- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.201
Hifa gerçekten kulağa uzak geliyor biraz . Böyle daha zarif isimler var . Anlamları güzel oluyor bazı isimlerin ama isimler sert duruyor . Lina , Hira huma ece bunlar zarif kısa isimler .Hüma ismi çok güzelmiş beğendim gerçekten ben hifa ya karar verdim Ama ağırlık yaparmı ondan birazcık şüphe duydum şuan O yüzden ek bir isim olsa mı dedim
Çatı muayenesi oldun mu canımKızlar doktordan geldim şimdi normalde benim bugün 36+2 günlük tu ultrasonda 37+2 çıktı niye öyle oldu ki.kontroller haftada bire düştü bebek donmus dedi normal doğum pozisyonunda nst ye bağladı biraz sancin çıkmış dedi hissediyorsun bende adet ağrısı gbi dedim karnım agriyo biraz o da her zmn deil 3 kilo 100 gram çıktı hareketlerine dikkat et dedi günde dörtte az hareket ederse hastaneye gel ddi
Asaf ismini ben çok seviyorum annesi:)Kizlar isimlerden konuşuyorken araya bizi de sıkıştırın:) aklınızda varsa kısa, tek ve Türkçe erkek isim önerilerine cok feci açığız. doğuma ne kaldı şurda hala ismi belli değil oglusumun.
Cnm merhaba. Benim sezeryan sonrasi kanamam az olmusfu normal doguma gore. Cunku içini baya temizliyorlar dogum esnasinda. Kisim kuvozde kalmsti bir sure erken dogdugundn. O sure icinde hastane hasta bezi veriyordu. Iki gun sanirim hasta bezi kullandim. Sonra da normal ped kullandim. Ve az adet gibiydi. Sanirim 20gun sürdü. Ped kullandim hep. Depend almamstm. Eger daha rahat olcaksa ilk gunler icin alabilirim
Katılıyorum sana o yüzden Doğa yı çok istememize rağmen acaba ağır mı olur çok mu anlam yükleriz çocuğa diye netleyemedim kafamda ağır mı sence de?Yok sen öyle düşünme yine hifa ile seslenirsin ama bizim kavrayamadigimiz bir düzen var. Hifanin yanına anlam olarak dengeleyecek asude geliyor ilk olarak aklıma ( sıkıntı ve uzuntulerden uzak, huzurlu, sessiz ve sakin kişi) yada süeda ( kutlu, uğurlu insanlar, mutlu, mesut, bahtiyar) tabi siz daha iyi bilirsiniz malim benim kız hala isimsiz yavrucugum..
Su koysam olur mu hifa su :) allahım ne zor bu isim işleri neredeyse doğuracağım hala kararsızımsenin var mı aklında
ÇınarKizlar isimlerden konuşuyorken araya bizi de sıkıştırın:) aklınızda varsa kısa, tek ve Türkçe erkek isim önerilerine cok feci açığız. doğuma ne kaldı şurda hala ismi belli değil oglusumun.
Aynen canm bi arkadas bi nefes ariyo insan ama NerdeeeeSana kıyamam aferin herşeyin üstesinden tek başına geldin,o benim içinde geçerli evimin olduğu yer küçük bir ilçe azıcık aklım olsaydı istanbuldan ailemin yanından asla uzağa gitmezdim eşimle anlaşıyorum evimi seviyorum ama hiç alışamadım ben oturduğum yere hiç.
Yok canm yapmadı daha valla haftada bire indirdi ya belki haftaya yapar yada sancım olunca mi yapar bilemiyorumOy maşallah kuzucuğa annesi,senin adına çok sevindim dönmesine artık kendine dikkat et çatı muayenesi oldunmu.
Canm acmadi m bende ama normal Ped gibi sanki ama daha kalin eve gidince bi bakayım yazarmCanım depend bende duydum baktım e bebekte vardı ama hasta bezi gibimi ped gibi birşeymi onu anlıyamadım almadım o yüzden daha nasıl birşey bu depend.
Yok canm yapmadı henüz bekliyodum aslında yapmamasina sevindim valla haftada bi defaya indi ya belki o zmn yapar diye düşünüyorum belki sancım baslayince yapar bilmiyom kiÇatı muayenesi oldun mu canım
Sen kaç haftaliksjn canımYok canm yapmadı henüz bekliyodum aslında yapmamasina sevindim valla haftada bi defaya indi ya belki o zmn yapar diye düşünüyorum belki sancım baslayince yapar bilmiyom ki
37 hafta 2 günlük canmSen kaç haftaliksjn canım
Hira ile hifa arasında bir harf fark var :) inanın anlamı çok zarifHifa gerçekten kulağa uzak geliyor biraz . Böyle daha zarif isimler var . Anlamları güzel oluyor bazı isimlerin ama isimler sert duruyor . Lina , Hira huma ece bunlar zarif kısa isimler .
Hayırlısı bakalım canım ismiyle yaşasın inşallah yavrularımız umarım sende bulursun :))Depend külot gibi değil mi sezaryen dikişine denk gelmiyor mu bel kısmı merak ettim ona göre götürücem yanımda
Katılıyorum sana o yüzden Doğa yı çok istememize rağmen acaba ağır mı olur çok mu anlam yükleriz çocuğa diye netleyemedim kafamda ağır mı sence de?
Bilgeyi de seviyorum ikisi de ağır isimler
Hifa su güzel evet ben de yalnız değilmişim hala isimsiz yavrum
Çınar
Can
Poyraz
Oğlum olsa bunlardan biri olurdu
Ay valla bu doktorlar hasta psikolojisinden zerre anlamiyo lar doktoruma diyom bebek donmusmu diyo niye ki sen kendimi kestirecem zaten diye hominigitlak ondan mi yedin))tövbe tövbe manyak ya doktor olarak dalında çok iyi ama anlayış 0 valla
Kızlar ikramlık olarak hastaneye bi iki bişey hazirlayayim diyorum internette gorsellerde var etipuftan kardan adam yapayım jelatin Kurdela falan susleyeyim diyorum petitolu kurabiye yapcam lokum alcam minik kurdanlar alip batircam çikolata olcak baklava olcak macaron alayım diyorum renkli renkli onn dışında aklıma bişey gelmiyo ay çok heyecanlıyım az kaldı tabi o an ağrım olursa nasıl yaparım bilmiyom ama bakalim
Kız ismi önerim Ayşe güzel bir isim, anlamı da güzel.. kayınvalidemin ismi olmasa ben koyardım düşünebilirsiniz kızlar
Ne güzel iyi ki yapmamış canım Ben haftaya gidicem şimdiden stres yapıyorumYok canm yapmadı henüz bekliyodum aslında yapmamasina sevindim valla haftada bi defaya indi ya belki o zmn yapar diye düşünüyorum belki sancım baslayince yapar bilmiyom ki
Hifa isminde sıkıntı yok gayet de güzel anlamı da güzel, yanına sadece dengeleme açısından bir isim koyman yeterli. Anlıyorum zor çok güzel isim var ama içim isinamiyor, emin olamıyorum. . Bilge ismini koymak istiyorum aslında ama önüne bir isim ddaha koymaliyim.. Kafam karışık yavrum isimsiz.. Herkes şaşırıyor :) ..Hira ile hifa arasında bir harf fark var :) inanın anlamı çok zarif
Lina hurma ağacı demek bence anlamı güzel değil Ece kraliçe demek onun da anlamı güzel değil hüma daha güzel ama pek sevmedim ben ne zor isim işleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?