2018 mart-nisan anneleri

Göreceli canım ya hifa da bana güzel gelmedi anlamı güzel ama , isim olarak kaba ama yinede insanın gönlüne sinmesi önemli olan

İdrar da enfeksiyon genelde yüksek çıkıyormus benimde çıkmıştı . 200 ve üzeri ni dikkate alıyorlar sanırım öyle bişeydi. Yani gebelikte enfeksiyon çıkarmis

Bu hamilelik beni çok takıntılı herşeyi kafaya takan biri yaptı inşallah sağlıkla yavrularimizi kucağımıza alırız kızlar amin

Hahahah benmde çağıracak kimsem yokki neye yaptım bilmiyom eşimin tarafı burda belki onlardan gelen olur ne bilim hastanede ebeler hemşireler olur diye :)))

inşallah canm kontrolünde güzel geçer inşallah minik iyidir kendini gösterir bizimde haftaya kontrolümüz nst yede gircekmişiz bakalım nasıl birşey
Sağol canım iyi geçti şükür ama işimiz uzadı nst ye girdim kan ve idarar verdim öğlene denk geldi 3 te gldik eve 15 gün sonraya bidaha gidecez duruma göre haftada bire yada 10 güne düşer belkikızım yine yandan poz verdim bal çiçeğim biz doğumca görücez sanırım olsun sağlıcakla gelsinde bebişlerimz allahın izniyle inş nst ayrı bir odada giriyorsun 25 dakika sürdü benimki ilk nst ye 29 hafta girmiştim bu sefer 33+5 te girdim cihaza bağlanıyorsun böyle yuvarlak karnına bağlıyolar sancını ve bebeğin klp ritmini harkatlerini ölçüyor yanında kimse olmuyor hemşire bitince gelirm dedi bana iki seferdir

Aynen canım emseye gidiyorum iyiz şükür nstye girdim bişey çıkmadı 15 gün sonra gel tekrar dedi kan ve idrar baktı iyi çıktı şükür bugün alışverişe gidecekti ama hastaneden 3 te gldim yarına gidecz nasipse aynen canım mont vakti geçti olaun böylede idare ederiz bende öyle yapıyom hırka giyip önmü kapatıyom ayy kız senin azcık kaldı ya ne güzel bugün doktor bana normal istiyormusun doğumu dedi istiyorum dedm ama ne bekliyor bilmiyorum dedim çatı muayenesi yapcak bidahakinde bakalım nasıl dedi inş iydir rabbim hakkımzda hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin inş

Ay ne biçim bir doktor o ya,ay sen iyi katlandın ben dayanamazdım böyle doktora,ben daha başındayken değiştirdim çok merak ediyorum sen minyonsun öyle kilo almasaydın seni nasıl dogurtucaktı merak ediyorum.

Çok güzel şeyler yeter bayagı çeşit var canım kendini yormadan yap.

Kizlar sukur hersey yolunda cikti kontrolümüzde. 34+2deyiz bebis haftasıyla uyumlu 2530 gram. Tabi onceden önde gieiyorduk. Bu hafta gercrkten hic iyi beslenmedim. Eminim o yüzden. Direkt baglantsi oldugunu düşünüyorum.
Maşallah Canım Bebeğine,ben hala çıkarıyorum bulantılardan her ay gittiğimde çok korkuyordum gelişmişmi diye maşallah gelişimi iyi çıkıyordu hiçbirşey yemediğim zamanlar oldu benim.

Kizlar sukur hersey yolunda cikti kontrolümüzde. 34+2deyiz bebis haftasıyla uyumlu 2530 gram. Tabi onceden önde gieiyorduk. Bu hafta gercrkten hic iyi beslenmedim. Eminim o yüzden. Direkt baglantsi oldugunu düşünüyorum.
Aynen canım katılıyorum sana beslenme çok önmli doktorun yüzünden bende yiyememiştim ama ratık yicem herşeyimi eskisi gbi doktora bakarsan ooo bugün pazardan aldım meyvemi sebzemi eskisi gbi yemeye devam bunu fark ettim bende iyi beslenmeye bak sende elinden geldiğince rabbim sağlıcakla kucaklamyı nasip etsin inş

Ay ne biçim bir doktor o ya,ay sen iyi katlandın ben dayanamazdım böyle doktora,ben daha başındayken değiştirdim çok merak ediyorum sen minyonsun öyle kilo almasaydın seni nasıl dogurtucaktı merak ediyorum.
valla cnm ne biliyim anlamadım adam kendi.kilo almış. Gbi hayiflanuyo göbeğim catlamis diyo iyi mi yaptın kilo almakla ömür boyu kalacak bunlar sende sinir bozuyor resmen

valla cnm ne biliyim anlamadım adam kendi.kilo almış. Gbi hayiflanuyo göbeğim catlamis diyo iyi mi yaptın kilo almakla ömür boyu kalacak bunlar sende sinir bozuyor resmen
Kalmazda yani ömür boyu kalsada ona ne acaba sinir,Boşver az kaldı kurtuluyon bu doktordan,sonrada yavaş yavaş gider kiloların.

Mesela muhammed ismi de çok ağır bir isim bence. Aman canım hayırlısı olur inşallah ağırlık vermez tek dileğim bu :)) evet bilge güzel bir isim

Kızlar bugün ben hacı şerifin şubesine gittim bebek çikolatalarını sipariş ettim. 36lı kutuda madlen sipariş ettim bir de 70li kutusuz çikolatalar aynı yani sadece birini ikram etmek için kutulu aldım..kutudakiler bittikçe ona ilave edeceğim toplam 70₺ maliyeti tuttu gayet uygunmuş..üstelik yarın akşam teslim edecekler baya hızlılar. Çikolatayı da tattım güzeldi bence.

Hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun kuzum benim. Cidden az kaldı artık iyice agırlaştım hic keyif alamıyorum gezmekten dolaşmaktan iyi ki cinsiyeti ögrenir öğrenmez hazırlıklara baslamışım hala bitmedi ne yapardım mahvolurdum vallahi

Çikolata ve kolonyalarımız bitti teyzeleri instagram kullanan varsa özelden yazsın ekleyeyim hepsini paylaştım orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…