- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.921
Aynen canım igne oldugum halde sancıları hissediyorum 37 38 gibi gelsin vallahi yok demem :) vaktinde gelirse normal gelemez
Ayyy sende mi cnm. Bu bebisler erknci yaa dayanamiyorlar icerde. Ins sancilari durdururlar da biraz daha bekler bebis. Nasil sancilarin oluo cnm tarif edebilirmisin
Canım Rabbim yardımcınız olsuninşallah doğmaz bekler bebeğin biraz daha
31 +5 günlüğüm Canım az kaldı bakalım.Acımıyor çok fazla benim sonrasında iki gün biraz ağrıdı kıl köklerim. Kökler biraz daha güçleniyor gebelikte sanırım öyle duymuştum. Ağdada pek anlamıyorsun ben yaptırdım insanın kafası rahatlıyor. Ama tek kullanımlık açtırın küçük konserve ortak ağdadan yaptırmayın.
Aynen canım gece dört beş kere kalkıyorum birde reflü var bende acıyla fırlıyorum oturur pozisyona
Çok normal üşütme ayaklarını falan o da artırıyor. Bol su içip uzanın diyor dr lar öyle zamanlarda
Sağol canım desteğin için inş iyi geçer hepimizin elimiz mahkum bir şekilde geçicez bu yoldn
Ben de kararsızım dr umla konuşup karar veririm bana kalsa uyumak isterim daha önce vajinal yolla iki operasyon geçirdim ikisinde de genel anestezi olup uyudum. Tabi bu dikişli daha farklı allah yardımcımız olsun. Bir de ucunda bebekler var ameliyat olmak anestezi almak kesilmek dikilmek neyse de bakmamız gereken bebeğimiz ve süt derdimiz var yoksa ben de normalmiş sezaryenmiş çok takılmam.
Canım sağol desteğin için. Ben acısında da değilim pek yukarda dediğim gibi ucunda bebekler var sütüm gelmeZse derdi var bunlara takıyorum çok.
Ağrın kasılman olmuyorsa nst yi zaten 35 / 36 dan sonra istiyorlar genelde
Canım keşke almasaydın teşhir indirim yaptılarsa mantıklı ama. Güzelce süpürüp sirkeli su ile silcen madem aldın
Amin canım hakkımızda hayırlısı en güzeli olsun inşallah. Rast gitsin iyi geçsin doğumlarımız. Sen kaçıncı haftadasın şimdi. Az kaldı hepimizin.
Canım Hayırlısı neyse o olsun canım,erkenmi, Doğuma ne kadar vardı senin.Rabbim yardımcın olsun içini ferah tut.Kizlar sancilar cok siklasti ve hastaneye gittim. Yatis verdiler. Ne kadar yaticagim belli degil. Nstte sanci cikiyor.
Merhaba canım uzun zamandır yoktur arada yaz merak ediyoruz doğum yaklaştı artık senin.maşallah bebişede sağlıklı olmanıza sevidimMerhabalar Kızlar,
Uzun süredir yazmıyorum ama mesajarınızı okuyorum. Dün doktor kontrolüm vardı minnoşumu gördüm çok tatlışız gözlerini açıp kapattı 35+0 dık boyumuz 46,9 kilomuz 2.657 gr dedi Allaha şükür iyimişKan tahlilllerim çok iyi çıktı
Canım çok gecmiş olsun bugün giremedim kulübe.bebişim gelişimi iyiydi çok sükür ki.her ihtimale karsı sorunsuz doğum olur sanırım sağlıcakka gelir ama acele etmesin ufaklık dualarımız seninle ama ciğer geliştirici yaptımı o önemliymişKızlar hepinize cook teşekkür ederim. Duşa girdim şimdi sancım hafifledi gibi ama devam ediyor eşimin gelmesini bekliyorum. Saat tutuyorum şimdi tekrar geldi yaklaşık 4 dakika sürüyor sancı ama aralıklarına bakıcam şimdi. Gaz sancısı değilde adet sancısı gibi karın altımdan başlayıp yumurtalıklara ve üst bacagıma yayılıyor agrısı bebişte o sancı geldikçe hafif hafif ama seri bir şekilde saga sola ittiriyor kendini o ne anlama geliyor anlayamadım. Panik yapmayayım diyorum hastane cantamdaki eksikleri koyup kapadım şimdi araca indiricem ne olur ne olmaz bakalım buarada 35+4 teyim tam olarak. Dün nstde öyle aman aman sancım cıkmadı bugun böyle oldu. Allah yardımcımız olsun iyi ki varsınız@mehtapmhtp88 @Linabasel34 C Canpare24 @prnss @tugsem_10 Ece Didem @CherryBlossom90
Ayy canım ya çok gecmiş olsun neler olmus öyle yeni okudum.İnşallah acele etmez bebişin ciğer geliştirici yapmaları iyi olmus her ihtimale karşı.bizede haber ver dualarımızdasın.Kizlar sancilar cok siklasti ve hastaneye gittim. Yatis verdiler. Ne kadar yaticagim belli degil. Nstte sanci cikiyor.
Hepimizin istegi o benimde bebeğim öncelik o.Ben ciddi derecede astım hastasıyım hamileyken astım krizine girdim ölümden döndüm,ona rağmen normal istiyorum ,ama ters bebeğim dönerse güzel,dönmezse mecburen alıcak bu kadar olumsuz yazılmasın diye dedim.Sezeryan zaten tehlikeli benim için astım doktorum yazı gönderecek hastaneme Neler yapılması gerektiğini,Hayır bu zorluklarla uğraşırken ahkam kesmeleri hiç hoşuma gitmiyor.Yani demem o hakkımızda Hayırlısı neyse o olsun ,gerisi boş kimsenin kendi planıyla olmuyor Doğum .Rabbim ne derse o olucak bana hangisini nasip etti ise ben ona tabiyim.
Bununla geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Canlar çıktım şimdi hastaneden kendi doktorum vardı cok mutlu oldum vallahi ilgilendi baya nst çekildi az sancım cıkıyor çatı muayenesi oldum acılmam yokmuş korkmayın hiç üç beş saniyelik bir şeymiş çatı muayenesi. Bebiş baya hareketsiz o kdr ugrastı doktor ama uyanmadı arada bi hareket ediyor derin uykuda dedi dr yatıracaktı ama evim yakın dedim yatırmadı sabaha kadar bir şey olursa gel dedi zaten doğum başlarsa durdurmam hiç bebişin gelişimi iyi dedi bi igne vuruldum su agrılar icin şimdi eve gidiyoruz bakalım ne olacak dün biraz üşüdüm ondan oldu sanırım yaçok dikkat edin kendinize kızlar vallahi her şey etkiliyor suan bizi
Canım iyiyim şu anda şükür bu ay farklı bir ilaç içiyorum doktor kontrolündeyim,mutlaka nefes darlığı için doktoruna Doğumdan yazı al herhangi bir anestezi Alman gerekirse hastaneye bilgi olsun neler yapacakları ile ilgili.Benim doktorum yazı yazacak marttaki kontrolümde.Doktora söyle ilacın iyi gelmediğini ama artık biraz bebekde Zorlar nefesini.Dikkat et kendine Canım.Canım astımın ne alemde benimki çok nefes darlığı yapıyo artık foster kullanıyorum ama yok hiç rahat değilim
Yaaa cnmm ne yaptın nasıl olfun çok merak ediyorum ne dedi doktorKızlar hepinize cook teşekkür ederim. Duşa girdim şimdi sancım hafifledi gibi ama devam ediyor eşimin gelmesini bekliyorum. Saat tutuyorum şimdi tekrar geldi yaklaşık 4 dakika sürüyor sancı ama aralıklarına bakıcam şimdi. Gaz sancısı değilde adet sancısı gibi karın altımdan başlayıp yumurtalıklara ve üst bacagıma yayılıyor agrısı bebişte o sancı geldikçe hafif hafif ama seri bir şekilde saga sola ittiriyor kendini o ne anlama geliyor anlayamadım. Panik yapmayayım diyorum hastane cantamdaki eksikleri koyup kapadım şimdi araca indiricem ne olur ne olmaz bakalım buarada 35+4 teyim tam olarak. Dün nstde öyle aman aman sancım cıkmadı bugun böyle oldu. Allah yardımcımız olsun iyi ki varsınız@mehtapmhtp88 @Linabasel34 C Canpare24 @prnss @tugsem_10 Ece Didem @CherryBlossom90
Acımıyor çok fazla benim sonrasında iki gün biraz ağrıdı kıl köklerim. Kökler biraz daha güçleniyor gebelikte sanırım öyle duymuştum. Ağdada pek anlamıyorsun ben yaptırdım insanın kafası rahatlıyor. Ama tek kullanımlık açtırın küçük konserve ortak ağdadan yaptırmayın.
Aynen canım gece dört beş kere kalkıyorum birde reflü var bende acıyla fırlıyorum oturur pozisyona
Çok normal üşütme ayaklarını falan o da artırıyor. Bol su içip uzanın diyor dr lar öyle zamanlarda
Sağol canım desteğin için inş iyi geçer hepimizin elimiz mahkum bir şekilde geçicez bu yoldn
Ben de kararsızım dr umla konuşup karar veririm bana kalsa uyumak isterim daha önce vajinal yolla iki operasyon geçirdim ikisinde de genel anestezi olup uyudum. Tabi bu dikişli daha farklı allah yardımcımız olsun. Bir de ucunda bebekler var ameliyat olmak anestezi almak kesilmek dikilmek neyse de bakmamız gereken bebeğimiz ve süt derdimiz var yoksa ben de normalmiş sezaryenmiş çok takılmam.
Canım sağol desteğin için. Ben acısında da değilim pek yukarda dediğim gibi ucunda bebekler var sütüm gelmeZse derdi var bunlara takıyorum çok.
Ağrın kasılman olmuyorsa nst yi zaten 35 / 36 dan sonra istiyorlar genelde
Canım keşke almasaydın teşhir indirim yaptılarsa mantıklı ama. Güzelce süpürüp sirkeli su ile silcen madem
Canım eşim almış yenisini alalım diyorum ne gerek var yeniler çokmu hijyen üretiliyo diyo
Bol sirkeli su ile sil çatır çutur :)
Canlar çıktım şimdi hastaneden kendi doktorum vardı cok mutlu oldum vallahi ilgilendi baya nst çekildi az sancım cıkıyor çatı muayenesi oldum acılmam yokmuş korkmayın hiç üç beş saniyelik bir şeymiş çatı muayenesi. Bebiş baya hareketsiz o kdr ugrastı doktor ama uyanmadı arada bi hareket ediyor derin uykuda dedi dr yatıracaktı ama evim yakın dedim yatırmadı sabaha kadar bir şey olursa gel dedi zaten doğum başlarsa durdurmam hiç bebişin gelişimi iyi dedi bi igne vuruldum su agrılar icin şimdi eve gidiyoruz bakalım ne olacak dün biraz üşüdüm ondan oldu sanırım yaçok dikkat edin kendinize kızlar vallahi her şey etkiliyor suan bizi
Katılıyorum sanq cnm ya belki normal olamayacak ne diye herkes baştan söyle kötü böyle kötü sezeryan diye icimize kurt dusuruyolar ki bizde isteriz normal olsn hersey ama olmayınca olmuyo napalimBurada sezeryan dogumun surekli soyle kotu boyle kotu diye yorumlar yazilmasini dogru bulmuyorum. Tabi ki bilgi alisverisi yapiyoruz ama normal dogumda da neler neler olabiliyor hatta bazen kalici sonuclar doguruyor. Sezeryanci bir doktor edasiyla konustum farkindayim ama zorunlu olarak olacaklar ya da benim gibi normal doguma psikolojik olarak bu haftaya kadar hazir olamamis kisiler de var.
Doktorum sonuna kadar normal dogumu destekliyor,her gittigimde beni normal doguma yonlendiriyor ama ben icimdeki korkuyu atamiyorum.. ailemde de sezeryan mi deyip gozlerini açanlar, ay senin sutun de gelmez deyip beyin suzgecinden gecirmeden direk lafi ortaya soyleyenler dolu.. halbuki oyle olabilecegi gibi diger ornekler de ayni cogunlukta.. gecen yil spinal sezeryan yapmis 3 tane arkadasimin sutu ilk 4 saat icinde bebegine yetecek kadar geldi, mama falan da verilmedi. Yani bence ister normal olsun ister sezeryan bu olay genetik..
Ben tamamen icimi dokmek icin yazdim,kimseyle tartisacak halim yok,ama lutfen gerek burda gerekse baska biryerde dogum sekilleri hakkinda detayli seyler anlatacakken biraz empati yapalim,her iki dogum hakkinda da pozitif hikaye yoksa anlatacagimiz,anlatmayalim daha iyi..
Cnm 34.haftada misin sen.Kizlar sancilar cok siklasti ve hastaneye gittim. Yatis verdiler. Ne kadar yaticagim belli degil. Nstte sanci cikiyor.
Canım iyiyim şu anda şükür bu ay farklı bir ilaç içiyorum doktor kontrolündeyim,mutlaka nefes darlığı için doktoruna Doğumdan yazı al herhangi bir anestezi Alman gerekirse hastaneye bilgi olsun neler yapacakları ile ilgili.Benim doktorum yazı yazacak marttaki kontrolümde.Doktora söyle ilacın iyi gelmediğini ama artık biraz bebekde Zorlar nefesini.Dikkat et kendine Canım.
Ayy çok şükür cnm bnm ya dikkat et lütfen kendine çatı muayenes i agritti mi nasıl yaptı doktor mu ebe mi yaptı yaCanlar çıktım şimdi hastaneden kendi doktorum vardı cok mutlu oldum vallahi ilgilendi baya nst çekildi az sancım cıkıyor çatı muayenesi oldum acılmam yokmuş korkmayın hiç üç beş saniyelik bir şeymiş çatı muayenesi. Bebiş baya hareketsiz o kdr ugrastı doktor ama uyanmadı arada bi hareket ediyor derin uykuda dedi dr yatıracaktı ama evim yakın dedim yatırmadı sabaha kadar bir şey olursa gel dedi zaten doğum başlarsa durdurmam hiç bebişin gelişimi iyi dedi bi igne vuruldum su agrılar icin şimdi eve gidiyoruz bakalım ne olacak dün biraz üşüdüm ondan oldu sanırım yaçok dikkat edin kendinize kızlar vallahi her şey etkiliyor suan bizi
Yaaa tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin iyi huylu güzel insanlarla karsilastirsin rabbim hayırlısıyla bizdr alsaydik kucağımıza nasıl bi duygudur tahmin edemiyorumŞükür kızlar ben yavruma kavuştum dün hayırlısıyla. Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?