- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.881
36 haftalikmiydin sen , seninle aramızda 2 hafta var diye hatırlıyorum .Kızlar benim acayip bi sancım var bebişte hafif hafif hareket ediyor yani karnımı hic durmadan saga sola dogru cekiyor arada bi manevra yapıyor yumurtalıklarıma vuruyor agrısı korkmaya basladım dogum nasıl baslıyor ki. Yumurtalıkların üstünde feci bir agrı var gitsem mi şuan hastaneye beklesem mi
Canim bende öyle stres içindeyim . Canım sigara istiyor ağzıma 8 aydır surmemisim. Anladım ki stresten . Sağlıkla kucağımiza almayi Rabbim nasip eylesin .Yok canım senin için demedim ben çevredede konuşuyorlarya ister istemez hassasız ,sizler iyiki varsınız burda konuşuyoruz,dertleşiyoruz Canım niye kırılalım ama dediğim gibi bu ara çok hassasız bende sebepsiz ağlama başladı mesela durup dururken gözümden yaşlar boşalıyor,İyi bakın kendinize.
Canım doktorunu ara istersen o seni yönlendirir gel derse gidersin panik yapma yalnızsan yanına birini çağır hemen evde tek kalma.Kızlar benim acayip bi sancım var bebişte hafif hafif hareket ediyor yani karnımı hic durmadan saga sola dogru cekiyor arada bi manevra yapıyor yumurtalıklarıma vuruyor agrısı korkmaya basladım dogum nasıl baslıyor ki. Yumurtalıkların üstünde feci bir agrı var gitsem mi şuan hastaneye beklesem mi
Amin Canım inşallah.Canim bende öyle stres içindeyim . Canım sigara istiyor ağzıma 8 aydır surmemisim. Anladım ki stresten . Sağlıkla kucağımiza almayi Rabbim nasip eylesin .
gaz yapınca geçiyorsa.pembe akıntı yoksa genelde endişelenecek kadar bir şey yoktur.Biter mi annem gecen yardıma gelmişti şuan ev yine eski haline döndü aynen canım yormayalım kendimizi bugun bitmek bilmeyen bir sancım var korkuyorum acıkcası
Yok cnm kimse yok yakinimda kendim halledicem bn arrikZorlanırsan git canım yada senin. Yakınında kız kardeşin ablan yada akrabndan kimsen varsa onlardan yardım isteyebilirsin samimi ve iyi anlaştığın kişi olamlı tabi mecbur gidecem bn kimse yok çünkü ailem memlekette bir aldırsam oh be dünya varmış diycem zaten rahtım iki ay en azından komple aldırcam inş hadi ben yatr cnm iyi geceler
Yeter cnm daha ne olsn bi sürü şey dusunmussun bana da fikir oluyo böyle bakalım ben neler yapcamBenim seker siniri var o yüzden dikkat eserek yiyorum canım 8.ay 8kilo 10kilo ile tamamlamayı düşünüyorum.catlaklar için üzülme olsun yavrun iyi olsun yeter ki.ben catlamadim(annemden miras)ama benim de göğüs ucu problemim var ice donuk ve yara lansinoh krem sürmeye başladım inşallah iyi gelir.sunumluklar derken kurdan aldım emin önünden baklava ve lokum aldircam eşime kurdanlarida batircam zaten hoşgeldin bebek cikolatasi yaptırdım. Yine eminonunden mavi küçük şişeler aldım içine draje koyacagim.ayaklı şekerlik tarzı bi şey bulursam içine akide şekeri veya mavi renkli şekerleme düşünüyorum .
Cnm nasıl oldun niye öyle sancilaandin ki yordun mu acaba kendini ya dikkatli ol lütfen son zamanlarimiz ne olcagi hiç belli olmuyo yaBiter mi annem gecen yardıma gelmişti şuan ev yine eski haline döndü aynen canım yormayalım kendimizi bugun bitmek bilmeyen bir sancım var korkuyorum acıkcası
Tabi cnm bnm çok uzakta istediğim zaman gelemiyo malesef yakinimda olsa şu süreçte çektiğim zorlukların bindebirini yasamazdmSenin uzakta mı
Bana ebem bebeğin yerine yerleşme sancısı olur dedi senin hafta aralığında. On dk da bir düzenli sancı olursan yavaş yavaş hastaneye gel dedi..Kızlar benim acayip bi sancım var bebişte hafif hafif hareket ediyor yani karnımı hic durmadan saga sola dogru cekiyor arada bi manevra yapıyor yumurtalıklarıma vuruyor agrısı korkmaya basladım dogum nasıl baslıyor ki. Yumurtalıkların üstünde feci bir agrı var gitsem mi şuan hastaneye beklesem mi
ayyy cnm hadi hayırlı haberle gel inşallah çok dikkat et arabaya tek inme eşini bekle cnm şimdi sen böyle yazınca bir tuhaf oldum hadi hayırlısı kuzum bende acilen kıyafetleri falan yıkayım yaKızlar hepinize cook teşekkür ederim. Duşa girdim şimdi sancım hafifledi gibi ama devam ediyor eşimin gelmesini bekliyorum. Saat tutuyorum şimdi tekrar geldi yaklaşık 4 dakika sürüyor sancı ama aralıklarına bakıcam şimdi. Gaz sancısı değilde adet sancısı gibi karın altımdan başlayıp yumurtalıklara ve üst bacagıma yayılıyor agrısı bebişte o sancı geldikçe hafif hafif ama seri bir şekilde saga sola ittiriyor kendini o ne anlama geliyor anlayamadım. Panik yapmayayım diyorum hastane cantamdaki eksikleri koyup kapadım şimdi araca indiricem ne olur ne olmaz bakalım buarada 35+4 teyim tam olarak. Dün nstde öyle aman aman sancım cıkmadı bugun böyle oldu. Allah yardımcımız olsun iyi ki varsınızM mehtapmhtp88 L Linabasel34 C Canpare24 prnss T tugsem_10 Ece Didem CherryBlossom90
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Kızlar hepinize cook teşekkür ederim. Duşa girdim şimdi sancım hafifledi gibi ama devam ediyor eşimin gelmesini bekliyorum. Saat tutuyorum şimdi tekrar geldi yaklaşık 4 dakika sürüyor sancı ama aralıklarına bakıcam şimdi. Gaz sancısı değilde adet sancısı gibi karın altımdan başlayıp yumurtalıklara ve üst bacagıma yayılıyor agrısı bebişte o sancı geldikçe hafif hafif ama seri bir şekilde saga sola ittiriyor kendini o ne anlama geliyor anlayamadım. Panik yapmayayım diyorum hastane cantamdaki eksikleri koyup kapadım şimdi araca indiricem ne olur ne olmaz bakalım buarada 35+4 teyim tam olarak. Dün nstde öyle aman aman sancım cıkmadı bugun böyle oldu. Allah yardımcımız olsun iyi ki varsınızM mehtapmhtp88 L Linabasel34 C Canpare24 prnss T tugsem_10 Ece Didem CherryBlossom90
Yıka canım tabi ne olacagı belli olmuyor ben böyle bir sancı bi adet zamanı yasıyordum o günlere döndüm :) bebiş ultrasonda 39 haftalık cıkıyor acaba gelir mi ki erkenden. Aynen kapadım eşimi bekliyorum canm yarım saate gelir gideriz ama ben hemen gitmeyeyim su kanama fln mı bekleyeyim diyorum bilemedim sancılarada baktım düzensiz vuruyor ama uzun sürüyorayyy cnm hadi hayırlı haberle gel inşallah çok dikkat et arabaya tek inme eşini bekle cnm şimdi sen böyle yazınca bir tuhaf oldum hadi hayırlısı kuzum bende acilen kıyafetleri falan yıkayım ya
cnm bence gitmelisin nst nin durumuna göre seni yönlendirir doktorun oyy tosun kızım benimYıka canım tabi ne olacagı belli olmuyor ben böyle bir sancı bi adet zamanı yasıyordum o günlere döndüm :) bebiş ultrasonda 39 haftalık cıkıyor acaba gelir mi ki erkenden. Aynen kapadım eşimi bekliyorum canm yarım saate gelir gideriz ama ben hemen gitmeyeyim su kanama fln mı bekleyeyim diyorum bilemedim sancılarada baktım düzensiz vuruyor ama uzun sürüyor
Tamam canım gelsin gidelim öyleyse doğru söylüyorsuncnm bence gitmelisin nst nin durumuna göre seni yönlendirir doktorun oyy tosun kızım benim
Canim ya Allah yardım etsin . Senin bebeğin gelişimi önde olduğu için doğum olursa sorun olmaz . Düzenlidır doğum sancıları 3 dakika sürüyor toplam . Baslangic zirve ve bitiş . Doğum. Sancısı değil gibi ama bakalım hayırlısı olsun sağlıkli haberler ile dönersn inşallah. Sanko hep senden sonra ben gidecekmisim gibi hissediyorum doğuma .Kızlar hepinize cook teşekkür ederim. Duşa girdim şimdi sancım hafifledi gibi ama devam ediyor eşimin gelmesini bekliyorum. Saat tutuyorum şimdi tekrar geldi yaklaşık 4 dakika sürüyor sancı ama aralıklarına bakıcam şimdi. Gaz sancısı değilde adet sancısı gibi karın altımdan başlayıp yumurtalıklara ve üst bacagıma yayılıyor agrısı bebişte o sancı geldikçe hafif hafif ama seri bir şekilde saga sola ittiriyor kendini o ne anlama geliyor anlayamadım. Panik yapmayayım diyorum hastane cantamdaki eksikleri koyup kapadım şimdi araca indiricem ne olur ne olmaz bakalım buarada 35+4 teyim tam olarak. Dün nstde öyle aman aman sancım cıkmadı bugun böyle oldu. Allah yardımcımız olsun iyi ki varsınızM mehtapmhtp88 L Linabasel34 C Canpare24 prnss T tugsem_10 Ece Didem CherryBlossom90
hayırlısı gelişimi iyise gelir sağ sağlim bebeişin.Tamam canım gelsin gidelim öyleyse doğru söylüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?