- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.941
Canımm yaa çok sevindim rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sanada yavrunada.Darısı başımıza inşallah normal mi sezeryanmı oldu.Müsait olduğunda ilk doğum hikayesini bekliyoruzŞükür kızlar ben yavruma kavuştum dün hayırlısıyla. Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inş.
Çok teşekkür ederim canim amin. Anlatilmicak kadar güzel bir duygu herşey o sankiYaaa tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin iyi huylu güzel insanlarla karsilastirsin rabbim hayırlısıyla bizdr alsaydik kucağımıza nasıl bi duygudur tahmin edemiyorum
ilk bebis geldi demek hayirli olsun canim iyi misiniz ikinizde:)Şükür kızlar ben yavruma kavuştum dün hayırlısıyla. Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inş.
Şükür kızlar ben yavruma kavuştum dün hayırlısıyla. Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inş.
Benim spinal sezeryan oldu canim. Korkuyla girip heyecanla mutlulukla sevinç gözyaşlarıyla çıktım. Herşeye şahit oluyorsun hele onun ağlama sesini duyunca görünce bambaşka. O an bitiyor zaten. Benim herşeyim iyiydi 4 saat sonra uyuşmam bitince yürümeye başladım. Bugün de hastanedeyim iyiyim suanlik. Şükür.Canımm yaa çok sevindim rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sanada yavrunada.Darısı başımıza inşallah normal mi sezeryanmı oldu.Müsait olduğunda ilk doğum hikayesini bekliyoruz
Iyiyim canim şükür. Çok teşekkür ederimilk bebis geldi demek hayirli olsun canim iyi misiniz ikinizde:)
Çok sağol canim amin sağlıkla alın yavrularinizi kucağınıza.Allah analı babalı büyütsün sağlık ve huzurla. darısı başımıza :)
Oy Canım benim çok sevindim,Rabbim anneli babalı büyütsün,Minik hanımın şansıda bahtıda açık olsun annesi.Dikkat edin kendinize darısı bize inşallah.Şükür kızlar ben yavruma kavuştum dün hayırlısıyla. Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inş.
Sağol canim. Inş allahım herkese nasip etsin . Benim minik oglusum olduOy Canım benim çok sevindim,Rabbim anneli babalı büyütsün,Minik hanımın şansıda bahtıda açık olsun annesi.Dikkat edin kendinize darısı bize inşallah.
Çok sevindim canım iyi olmanıza.Benim spinal sezeryan oldu canim. Korkuyla girip heyecanla mutlulukla sevinç gözyaşlarıyla çıktım. Herşeye şahit oluyorsun hele onun ağlama sesini duyunca görünce bambaşka. O an bitiyor zaten. Benim herşeyim iyiydi 4 saat sonra uyuşmam bitince yürümeye başladım. Bugün de hastanedeyim iyiyim suanlik. Şükür.
Canımm göZün aydın ilk bebeğimiz doğdu..sağlıklı uzun ömrü olsun ne güzel yaŞükür kızlar ben yavruma kavuştum dün hayırlısıyla. Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inş.
Kusura bakma canım ben heyecandan kız diye yazmışım,oğlunla güzel günler nasip etsin Rabbim dikkat edin kendinize.Sağol canim. Inş allahım herkese nasip etsin . Benim minik oglusum oldu
Devam ediyor sancılar canm şimdi de kasılmalar başladı allah hayra cevirsin vallahi ben anlamadım ne oluyor. Doktor yaptı canım biraz acı veren bişi ama abartılan kadar değil beş saniye falan sürdü zatenAyy çok şükür cnm bnm ya dikkat et lütfen kendine çatı muayenes i agritti mi nasıl yaptı doktor mu ebe mi yaptı ya
Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşallahŞükür kızlar ben yavruma kavuştum dün hayırlısıyla. Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inş.
Forpack canım,bu ay bu ve mecbur kalırsak daralma gibi olursa ventolin dedi.Bakalım marttaki kontrolde hangi ilaç verilecek.Kendini ihmal etme lütfen üşüttüysen hemen doktora git,geçen hafta bende hafif üşüttüm gibi antibiyotik başladık bitti çok ilerlemeden atlattık.Az kaldı artık Doğuma çok efor sarfetme Canım.Hangi ilacı alıyorsun, aslında foster iyiydi bana ama üşüttüm heralde 10 gündür daralma var
Merhaba canım uzun zamandır yoktur arada yaz merak ediyoruz doğum yaklaştı artık senin.maşallah bebişede sağlıklı olmanıza sevidim
Canım çok gecmiş olsun bugün giremedim kulübe.bebişim gelişimi iyiydi çok sükür ki.her ihtimale karsı sorunsuz doğum olur sanırım sağlıcakka gelir ama acele etmesin ufaklık dualarımız seninle ama ciğer geliştirici yaptımı o önemliymiş
Ayy canım ya çok gecmiş olsun neler olmus öyle yeni okudum.İnşallah acele etmez bebişin ciğer geliştirici yapmaları iyi olmus her ihtimale karşı.bizede haber ver dualarımızdasın.
Şükür kızlar ben yavruma kavuştum dün hayırlısıyla. Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inş.
Normal mi oldu sezeryan mi cnm ya çok heyecanlandim kaçıncı haftada dogduÇok teşekkür ederim canim amin. Anlatilmicak kadar güzel bir duygu herşey o sanki
Off çok korkuyorum cok doğumda n bile.şu an çatı muayenesi kadar korkup utanmiuorum.Senin niye böyle oldu ya cnm 35.haftadasın dmi senDevam ediyor sancılar canm şimdi de kasılmalar başladı allah hayra cevirsin vallahi ben anlamadım ne oluyor. Doktor yaptı canım biraz acı veren bişi ama abartılan kadar değil beş saniye falan sürdü zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?