- 10 Ağustos 2017
- 317
- 176
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.081
oy böyle yazınca daha da heyecanladımmmGünaydın annişler bu ay kucagınızda minik bir fındık olacak hazır mısınız :)) saglıcakla hayırlısıyla gelsin meleklerimiz bu ay neler yasayacagız kimin ki erken kimin ki geç gelecek merak içindeyim yaşayalım bakalım hayırlısıyla saglıkla bitsede rahatlasak :)
masallah canım hayırlı uzun ömürlü olsun insallahŞükür kızlar ben yavruma kavuştum dün hayırlısıyla. Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inş.
Bence daha güzel oldu :) ben ABD ye gidip geldim. Hatırlarsan gitmeden konuşuyorduk temmuz ayı gurubunda :)Evet canım. Sonra döneceğim artık memlekete inşallah.
Evet, deneme yanılma artık bulacağız doğru yolu :)Ya iyi durulattigimi düşünüyorum yıkandı ütüledim yerleştirdim bak cok gözümde büyüdü şimdi:) koku var evet ama dalin de cok kötü bir deterjan değil sanki değil mi?
Bugün bende de bel ağrısı başladıBende ayniyim walla tüm güngündür adet sancim var belime de vurdu...
Kürtaj mıDoktor bi sey soylemedi ama ultrason kagidindan anladigim kadariyla 2.300 yaziyordu.
Simdilik nidicrat ictim ve sonra adalat crono isimli bir ilaca baslattilar sanci olmasin diye. Yarin tekrar kontrol var. Ben de daha var hic bir sorunum yok diye kiyafetleri yikamamistim ama simdi panikle hepsini hazirladim. Ne olcagi belli olmuyor kizlar, bekletmemekte fayda var. Hastanede de o kadar cok aniden yanimdan doguma alinan oldu ki etkilendim sanirim. 5 dk once gule gule konustugum 30 haftalik birini doguma aldilar, birini kurtaja birini taburcu. Hayat cok garip geliyor. Kar da yagdi iuice melankolik oldum
Panikleme, suyunda gelse nişan da gelse doğum hemen öyle olmuyormuş. Banu çiftçi diye bir doktor var doğum sürecini anlatmış detaylı onu izledim. Her türlü yetişirsin yani rahat rahatDoğru söylüyorsun canım ne olacağı belli olmuyor ve gittikçe tedirgin olmaya başladım ben de..il merkezine biraz uzağım o da panikletiyor beni iyice inş zamanımda gelir de sürpriz yapmaz yoksa hastaneye yetişmem baya zaman alacak. Her şeyi hazırlayacak vaktin oldu neyse ki iyi yapmışsın canım..güzelce bi kucağımıza alalım bebişlerimizi tüm bu endişeler gitsin inş. Baharın ilk günü ama hava ayaz. Bu arada maşallah bebişine
Ben heyecanlandım siz de heyecanlanın :))oy böyle yazınca daha da heyecanladımmm
Sağol canım aynen almaya basla ki yorulma son zamanlar. Ben hep diyordum yagmaz yagmaz marttanyağar diye inşallah cok uzun sürmezde bebişlerimiz üşümez yavrularımız baharda gelecek diye seviniyorduk ama mevsimler iyice kaydı artıkGünaydın canım geçmiş olsunartık canpare sen hanginiz ilk gider baklım 6 haftamız kaldı bnde 38/39 diye tahmin ediyorum ya hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzm rabbim bize mucizemizi nasip etti çok şükür günü gelince o zorlukla beraber kolaylıkta verecektir inş bol bol dua edelim birbirmize doğum anında da edelim allahım yar ve yardımcımz olsun inş ben daha hiç bişey almadım bu cuma almaya gidcz allahın izniyle inş bu arada kar yağdı dikkat edelim üşütmeyelim tahmin ettiğim gbi martta yağdı yapdı başka yapmaz diyordum hep
Sende sağol canımSağol canım aynen almaya basla ki yorulma son zamanlar. Ben hep diyordum yagmaz yagmaz marttanyağar diye inşallah cok uzun sürmezde bebişlerimiz üşümez yavrularımız baharda gelecek diye seviniyorduk ama mevsimler iyice kaydı artıkbakalım hangimiz gidicez bizden önce gidenlerde olabilir
Canımkızlar artık bebişin hareketleri baya acıtıyor sürekli ittiriyor derimi kendine yer açmaya mı çalışıyor ne gece acısına uyandım baktım paşa iş başında sağdan sağdan geçiriyor çıkarın beni burdan der gibi okşadım falan anca durdu
İnşallah canımmPanikleme, suyunda gelse nişan da gelse doğum hemen öyle olmuyormuş. Banu çiftçi diye bir doktor var doğum sürecini anlatmış detaylı onu izledim. Her türlü yetişirsin yani rahat rahat
bende mutlu oluyorum tabi canm minik hareketli olunca baya güçlendiler ya maşallah eski pıt pıtlar şimdi pata küteler oldu çok şükür bu günlere geldik bende artık sevmek istiyorum çokta az kaldı sağsalim gelsin inşallah bütün miniklerimizCanımkuzular büyüyor haliyle yer açılıyor vucutta tepikler havada uçuşuyor haliyle benim çok hoşuma gidiyor acısada hayırlısyla gelsinlerde bizde onları mıncırıcaz
Suyu bitmis, gelisme geriligi varmis. O yuzden kurtaja alfialr malesefKürtaj mıAllahım sağ sağlim yavrularımızı bize bağışla. Rabbim yardımcın olsun canım benim, morali yüksek tut aman ha diyim. Biz seninleyiz bunaldıkça yaz buradan
İyi yapmışsın canım hemen nem kapmaya hazırız zaten artık dikkat edelim çok az kaldı .Hava çok soğuk iyice üşütürüm diye korktum gitmedim ayın 7 sinde hem kadın doğum hemde göğüs dr ma gidicem
Bugün 32 haftalık olduk,bir mani olmazsa Nisa’nda gelicek benim kızım inşallah.Çok hareketli gece uyumayan bir kızım var,iyiyiz Canım sadece bavulumuzu hazırlıycaz herşeyimiz hazır bekliyoruz.Biraz endişe,korku,heyecan,mutluluk var.Burda erken sancılar Doğuma gidenler başlayınca rüyalarıma girmeye başladı.Kızlar marta girdiiiik :) ne kadar vaktiniz kaldı :)) nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?