2018 mart-nisan anneleri

Hadi güle güle dağıtın hepsini ellerine sağlık canım miniklerimiz saglıkla gelsinler.

Amin canım benim ayy portakal yeyim dedim ekşiydi midem kötü oldu ya böyle yanar gbi rabbim güç kuvvet versin hepimize cnım ayy yarın bende bir oturup bir dolanırım herhalde sağlık olsun yaza allahın izniyle bugünlerin tadını bol bol çıkarız inş kuzularımzla bende isntgram var canım özelden at bana ekleyim seni

Canım 10 gün sonra kontrolüm var şimdiyr kadar 3 haftada bir gidiyordum 10 gün sonraki kontrolden itibaren her hafta gidicekmişim.
Hımm bana 15 gün dedi bidaha gidecem ondan sonra azaltır sanırım bende ilk 3 hafta da bir gidiyordum

Kızlar benim vajina kemiğim sızlıyor resmen bu tüylerin oldugu üst kısım kemiği anlatabilmişimdir umarım.ilk defa böyle bi acı yaşıyorum kemik sızlarmı diyr şaşkınım.yürüken oturup kalkarken falan acıyor penguen gibi yürür oldum.neler oluyor bana böyle çok endişelendim sizlerde varmı bunu yaşayan.bide yatarken yan dönüyorum tamam ama göbeğin bi kısmı yataga gömülüyor bebek zarar görürmü diye endişeleniyorum acıkcası

Cnm aynı ağrı bendede var bide böyle sanki sopayla biri vurmuş darbe almış gbi agriyo :))normal galiba cnm artık hersey normal geliyo valla.dün gece bende onu farkettim uyurken de yapacak bişey yok uyku önünde insan bazen pozisyonunu ayarlayamiyo

İçim rahatladı canım saol.bugün sinemaya gittik hep ince ince kızlar sanki hep böyle kalacakmışım gibi hissetmeye başlafım eşime diyorum bende 34 36 giyordum hey gidi günler hey.yine giyeceksin göbek degil bebek o diyo ama bilmiyorum kendimi kilolu hissediyorum üstüne bide bu agrıdan penguen yürüyüşü eklendi. Korse alacam tayt alacam yamunaya bakıyorum işte bide e bebek in sitesinde var doğum sonrası korse diye o nasıl ki 119 tl civarıydı

Valla cnm bn çok kilo aldım çok toplamda şu an 18 kilo aldım fil gibiyim valla ince olan herkese düşmanı m bende alcam canm latex korse ama güvenemiyorum bi türlü sitelere ya instagramda da var yorumlara baksan herkes memnunda işte bilemiyorum korseyi doğumdan sonra alcam bn canım bi bebek çıksın göbek ne kadar var görelim de valla bu beden bana ait deil kendimi çok paspal hissediyorum

Bende gülsemmi aglasammı halime bilmiyorum bebek çıkınca göbek kalacak illaki görmek istemiyorum kendimi o yüzden ben e bebekten o korseyi alacam canım hemen takarım sezeryanlılarada uygunmus dikişe gelmiyormus sonra yamunaya bakarım o iki kat fiyat diğerine göre dursun şimdilik.sen ne zaman catlamaya başladın kuzu ya bide ilk mor yada kırmızımıydı yoksa direkt beyaz sedef miydi

İnşallah canım benimde temennim o yönde bir an önce eski dinç halime dönmek istiyorum:) gönderiyorum hemen

Çatı ağrısı o canım kacıncı haftadaydın sen benim 28 de baslamıştı oturup kalkamıyordum agrıdan ama kayboldu sonra cok şükür. Bebek çok korunaklı bir yerde cnm korkma yuz üstü yatan hamileler var

Canım özel msjın kapalı sen gönderiver

33+5 olduk canım.Yüzüstü yatanlar mı var onlarda anne mi olacak bide ellerim uyusuyo ara sıra suan uyusuk komple ellerim anlamadım gitti umarım bunlar normaldir.

33+5 olduk canım.Yüzüstü yatanlar mı var onlarda anne mi olacak bide ellerim uyusuyo ara sıra suan uyusuk komple ellerim anlamadım gitti umarım bunlar normaldir.
Aynen nasıl yatıyorlar ki onuda anlamıyorum anatomiye ters :) Sabahları oluyor benimde el uyusuklugu hatta bir ara zirve yapmıştı :/ agırıyordu oynatamıyordum sabah kalınca o da bu hafta cok yok iyice hamilelik kendini göstermeye basladı.. sen catladın mı cnm onu sormuşsun ben tam 34 de hafifce catlamaya başladım şuan 36+1 iz aldı başını gitti

Şimdilik yok gibi ama sol kasığımda mor bi çizgi gördüm ondan süphelendim canım ilk başta mor mu oluyor diye yoksa direk sedef mi oluyor çatlak sanırım ya o fazlada inceleyip üzülmek istemeden kapattım ışığı

Pubik bölge diyor dr lar oraya çatı ağrısı o canım doğuma hazırlık ağrıları normal takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…