok şaşırıyorum ülkeme ne diyim

Canım yurtdışındada yapıyorlar sezeryanı arkadaşım kendi istegi ile sezeryan oldu normal Doğuma müsait olduğu halde.Burdada doktorlar normal Doğum yapıyorlar ama eger kişi kendi istegi ilede sezeryan olmak isterse o onun kararı ,bebeğim ters şu anda dönmezse mecbur giricem sezeryana yapıcak birşey Yok.Doğum şans işi o anda Rabbim ne nasip etti ise o oluyor ben buna inanıyorum.O yüzden hiçbirine kendimi şartlandırmadım hiçbirine.

Benim görümcem 3.cü sezeryanı oldu ben nişanlıyken kameraya alınmıştı odası,Çıktığında daha yüzüne makyaja başladı arkadaşı hergün ayrı giyinmişti saçları fönleniyordu.Yani diyeceğim kimse kimseyi korkutmasın kişiden kişiye değişiyor.Rabbim ne nasip etti ise o oluyor,Gerisi boş ,o yüzden hiçbirine şartlandırmadım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…