2018 mart-nisan anneleri

36 haftalikmiydin sen , seninle aramızda 2 hafta var diye hatırlıyorum .

Canim bende öyle stres içindeyim . Canım sigara istiyor ağzıma 8 aydır surmemisim. Anladım ki stresten . Sağlıkla kucağımiza almayi Rabbim nasip eylesin .

Canım doktorunu ara istersen o seni yönlendirir gel derse gidersin panik yapma yalnızsan yanına birini çağır hemen evde tek kalma.

Biter mi annem gecen yardıma gelmişti şuan ev yine eski haline döndü aynen canım yormayalım kendimizi bugun bitmek bilmeyen bir sancım var korkuyorum acıkcası
gaz yapınca geçiyorsa.pembe akıntı yoksa genelde endişelenecek kadar bir şey yoktur.

Merhabalar Kızlar,

Uzun süredir yazmıyorum ama mesajarınızı okuyorum. Dün doktor kontrolüm vardı minnoşumu gördüm çok tatlışız gözlerini açıp kapattı 35+0 dık boyumuz 46,9 kilomuz 2.657 gr dedi Allaha şükür iyimiş Kan tahlilllerim çok iyi çıktı

Yok cnm kimse yok yakinimda kendim halledicem bn arrik

Yeter cnm daha ne olsn bi sürü şey dusunmussun bana da fikir oluyo böyle bakalım ben neler yapcam

Biter mi annem gecen yardıma gelmişti şuan ev yine eski haline döndü aynen canım yormayalım kendimizi bugun bitmek bilmeyen bir sancım var korkuyorum acıkcası
Cnm nasıl oldun niye öyle sancilaandin ki yordun mu acaba kendini ya dikkatli ol lütfen son zamanlarimiz ne olcagi hiç belli olmuyo ya

Bana ebem bebeğin yerine yerleşme sancısı olur dedi senin hafta aralığında. On dk da bir düzenli sancı olursan yavaş yavaş hastaneye gel dedi..

Kızlar hepinize cook teşekkür ederim. Duşa girdim şimdi sancım hafifledi gibi ama devam ediyor eşimin gelmesini bekliyorum. Saat tutuyorum şimdi tekrar geldi yaklaşık 4 dakika sürüyor sancı ama aralıklarına bakıcam şimdi. Gaz sancısı değilde adet sancısı gibi karın altımdan başlayıp yumurtalıklara ve üst bacagıma yayılıyor agrısı bebişte o sancı geldikçe hafif hafif ama seri bir şekilde saga sola ittiriyor kendini o ne anlama geliyor anlayamadım. Panik yapmayayım diyorum hastane cantamdaki eksikleri koyup kapadım şimdi araca indiricem ne olur ne olmaz bakalım buarada 35+4 teyim tam olarak. Dün nstde öyle aman aman sancım cıkmadı bugun böyle oldu. Allah yardımcımız olsun iyi ki varsınız M mehtapmhtp88 L Linabasel34 C Canpare24 prnss T tugsem_10 Ece Didem CherryBlossom90

ayyy cnm hadi hayırlı haberle gel inşallah çok dikkat et arabaya tek inme eşini bekle cnm şimdi sen böyle yazınca bir tuhaf oldum hadi hayırlısı kuzum bende acilen kıyafetleri falan yıkayım ya

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

ayyy cnm hadi hayırlı haberle gel inşallah çok dikkat et arabaya tek inme eşini bekle cnm şimdi sen böyle yazınca bir tuhaf oldum hadi hayırlısı kuzum bende acilen kıyafetleri falan yıkayım ya
Yıka canım tabi ne olacagı belli olmuyor ben böyle bir sancı bi adet zamanı yasıyordum o günlere döndüm :) bebiş ultrasonda 39 haftalık cıkıyor acaba gelir mi ki erkenden. Aynen kapadım eşimi bekliyorum canm yarım saate gelir gideriz ama ben hemen gitmeyeyim su kanama fln mı bekleyeyim diyorum bilemedim sancılarada baktım düzensiz vuruyor ama uzun sürüyor

cnm bence gitmelisin nst nin durumuna göre seni yönlendirir doktorun oyy tosun kızım benim

Canim ya Allah yardım etsin . Senin bebeğin gelişimi önde olduğu için doğum olursa sorun olmaz . Düzenlidır doğum sancıları 3 dakika sürüyor toplam . Baslangic zirve ve bitiş . Doğum. Sancısı değil gibi ama bakalım hayırlısı olsun sağlıkli haberler ile dönersn inşallah. Sanko hep senden sonra ben gidecekmisim gibi hissediyorum doğuma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…