- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.141
Saol cnm ya bnde artık son zamanlar takmiyom olan olmuş modundayim ama işte geriliyorum kilo takıntılı doktora gitmek çok kotuAman canım takma kafana zaten az vakit kaldı ne kadar alacağız ki :) hiç kasma kendini muayene olursan inşallah güzel geçer dualarım seninle
Cnm bunlara etiket yapistiriliyo dmi tatbaktan aldiklarina yaniCanım hacışeriftekiler cok inceydi ondan istemedim benim istediğim gibi olanlarda cok pahalı bak atıyorum linkini benim aldıgım gibi olanlar 35 tanesi 170 tl ben 50 tlye aldım dekoruda öyle aman aman güzel değil
http://www.haciserif.com.tr/kiz-kelebek-dekorlu-bebek-cikolatasi.html
:)))haklısın cnm ya her doktor kontrolu öncesi bnm bu gerginligim bitmez bakalm sabah gidecem neolcakCanım korkma kasma kendini ya acıtsa bile bak ben iki gün önce oldum şuan aklıma bile gelmiyor :) on saniye acısın ne olacak anayız biz anaaasonra unutuyorsun bak bana bişi olmadı korkma kuzum benim
Canm evde işler bitmez yorma çok kendini yavaş yavaş yapİyi geceler kızlar bugünn evde ilk günümüzdü arada girip yazdıklarınıza bakip çıktım evde is güç bitmiyor yaff herkes iyi mi doğuran eden yok sanırım birinde idrar yolu enfeksiyonu cikti demis bende de cikti cnm ilac kullanıorum haftaya tahlil yaptircam bakalim insallah geçmiştir
Canim lütfen yanına ferah bir isim de koy.. Insan ismiyle yaşıyor bazen ağır gelebiliyor dengelesin hifa hatun hep çok sabrederek geçirmiş ömrünü kazananlardan mutlaka ama yinede kuzularimiz çok zorlanmasin ..Hifa koyacağım ben tavsiye ederim :)
Amin canım inş rabbim o günleride hep birlikte görmeyi nasip eder hepimize inşbende mutlu oluyorum tabi canm minik hareketli olunca baya güçlendiler ya maşallah eski pıt pıtlar şimdi pata küteler oldu çok şükür bu günlere geldik bende artık sevmek istiyorum çokta az kaldı sağsalim gelsin inşallah bütün miniklerimiz
İyi yapmışsın canım bizde bugün kontorlden sonra gidecz nasipseBende cok yoruluyorum artık yarın işlerini bitirmeyi planladık eşimle en geç ctesiye kadar biter inşallah bu sıra bir de uyku musallat oldu uyanamıyorum cok yorgun hissediyorum vallahi iyi ki bitirmişim erkenden herşeyi yoksa nasıl yaparmışım belimde cok agrımaya basladı. Güneş cıktı yinede donduruyor :)
Öyle mi dersin ben iki isim pek sevmiyorum o yüzden pek istememiştim ne koyabilirim mesela kısa olarakCanim lütfen yanına ferah bir isim de koy.. Insan ismiyle yaşıyor bazen ağır gelebiliyor dengelesin hifa hatun hep çok sabrederek geçirmiş ömrünü kazananlardan mutlaka ama yinede kuzularimiz çok zorlanmasin ..
Sinir oluyorum öyle doktorlara ne yapayım alıyorum işte bünye meselesi bu bende çok aldım ama dikkat ediyorum olmuyor bünyem herşeyi depoluyorSaol cnm ya bnde artık son zamanlar takmiyom olan olmuş modundayim ama işte geriliyorum kilo takıntılı doktora gitmek çok kotu
Cnm bi iki haftaya daha çok acitacak canını valla bnm gogsumun altındaki kemiğin orda hep nasıl altlarına giriyo anlatamam çok acitiyo
alan var galiba canm diğer forumlarda görmüştüm bende alanlarıCnm bnde o.siteden alcam kartla alcam acaba güvenilir bi site mi ya
canım koraya bak ordaki eros marka istedigin gibiŞükür bebek sekerlerini de halletttimmmmm :)
Kaldi lohusa takimi iste.
Kizlar şöyle uzun kalin sabahlikli bi pijama takimi ariyorum.
Ama erken dogum riskine karsi disarda cok da gezemiyorum.
Varmi ınternttn alan fikir vercek olan. Lutfennn
inşallah canm kontrolünde güzel geçer inşallah minik iyidir kendini gösterir bizimde haftaya kontrolümüz nst yede gircekmişiz bakalım nasıl birşeyAmin canım inş rabbim o günleride hep birlikte görmeyi nasip eder hepimize inşbugün kontorlüm var inş herşy yolundadır
Biz de dün kontroldeydik 32+2 1920 kilosu. Nst ye alalım dedi ultrason gibi karnına koydukları aletle 20 dakika kadar kalp atışlarını dinliyorsun ritmine falan bakıyorlar.hep nst diyorlardı ne olduğunu da görmüş olduk :) kızım da sağolsun her gittiğimizde yüzünü gösterir masallah ağzını açıp kapatiyordu:)inşallah canm kontrolünde güzel geçer inşallah minik iyidir kendini gösterir bizimde haftaya kontrolümüz nst yede gircekmişiz bakalım nasıl birşey
maşallah kuzucuğa bizde 32 de gitmiştik 34 te gitcez haftaya nst odası ayrı sanırım doktor muayeneden sonra nstye göndercem dedi bağlayıp gidiyorlar mı başında mı bekliyorlar maşallah sizinki gösteriyor yüzünü yerim ya ağzını açıp kapatıyormuş bide bizimkini tam göremedik hem yarım düzgün bir fotosu yok daha ya kordon kapatıyor ya elleri ayakları doğunca görcez artık inşallah sağlıkla gelsin kzuucuklarBiz de dün kontroldeydik 32+2 1920 kilosu. Nst ye alalım dedi ultrason gibi karnına koydukları aletle 20 dakika kadar kalp atışlarını dinliyorsun ritmine falan bakıyorlar.hep nst diyorlardı ne olduğunu da görmüş olduk :) kızım da sağolsun her gittiğimizde yüzünü gösterir masallah ağzını açıp kapatiyordu:)
Ayrı odada hatta doğum katındaydi gitmişken odalara da baktık. Ayni anda 2 kişiye de bakıyorlar odada iki yatak var hemşire bagliyo ve cikiyo beklemiyorlar o sırada kalp sesini dinliyorsun zaten :) tok gitmek daha iyi oluyormuş hareketlerini de saptamak acısından sanirim.20 dk sonra gelip çıkarıyorlar. Çıkmadan da tansiyon falan bakıyorlar rutin.maşallah kuzucuğa bizde 32 de gitmiştik 34 te gitcez haftaya nst odası ayrı sanırım doktor muayeneden sonra nstye göndercem dedi bağlayıp gidiyorlar mı başında mı bekliyorlar maşallah sizinki gösteriyor yüzünü yerim ya ağzını açıp kapatıyormuş bide bizimkini tam göremedik hem yarım düzgün bir fotosu yok daha ya kordon kapatıyor ya elleri ayakları doğunca görcez artık inşallah sağlıkla gelsin kzuucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?