- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.061
Tarihe bakar bakmaz benide korku heyecan bir sürü duygu sardı cnm şuan ne kdrlık kaç kilo ki prensesimiz. Buarada sen nerelerdeydinBeni korku sardıNormal doğurmak istiyorum ama çok korkuyorum Alin Ece 40 haftayı beklerse 3500 olur onun içinde korkuyorum
Aynen bende bazen inanılmaz cesur oluyorum aman doğururum ne insanlar yapıyor bu benim doğam diyorum bazende korkudan kendimi unutuyorum ciddi ciddi bu ay dogurucaz panik hali geldi bana her şey tam bitmedi :/arada özgüven geliyor , bi kaç gün olsa çatır çatir dogururum hissiyati kendimde bi güven , ama bi anda da değişiyor , asla doguramicam gibime geliyor korkuyorum
Sağlıkla kucağımiza alırız inşallah , panik yapma canım biter hayırla , benim biberon vs kaldı bişey kalmadı yaniAynen bende bazen inanılmaz cesur oluyorum aman doğururum ne insanlar yapıyor bu benim doğam diyorum bazende korkudan kendimi unutuyorum ciddi ciddi bu ay dogurucaz panik hali geldi bana her şey tam bitmedi :/
Bahhh şimdi dogurasim geldi kız :)))Catir catir dogurucaz tabiki vazgecilmez son ama korku varmi evett var
Valla aynen cnm bn hala inanamiyorum bi kaç hafta içinde Evlerimizde bi bebek olcakGirdik şuan marta bu ay dogurucaz inanabiliyo musunuzçok stres yaptım ama bir o kadarda hevesli heyecanlıyım bilemedim karmaşık duygular icindeyim
Aynı bn valla bi an nolur ki herkes dogurmus bugüne kadar bende yaparm diyom beş dakika sonra nasıl olacak yapamam diyorum valla korkuyorumarada özgüven geliyor , bi kaç gün olsa çatır çatir dogururum hissiyati kendimde bi güven , ama bi anda da değişiyor , asla doguramicam gibime geliyor korkuyorum
Amin canım amin az kaldı koskOca 9 ayı birlikte bitirdik vallaTakvim 1 Mart az kaldı çok az 32 haftalık oldum korku,heyecan,garip duygular içindeyim,aklıma gelince gözlerimden yaşlar boşalıyor .Rabbim özürsüz kusursuz bebeklerimizi sağsalim kucağımızda görmeyi nasip etsin hepimizin inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.
Benimde odasını yerleştirmek kaldı bi duvar kagıdı cekilse gerisi cok kolay kıyafetleri yıkandı ütülendi yerleşmeyi bekliyor. Koltuklar ve halılarda yıkanırsa benden rahatı yokSağlıkla kucağımiza alırız inşallah , panik yapma canım biter hayırla , benim biberon vs kaldı bişey kalmadı yani
Allahım isteyen herkese versin ne garipmiş benim bızdıkda heyecanlı sanırım uyumuyor hareketleri görmelisin :))Valla aynen cnm bn hala inanamiyorum bi kaç hafta içinde Evlerimizde bi bebek olcak
Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın annişler bu ay kucagınızda minik bir fındık olacak hazır mısınız :)) saglıcakla hayırlısıyla gelsin meleklerimiz bu ay neler yasayacagız kimin ki erken kimin ki geç gelecek merak içindeyim yaşayalım bakalım hayırlısıyla saglıkla bitsede rahatlasak :)
Paylaş Canım bekliyorum bende sana bu ay tekrar gidince yazarım.Ben hamilelikte bu kadar şiddetli yaşadığım için hormonlardan dolayı olmuş olabilir,Doğumdan sonrada geçebilir dendi.Hamilelik çok farklı birşey diyor doktorlar.
Benimde astimim var, sadece normal doğumdan bahsediyorlar ( ben sadece acil bir durum için bilgi verdim, astım olduğum için narkoz sonrası çok sıkıntı çekip zor toparliyorum, kriz gecirebiliyorum.)
Doktor bi sey soylemedi ama ultrason kagidindan anladigim kadariyla 2.300 yaziyordu.Geçmiş olsun canım taburcu olmana sevindim inş bebişin birkaç hafta daha beklerkilosu ne kadarmış canım şuan?
Doğru söylüyorsun canım ne olacağı belli olmuyor ve gittikçe tedirgin olmaya başladım ben de..il merkezine biraz uzağım o da panikletiyor beni iyice inş zamanımda gelir de sürpriz yapmaz yoksa hastaneye yetişmem baya zaman alacak. Her şeyi hazırlayacak vaktin oldu neyse ki iyi yapmışsın canım..güzelce bi kucağımıza alalım bebişlerimizi tüm bu endişeler gitsin inş. Baharın ilk günü ama hava ayaz. Bu arada maşallah bebişineDoktor bi sey soylemedi ama ultrason kagidindan anladigim kadariyla 2.300 yaziyordu.
Simdilik nidicrat ictim ve sonra adalat crono isimli bir ilaca baslattilar sanci olmasin diye. Yarin tekrar kontrol var. Ben de daha var hic bir sorunum yok diye kiyafetleri yikamamistim ama simdi panikle hepsini hazirladim. Ne olcagi belli olmuyor kizlar, bekletmemekte fayda var. Hastanede de o kadar cok aniden yanimdan doguma alinan oldu ki etkilendim sanirim. 5 dk once gule gule konustugum 30 haftalik birini doguma aldilar, birini kurtaja birini taburcu. Hayat cok garip geliyor. Kar da yagdi iuice melankolik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?