- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.001
Evet 1 tane bebeğimiz doğdu. Darısı hepimize inşallah :)Selam kizlar sessizce takip ediyorum burayı, doğumlar başlamış sanırım hepimiz saglikla vakitlice kucağımıza alalım insallah yavrularıcok heyecanlı
Spinal sezeryan olmuş canımNormal mi oldu sezeryan mi cnm ya çok heyecanlandim kaçıncı haftada dogdu
Amin canım duam sizinle valla tanımasam da tüm samimiyetimle söylüyorumBugun taburcu raporu verdiler sukur. Bu arada sanci kesici haplae verdiler. Akciger gelisimi ignesi yaptilar. 2 gun sonra kontrol var. Insaallah bebegim saglikli bir sekilde haftasini bekler.
Cok sagol canim. Ben de ayni duayi hepimiz icin istiyorum.Amin canım duam sizinle valla tanımasam da tüm samimiyetimle söylüyorum
Senin doğum yurtdışında mı olacak canım?@Liza_ çok şükür.. Çok sevindik biz iyi olmanıza teyzesi. . Daha iyi olun inşallah . Çatı muayenesi korkulacak bir uygulama değil bana her muayenede bakıyorlar. Sadece kasmamalisiniz parmakla kontrol ettikleri için.
Geçmiş olsun canım taburcu olmana sevindim inş bebişin birkaç hafta daha beklerBugun taburcu raporu verdiler sukur. Bu arada sanci kesici haplae verdiler. Akciger gelisimi ignesi yaptilar. 2 gun sonra kontrol var. Insaallah bebegim saglikli bir sekilde haftasini bekler.
Ben roxy sabun tozu aldım makine için. Nedense çamaşırlar hep sabunlu çıkmış. Erimemiş bende tekrar durulamaya attım maalesef. Dalin sıvı deterjan nasıl kullandın mı?aaaa hemen bakıyorum akşam uğrayacaktım ben zaten çamaşrılar için dalin sıvı det.ve yumuşatıcı indirimde onları alırım onu da alayım aradan çıksın
Canım dalinle yıkadım ben ama biraz fazla kokusu kalıyor..bebek gibi mis kokulu ama kokusu bebeği rahatsız edebilir diye düşündüm..o yüzden bu bitince dalin almayı düşünmüyorum.Ben roxy sabun tozu aldım makine için. Nedense çamaşırlar hep sabunlu çıkmış. Erimemiş bende tekrar durulamaya attım maalesef. Dalin sıvı deterjan nasıl kullandın mı?
İşte roxy de koku vs yok çok doğal geldi bana acaba fazla mı koydum sabunu bilemedim. Çok azı bile yetiyormuş. Beşik korumalarını bile yıkadım, battaniye, yorgan, emzirme yastığı ile reflü yastığının kılıfını bile yıkadık. Bebeğe temas edecek herşeyiCanım dalinle yıkadım ben ama biraz fazla kokusu kalıyor..bebek gibi mis kokulu ama kokusu bebeği rahatsız edebilir diye düşündüm..o yüzden bu bitince dalin almayı düşünmüyorum.
Toz olunca bazen erimiyor ben de o yüzden sabun tozu almadımİşte roxy de koku vs yok çok doğal geldi bana acaba fazla mı koydum sabunu bilemedim. Çok azı bile yetiyormuş. Beşik korumalarını bile yıkadım, battaniye, yorgan, emzirme yastığı ile reflü yastığının kılıfını bile yıkadık. Bebeğe temas edecek herşeyi
cnm ben 6 sene önce oğluma almıştım yine alacağım az koyman yeterli cnm konstre zaten onlar kokusu pek öyle kalıcı değildiBen roxy sabun tozu aldım makine için. Nedense çamaşırlar hep sabunlu çıkmış. Erimemiş bende tekrar durulamaya attım maalesef. Dalin sıvı deterjan nasıl kullandın mı?
Hadi bakalm.cuma kontrol var bakar mi bakmaz mi acabacnm gerçekten öyle çığlıklık bir durum hiç yok benim kemik çok basık olduğundan sadece kasıldım biraz doktor da rahat ol deyince birşey kalmadı 3-5 san.lik bir durum yani
Allah allah çok mu koku kalıyor ya eskiden öyle değildi değişiklik mi yaptılar acabaKizlar deterjanlarda unibaby yi pek tavsiye ediyorlar paraben vs de yokmuş sanırım icinde. Ben bunu bilmeden dalin sıvı deterjan aldım evet kokusu kalıyor baya. Granüller pek iyi durulanmıyor malum yeni nesil makineler su tasarruflu old icin; ekstra durulama yaptırmak lazim. Yumuşatıcı kendi çamaşırlarıma bile kullanmıyorum bebisinkine hiç kullanmam o yüzden almadım.
Valla bnm karnım ve kasiklarim adet oluyormuscasina agriyo ama hani sürekli deil bu ağrı neye işaretAğrı ve kasılma olunca insan bu haftalarda daha çok korkuyor. Bugün benim de adet ağrım var. Şöyle en azından iki hafta daha sabretse gelişse minik kuşum.
Canım bendr unibaby aldım deterjanı sarı olandan sensitive.pek kokusu yok sevdim ben.yumusatıcı almadım ektra gerek yok bencede zaten sıvı deterjan bebek için sorun olmadı yaniKizlar deterjanlarda unibaby yi pek tavsiye ediyorlar paraben vs de yokmuş sanırım icinde. Ben bunu bilmeden dalin sıvı deterjan aldım evet kokusu kalıyor baya. Granüller pek iyi durulanmıyor malum yeni nesil makineler su tasarruflu old icin; ekstra durulama yaptırmak lazim. Yumuşatıcı kendi çamaşırlarıma bile kullanmıyorum bebisinkine hiç kullanmam o yüzden almadım.
Evet ilgili annemin doktoru yönlendirdi bizi Canım sagolsun ,ilgilenmese Zaten doktor doktor gezerdik annem çok korktu bu durumdan,benim oturduğum bölgede küçük senin dediğin gibi çok alternatif Yok zaten annemler orda kadın Doğuma bile gitmemi istemediler ,bende bu yüzden istanbuldayım hep ailemin yanında kalıyorum Doğumda burda olucak,dikkat et kendine çok efor sarfetme artık çünkü hem bebek hem astım zorlar seni Allah hepimizin yardımcısı olsun.Senin dr un çok ilgili anladığım kadarıyla benimki öyle değil malesef şehirde küçük çok alternatifte yok Allaha emanetiz hayırlısı artıkinşallah sağsalim kavuşuruz yavrularımıza
Hayır cok değil kendi çamaşırlarımızda kalan deterjan kokusu kadar bence. ama biraz pipirikleniyoruz ya iste aman en doğalı olsun aman kokmasın aman zarar gelmesin diye ondan bence paniğimiz:) ben şimdiden deterjanının o kokusunu bile seviyorum yavrum kokuyor diyeAllah allah çok mu koku kalıyor ya eskiden öyle değildi değişiklik mi yaptılar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?