2018 mart-nisan anneleri

33+4 deyim canim. Daha cok var aslinda.

Sagol canim. Insaallah saglikli olur. Nstte sanci cikiyor habire. En yuksek 80 cikti ama ben hissetmiyorum. Nidicard diye bir hap iciriyorlar.

Evet canim.
Canım benim Hayırlısı ile vaktinde gelsin bebeğin inşallah.stres yapma,yorma yatarak geçir son günlerini

Canım bendr unibaby aldım deterjanı sarı olandan sensitive.pek kokusu yok sevdim ben.yumusatıcı almadım ektra gerek yok bencede zaten sıvı deterjan bebek için sorun olmadı yani
Benim de tecrübesizliğime geldi dalin bitsin unibaby alacağım ins. Aslında Uni baby nin bu kadar iyi bir marka olduğunu bilmiyordum desem daha doğru olur dalini görünce daha güvenilir geldi. Neyse bunlar hep tecrübe:)

Ayyy hadi bakalım senin tecrubene güveniyorum cnm
Korkma kuzum kendini kasma sadece kasmadıgın an hiç bir şey olmuyor hemen bitiyor
Çikolata kalın baya canım tatbakta evet tadıda hoşuma gitti benim etiketi atıyorum özelden

Merhaba ben de yazmasam da başlığı takip ediyorum :) benim bebeğim de tüp bebek tedavisi ile oldu.. doktorum normal doğum için bir sakınca yok diyor ki benim kızım biraz önden gidiyor ona rağmen 4 kiloya kadar normal doğurabilirsin dedi bana..

normal doğurmak nasip olur mu bana acaba herkes tüp bebek diye korkutuyor beni yaa
Cnm niye tüp bebek diye normal olmuyomuymus doktorun ne diyo bu konuda sen herkesin söylediğine bakıp sıkma canını onmli olan doktorunun ne dediği o seni en iyi şekilde yonlendirir

normal doğurmak nasip olur mu bana acaba herkes tüp bebek diye korkutuyor beni yaa
Tüp bebek diye niye normal olmasın canim yakin bir arkadasım benim tüp bebisi oldu ve normal doğurdu. Takma kafana bence nasılsa bebis karar verecek nasıl geleceğine sağlıkla gelsin de:)

Kızlar cokkk afedersiniz bunu söylediğim için benim cok fazla beyaz akıntım olmuş bunun sebebi nedir bilen var mı sancım yok bugun çok şükür fakat bugunde bu var. şok oldum hic hayatımda böyle bi akıntı görmedim bembeyaz ve yogun baya dogurmama az mı kaldı nedir neyin habercisi bu anlamadım

Ayy cnm bildiğim kadarıyla Normalmiş o akıntı rahmet enfeksiyon bulaşmasını diye vücut salgiliyomus rengi hafif pembemsi olursa ona nisan diyolar buda dogumun baslayacaginin belirtisi zaten biliyosun dur onu kaşınma falan varsa enfeksiyon da olabilir.onn dışında şu gbi akıntım olursa çok fazla anıyor kesesi delinip bebegin suyu yavaştan geliyo olabilir mis bu haftalarda Ayy ne biliyim herseye olur normal diyolar

Unibaby mi alsak acaba ya bu konu önemli. Hani ileride çok sorun değil ama yenidoğan da önemli

Bende de arada olur doktor sıkıntı yok dedi

Kokusuz canım kremsi bi akıntı ilk kez böyle bir şey gördüm kasıntı falanda yok cok şükür bilemedim ki böyle oldukca farkına varmaya baslıyorum yavas yavas son aylarda oldugumun dogumun yaklastıgının ürperiyorum :)

Canım benim hiç endişelenme nasıl hayırlıysa öyle olsun diye dua et.sağlıkla gelsinde bebişler doğum şekli için elimizden pek bişey gelmiyor.arkadaşım illaki normal diye tutturdu ve doktoru catın dar dediği halde.doğumda bebeğin köprücük kemiği kırılmıs omzu cıkmıs.allah göstermesin böyle normal olacagına olmasın daha iyi.en güzeli fazla kafanı yorma ikisininde acısı olacak ama önemli olan saglıkla kucagımıza almak

Amin canım sağol

Ece Didem dr un doğum şekli hakkında bişey dedimi ben dr u ma astımım var normal olurmu dedim astımı hiç önemsemedi önemli olan fazla kilo alma dedi
Astım doktoruma sordum yapabilirsin dedi,spinal olur dedi sadece genel anestezi alırsan yazı göndericem dedi canım,kadın Doğum doktorumda tamam dedi her ihtimale karşı yazıyı istiyorum dedi Allah korusun,her Doğumdan anezteziye dönebiliriz riske atmıyalım hiçbirşey dedi.Ben 32 haftalık olucam bebeğim dönmedi Canım,bende farkındayım hep aşagıya vuruyor.Senin kendine güvenin varsa sancı çekerken nefes alıp veririm dersen yaparsın sorun yok yani.Benim doktorum önemsiyor astımı.Benim bazen bebek kendini kasıyor falan herhalde bıçak batması gibi bir sancı oluyor saniye ama nefesim kesiliyor.Sende sor astım için gittiğin doktora o anda herhangi bir nefes alamama yada kriz gibi birşey gerçekleşirse hastane ne yapsın diye Canım bu rahatsızlık şakaya gelicek birşey değil .

Evet malesef riskli bi hastalık alakasız ama İnşallah mucize olur doğumla astımdanda kurtuluruz. Yarın göğüs dr ma gidicem tatmin eden mantıklı bi cvp alırsam paylaşırım seninlede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…