2018 mart-nisan anneleri

Beni korku sardı Normal doğurmak istiyorum ama çok korkuyorum Alin Ece 40 haftayı beklerse 3500 olur onun içinde korkuyorum
Tarihe bakar bakmaz benide korku heyecan bir sürü duygu sardı cnm şuan ne kdrlık kaç kilo ki prensesimiz. Buarada sen nerelerdeydin

arada özgüven geliyor , bi kaç gün olsa çatır çatir dogururum hissiyati kendimde bi güven , ama bi anda da değişiyor , asla doguramicam gibime geliyor korkuyorum
Aynen bende bazen inanılmaz cesur oluyorum aman doğururum ne insanlar yapıyor bu benim doğam diyorum bazende korkudan kendimi unutuyorum ciddi ciddi bu ay dogurucaz panik hali geldi bana her şey tam bitmedi :/

Aynen bende bazen inanılmaz cesur oluyorum aman doğururum ne insanlar yapıyor bu benim doğam diyorum bazende korkudan kendimi unutuyorum ciddi ciddi bu ay dogurucaz panik hali geldi bana her şey tam bitmedi :/
Sağlıkla kucağımiza alırız inşallah , panik yapma canım biter hayırla , benim biberon vs kaldı bişey kalmadı yani

Hahaha evett benimde uyksuuz gecelerm ağrılarım cook bi yandan karnimdaki hareketliye kavusma istegi falan derken evet dogurasm geliyo

Takvim 1 Mart az kaldı çok az 32 haftalık oldum korku,heyecan,garip duygular içindeyim,aklıma gelince gözlerimden yaşlar boşalıyor .Rabbim özürsüz kusursuz bebeklerimizi sağsalim kucağımızda görmeyi nasip etsin hepimizin inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.

arada özgüven geliyor , bi kaç gün olsa çatır çatir dogururum hissiyati kendimde bi güven , ama bi anda da değişiyor , asla doguramicam gibime geliyor korkuyorum
Aynı bn valla bi an nolur ki herkes dogurmus bugüne kadar bende yaparm diyom beş dakika sonra nasıl olacak yapamam diyorum valla korkuyorum

Amin canım amin az kaldı koskOca 9 ayı birlikte bitirdik valla

Sağlıkla kucağımiza alırız inşallah , panik yapma canım biter hayırla , benim biberon vs kaldı bişey kalmadı yani
Benimde odasını yerleştirmek kaldı bi duvar kagıdı cekilse gerisi cok kolay kıyafetleri yıkandı ütülendi yerleşmeyi bekliyor. Koltuklar ve halılarda yıkanırsa benden rahatı yok

Günaydın canım geçmiş olsun artık canpare sen hanginiz ilk gider baklım 6 haftamız kaldı bnde 38/39 diye tahmin ediyorum ya hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzm rabbim bize mucizemizi nasip etti çok şükür günü gelince o zorlukla beraber kolaylıkta verecektir inş bol bol dua edelim birbirmize doğum anında da edelim allahım yar ve yardımcımz olsun inş ben daha hiç bişey almadım bu cuma almaya gidcz allahın izniyle inş bu arada kar yağdı dikkat edelim üşütmeyelim tahmin ettiğim gbi martta yağdı yapdı başka yapmaz diyordum hep

Günaydın kızlar hamilelik fotoğrafı çektirdiniz mi? Hangi haftayı seçtiniz ya da seçeceksiniz? Biz fotoğrafçı tutmadan kendimiz çekmeyi düşünüyoruz ama hiç de halim yok keşke geçen haftalar halletseymişim

Hava çok soğuk iyice üşütürüm diye korktum gitmedim ayın 7 sinde hem kadın doğum hemde göğüs dr ma gidicem

Benimde astimim var, sadece normal doğumdan bahsediyorlar ( ben sadece acil bir durum için bilgi verdim, astım olduğum için narkoz sonrası çok sıkıntı çekip zor toparliyorum, kriz gecirebiliyorum.)

Allah yardımcımız olsun inşallah sıkıntısız rahat doğumlar geçiririz ve sağlıkla yavrularımızıbüyütürüz

Geçmiş olsun canım taburcu olmana sevindim inş bebişin birkaç hafta daha bekler kilosu ne kadarmış canım şuan?
Doktor bi sey soylemedi ama ultrason kagidindan anladigim kadariyla 2.300 yaziyordu.
Simdilik nidicrat ictim ve sonra adalat crono isimli bir ilaca baslattilar sanci olmasin diye. Yarin tekrar kontrol var. Ben de daha var hic bir sorunum yok diye kiyafetleri yikamamistim ama simdi panikle hepsini hazirladim. Ne olcagi belli olmuyor kizlar, bekletmemekte fayda var. Hastanede de o kadar cok aniden yanimdan doguma alinan oldu ki etkilendim sanirim. 5 dk once gule gule konustugum 30 haftalik birini doguma aldilar, birini kurtaja birini taburcu. Hayat cok garip geliyor. Kar da yagdi iuice melankolik oldum

Doğru söylüyorsun canım ne olacağı belli olmuyor ve gittikçe tedirgin olmaya başladım ben de..il merkezine biraz uzağım o da panikletiyor beni iyice inş zamanımda gelir de sürpriz yapmaz yoksa hastaneye yetişmem baya zaman alacak. Her şeyi hazırlayacak vaktin oldu neyse ki iyi yapmışsın canım..güzelce bi kucağımıza alalım bebişlerimizi tüm bu endişeler gitsin inş. Baharın ilk günü ama hava ayaz. Bu arada maşallah bebişine

Şeker yükleme testindeyim desteğiniz icin tesekkurler kizlar korktim bebeğim bayilir mi diye fakat 75 gr doyurmamış anlasilan karnı ac tepisiyor.sabah ise benle kalkmaya alıştığı icin resmen alarmın düzenli çaldığı saatte beni uyandirmak icin davul çalacak neredeyse iceride.:).doktora gitmemanasi ile birazcık uykumu da aldim.6.50 çok erken kalkıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…