2018 mart-nisan anneleri

anladım canm çok sağol evet doktor tok gel demişti ben aç gidiyorum hep kilom çok çıkmasın diye genede çıkıyor bu sefer baya kilo aldım birde tok gitcem laf etcek ama napalım

anladım canm çok sağol evet doktor tok gel demişti ben aç gidiyorum hep kilom çok çıkmasın diye genede çıkıyor bu sefer baya kilo aldım birde tok gitcem laf etcek ama napalım
Kilo konusunda beni kimse geçemez eminim zaten kilolu hamile kaldım ne yapalım ne duysak da idare edicez artik:) insallah güzel haberlerle dönersin.

Cnm bunlara etiket yapistiriliyo dmi tatbaktan aldiklarina yani
Canım ben yaptıgım süse yapıştırıcam bastırttım etiketini
:)))haklısın cnm ya her doktor kontrolu öncesi bnm bu gerginligim bitmez bakalm sabah gidecem neolcak
Gerilme canım ya meleğini göreceksin ben iple cekiyorum vallahi kontrol günlerini :) kime gidiyorsun

Emseye gidiyordun dimi dikkat et oralar yüksekte kalıyor ayazdır hepten. Benimde montların önü kapanmaz oldu içine kapanan bir hırka giyiyorum o şekilde hallediyorum :) bu saatten sonra mont alınmaz kuzum kaldı bir ayımız belki daha az. İyi haberlerini bekliyoruz canım gelince yazarsın

Bir şey olmaz canım ben tiroid hapımı unuttuğum zaman aklıma gelince içiyorum.. aç demişti ama tok da içtiğim oluyor yani :) hatta bazı günler unutuyorum geçen ay tahlilde 2 çıkmıştı tsh idare eder yine de normal gibi..sende de mi hipotiroidi var? Kaç mg kullanıyorsun? Ben levotiron 25mg kullanıyorum ama değerim biraz yüksekse 1,5 hap alıyorum yani 37,5 mg yapıyor. Doktor ayarlıyor.

Bu arada kızlar önceden doğum yapanlar bilgi verirse sevinirim,sezaryenden sonra kanama ne kadar sürüyor? Şiddetli bir kanama mı adet gibi mi acaba..nette biraz araştırdım ilk haftalar çok önemliymiş aşırı kanama olursa şoka girilebilir falan yazıyor korktum biraz bir de depend var ya onu doğumdan somra hemen kullanabiliyor muyuz,yoksa hasta bezi mi gerek acaba? Ay çok soru sordum ama heyecan korku bastı beni

Benim hamilelikte yükseldi canım 4.5 fln cıkıyor euthyrox 25 mg kullanıyorum haftada iki gün iki doz diğer günler bir tane içiyorum valla içmedim canım bugun biraz geçsin alayım ne yapayım

Benim hamilelikte yükseldi canım 4.5 fln cıkıyor euthyrox 25 mg kullanıyorum haftada iki gün iki doz diğer günler bir tane içiyorum valla içmedim canım bugun biraz geçsin alayım ne yapayım
Benim de hamile olmadan önce 3-4 arasıydı o zaman başlamıştım hafif dozda zaten hamileyken de öok yükselmedi şükür

Cnm merhaba. Benim sezeryan sonrasi kanamam az olmusfu normal doguma gore. Cunku içini baya temizliyorlar dogum esnasinda. Kisim kuvozde kalmsti bir sure erken dogdugundn. O sure icinde hastane hasta bezi veriyordu. Iki gun sanirim hasta bezi kullandim. Sonra da normal ped kullandim. Ve az adet gibiydi. Sanirim 20gun sürdü. Ped kullandim hep. Depend almamstm. Eger daha rahat olcaksa ilk gunler icin alabilirim

Canım bende bunu merak ediyorum depend aldım bende hasta bezi zaten dependler onu hemen kullanırız gibime geliyor öyle aman aman bi kanama oluyor mu acaba

Valla cnm hiç bişey yapmamistim bu iki gündür biraz ugrastim istr iyi kötü artık ne kadarki oldu onmli olan bebeğimin sağlıklı bişekıldı gelmesi
Hepsi mis gibi güzel olmuştur eminim :) ben o kadar kararsızım ki magnet ve kapı süsü bile seçemedim.

Canım bende bunu merak ediyorum depend aldım bende hasta bezi zaten dependler onu hemen kullanırız gibime geliyor öyle aman aman bi kanama oluyor mu acaba
Hmm ben tam bakamadım dependlere de hasta bezi işlevi gördüğünü bilmiyordum. Bir arkadaşıma sordum ameliyat sonrası zaten hasta bezi takılı oluyomuş daha sonra gece pediyle idare ettim ben dedi..bakalım bizim nasıl olucak..ilk saatler biraz çok geliyormuş yani o zaman da zaten hasta bezi takılı oluyormuş ameliyat sonrası.

Kızlar doktordan geldim şimdi normalde benim bugün 36+2 günlük tu ultrasonda 37+2 çıktı niye öyle oldu ki.kontroller haftada bire düştü bebek donmus dedi normal doğum pozisyonunda nst ye bağladı biraz sancin çıkmış dedi hissediyorsun bende adet ağrısı gbi dedim karnım agriyo biraz o da her zmn deil 3 kilo 100 gram çıktı hareketlerine dikkat et dedi günde dörtte az hareket ederse hastaneye gel ddi

Bende Depend aldım bnce o yeterli olur ya kanama da galiba degisiyo kişiden kişiye biz nolur nolmaz fazla fazla koyalım cantamiza

Valla cnm bnmki çok acitiyo özellikle belli saatleri var bide yürüyüşe gidince bi kasılıyor hareket ediyo valla nefesm kesiliyor kimildayamiyoruz agridan

masallah annesi çok güzel. bizde bugün 34 hafta 3 günlüğüz doktordan geldim şimdi 47 cm. 2387 kg olmuş dedi. kilosu hafta aralığında ama biraz düşük dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…