- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.161
anladım canm çok sağol evet doktor tok gel demişti ben aç gidiyorum hep kilom çok çıkmasın diye genede çıkıyor bu sefer baya kilo aldım birde tok gitcem laf etcek ama napalımAyrı odada hatta doğum katındaydi gitmişken odalara da baktık. Ayni anda 2 kişiye de bakıyorlar odada iki yatak var hemşire bagliyo ve cikiyo beklemiyorlar o sırada kalp sesini dinliyorsun zaten :) tok gitmek daha iyi oluyormuş hareketlerini de saptamak acısından sanirim.20 dk sonra gelip çıkarıyorlar. Çıkmadan da tansiyon falan bakıyorlar rutin.
Kilo konusunda beni kimse geçemez eminim zaten kilolu hamile kaldım ne yapalım ne duysak da idare edicez artik:) insallah güzel haberlerle dönersin.anladım canm çok sağol evet doktor tok gel demişti ben aç gidiyorum hep kilom çok çıkmasın diye genede çıkıyor bu sefer baya kilo aldım birde tok gitcem laf etcek ama napalım
Canım ben yaptıgım süse yapıştırıcam bastırttım etiketiniCnm bunlara etiket yapistiriliyo dmi tatbaktan aldiklarina yani
Gerilme canım ya meleğini göreceksin ben iple cekiyorum vallahi kontrol günlerini :) kime gidiyorsun:)))haklısın cnm ya her doktor kontrolu öncesi bnm bu gerginligim bitmez bakalm sabah gidecem neolcak
Emseye gidiyordun dimi dikkat et oralar yüksekte kalıyor ayazdır hepten. Benimde montların önü kapanmaz oldu içine kapanan bir hırka giyiyorum o şekilde hallediyorum :) bu saatten sonra mont alınmaz kuzum kaldı bir ayımız belki daha az. İyi haberlerini bekliyoruz canım gelince yazarsınİyi yapmışsın canım bizde bugün kontorlden sonra gidecz nasipseaynen ya yoruluyoruz artık alla yardımcımız olsun inş evt güneşli bugünde sanki ama soğuk var birde benim montun önü kapanmıyor artık almadıkda bişey panço bulaydım kalın alıcaktık ama oda yok sanırım hasatne evmize 10 dakika ama brn yavaş gidiyorum 20 /25 dakika sürüyor
Bir şey olmaz canım ben tiroid hapımı unuttuğum zaman aklıma gelince içiyorum.. aç demişti ama tok da içtiğim oluyor yani :) hatta bazı günler unutuyorum geçen ay tahlilde 2 çıkmıştı tsh idare eder yine de normal gibi..sende de mi hipotiroidi var? Kaç mg kullanıyorsun? Ben levotiron 25mg kullanıyorum ama değerim biraz yüksekse 1,5 hap alıyorum yani 37,5 mg yapıyor. Doktor ayarlıyor.Sabah Afrin haberine inanılmaz canım sıkıldı dalgınlıkla tiroid hapı yerine kan hapını içmişimşimdi tiroidide içsem bir şey olur mu acaba Rabbim tüm mehmetçiğimizi polisimizi korusun hakları ödenmez
Benim hamilelikte yükseldi canım 4.5 fln cıkıyor euthyrox 25 mg kullanıyorum haftada iki gün iki doz diğer günler bir tane içiyorum valla içmedim canım bugun biraz geçsin alayım ne yapayımBir şey olmaz canım ben tiroid hapımı unuttuğum zaman aklıma gelince içiyorum.. aç demişti ama tok da içtiğim oluyor yani :) hatta bazı günler unutuyorum geçen ay tahlilde 2 çıkmıştı tsh idare eder yine de normal gibi..sende de mi hipotiroidi var? Kaç mg kullanıyorsun? Ben levotiron 25mg kullanıyorum ama değerim biraz yüksekse 1,5 hap alıyorum yani 37,5 mg yapıyor. Doktor ayarlıyor.
Benim de hamile olmadan önce 3-4 arasıydı o zaman başlamıştım hafif dozda zaten hamileyken de öok yükselmedi şükürBenim hamilelikte yükseldi canım 4.5 fln cıkıyor euthyrox 25 mg kullanıyorum haftada iki gün iki doz diğer günler bir tane içiyorum valla içmedim canım bugun biraz geçsin alayım ne yapayım
Cnm merhaba. Benim sezeryan sonrasi kanamam az olmusfu normal doguma gore. Cunku içini baya temizliyorlar dogum esnasinda. Kisim kuvozde kalmsti bir sure erken dogdugundn. O sure icinde hastane hasta bezi veriyordu. Iki gun sanirim hasta bezi kullandim. Sonra da normal ped kullandim. Ve az adet gibiydi. Sanirim 20gun sürdü. Ped kullandim hep. Depend almamstm. Eger daha rahat olcaksa ilk gunler icin alabilirimBu arada kızlar önceden doğum yapanlar bilgi verirse sevinirim,sezaryenden sonra kanama ne kadar sürüyor? Şiddetli bir kanama mı adet gibi mi acaba..nette biraz araştırdım ilk haftalar çok önemliymiş aşırı kanama olursa şoka girilebilir falan yazıyor korktum birazbir de depend var ya onu doğumdan somra hemen kullanabiliyor muyuz,yoksa hasta bezi mi gerek acaba? Ay çok soru sordum ama heyecan korku bastı beni
Canım bende bunu merak ediyorum depend aldım bende hasta bezi zaten dependler onu hemen kullanırız gibime geliyor öyle aman aman bi kanama oluyor mu acabaBu arada kızlar önceden doğum yapanlar bilgi verirse sevinirim,sezaryenden sonra kanama ne kadar sürüyor? Şiddetli bir kanama mı adet gibi mi acaba..nette biraz araştırdım ilk haftalar çok önemliymiş aşırı kanama olursa şoka girilebilir falan yazıyor korktum birazbir de depend var ya onu doğumdan somra hemen kullanabiliyor muyuz,yoksa hasta bezi mi gerek acaba? Ay çok soru sordum ama heyecan korku bastı beni
Hepsi mis gibi güzel olmuştur eminim :) ben o kadar kararsızım ki magnet ve kapı süsü bile seçemedim.Valla cnm hiç bişey yapmamistim bu iki gündür biraz ugrastim istr iyi kötü artık ne kadarki oldu onmli olan bebeğimin sağlıklı bişekıldı gelmesi
Ben e bebekten normal bir tane aldım. 40 küsüre pahalı olanda vardı ama gerek yok gibi geldi bana. 20 tl ye normal bişi aldımKızlar küvet filesi nasıl bir şey aldınız
Hmm ben tam bakamadım dependlere de hasta bezi işlevi gördüğünü bilmiyordum. Bir arkadaşıma sordum ameliyat sonrası zaten hasta bezi takılı oluyomuş daha sonra gece pediyle idare ettim ben dedi..bakalım bizim nasıl olucak..ilk saatler biraz çok geliyormuş yani o zaman da zaten hasta bezi takılı oluyormuş ameliyat sonrası.Canım bende bunu merak ediyorum depend aldım bende hasta bezi zaten dependler onu hemen kullanırız gibime geliyor öyle aman aman bi kanama oluyor mu acaba
Bende Depend aldım bnce o yeterli olur ya kanama da galiba degisiyo kişiden kişiye biz nolur nolmaz fazla fazla koyalım cantamizaCanım bende bunu merak ediyorum depend aldım bende hasta bezi zaten dependler onu hemen kullanırız gibime geliyor öyle aman aman bi kanama oluyor mu acaba
Valla cnm bnmki çok acitiyo özellikle belli saatleri var bide yürüyüşe gidince bi kasılıyor hareket ediyo valla nefesm kesiliyor kimildayamiyoruz agridanyaa daha da mı acıtacak şükür bu günlere de az kaldı artık benimde sağ tarafında ayakları elleri ayaklarıyla kaburgama çıkıyor elleri belimi deşiyor herhal
alan var galiba canm diğer forumlarda görmüştüm bende alanları
masallah annesi çok güzel. bizde bugün 34 hafta 3 günlüğüz doktordan geldim şimdi 47 cm. 2387 kg olmuş dedi. kilosu hafta aralığında ama biraz düşük dediKızlar doktordan geldim şimdi normalde benim bugün 36+2 günlük tu ultrasonda 37+2 çıktı niye öyle oldu ki.kontroller haftada bire düştü bebek donmus dedi normal doğum pozisyonunda nst ye bağladı biraz sancin çıkmış dedi hissediyorsun bende adet ağrısı gbi dedim karnım agriyo biraz o da her zmn deil 3 kilo 100 gram çıktı hareketlerine dikkat et dedi günde dörtte az hareket ederse hastaneye gel ddi
Olsn cnm sağlığı yerinde olsunda zayıf olsun nolcakmasallah annesi çok güzel. bizde bugün 34 hafta 3 günlüğüz doktordan geldim şimdi 47 cm. 2387 kg olmuş dedi. kilosu hafta aralığında ama biraz düşük dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?