2018 mart-nisan anneleri

cnm hadi hayırlısı hakkınızda vaktinde gelsin kuzucuk

günaydın kızlar nasılsınız?
Günaydın vallahi dün gece uyuyamadım uykusuzluktan ölüyorum neyse ki işte ki son günüm bugün ya ben ilh hamileliğimde hiç birşey anlamadım ama bu sefer herşey ağır geliyor özellikle çatı ağrımın geceleri de nüksetmesi beni mahvediyor bir de topiktekilerin böyle erken sancı kasılmaları okuyunca daha benim hiç çamaşır yıkamayışım geriyor beni T tuba-kumsal cnm sen ne yaptın yıkadın mı hazır mı doğum çantan falan ben niye bu kadar rahatım acaba

ay canım ben ayılmaya uğraşıyorum türk kahvesi ile işteyim. bu kadar türk kahvesi içtikten sonra zeka küpü bir kız doğururum inşallah içtiğim kahveler boşa gitmiyordur.dün çok uykum vardı.uyu uyu bitmedi neden bilmem. az bişey uyansamda sanki tüm gece ayaktaymışım gibi doyamıyorum uykuya.bugünde öyle çok uykum var. yarın sabahtan izin alıp şeker yüklemesine gideceğim.

Ben hamileliğimde hiç kahve içmedim normalde çok severim ama kafein diye içmedim hiç hayırlı haberle dönersin inş. cnm

Ben hamileliğimde hiç kahve içmedim normalde çok severim ama kafein diye içmedim hiç hayırlı haberle dönersin inş. cnm
inşallah canım bu saatten sonra geç tabi şimdi yaptıradan gitsem bir ton dırıldayacak devletteki doktor eminim.numunelik hamileliğimde yaptırdım bi kere şeker yüklemesi diye göstereceğim. öğleye kadar biter inşallah işim. devlet hastanesi laboratuvarı ile de görüştüm.doktora yönlendirmeyin tahlil sonucumu çıktı alıp rapor alacağım doktora göstereceğim dedim.olur filan dediler ama insallah pürüz çıkarmazlar.hastanenin sonuç çıkarıp muayeneyi bitirdiği işlerde benim mesaim bitmiyor.sabah gidip öğle gelmesem tüm gün gelmek istemesem kolaylık gösteren olmaz.

Off çok korkuyorum cok doğumda n bile.şu an çatı muayenesi kadar korkup utanmiuorum.Senin niye böyle oldu ya cnm 35.haftadasın dmi sen
Anlamadım ki canım ya kendimide yormuyorum hic bu sıra ama anlamadım. Korkma vallahi kendini sıkmazsan hemen bitiyor cok abatıyorlar yok cıglık attım fln tmm acıtmıyor demiyorum ama ona cıglık atıyorlarsa normal dogumu nasıl yapacaklar hic korkma

Sanci gelince derin nefes al , verirken içinden 10 a kadar say . Kasların dinlensin . Doğuma dinç girersin 10 olmadan bitirme , sancin hafiflesn. Allah yardimcin olsun canim
Hafifledi sancılarım cnm vaktiyle gelsin inşallah cok teşekkür ederim zamanından önce yaşanan her şey insanı cok geriyor

Canım yıkadım ütülenecek daha çantada hazır degil.bendede bi rahatlık var sorma.doktor hersey yolunda diyince sanırım.yarında ütüye başlıycam haftasonuda canta yapıcam inşallah.e bebekte sudocrem indirimde bi kaç bişey daha aldım yanında kargo bedavaya geldi sende bak istersen canım

aaaa hemen bakıyorum akşam uğrayacaktım ben zaten çamaşrılar için dalin sıvı det.ve yumuşatıcı indirimde onları alırım onu da alayım aradan çıksın

Ayyy hadi bakalım senin tecrubene güveniyorum cnm

Cnm sen tatbakta çikolata satılıyor demiştin onun üzerine etiket basmistin bi gönderebilir misin cikolatayi tek tek paket halinde dmi bnde dün etiket basılması için siparis verdim de hiç gidip çikolataya bakmadım hava yağmurlu diye

Aminnn canım inşallah zamanında gelir sevindirir hem annesini hem bizi. Stres ve panik yapma yeter sakin ol.

Aminnn canım inşallah zamanında gelir sevindirir hem annesini hem bizi. Stres ve panik yapma yeter sakin ol.
Bugun taburcu raporu verdiler sukur. Bu arada sanci kesici haplae verdiler. Akciger gelisimi ignesi yaptilar. 2 gun sonra kontrol var. Insaallah bebegim saglikli bir sekilde haftasini bekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…