2018 mart-nisan anneleri

Cok sağol canim Allahım sağlıkla kavuşturmak nasip etsin size de. Valla bende korkuyordum ama inan spinal sezeryan oldum herşey gayet iyiydi şükür çok memnunum. Yavrunun bir sesini duy zaten inan herşey bitiyor o an. Böyle derlerdi hep derdim acımı nasıl unutcam inan öyle oluyormuş büyülü birşey sanki emin ol.

Ayyy Rabbim bizede nasip eder inşallah Hemen kalkabiliyor musun ayağa ağrın acın oluyor mu

Ay canım ya çok gecmis olsun . Bilgiler için de Allah razı olsun. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın .

Devam ediyor sancılar canm şimdi de kasılmalar başladı allah hayra cevirsin vallahi ben anlamadım ne oluyor. Doktor yaptı canım biraz acı veren bişi ama abartılan kadar değil beş saniye falan sürdü zaten
Sanci gelince derin nefes al , verirken içinden 10 a kadar say . Kasların dinlensin . Doğuma dinç girersin 10 olmadan bitirme , sancin hafiflesn. Allah yardimcin olsun canim

Canım Hayırlısı neyse o olsun canım,erkenmi, Doğuma ne kadar vardı senin.Rabbim yardımcın olsun içini ferah tut.
33+4 deyim canim. Daha cok var aslinda.

Ayy canım ya çok gecmiş olsun neler olmus öyle yeni okudum.İnşallah acele etmez bebişin ciğer geliştirici yapmaları iyi olmus her ihtimale karşı.bizede haber ver dualarımızdasın.
Sagol canim. Insaallah saglikli olur. Nstte sanci cikiyor habire. En yuksek 80 cikti ama ben hissetmiyorum. Nidicard diye bir hap iciriyorlar.
Cnm 34.haftada misin sen.
Evet canim.

Hayırlı geceler hanımlar hamile olan arkadaşlar 1 tane ayetel kürsi okuyabilir misinz bir kişi bir tane okuyabliyor okuyanlar haber vereblir mi?şimdi den Allah razı olsn çok teşkkr ederim

hamileler doğuma başladı :) maşallah ALLAH analı babalı büyütsün darısı bizlere.. Ben normal şartlar altında normal cooook istiyorum (ama nasip bebeğim sağlığı ne gerekliyse o olur) diyorum ki normal e gireyim bakalım sanciya dayanamazsam epidural normal doğum a cevireyim ... ALLAhim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin

Canım bende seninle aynı durumdayım aileler uzakta bi biz farklı sehirdeyiz eşimle.banada 1-15nisan arası dediler.doğum olunca haber vericez gelicekler artık cünkü annemde çalışıyo ona göre izin alacak

33+4 deyim canim. Daha cok var aslinda.

Sagol canim. Insaallah saglikli olur. Nstte sanci cikiyor habire. En yuksek 80 cikti ama ben hissetmiyorum. Nidicard diye bir hap iciriyorlar.

Evet canim.
Canım allah yardımcın olsun bebiş heyecanlandırmayı seviyo anneyi anlaşılan.daha minik kuzu ya benimde 33+2 işte ufacıklar.kilosu nasılmıs canım doğum için 2yi gecse sorun yok derler ama

Tarifsiz bir duygu olsa gerek insan hayatındaki en mükemmel anlardan biri.inşallah bizde görürüz o günleri canım bebişinle ailenle saglıklı huzurlu bi yaşamınız olsun

Senin dr un çok ilgili anladığım kadarıyla benimki öyle değil malesef şehirde küçük çok alternatifte yok Allaha emanetiz hayırlısı artık inşallah sağsalim kavuşuruz yavrularımıza

Sağol canım söyldğin iyi oldu zaten enfeksiyona açığız birde kapmayalım bize özel açtıralım neyseki tanıyorum kuaförleri üç yer var bakalım hangisi kafama yatarsa inş rahtlarız yoksa başka türlü olmaycak

Spinal sezeryan canim 39 haftadaydım. Heyecanlan asıl o heyecan çok güzel bisey
Topiğimizin ilk bebişimi oldu yaniii ayyy ne güzel benim aklımdaydın da bir türlü adını getiremedim canım ya rabbim sağlıklı sıhatli huzrlu mutlu bir ömür sürmeyi nasip etsin sizinle birlikte bizede dua et hayırlısyla alalım kucaklarımıza inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…