2018 mart-nisan anneleri

Ohh ohh iyi yaptın canım sıkma canını senin haftalarında erken doğum riskim vardı benim hala içerde ama :))

Ay 36.haftadayız biz ağrıları m yer yer var korkularim hatsafhada tedirginim mutluyum heyecanlıyım aglmakliyim :)))bakalm sonuuzhayrola
Ahh canım aramızda bir gün vaaaarmışş :)) bakalım önce hangimiz doğuracağız ben de aynı şekilde korkma vallahi bir cesaret geldi bana korkularım gitti sadece alttan muayene korkum geçmiyor

Ahh canım aramızda bir gün vaaaarmışş :)) bakalım önce hangimiz doğuracağız ben de aynı şekilde korkma vallahi bir cesaret geldi bana korkularım gitti sadece alttan muayene korkum geçmiyor
Ay canm valla bnm korkum yoktu şimdi olmaya başladı yarın kontrolüm var kilo aldım diye ayrı kızacak doktor alttan muayene edecek mi onun stresi var valla çok doluyum bn

Ay canm valla bnm korkum yoktu şimdi olmaya başladı yarın kontrolüm var kilo aldım diye ayrı kızacak doktor alttan muayene edecek mi onun stresi var valla çok doluyum bn
Alttan muayene acitmiyor. Vajinal ultrason yaptirdiysan onun gibi bir his. Korkma hic.

Yaptirmistim evet inşallah acımaz inşallah yapmaz ya

Yapması daha iyi müsait misin ona bakacak kendini dediğine göre hazırlarsın. Hoş ben çatın dar dese başka dr a da baktırdım iyice emin olmak adına. Kendini gevşek bırakırsan acımaz canım kasarsan acır rahat ol basit bişi o

Ne biliyim biri acıtmıyor diyo biri acitiyo diyo korkuyorum bede bakalm ne yapcak yarın

Yeterli mi derken :) daha ne yapacan bacım, bana kalırsa abartmışsın bile diyebilirim :)

Aman canım takma kafana zaten az vakit kaldı ne kadar alacağız ki :) hiç kasma kendini muayene olursan inşallah güzel geçer dualarım seninle

Ne biliyim biri acıtmıyor diyo biri acitiyo diyo korkuyorum bede bakalm ne yapcak yarın
Canım korkma kasma kendini ya acıtsa bile bak ben iki gün önce oldum şuan aklıma bile gelmiyor :) on saniye acısın ne olacak anayız biz anaaa sonra unutuyorsun bak bana bişi olmadı korkma kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…