- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.181
Güzel ve sağlıklı haberlerle gel canımAmin canım inş rabbim o günleride hep birlikte görmeyi nasip eder hepimize inşbugün kontorlüm var inş herşy yolundadır
Babyjem in köpüklü desenli filesini aldım bn cnmKızlar küvet filesi nasıl bir şey aldınız
Valla cnm bi anda karar verdim bende yoksa alamazdm byagidir bakiyom ama karar veremeiyodumHepsi mis gibi güzel olmuştur eminim :) ben o kadar kararsızım ki magnet ve kapı süsü bile seçemedim.
Yok sen öyle düşünme yine hifa ile seslenirsin ama bizim kavrayamadigimiz bir düzen var. Hifanin yanına anlam olarak dengeleyecek asude geliyor ilk olarak aklıma ( sıkıntı ve uzuntulerden uzak, huzurlu, sessiz ve sakin kişi) yada süeda ( kutlu, uğurlu insanlar, mutlu, mesut, bahtiyar) tabi siz daha iyi bilirsiniz malim benim kız hala isimsiz yavrucugum..Öyle mi dersin ben iki isim pek sevmiyorum o yüzden pek istememiştim ne koyabilirim mesela kısa olarak
insallah sağlıcakla alırız kucağımıza canımOlsn cnm sağlığı yerinde olsunda zayıf olsun nolcak
İnşallah cnm inşallah valla bn çok korkuyorum cok agirlastiminsallah sağlıcakla alırız kucağımıza canım
Su koysam olur mu hifa su :) allahım ne zor bu isim işleri neredeyse doğuracağım hala kararsızımYok sen öyle düşünme yine hifa ile seslenirsin ama bizim kavrayamadigimiz bir düzen var. Hifanin yanına anlam olarak dengeleyecek asude geliyor ilk olarak aklıma ( sıkıntı ve uzuntulerden uzak, huzurlu, sessiz ve sakin kişi) yada süeda ( kutlu, uğurlu insanlar, mutlu, mesut, bahtiyar) tabi siz daha iyi bilirsiniz malim benim kız hala isimsiz yavrucugum..
Ay canım benim vaktinde saglıkla gelsin kuzularımız hepimizin inşallah,dikkat et kendine yorma sakın.Ohh ohh iyi yaptın canım sıkma canını senin haftalarında erken doğum riskim vardı benim hala içerde ama :))
hüma koayacağım ben mesela kızıma şanslı talihli olsun.neslişah,gülşah esin ve bahar isimleri de fena değilSu koysam olur mu hifa su :) allahım ne zor bu isim işleri neredeyse doğuracağım hala kararsızımsenin var mı aklında
berat ismini beğeniyorum erkek için türkçe mi bilmiyorum.Kizlar isimlerden konuşuyorken araya bizi de sıkıştırın:) aklınızda varsa kısa, tek ve Türkçe erkek isim önerilerine cok feci açığız. doğuma ne kaldı şurda hala ismi belli değil oglusumun.
Sana kıyamam aferin herşeyin üstesinden tek başına geldin,o benim içinde geçerli evimin olduğu yer küçük bir ilçe azıcık aklım olsaydı istanbuldan ailemin yanından asla uzağa gitmezdim eşimle anlaşıyorum evimi seviyorum ama hiç alışamadım ben oturduğum yere hiç.Yok vallaa ya azcık aklım olsaydı ailemde n bu kadar uzağa gelmezdim kimse yok etrafimda zora düşse m bi allahın kulu bi kaşık şu vermez şu halimde ugrastigim şeylere bak ya
Oy maşallah kuzucuğa annesi,senin adına çok sevindim dönmesine artık kendine dikkat et çatı muayenesi oldunmu.Kızlar doktordan geldim şimdi normalde benim bugün 36+2 günlük tu ultrasonda 37+2 çıktı niye öyle oldu ki.kontroller haftada bire düştü bebek donmus dedi normal doğum pozisyonunda nst ye bağladı biraz sancin çıkmış dedi hissediyorsun bende adet ağrısı gbi dedim karnım agriyo biraz o da her zmn deil 3 kilo 100 gram çıktı hareketlerine dikkat et dedi günde dörtte az hareket ederse hastaneye gel ddi
Canım depend bende duydum baktım e bebekte vardı ama hasta bezi gibimi ped gibi birşeymi onu anlıyamadım almadım o yüzden daha nasıl birşey bu depend.Bende Depend aldım bnce o yeterli olur ya kanama da galiba degisiyo kişiden kişiye biz nolur nolmaz fazla fazla koyalım cantamiza
TuğraKizlar isimlerden konuşuyorken araya bizi de sıkıştırın:) aklınızda varsa kısa, tek ve Türkçe erkek isim önerilerine cok feci açığız. doğuma ne kaldı şurda hala ismi belli değil oglusumun.
Ben aldım baya hasta bezi. Çocuk bezinin büyüğü.ayrica ben dikkat etmemistim üzerinde bedenleri yazıyor dikkatli olmakta fayda var.Canım depend bende duydum baktım e bebekte vardı ama hasta bezi gibimi ped gibi birşeymi onu anlıyamadım almadım o yüzden daha nasıl birşey bu depend.
Sağol canım bende alıyım o zaman ped gibi inceyse dedim bende pek işe yaramaz ben normaldede ilk 3 gün yoğun geçiriyorum adet zamanlarını,rahat edemem çünkü pijamalarım geceliklerim hep açık renk.Ben aldım baya hasta bezi. Çocuk bezinin büyüğü.ayrica ben dikkat etmemistim üzerinde bedenleri yazıyor dikkatli olmakta fayda var.
İdrar da enfeksiyon genelde yüksek çıkıyormus benimde çıkmıştı . 200 ve üzeri ni dikkate alıyorlar sanırım öyle bişeydi. Yani gebelikte enfeksiyon çıkarmisKızlar bende enfeksiyon çıkmış idrarda normal olmaz mi daha doktora göstermedim daha
İnşallah canım benim hepimizin ki çok heyecanlıyım bir an önce gelsin artık çok merak ediyorumAy canım benim vaktinde saglıkla gelsin kuzularımız hepimizin inşallah,dikkat et kendine yorma sakın.
Hüma ismi çok güzelmiş beğendim gerçekten ben hifa ya karar verdim Ama ağırlık yaparmı ondan birazcık şüphe duydum şuan O yüzden ek bir isim olsa mı dedimhüma koayacağım ben mesela kızıma şanslı talihli olsun.neslişah,gülşah esin ve bahar isimleri de fena değil
berat ismini beğeniyorum erkek için türkçe mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?