2018 mart-nisan anneleri

Hüma ismi çok güzelmiş beğendim gerçekten ben hifa ya karar verdim Ama ağırlık yaparmı ondan birazcık şüphe duydum şuan O yüzden ek bir isim olsa mı dedim
Hifa gerçekten kulağa uzak geliyor biraz . Böyle daha zarif isimler var . Anlamları güzel oluyor bazı isimlerin ama isimler sert duruyor . Lina , Hira huma ece bunlar zarif kısa isimler .

Çatı muayenesi oldun mu canım

Depend külot gibi değil mi sezaryen dikişine denk gelmiyor mu bel kısmı merak ettim ona göre götürücem yanımda

Katılıyorum sana o yüzden Doğa yı çok istememize rağmen acaba ağır mı olur çok mu anlam yükleriz çocuğa diye netleyemedim kafamda ağır mı sence de?
Bilgeyi de seviyorum ikisi de ağır isimler
Su koysam olur mu hifa su :) allahım ne zor bu isim işleri neredeyse doğuracağım hala kararsızım senin var mı aklında

Hifa su güzel evet ben de yalnız değilmişim hala isimsiz yavrum

Kizlar isimlerden konuşuyorken araya bizi de sıkıştırın:) aklınızda varsa kısa, tek ve Türkçe erkek isim önerilerine cok feci açığız. doğuma ne kaldı şurda hala ismi belli değil oglusumun.
Çınar
Can
Poyraz
Oğlum olsa bunlardan biri olurdu

Aynen canm bi arkadas bi nefes ariyo insan ama Nerdeeee

Ay valla bu doktorlar hasta psikolojisinden zerre anlamiyo lar doktoruma diyom bebek donmusmu diyo niye ki sen kendimi kestirecem zaten diye hominigitlak ondan mi yedin ))tövbe tövbe manyak ya doktor olarak dalında çok iyi ama anlayış 0 valla

Kızlar ikramlık olarak hastaneye bi iki bişey hazirlayayim diyorum internette gorsellerde var etipuftan kardan adam yapayım jelatin Kurdela falan susleyeyim diyorum petitolu kurabiye yapcam lokum alcam minik kurdanlar alip batircam çikolata olcak baklava olcak macaron alayım diyorum renkli renkli onn dışında aklıma bişey gelmiyo ay çok heyecanlıyım az kaldı tabi o an ağrım olursa nasıl yaparım bilmiyom ama bakalim

Hifa gerçekten kulağa uzak geliyor biraz . Böyle daha zarif isimler var . Anlamları güzel oluyor bazı isimlerin ama isimler sert duruyor . Lina , Hira huma ece bunlar zarif kısa isimler .
Hira ile hifa arasında bir harf fark var :) inanın anlamı çok zarif
Lina hurma ağacı demek bence anlamı güzel değil Ece kraliçe demek onun da anlamı güzel değil hüma daha güzel ama pek sevmedim ben ne zor isim işleri :)

Hayırlısı bakalım canım ismiyle yaşasın inşallah yavrularımız umarım sende bulursun :))

Aynen canım dr lar saçmalıyor genelde düşüncesizce konuşabiliyorlar. Valla bir sürü şey yapmışsın ben hiçbir şey yapmadım ama hastaneye kimseyi çağırmayı düşünmüyorum. Gerek duymadım yapmaya o yüzden :/

Hifa isminde sıkıntı yok gayet de güzel anlamı da güzel, yanına sadece dengeleme açısından bir isim koyman yeterli. Anlıyorum zor çok güzel isim var ama içim isinamiyor, emin olamıyorum. . Bilge ismini koymak istiyorum aslında ama önüne bir isim ddaha koymaliyim.. Kafam karışık yavrum isimsiz.. Herkes şaşırıyor :) ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…