2018 mart-nisan anneleri

Aman canım takma kafana zaten az vakit kaldı ne kadar alacağız ki :) hiç kasma kendini muayene olursan inşallah güzel geçer dualarım seninle
Saol cnm ya bnde artık son zamanlar takmiyom olan olmuş modundayim ama işte geriliyorum kilo takıntılı doktora gitmek çok kotu

Canım korkma kasma kendini ya acıtsa bile bak ben iki gün önce oldum şuan aklıma bile gelmiyor :) on saniye acısın ne olacak anayız biz anaaa sonra unutuyorsun bak bana bişi olmadı korkma kuzum benim
:)))haklısın cnm ya her doktor kontrolu öncesi bnm bu gerginligim bitmez bakalm sabah gidecem neolcak

İyi geceler kızlar bugünn evde ilk günümüzdü arada girip yazdıklarınıza bakip çıktım evde is güç bitmiyor yaff herkes iyi mi doğuran eden yok sanırım birinde idrar yolu enfeksiyonu cikti demis bende de cikti cnm ilac kullanıorum haftaya tahlil yaptircam bakalim insallah geçmiştir

Canm evde işler bitmez yorma çok kendini yavaş yavaş yap

Merhaba kızlar beklenmedik misafir yagmuruna tutuldum bugün giremedim herkes iyidir inşallah bzi iyiyiz çok sükür.yarında hamişlikte son kez sinemaya gidicez artık gidemem uzun süre aynı pozisyonda oturamıyorum malesef.her hafta gittik bu sürectr bebekle gidilmez diye artık sona geldik nisan başı gibi gelir enim kız sanırım karnım birden büyüdü bi kaç gündür sanki

Amin canım inş rabbim o günleride hep birlikte görmeyi nasip eder hepimize inş bugün kontorlüm var inş herşy yolundadır

İyi yapmışsın canım bizde bugün kontorlden sonra gidecz nasipse aynen ya yoruluyoruz artık alla yardımcımız olsun inş evt güneşli bugünde sanki ama soğuk var birde benim montun önü kapanmıyor artık almadıkda bişey panço bulaydım kalın alıcaktık ama oda yok sanırım hasatne evmize 10 dakika ama brn yavaş gidiyorum 20 /25 dakika sürüyor

Canim lütfen yanına ferah bir isim de koy.. Insan ismiyle yaşıyor bazen ağır gelebiliyor dengelesin hifa hatun hep çok sabrederek geçirmiş ömrünü kazananlardan mutlaka ama yinede kuzularimiz çok zorlanmasin ..
Öyle mi dersin ben iki isim pek sevmiyorum o yüzden pek istememiştim ne koyabilirim mesela kısa olarak

Saol cnm ya bnde artık son zamanlar takmiyom olan olmuş modundayim ama işte geriliyorum kilo takıntılı doktora gitmek çok kotu
Sinir oluyorum öyle doktorlara ne yapayım alıyorum işte bünye meselesi bu bende çok aldım ama dikkat ediyorum olmuyor bünyem herşeyi depoluyor

kızlar dün gyneferon beni kabız yaptı. bide misafir çağırmış kabul edermiyim etmezmiyim diye soran yok.kabızlık karnımın alt kısmını dolu dolu yaptı acaba sancı mı dedim kendi kendime.işteyim uykum var. misafirliğe çağırdığımız çift ile beraber yemek yaptık yedik.bende zaten işten geldikten bir iki saat dinlenmezsem kafam gidik gibi oluyor.dünki şeker yüklemesinde açlık yüksek çıkmış sırayala =açlık 102 1. saat 178.5 2. saat 149.5 gibi bi değerler var pazartesi rapor almak için doktora gideceğim göstereceğim.

Cnm bi iki haftaya daha çok acitacak canını valla bnm gogsumun altındaki kemiğin orda hep nasıl altlarına giriyo anlatamam çok acitiyo

yaa daha da mı acıtacak şükür bu günlere de az kaldı artık benimde sağ tarafında ayakları elleri ayaklarıyla kaburgama çıkıyor elleri belimi deşiyor herhal
Cnm bnde o.siteden alcam kartla alcam acaba güvenilir bi site mi ya
alan var galiba canm diğer forumlarda görmüştüm bende alanları

canım koraya bak ordaki eros marka istedigin gibi

Amin canım inş rabbim o günleride hep birlikte görmeyi nasip eder hepimize inş bugün kontorlüm var inş herşy yolundadır
inşallah canm kontrolünde güzel geçer inşallah minik iyidir kendini gösterir bizimde haftaya kontrolümüz nst yede gircekmişiz bakalım nasıl birşey

inşallah canm kontrolünde güzel geçer inşallah minik iyidir kendini gösterir bizimde haftaya kontrolümüz nst yede gircekmişiz bakalım nasıl birşey
Biz de dün kontroldeydik 32+2 1920 kilosu. Nst ye alalım dedi ultrason gibi karnına koydukları aletle 20 dakika kadar kalp atışlarını dinliyorsun ritmine falan bakıyorlar.hep nst diyorlardı ne olduğunu da görmüş olduk :) kızım da sağolsun her gittiğimizde yüzünü gösterir masallah ağzını açıp kapatiyordu:)

maşallah kuzucuğa bizde 32 de gitmiştik 34 te gitcez haftaya nst odası ayrı sanırım doktor muayeneden sonra nstye göndercem dedi bağlayıp gidiyorlar mı başında mı bekliyorlar maşallah sizinki gösteriyor yüzünü yerim ya ağzını açıp kapatıyormuş bide bizimkini tam göremedik hem yarım düzgün bir fotosu yok daha ya kordon kapatıyor ya elleri ayakları doğunca görcez artık inşallah sağlıkla gelsin kzuucuklar

Ayrı odada hatta doğum katındaydi gitmişken odalara da baktık. Ayni anda 2 kişiye de bakıyorlar odada iki yatak var hemşire bagliyo ve cikiyo beklemiyorlar o sırada kalp sesini dinliyorsun zaten :) tok gitmek daha iyi oluyormuş hareketlerini de saptamak acısından sanirim.20 dk sonra gelip çıkarıyorlar. Çıkmadan da tansiyon falan bakıyorlar rutin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…