- 8 Haziran 2009
- 378
- 332
- 103
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.961
Spinal sezeryan canim 39 haftadaydım. Heyecanlan asıl o heyecan çok güzel biseyNormal mi oldu sezeryan mi cnm ya çok heyecanlandim kaçıncı haftada dogdu
Cok sağol canim Allahım sağlıkla kavuşturmak nasip etsin size de. Valla bende korkuyordum ama inan spinal sezeryan oldum herşey gayet iyiydi şükür çok memnunum. Yavrunun bir sesini duy zaten inan herşey bitiyor o an. Böyle derlerdi hep derdim acımı nasıl unutcam inan öyle oluyormuş büyülü birşey sanki emin ol.Kuzum çok sevindim Rabbim bizlere de nasip etsin, sana da güzel bebişin ile güzel ömürler versin inşallahDoğumun nasıl geçti bende doğum yaklaştıkça korku başladı Hem sezeryan hem normal ikisindende çok korkuyorum
Peki hiç agrin oldu mu hani ağrılı bi şekilde mi hastaneye gittin yada zaten.sezeryan olcagi belliydi de gün verilmiş miydi .ayc ok soru sordum heyecan yaptım bi andaSpinal sezeryan canim 39 haftadaydım. Heyecanlan asıl o heyecan çok güzel bisey
Cok sağol canim Allahım sağlıkla kavuşturmak nasip etsin size de. Valla bende korkuyordum ama inan spinal sezeryan oldum herşey gayet iyiydi şükür çok memnunum. Yavrunun bir sesini duy zaten inan herşey bitiyor o an. Böyle derlerdi hep derdim acımı nasıl unutcam inan öyle oluyormuş büyülü birşey sanki emin ol.
Ay canım yaBu arada burasi bana erken gosterim gibi oldu. Neye ihtiyacimiz var anladim gibi.
Eger benim gibi erken yatacaksaniz devlet hastanesine ve yaniniza refakatci almiyorlarsa;
Kitap, gazete gibi okunacak seyler
Telefon sarj kablosu
Telefon
Kucuk bir defter ve kalem-sanci, ilac vs bilgi kaydetmek icin
Pijama takimi
Terlik(ozel hastane degilse suslu almayin. Tuvalette islanir.)
Toka
Tarak
Buyuk rulo havlu kagit
Islak mendil
Buyuk sise su( hastaneden veriyolar ama bitiyo)
Gece ve aralarda atistirmaliklar-meyve,cerez,kucuk yogurt gibi
Corap, ic camasiri alt ust, gunluk ped, atlet
Carsaflar cok hijyenik degil. Evden cok yeni takim olmayan,basina bi sey gelse uzulmeyeceginiz carsaf, yastik kilifi ve ince pike
Sabahlik ayakta gezerken hos ama yatakta rahatsiz ediyo giyemedim. Yelek giyiyorum daha rahat geldi.
Bebek icin gerekenler icin hepimizin bi listesi var zaten. O yuzden yorum yapmiyorum. Hem onu deneyimleyemedi.
Sanci gelince derin nefes al , verirken içinden 10 a kadar say . Kasların dinlensin . Doğuma dinç girersin 10 olmadan bitirme , sancin hafiflesn.Devam ediyor sancılar canm şimdi de kasılmalar başladı allah hayra cevirsin vallahi ben anlamadım ne oluyor. Doktor yaptı canım biraz acı veren bişi ama abartılan kadar değil beş saniye falan sürdü zaten
33+4 deyim canim. Daha cok var aslinda.Canım Hayırlısı neyse o olsun canım,erkenmi, Doğuma ne kadar vardı senin.Rabbim yardımcın olsun içini ferah tut.
Sagol canim. Insaallah saglikli olur. Nstte sanci cikiyor habire. En yuksek 80 cikti ama ben hissetmiyorum. Nidicard diye bir hap iciriyorlar.Ayy canım ya çok gecmiş olsun neler olmus öyle yeni okudum.İnşallah acele etmez bebişin ciğer geliştirici yapmaları iyi olmus her ihtimale karşı.bizede haber ver dualarımızdasın.
Evet canim.Cnm 34.haftada misin sen.
Hadi bakalm.dualarimiz. seninle cnm33+4 deyim canim. Daha cok var aslinda.
Sagol canim. Insaallah saglikli olur. Nstte sanci cikiyor habire. En yuksek 80 cikti ama ben hissetmiyorum. Nidicard diye bir hap iciriyorlar.
Evet canim.
Canım bende seninle aynı durumdayım aileler uzakta bi biz farklı sehirdeyiz eşimle.banada 1-15nisan arası dediler.doğum olunca haber vericez gelicekler artık cünkü annemde çalışıyo ona göre izin alacakÇok sağol kuzum, benim şuana kadar sancım olmadı. Doktora doğum ne zaman olur diye sordum 31 mart ile 5 nisan arası dedi benim ailem uzakta kayınvalidemlerde öyle sadece eşim ve ben varız burada. Doğumdan 1 hafta önce annem gelmek istiyor doktor doğum için 31 mart dedi ben şuan 35+1'im ne zaman gelse iyi olur kestiremedim.
Canım allah yardımcın olsun bebiş heyecanlandırmayı seviyo anneyi anlaşılan.daha minik kuzu ya benimde 33+2 işte ufacıklar.kilosu nasılmıs canım doğum için 2yi gecse sorun yok derler ama33+4 deyim canim. Daha cok var aslinda.
Sagol canim. Insaallah saglikli olur. Nstte sanci cikiyor habire. En yuksek 80 cikti ama ben hissetmiyorum. Nidicard diye bir hap iciriyorlar.
Evet canim.
Tarifsiz bir duygu olsa gerek insan hayatındaki en mükemmel anlardan biri.inşallah bizde görürüz o günleri canım bebişinle ailenle saglıklı huzurlu bi yaşamınız olsunCok sağol canim Allahım sağlıkla kavuşturmak nasip etsin size de. Valla bende korkuyordum ama inan spinal sezeryan oldum herşey gayet iyiydi şükür çok memnunum. Yavrunun bir sesini duy zaten inan herşey bitiyor o an. Böyle derlerdi hep derdim acımı nasıl unutcam inan öyle oluyormuş büyülü birşey sanki emin ol.
Forpack canım,bu ay bu ve mecbur kalırsak daralma gibi olursa ventolin dedi.Bakalım marttaki kontrolde hangi ilaç verilecek.Kendini ihmal etme lütfen üşüttüysen hemen doktora git,geçen hafta bende hafif üşüttüm gibi antibiyotik başladık bitti çok ilerlemeden atlattık.Az kaldı artık Doğuma çok efor sarfetme Canım.
Allah yardımcımz olsun ozman canım yanımzda kimsemiz yokYok cnm kimse yok yakinimda kendim halledicem bn arrik
Sağol canım söyldğin iyi oldu zaten enfeksiyona açığız birde kapmayalım bize özel açtıralım neyseki tanıyorum kuaförleri üç yer var bakalım hangisi kafama yatarsa inş rahtlarız yoksa başka türlü olmaycakAcımıyor çok fazla benim sonrasında iki gün biraz ağrıdı kıl köklerim. Kökler biraz daha güçleniyor gebelikte sanırım öyle duymuştum. Ağdada pek anlamıyorsun ben yaptırdım insanın kafası rahatlıyor. Ama tek kullanımlık açtırın küçük konserve ortak ağdadan yaptırmayın.
Aynen canım gece dört beş kere kalkıyorum birde reflü var bende acıyla fırlıyorum oturur pozisyona
Çok normal üşütme ayaklarını falan o da artırıyor. Bol su içip uzanın diyor dr lar öyle zamanlarda
Sağol canım desteğin için inş iyi geçer hepimizin elimiz mahkum bir şekilde geçicez bu yoldn
Ben de kararsızım dr umla konuşup karar veririm bana kalsa uyumak isterim daha önce vajinal yolla iki operasyon geçirdim ikisinde de genel anestezi olup uyudum. Tabi bu dikişli daha farklı allah yardımcımız olsun. Bir de ucunda bebekler var ameliyat olmak anestezi almak kesilmek dikilmek neyse de bakmamız gereken bebeğimiz ve süt derdimiz var yoksa ben de normalmiş sezaryenmiş çok takılmam.
Canım sağol desteğin için. Ben acısında da değilim pek yukarda dediğim gibi ucunda bebekler var sütüm gelmeZse derdi var bunlara takıyorum çok.
Ağrın kasılman olmuyorsa nst yi zaten 35 / 36 dan sonra istiyorlar genelde
Canım keşke almasaydın teşhir indirim yaptılarsa mantıklı ama. Güzelce süpürüp sirkeli su ile silcen madem aldın
Amin canım hakkımızda hayırlısı en güzeli olsun inşallah. Rast gitsin iyi geçsin doğumlarımız. Sen kaçıncı haftadasın şimdi. Az kaldı hepimizin.
Spinal sezeryan canim 39 haftadaydım. Heyecanlan asıl o heyecan çok güzel bisey
Gözün aydın canm Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah cok sevindim maşallahŞükür kızlar ben yavruma kavuştum dün hayırlısıyla. Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inş.
cnm şampuan mustela pişik kremi sudocremOnu soracaktım canım sana. Şampuan, pişik kremi ne alayım diye bebeğe ? Mustella alsam nasıl acaba şampuan ve pişik kremi olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?