- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.101
ben lohusa sepeti diye bir site var ordan beğendim kısa kollu ama daha almadım güzel modeller vardı fiyatlarıda uygun bak istersenŞükür bebek sekerlerini de halletttimmmmm :)
Kaldi lohusa takimi iste.
Kizlar şöyle uzun kalin sabahlikli bi pijama takimi ariyorum.
Ama erken dogum riskine karsi disarda cok da gezemiyorum.
Varmi ınternttn alan fikir vercek olan. Lutfennn
Yerim onun hareketlerini ya benmkide öyle cnm valla ençok şu karnimdaki hareketlerini ozliycemAllahım isteyen herkese versin ne garipmiş benim bızdıkda heyecanlı sanırım uyumuyor hareketleri görmelisin :))
Ay 36.haftadayız biz ağrıları m yer yer var korkularim hatsafhada tedirginim mutluyum heyecanlıyım aglmakliyim :)))bakalm sonuuzhayrolaKızlar marta girdiiiik :) ne kadar vaktiniz kaldı :)) nasılsınız?
Cnm bi iki haftaya daha çok acitacak canını valla bnm gogsumun altındaki kemiğin orda hep nasıl altlarına giriyo anlatamam çok acitiyokızlar artık bebişin hareketleri baya acıtıyor sürekli ittiriyor derimi kendine yer açmaya mı çalışıyor ne gece acısına uyandım baktım paşa iş başında sağdan sağdan geçiriyor çıkarın beni burdan der gibi okşadım falan anca durdu
Cnm bnde o.siteden alcam kartla alcam acaba güvenilir bi site mi yaben lohusa sepeti diye bir site var ordan beğendim kısa kollu ama daha almadım güzel modeller vardı fiyatlarıda uygun bak istersen
Canım benim çok güzel şeyler hazırlamışsın kim bilir hepsi ne güzeldir,bence yeter canım bayagı hediyelik var annesi için rahat etsin,Canım artık hastane çantanı hazırla senin az kaldı bayağı.Rabbim Saglıkla kucağına almayı nasip etsin.Ağda işini hallettinmi.Kızlar benm bebekle ilgili herseyim bitti sayılır bütün kıyafetler yikandi utulendi yerlestirdim. Dün çok minnos şeyler aldim hastane odası için pembeli grili balonlar aldım kapisusu işini hallettim siparis verdim pembeli çok güzel bi kutu aldım küçük icine renkli badem şekerleri koycam küçük kare kartondan kutular aldım onada küçük lokum lar koycam güzel pembik karton posetler aldim içlerine o aldiklarimi koycam bide kolonya şişesi aldım minik minik suslenecek içine kolonya konacak hepsi o poşeti içinde hastaneye gelenlere verilecek.arti bebekli magnetlerinixin var ya instagramda keceden yüzleri falan çok minnoslar onlardan siparis verdim ve başka bi magent şeklinde bebek sekeri siparisi verildi lohusa terligim tacım i yengem saolsun yapiyo bi pijama alcam onn haricinde herseyim.tam sizce yeterli mi bu hazırladıklarım bide etiket bastım çikolata alıp üzerine yapistircam
Evet cnm çantamı.hazirlicam bu hafta sonu artik lohusa sepeti diye bi site var güzel pijama lar var istiycem ama güvenilir bi site mi bilgin var mı. Canm bugün ağda işini halledeyim dedim öldüm öldüm ya utandım gidemedim aldirmaya bende kolumu bacagimi falan aldım genital bölgeyi almaya çalıştım öldüm bildiğin adayı yapistirdim cekemedim korkudan morardi hep öyle yada boyle halledildi kıl tüy işi :)))Canım benim çok güzel şeyler hazırlamışsın kim bilir hepsi ne güzeldir,bence yeter canım bayagı hediyelik var annesi için rahat etsin,Canım artık hastane çantanı hazırla senin az kaldı bayağı.Rabbim Saglıkla kucağına almayı nasip etsin.Ağda işini hallettinmi.
Bende cok yoruluyorum artık yarın işlerini bitirmeyi planladık eşimle en geç ctesiye kadar biter inşallah bu sıra bir de uyku musallat oldu uyanamıyorum cok yorgun hissediyorum vallahi iyi ki bitirmişim erkenden herşeyi yoksa nasıl yaparmışım belimde cok agrımaya basladı. Güneş cıktı yinede donduruyor :)Sende sağol canımaynen artık yoruluyorum iş yaparken bile zaten bir tek yemek yapıp hazırlıyorum okadar ama o bile yoruyor allah izn verirse yarın almaya gidecz bakalım kar eridi bile güneş çıktı aynen canım sağlıcakla gelsinler bebişlerimz vaktinde inş
Yolladım canımLadyBird59 canım sana bir özel sorum olacaktı dm atamadım sen bana atmayı dener misin?
maşallah hepsini mıncırasım var can cocuklar bir gelselerde rahatlasak ya nasıl bir heyecan telaş bizi bekliyor acaba :)Yerim onun hareketlerini ya benmkide öyle cnm valla ençok şu karnimdaki hareketlerini ozliycem
Ben de o siteden aldım canım bir sorun olmadı sende de olacağını sanmam. Penyeleri de yumuşacıkCnm bnde o.siteden alcam kartla alcam acaba güvenilir bi site mi ya
Maşallah canım benim ne güzel halletmişsin hemencecik ben de kurdele bulamadım gönlüme göre ondan başlayamadım dğn tatbaktan pembe çikolatalarınıda aldım 30 tanesi 50 tl gibi bir şey tuttuKızlar benm bebekle ilgili herseyim bitti sayılır bütün kıyafetler yikandi utulendi yerlestirdim. Dün çok minnos şeyler aldim hastane odası için pembeli grili balonlar aldım kapisusu işini hallettim siparis verdim pembeli çok güzel bi kutu aldım küçük icine renkli badem şekerleri koycam küçük kare kartondan kutular aldım onada küçük lokum lar koycam güzel pembik karton posetler aldim içlerine o aldiklarimi koycam bide kolonya şişesi aldım minik minik suslenecek içine kolonya konacak hepsi o poşeti içinde hastaneye gelenlere verilecek.arti bebekli magnetlerinixin var ya instagramda keceden yüzleri falan çok minnoslar onlardan siparis verdim ve başka bi magent şeklinde bebek sekeri siparisi verildi lohusa terligim tacım i yengem saolsun yapiyo bi pijama alcam onn haricinde herseyim.tam sizce yeterli mi bu hazırladıklarım bide etiket bastım çikolata alıp üzerine yapistircam
Canım benim o siteyi görmüştüm güzel ürünler var,ama alışveriş etmedim.Ama site adresini telefon numaralarına kadar herşeyi veriyor.Güvenilir gibi geldi bana.Kapıda ödeme varmı baktınmı.Geçen instagramdan Bebege Mevlüt elbisesi sipariş verdik geldi çok güzeldi aynı gördüğümüz gibi dikip göndermişler, kapıda ödeme yaptık. Bravo sana tebrik ediyorum seni canım ben daha hayatım boyunca bacağıma bile ağda yapamadım zor olanı başarmışsın sen.bende bir gidip şu ağda işini halletsem içim rahat edicek her ay düzenli gidiyordum hep hamilelikte gidemedim.Hadi gözün aydın Canım bak herşeyi tek başına hallettin şimdi içini ferah tut artık bebek gelene kadar dinlen minikler gelince bize bol enerji lazım.Evet cnm çantamı.hazirlicam bu hafta sonu artik lohusa sepeti diye bi site var güzel pijama lar var istiycem ama güvenilir bi site mi bilgin var mı. Canm bugün ağda işini halledeyim dedim öldüm öldüm ya utandım gidemedim aldirmaya bende kolumu bacagimi falan aldım genital bölgeyi almaya çalıştım öldüm bildiğin adayı yapistirdim cekemedim korkudan morardi hep öyle yada boyle halledildi kıl tüy işi :)))
Saol cnm bnde bakayimBen de o siteden aldım canım bir sorun olmadı sende de olacağını sanmam. Penyeleri de yumuşacık
Vlla cnm gün içinde yapiyom ediyom ama akşam üncü acısı fena çıkıyo çok yorgunum agrilarm var halsizim valla çok aglayasim varCanım benim o siteyi görmüştüm güzel ürünler var,ama alışveriş etmedim.Ama site adresini telefon numaralarına kadar herşeyi veriyor.Güvenilir gibi geldi bana.Kapıda ödeme varmı baktınmı.Geçen instagramdan Bebege Mevlüt elbisesi sipariş verdik geldi çok güzeldi aynı gördüğümüz gibi dikip göndermişler, kapıda ödeme yaptık. Bravo sana tebrik ediyorum seni canım ben daha hayatım boyunca bacağıma bile ağda yapamadım zor olanı başarmışsın sen.bende bir gidip şu ağda işini halletsem içim rahat edicek her ay düzenli gidiyordum hep hamilelikte gidemedim.Hadi gözün aydın Canım bak herşeyi tek başına hallettin şimdi içini ferah tut artık bebek gelene kadar dinlen minikler gelince bize bol enerji lazım.
Foto gönderir misin cnm ya çok merak ediyom cikolatalariniMaşallah canım benim ne güzel halletmişsin hemencecik ben de kurdele bulamadım gönlüme göre ondan başlayamadım dğn tatbaktan pembe çikolatalarınıda aldım 30 tanesi 50 tl gibi bir şey tuttu
Ah kıyamam haklısın çok zor Canım yat iyice dinlen ağlama kızını düşün.Vlla cnm gün içinde yapiyom ediyom ama akşam üncü acısı fena çıkıyo çok yorgunum agrilarm var halsizim valla çok aglayasim var
Annemdeyim şimdi canım eşim bugun nöbetçi burada kaldım yarın atarım hemenFoto gönderir misin cnm ya çok merak ediyom cikolatalarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?