2018 mart-nisan anneleri

Bugun taburcu raporu verdiler sukur. Bu arada sanci kesici haplae verdiler. Akciger gelisimi ignesi yaptilar. 2 gun sonra kontrol var. Insaallah bebegim saglikli bir sekilde haftasini bekler.
Amin canım duam sizinle valla tanımasam da tüm samimiyetimle söylüyorum

Ağrı ve kasılma olunca insan bu haftalarda daha çok korkuyor. Bugün benim de adet ağrım var. Şöyle en azından iki hafta daha sabretse gelişse minik kuşum.

Bugun taburcu raporu verdiler sukur. Bu arada sanci kesici haplae verdiler. Akciger gelisimi ignesi yaptilar. 2 gun sonra kontrol var. Insaallah bebegim saglikli bir sekilde haftasini bekler.
Geçmiş olsun canım taburcu olmana sevindim inş bebişin birkaç hafta daha bekler kilosu ne kadarmış canım şuan?

aaaa hemen bakıyorum akşam uğrayacaktım ben zaten çamaşrılar için dalin sıvı det.ve yumuşatıcı indirimde onları alırım onu da alayım aradan çıksın
Ben roxy sabun tozu aldım makine için. Nedense çamaşırlar hep sabunlu çıkmış. Erimemiş bende tekrar durulamaya attım maalesef. Dalin sıvı deterjan nasıl kullandın mı?

Ben roxy sabun tozu aldım makine için. Nedense çamaşırlar hep sabunlu çıkmış. Erimemiş bende tekrar durulamaya attım maalesef. Dalin sıvı deterjan nasıl kullandın mı?
Canım dalinle yıkadım ben ama biraz fazla kokusu kalıyor..bebek gibi mis kokulu ama kokusu bebeği rahatsız edebilir diye düşündüm..o yüzden bu bitince dalin almayı düşünmüyorum.

Canım dalinle yıkadım ben ama biraz fazla kokusu kalıyor..bebek gibi mis kokulu ama kokusu bebeği rahatsız edebilir diye düşündüm..o yüzden bu bitince dalin almayı düşünmüyorum.
İşte roxy de koku vs yok çok doğal geldi bana acaba fazla mı koydum sabunu bilemedim. Çok azı bile yetiyormuş. Beşik korumalarını bile yıkadım, battaniye, yorgan, emzirme yastığı ile reflü yastığının kılıfını bile yıkadık. Bebeğe temas edecek herşeyi

Toz olunca bazen erimiyor ben de o yüzden sabun tozu almadım ama yüksek sıcaklıkta daha kolay erir sanırım.bir de unibaby deneyeceğim ya da e bebekte vardı bir tane yorumları çoktu baby me miydi acaba öyle bir şey.

cnm ben 6 sene önce oğluma almıştım yine alacağım az koyman yeterli cnm konstre zaten onlar kokusu pek öyle kalıcı değildi

Kizlar deterjanlarda unibaby yi pek tavsiye ediyorlar paraben vs de yokmuş sanırım icinde. Ben bunu bilmeden dalin sıvı deterjan aldım evet kokusu kalıyor baya. Granüller pek iyi durulanmıyor malum yeni nesil makineler su tasarruflu old icin; ekstra durulama yaptırmak lazim. Yumuşatıcı kendi çamaşırlarıma bile kullanmıyorum bebisinkine hiç kullanmam o yüzden almadım.

Allah allah çok mu koku kalıyor ya eskiden öyle değildi değişiklik mi yaptılar acaba

Canım bendr unibaby aldım deterjanı sarı olandan sensitive.pek kokusu yok sevdim ben.yumusatıcı almadım ektra gerek yok bencede zaten sıvı deterjan bebek için sorun olmadı yani

Senin dr un çok ilgili anladığım kadarıyla benimki öyle değil malesef şehirde küçük çok alternatifte yok Allaha emanetiz hayırlısı artık inşallah sağsalim kavuşuruz yavrularımıza
Evet ilgili annemin doktoru yönlendirdi bizi Canım sagolsun ,ilgilenmese Zaten doktor doktor gezerdik annem çok korktu bu durumdan,benim oturduğum bölgede küçük senin dediğin gibi çok alternatif Yok zaten annemler orda kadın Doğuma bile gitmemi istemediler ,bende bu yüzden istanbuldayım hep ailemin yanında kalıyorum Doğumda burda olucak,dikkat et kendine çok efor sarfetme artık çünkü hem bebek hem astım zorlar seni Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Allah allah çok mu koku kalıyor ya eskiden öyle değildi değişiklik mi yaptılar acaba
Hayır cok değil kendi çamaşırlarımızda kalan deterjan kokusu kadar bence. ama biraz pipirikleniyoruz ya iste aman en doğalı olsun aman kokmasın aman zarar gelmesin diye ondan bence paniğimiz:) ben şimdiden deterjanının o kokusunu bile seviyorum yavrum kokuyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…