2018 mart-nisan anneleri

ben lohusa sepeti diye bir site var ordan beğendim kısa kollu ama daha almadım güzel modeller vardı fiyatlarıda uygun bak istersen

75 gram şeker yüklemesinden mi bilmem kızım resmen yerinde marş marş yaptı kasınlarıma doğru kesintisiz tepişti.hani böyle bi yere vururlarda ritim tutarlar onun gibi.iş çıkışı almaya gideceğim tahlil sonucumu.sanırım ilk tüp bebek negatifinden sonra da bu kadarlık bi yükleme yaptırmıştı doktor ıyyy. şekerli gıdalardan soğudum.

Cnm bi iki haftaya daha çok acitacak canını valla bnm gogsumun altındaki kemiğin orda hep nasıl altlarına giriyo anlatamam çok acitiyo

Kızlar benm bebekle ilgili herseyim bitti sayılır bütün kıyafetler yikandi utulendi yerlestirdim. Dün çok minnos şeyler aldim hastane odası için pembeli grili balonlar aldım kapisusu işini hallettim siparis verdim pembeli çok güzel bi kutu aldım küçük icine renkli badem şekerleri koycam küçük kare kartondan kutular aldım onada küçük lokum lar koycam güzel pembik karton posetler aldim içlerine o aldiklarimi koycam bide kolonya şişesi aldım minik minik suslenecek içine kolonya konacak hepsi o poşeti içinde hastaneye gelenlere verilecek.arti bebekli magnetlerinixin var ya instagramda keceden yüzleri falan çok minnoslar onlardan siparis verdim ve başka bi magent şeklinde bebek sekeri siparisi verildi lohusa terligim tacım i yengem saolsun yapiyo bi pijama alcam onn haricinde herseyim.tam sizce yeterli mi bu hazırladıklarım bide etiket bastım çikolata alıp üzerine yapistircam

Canım benim çok güzel şeyler hazırlamışsın kim bilir hepsi ne güzeldir,bence yeter canım bayagı hediyelik var annesi için rahat etsin,Canım artık hastane çantanı hazırla senin az kaldı bayağı.Rabbim Saglıkla kucağına almayı nasip etsin.Ağda işini hallettinmi.

Evet cnm çantamı.hazirlicam bu hafta sonu artik lohusa sepeti diye bi site var güzel pijama lar var istiycem ama güvenilir bi site mi bilgin var mı. Canm bugün ağda işini halledeyim dedim öldüm öldüm ya utandım gidemedim aldirmaya bende kolumu bacagimi falan aldım genital bölgeyi almaya çalıştım öldüm bildiğin adayı yapistirdim cekemedim korkudan morardi hep öyle yada boyle halledildi kıl tüy işi :)))

Bende cok yoruluyorum artık yarın işlerini bitirmeyi planladık eşimle en geç ctesiye kadar biter inşallah bu sıra bir de uyku musallat oldu uyanamıyorum cok yorgun hissediyorum vallahi iyi ki bitirmişim erkenden herşeyi yoksa nasıl yaparmışım belimde cok agrımaya basladı. Güneş cıktı yinede donduruyor :)

Maşallah canım benim ne güzel halletmişsin hemencecik ben de kurdele bulamadım gönlüme göre ondan başlayamadım dğn tatbaktan pembe çikolatalarınıda aldım 30 tanesi 50 tl gibi bir şey tuttu

Canım benim o siteyi görmüştüm güzel ürünler var,ama alışveriş etmedim.Ama site adresini telefon numaralarına kadar herşeyi veriyor.Güvenilir gibi geldi bana.Kapıda ödeme varmı baktınmı.Geçen instagramdan Bebege Mevlüt elbisesi sipariş verdik geldi çok güzeldi aynı gördüğümüz gibi dikip göndermişler, kapıda ödeme yaptık. Bravo sana tebrik ediyorum seni canım ben daha hayatım boyunca bacağıma bile ağda yapamadım zor olanı başarmışsın sen.bende bir gidip şu ağda işini halletsem içim rahat edicek her ay düzenli gidiyordum hep hamilelikte gidemedim.Hadi gözün aydın Canım bak herşeyi tek başına hallettin şimdi içini ferah tut artık bebek gelene kadar dinlen minikler gelince bize bol enerji lazım.

Vlla cnm gün içinde yapiyom ediyom ama akşam üncü acısı fena çıkıyo çok yorgunum agrilarm var halsizim valla çok aglayasim var

Maşallah canım benim ne güzel halletmişsin hemencecik ben de kurdele bulamadım gönlüme göre ondan başlayamadım dğn tatbaktan pembe çikolatalarınıda aldım 30 tanesi 50 tl gibi bir şey tuttu
Foto gönderir misin cnm ya çok merak ediyom cikolatalarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…