2018 mart-nisan anneleri

Şükür kızlar ben yavruma kavuştum dün hayırlısıyla. Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inş.
Canımm yaa çok sevindim rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sanada yavrunada.Darısı başımıza inşallah normal mi sezeryanmı oldu.Müsait olduğunda ilk doğum hikayesini bekliyoruz

Yaaa tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin iyi huylu güzel insanlarla karsilastirsin rabbim hayırlısıyla bizdr alsaydik kucağımıza nasıl bi duygudur tahmin edemiyorum
Çok teşekkür ederim canim amin. Anlatilmicak kadar güzel bir duygu herşey o sanki

Canımm yaa çok sevindim rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sanada yavrunada.Darısı başımıza inşallah normal mi sezeryanmı oldu.Müsait olduğunda ilk doğum hikayesini bekliyoruz
Benim spinal sezeryan oldu canim. Korkuyla girip heyecanla mutlulukla sevinç gözyaşlarıyla çıktım. Herşeye şahit oluyorsun hele onun ağlama sesini duyunca görünce bambaşka. O an bitiyor zaten. Benim herşeyim iyiydi 4 saat sonra uyuşmam bitince yürümeye başladım. Bugün de hastanedeyim iyiyim suanlik. Şükür.

Şükür kızlar ben yavruma kavuştum dün hayırlısıyla. Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inş.
Oy Canım benim çok sevindim,Rabbim anneli babalı büyütsün,Minik hanımın şansıda bahtıda açık olsun annesi.Dikkat edin kendinize darısı bize inşallah.

Çok sevindim canım iyi olmanıza.

Ayy çok şükür cnm bnm ya dikkat et lütfen kendine çatı muayenes i agritti mi nasıl yaptı doktor mu ebe mi yaptı ya
Devam ediyor sancılar canm şimdi de kasılmalar başladı allah hayra cevirsin vallahi ben anlamadım ne oluyor. Doktor yaptı canım biraz acı veren bişi ama abartılan kadar değil beş saniye falan sürdü zaten

Hangi ilacı alıyorsun, aslında foster iyiydi bana ama üşüttüm heralde 10 gündür daralma var
Forpack canım,bu ay bu ve mecbur kalırsak daralma gibi olursa ventolin dedi.Bakalım marttaki kontrolde hangi ilaç verilecek.Kendini ihmal etme lütfen üşüttüysen hemen doktora git,geçen hafta bende hafif üşüttüm gibi antibiyotik başladık bitti çok ilerlemeden atlattık.Az kaldı artık Doğuma çok efor sarfetme Canım.

Çok sağol kuzum, benim şuana kadar sancım olmadı. Doktora doğum ne zaman olur diye sordum 31 mart ile 5 nisan arası dedi benim ailem uzakta kayınvalidemlerde öyle sadece eşim ve ben varız burada. Doğumdan 1 hafta önce annem gelmek istiyor doktor doğum için 31 mart dedi ben şuan 35+1'im ne zaman gelse iyi olur kestiremedim.

Kuzum çok sevindim Rabbim bizlere de nasip etsin, sana da güzel bebişin ile güzel ömürler versin inşallah Doğumun nasıl geçti bende doğum yaklaştıkça korku başladı Hem sezeryan hem normal ikisindende çok korkuyorum

Devam ediyor sancılar canm şimdi de kasılmalar başladı allah hayra cevirsin vallahi ben anlamadım ne oluyor. Doktor yaptı canım biraz acı veren bişi ama abartılan kadar değil beş saniye falan sürdü zaten
Off çok korkuyorum cok doğumda n bile.şu an çatı muayenesi kadar korkup utanmiuorum.Senin niye böyle oldu ya cnm 35.haftadasın dmi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…