- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.041
Paylaş Canım bekliyorum bende sana bu ay tekrar gidince yazarım.Ben hamilelikte bu kadar şiddetli yaşadığım için hormonlardan dolayı olmuş olabilir,Doğumdan sonrada geçebilir dendi.Hamilelik çok farklı birşey diyor doktorlar.Evet malesef riskli bi hastalık alakasız ama İnşallah mucize olur doğumla astımdanda kurtuluruz. Yarın göğüs dr ma gidicem tatmin eden mantıklı bi cvp alırsam paylaşırım seninlede
Ya iyi durulattigimi düşünüyorum yıkandı ütüledim yerleştirdim bak cok gözümde büyüdü şimdi:) koku var evet ama dalin de cok kötü bir deterjan değil sanki değil mi?Unibaby mi alsak acaba ya bu konu önemli. Hani ileride çok sorun değil ama yenidoğan da önemli
Ben de ütüledim koydum canım artık tekrardan yıkamam bir şey olacağını sanmıyorum ama bitince dalin almayacağım gibiYa iyi durulattigimi düşünüyorum yıkandı ütüledim yerleştirdim bak cok gözümde büyüdü şimdi:) koku var evet ama dalin de cok kötü bir deterjan değil sanki değil mi?
Bende ayniyim walla tüm güngündür adet sancim var belime de vurdu...Ağrı ve kasılma olunca insan bu haftalarda daha çok korkuyor. Bugün benim de adet ağrım var. Şöyle en azından iki hafta daha sabretse gelişse minik kuşum.
Evet canım. Sonra döneceğim artık memlekete inşallah.Senin doğum yurtdışında mı olacak canım?
Fazla kullanmisindir canım ben perdelere vs de kullanıyorum uzun zamandır. .İşte roxy de koku vs yok çok doğal geldi bana acaba fazla mı koydum sabunu bilemedim. Çok azı bile yetiyormuş. Beşik korumalarını bile yıkadım, battaniye, yorgan, emzirme yastığı ile reflü yastığının kılıfını bile yıkadık. Bebeğe temas edecek herşeyi
Ay yavrum düşünme öyle çok var benim bildiğim normal doğuran, tüp oluyor diye anormal olmuyor ya oda normal bir bebek yani.. Hayırlısı olsun sen düşünme şimdi onları. .normal doğurmak nasip olur mu bana acaba herkes tüp bebek diye korkutuyor beni yaa
Benimde astimim var, sadece normal doğumdan bahsediyorlar ( ben sadece acil bir durum için bilgi verdim, astım olduğum için narkoz sonrası çok sıkıntı çekip zor toparliyorum, kriz gecirebiliyorum.)Ece Didem dr un doğum şekli hakkında bişey dedimi ben dr u ma astımım var normal olurmu dedim astımı hiç önemsemedi önemli olan fazla kilo alma dedi
Allah yardımcın olsun canım,ben tedavi görüyorum krizi hamileyken geçirdim çok büyük şok oldu bizim için.Şu an iyiyim şükür ilaç tedavisine cevap verdim kortizona gerek kalmadı,göğüs doktorum son hafta yazı yazıcak doktoruma her ihtimale karşı çünkü bebeğim ters şu anda.Ben tedaviye cevap vermeseydim göğüs doktorum özel tıp fakültesinde doçent orda doğumu yapmayı bile kabul etmiştim.Şükür gerek kalmadı şu an kendi doktorum doğumumu yaptıracak.Benimde astimim var, sadece normal doğumdan bahsediyorlar ( ben sadece acil bir durum için bilgi verdim, astım olduğum için narkoz sonrası çok sıkıntı çekip zor toparliyorum, kriz gecirebiliyorum.)
Haklisin cnm valla son demler artık Marta girdik valla şu hazırlıklar eksikler bi bitseydi rahatlardim bnde yaKokusuz canım kremsi bi akıntı ilk kez böyle bir şey gördüm kasıntı falanda yok cok şükür bilemedim ki böyle oldukca farkına varmaya baslıyorum yavas yavas son aylarda oldugumun dogumun yaklastıgının ürperiyorum :)
Maşalla bebeğine annesi.34+5 boy 48 kilo 2723 önden gidiyomus benim tosunum :)
Stres yapma Canım biter merak etme.Haklisin cnm valla son demler artık Marta girdik valla şu hazırlıklar eksikler bi bitseydi rahatlardim bnde ya
Allah şifa versin canım inşallah çok sıkıntı çekmeden atlatirsin, atlatiriz.. Ben gebeliğin ilk haftalarinda sıkıntı çektim çok şükür şimdi iyiyim bizim kiz da erken dönünce sıkıntı yaşamadım daha fazla.. Bunyem ameliyat sürecini zor kaldırıyor .. Güzel olur inşallah hepimiz için o an.. Sağlıklı sıhhatli kavusalim bir birimize ..Allah yardımcın olsun canım,ben tedavi görüyorum krizi hamileyken geçirdim çok büyük şok oldu bizim için.Şu an iyiyim şükür ilaç tedavisine cevap verdim kortizona gerek kalmadı,göğüs doktorum son hafta yazı yazıcak doktoruma her ihtimale karşı çünkü bebeğim ters şu anda.Ben tedaviye cevap vermeseydim göğüs doktorum özel tıp fakültesinde doçent orda doğumu yapmayı bile kabul etmiştim.Şükür gerek kalmadı şu an kendi doktorum doğumumu yaptıracak.
Amin Canım hepimiz inşallah.Allah şifa versin canım inşallah çok sıkıntı çekmeden atlatirsin, atlatiriz.. Ben gebeliğin ilk haftalarinda sıkıntı çektim çok şükür şimdi iyiyim bizim kiz da erken dönünce sıkıntı yaşamadım daha fazla.. Bunyem ameliyat sürecini zor kaldırıyor .. Güzel olur inşallah hepimiz için o an.. Sağlıklı sıhhatli kavusalim bir birimize ..
Maşallah annesi allah nazarlardan korusun iyi bakmıssın bebişe34+5 boy 48 kilo 2723 önden gidiyomus benim tosunum :)
Girdik şuan marta bu ay dogurucaz inanabiliyo musunuzHaklisin cnm valla son demler artık Marta girdik valla şu hazırlıklar eksikler bi bitseydi rahatlardim bnde ya
Girdik şuan marta bu ay dogurucaz inanabiliyo musunuzçok stres yaptım ama bir o kadarda hevesli heyecanlıyım bilemedim karmaşık duygular icindeyim
arada özgüven geliyor , bi kaç gün olsa çatır çatir dogururum hissiyati kendimde bi güven , ama bi anda da değişiyor , asla doguramicam gibime geliyor korkuyorumGirdik şuan marta bu ay dogurucaz inanabiliyo musunuzçok stres yaptım ama bir o kadarda hevesli heyecanlıyım bilemedim karmaşık duygular icindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?