2018 mart-nisan anneleri

Ayyy sende mi cnm. Bu bebisler erknci yaa dayanamiyorlar icerde. Ins sancilari durdururlar da biraz daha bekler bebis. Nasil sancilarin oluo cnm tarif edebilirmisin

Canım Rabbim yardımcınız olsun inşallah doğmaz bekler bebeğin biraz daha

Gece 2de adet sancisi gibi sanci girdi. 1dk kadar surdu. Sonra asagi yukari 20dkda bir geldi. Sabaha karsi artti. Sonra dusa girdim kesildi. Yarim saat sonra bir daha geldi. Bu aralarda gayet normaldim. Sadece sanci girince bi durakliyodum. Benim bobrek tasindab dolayi oluyomus. Bakalim nolcak. Ciger gelistirici igne yaptilar. 3 serum yapildi. Insaallah bekler.

Bu arada burasi bana erken gosterim gibi oldu. Neye ihtiyacimiz var anladim gibi.
Eger benim gibi erken yatacaksaniz devlet hastanesine ve yaniniza refakatci almiyorlarsa;
Kitap, gazete gibi okunacak seyler
Telefon sarj kablosu
Telefon
Kucuk bir defter ve kalem-sanci, ilac vs bilgi kaydetmek icin
Pijama takimi
Terlik(ozel hastane degilse suslu almayin. Tuvalette islanir.)
Toka
Tarak
Buyuk rulo havlu kagit
Islak mendil
Buyuk sise su( hastaneden veriyolar ama bitiyo)
Gece ve aralarda atistirmaliklar-meyve,cerez,kucuk yogurt gibi
Corap, ic camasiri alt ust, gunluk ped, atlet
Carsaflar cok hijyenik degil. Evden cok yeni takim olmayan,basina bi sey gelse uzulmeyeceginiz carsaf, yastik kilifi ve ince pike
Sabahlik ayakta gezerken hos ama yatakta rahatsiz ediyo giyemedim. Yelek giyiyorum daha rahat geldi.

Bebek icin gerekenler icin hepimizin bi listesi var zaten. O yuzden yorum yapmiyorum. Hem onu deneyimleyemedi.

31 +5 günlüğüm Canım az kaldı bakalım.

Merhaba canım uzun zamandır yoktur arada yaz merak ediyoruz doğum yaklaştı artık senin.maşallah bebişede sağlıklı olmanıza sevidim

Canım çok gecmiş olsun bugün giremedim kulübe.bebişim gelişimi iyiydi çok sükür ki.her ihtimale karsı sorunsuz doğum olur sanırım sağlıcakka gelir ama acele etmesin ufaklık dualarımız seninle ama ciğer geliştirici yaptımı o önemliymiş

Kizlar sancilar cok siklasti ve hastaneye gittim. Yatis verdiler. Ne kadar yaticagim belli degil. Nstte sanci cikiyor.
Ayy canım ya çok gecmiş olsun neler olmus öyle yeni okudum.İnşallah acele etmez bebişin ciğer geliştirici yapmaları iyi olmus her ihtimale karşı.bizede haber ver dualarımızdasın.

Canım astımın ne alemde benimki çok nefes darlığı yapıyo artık foster kullanıyorum ama yok hiç rahat değilim

Bununla geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Canım astımın ne alemde benimki çok nefes darlığı yapıyo artık foster kullanıyorum ama yok hiç rahat değilim
Canım iyiyim şu anda şükür bu ay farklı bir ilaç içiyorum doktor kontrolündeyim,mutlaka nefes darlığı için doktoruna Doğumdan yazı al herhangi bir anestezi Alman gerekirse hastaneye bilgi olsun neler yapacakları ile ilgili.Benim doktorum yazı yazacak marttaki kontrolümde.Doktora söyle ilacın iyi gelmediğini ama artık biraz bebekde Zorlar nefesini.Dikkat et kendine Canım.

Yaaa cnmm ne yaptın nasıl olfun çok merak ediyorum ne dedi doktor

Bebişin ve senin için hayırlısı olsun

Katılıyorum sanq cnm ya belki normal olamayacak ne diye herkes baştan söyle kötü böyle kötü sezeryan diye icimize kurt dusuruyolar ki bizde isteriz normal olsn hersey ama olmayınca olmuyo napalim

Hangi ilacı alıyorsun, aslında foster iyiydi bana ama üşüttüm heralde 10 gündür daralma var

Ayy çok şükür cnm bnm ya dikkat et lütfen kendine çatı muayenes i agritti mi nasıl yaptı doktor mu ebe mi yaptı ya

Beyazkediiiiii Aslında haklı üretilen yerler nasıl bilmiyoruz sonuçta teşhirde üzerinde çarşaf vardır zaten bir şey olmaz güzelce süpürgeyle çektir tozu varsa diye sonra sirkeli su en güzeli. İçin çok da rahat etmezse üZerine alez alırsın

Şükür kızlar ben yavruma kavuştum dün hayırlısıyla. Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inş.
Yaaa tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin iyi huylu güzel insanlarla karsilastirsin rabbim hayırlısıyla bizdr alsaydik kucağımıza nasıl bi duygudur tahmin edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…