- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.121
Ohh ohh iyi yaptın canım sıkma canını senin haftalarında erken doğum riskim vardı benim hala içerde ama :))Bugün 32 haftalık olduk,bir mani olmazsa Nisa’nda gelicek benim kızım inşallah.Çok hareketli gece uyumayan bir kızım var,iyiyiz Canım sadece bavulumuzu hazırlıycaz herşeyimiz hazır bekliyoruz.Biraz endişe,korku,heyecan,mutluluk var.Burda erken sancılar Doğuma gidenler başlayınca rüyalarıma girmeye başladı.
Ahh canım aramızda bir gün vaaaarmışş :)) bakalım önce hangimiz doğuracağızAy 36.haftadayız biz ağrıları m yer yer var korkularim hatsafhada tedirginim mutluyum heyecanlıyım aglmakliyim :)))bakalm sonuuzhayrola
Hifa koyacağım ben tavsiye ederim :)Kızıma hala isim bulamadım fikir verseniz kızlar yaa
Ne demekmiş ilk kez duydum çok değişikHifa koyacağım ben tavsiye ederim :)
Sabreden kadın demekNe demekmiş ilk kez duydum çok değişik
GökçeKızıma hala isim bulamadım fikir verseniz kızlar yaa
Ccnm aslında pahalıya gelmiş haciserifte 72 tNesi 50 tl sen 30 tane ye 50 tl verdinAnnemdeyim şimdi canım eşim bugun nöbetçi burada kaldım yarın atarım hemen
Yok vallaa ya azcık aklım olsaydı ailemde n bu kadar uzağa gelmezdim kimse yok etrafimda zora düşse m bi allahın kulu bi kaşık şu vermez şu halimde ugrastigim şeylere bak yaAh kıyamam haklısın çok zor Canım yat iyice dinlen ağlama kızını düşün.
Ay canm valla bnm korkum yoktu şimdi olmaya başladı yarın kontrolüm var kilo aldım diye ayrı kızacak doktor alttan muayene edecek mi onun stresi var valla çok doluyum bnAhh canım aramızda bir gün vaaaarmışş :)) bakalım önce hangimiz doğuracağızben de aynı şekilde korkma vallahi bir cesaret geldi bana korkularım gitti sadece alttan muayene korkum geçmiyor
Alttan muayene acitmiyor. Vajinal ultrason yaptirdiysan onun gibi bir his. Korkma hic.Ay canm valla bnm korkum yoktu şimdi olmaya başladı yarın kontrolüm var kilo aldım diye ayrı kızacak doktor alttan muayene edecek mi onun stresi var valla çok doluyum bn
Yaptirmistim evet inşallah acımaz inşallah yapmaz yaAlttan muayene acitmiyor. Vajinal ultrason yaptirdiysan onun gibi bir his. Korkma hic.
Yaptirmistim evet inşallah acımaz inşallah yapmaz ya
Ne biliyim biri acıtmıyor diyo biri acitiyo diyo korkuyorum bede bakalm ne yapcak yarınYapması daha iyi müsait misin ona bakacak kendini dediğine göre hazırlarsın. Hoş ben çatın dar dese başka dr a da baktırdım iyice emin olmak adına. Kendini gevşek bırakırsan acımaz canım kasarsan acır rahat ol basit bişi o
Yeterli mi derken :) daha ne yapacan bacım, bana kalırsa abartmışsın bile diyebilirim :)Kızlar benm bebekle ilgili herseyim bitti sayılır bütün kıyafetler yikandi utulendi yerlestirdim. Dün çok minnos şeyler aldim hastane odası için pembeli grili balonlar aldım kapisusu işini hallettim siparis verdim pembeli çok güzel bi kutu aldım küçük icine renkli badem şekerleri koycam küçük kare kartondan kutular aldım onada küçük lokum lar koycam güzel pembik karton posetler aldim içlerine o aldiklarimi koycam bide kolonya şişesi aldım minik minik suslenecek içine kolonya konacak hepsi o poşeti içinde hastaneye gelenlere verilecek.arti bebekli magnetlerinixin var ya instagramda keceden yüzleri falan çok minnoslar onlardan siparis verdim ve başka bi magent şeklinde bebek sekeri siparisi verildi lohusa terligim tacım i yengem saolsun yapiyo bi pijama alcam onn haricinde herseyim.tam sizce yeterli mi bu hazırladıklarım bide etiket bastım çikolata alıp üzerine yapistircam
Aman canım takma kafana zaten az vakit kaldı ne kadar alacağız ki :) hiç kasma kendini muayene olursan inşallah güzel geçer dualarım seninleAy canm valla bnm korkum yoktu şimdi olmaya başladı yarın kontrolüm var kilo aldım diye ayrı kızacak doktor alttan muayene edecek mi onun stresi var valla çok doluyum bn
Canım hacışeriftekiler cok inceydi ondan istemedim benim istediğim gibi olanlarda cok pahalı bak atıyorum linkini benim aldıgım gibi olanlar 35 tanesi 170 tl ben 50 tlye aldım dekoruda öyle aman aman güzel değilCcnm aslında pahalıya gelmiş haciserifte 72 tNesi 50 tl sen 30 tane ye 50 tl verdin
Canım korkma kasma kendini ya acıtsa bile bak ben iki gün önce oldum şuan aklıma bile gelmiyor :) on saniye acısın ne olacak anayız biz anaaaNe biliyim biri acıtmıyor diyo biri acitiyo diyo korkuyorum bede bakalm ne yapcak yarın
Valla cnm hiç bişey yapmamistim bu iki gündür biraz ugrastim istr iyi kötü artık ne kadarki oldu onmli olan bebeğimin sağlıklı bişekıldı gelmesiYeterli mi derken :) daha ne yapacan bacım, bana kalırsa abartmışsın bile diyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?