2018 mart-nisan anneleri

oy böyle yazınca daha da heyecanladımmm

Kürtaj mı Allahım sağ sağlim yavrularımızı bize bağışla. Rabbim yardımcın olsun canım benim, morali yüksek tut aman ha diyim. Biz seninleyiz bunaldıkça yaz buradan

Panikleme, suyunda gelse nişan da gelse doğum hemen öyle olmuyormuş. Banu çiftçi diye bir doktor var doğum sürecini anlatmış detaylı onu izledim. Her türlü yetişirsin yani rahat rahat

Sağol canım aynen almaya basla ki yorulma son zamanlar. Ben hep diyordum yagmaz yagmaz marttanyağar diye inşallah cok uzun sürmezde bebişlerimiz üşümez yavrularımız baharda gelecek diye seviniyorduk ama mevsimler iyice kaydı artık bakalım hangimiz gidicez bizden önce gidenlerde olabilir

Sende sağol canım aynen artık yoruluyorum iş yaparken bile zaten bir tek yemek yapıp hazırlıyorum okadar ama o bile yoruyor allah izn verirse yarın almaya gidecz bakalım kar eridi bile güneş çıktı aynen canım sağlıcakla gelsinler bebişlerimz vaktinde inş

Canım kuzular büyüyor haliyle yer açılıyor vucutta tepikler havada uçuşuyor haliyle benim çok hoşuma gidiyor acısada hayırlısyla gelsinlerde bizde onları mıncırıcaz

Canım kuzular büyüyor haliyle yer açılıyor vucutta tepikler havada uçuşuyor haliyle benim çok hoşuma gidiyor acısada hayırlısyla gelsinlerde bizde onları mıncırıcaz
bende mutlu oluyorum tabi canm minik hareketli olunca baya güçlendiler ya maşallah eski pıt pıtlar şimdi pata küteler oldu çok şükür bu günlere geldik bende artık sevmek istiyorum çokta az kaldı sağsalim gelsin inşallah bütün miniklerimiz

Şükür bebek sekerlerini de halletttimmmmm :)
Kaldi lohusa takimi iste.
Kizlar şöyle uzun kalin sabahlikli bi pijama takimi ariyorum.
Ama erken dogum riskine karsi disarda cok da gezemiyorum.
Varmi ınternttn alan fikir vercek olan. Lutfennn

Kürtaj mı Allahım sağ sağlim yavrularımızı bize bağışla. Rabbim yardımcın olsun canım benim, morali yüksek tut aman ha diyim. Biz seninleyiz bunaldıkça yaz buradan
Suyu bitmis, gelisme geriligi varmis. O yuzden kurtaja alfialr malesef ama suyu biten baska bir hastada da gerilik olmadigi icin sezeryan yaptilar. Burasi cok iyi geliyo cidden insana. Iyi ki varsiniz kizlar.

Kızlar marta girdiiiik :) ne kadar vaktiniz kaldı :)) nasılsınız?
Bugün 32 haftalık olduk,bir mani olmazsa Nisa’nda gelicek benim kızım inşallah.Çok hareketli gece uyumayan bir kızım var,iyiyiz Canım sadece bavulumuzu hazırlıycaz herşeyimiz hazır bekliyoruz.Biraz endişe,korku,heyecan,mutluluk var.Burda erken sancılar Doğuma gidenler başlayınca rüyalarıma girmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…