2018 mart-nisan anneleri

Normal olmasına sevindim canım saol.ama şimdiden penguen gibi yürümeye başladıysam yandık

Bebeğin başı aşağıda demekki o zaman daha çok bacakları açma ihtiyacı duyuyorsun onu da kabullen valla elimiz mahkum napalım dilediğin gibi yürü aldırma kimseye geçici tüm bunlar inş

Bebeğin başı aşağıda demekki o zaman daha çok bacakları açma ihtiyacı duyuyorsun onu da kabullen valla elimiz mahkum napalım dilediğin gibi yürü aldırma kimseye geçici tüm bunlar inş
Ewt başaşağı pozisyondaydı en son.Son ay artık prensesimiz saglıcakla gelsinde yeterki. Canım ellerimin uyusması normal mi ki 2 saattir uyusuk 3 gün öncede olmustu ondada geceydi

Ewt başaşağı pozisyondaydı en son.Son ay artık prensesimiz saglıcakla gelsinde yeterki. Canım ellerimin uyusması normal mi ki 2 saattir uyusuk 3 gün öncede olmustu ondada geceydi
Aslında sabah olması normal evet gece boyu hareketsiz kalıp ödemden şişip uyuşuyor gecede hareketsiz olduğundan olmuştur aç kapa yavaş yavaş.. benim sabah öyle oluyor zor açıp kapıyorum

Kızlar 35. Haftamdayim 2 gündür sol kasigim çok ağrıyor . Ayağa kalktigimda üzerine Zor basmaya başladım ayagimin varmı bu durum da olan . Gerçi 2 gündür sürekli ayaktaym ondan da sanırım emin olamadm. Hafta sonu acil de bi idrarima baktiricm

N NazliK uykuya hasretim hiçbiri kalmadı 30. Haftadan sonra peyder pey zorlaştı. . Bacaklarim ağrıyor, belim, sırtım, nefes alamıyorum sağ tarafa hele dönmeye çalışayım bogulacak gibi oluyorum o tarafta ama sol tarafım da iyice çürümüş gibi ağrıyor. . Bacaklar bildiğin zipliyor, vuruyorum geçmiyor, mide yanması da başladı özetle sonlara doğru gerçekten zormuş. . Çok aktif olduğum için yoruluyor mu bedenim o yüzden mi böyle bilmiyorum. Ama pertim pert... Ayniyim anlayacağın. .

Ay dün bende de başladı o ağrı benim üst kısmı değil ama sol yan tarafı..biraz fazla yürümüştüm ağrı geldi ve şimdi uyandım hala var bebişlerin ağırlığından oluyor sanırım normal demekki

Cnm bn 33.haftada başladı minik minik 3 tane ydi ve açık renktir bende şaşırdım normalde kırmızı falan olur dedim üstüne fazlalasmasin diye bi ton şey sürdü ama gel gör ki çok berbat bi şekilde catladi gitti ve kırmızı mor gbi bi renk aldı valla çok. Kötü olmuş benmki bakınca aglayasim geliyoda yapacak bişey malesef yok ((

Benim gibi istahsiz olan var mi. Ya dunyayi yerdim hicbisey yiyemiyorum. Hele de saglikli seyleriiiiiiii. Yada yiye yiye bıktım...

Benim gibi istahsiz olan var mi. Ya dunyayi yerdim hicbisey yiyemiyorum. Hele de saglikli seyleriiiiiiii. Yada yiye yiye bıktım...
Bikmis olabilirsin cnm bnmki tstlidan hamileliğim boyunca midem bulanır di sırf o yüzden meyve bile yiyemiyodum şu son bi kaç gündür canm aşırı tatlı istiyo

Son aylar yenmezmiş pek artık bebek çok büyüdüğü için, ben yesem bile çıkarıyorum bugün korkunç mide bulantısı ile başladım güne hala kokuya hassasım anlamadım gitti.

Güzel Canım benimde var ameliyatlılarda takabiliyor bende hemen takmayı düşünüyorum,anneme Canım yansada beni sarın diyorum karın bölgemi,hafif çatlaklarda var moralimi bozdu ama olsun diyorum miniğim saglıkla gelsinde artık.Aglıycaktımda o çatlağı görünce annem kıyameti koparır o yüzden ağlarsam diye sesimi çıkaramadım Canım pisikoljimiz bozulmasın korseleri takalım.

Son aylar yenmezmiş pek artık bebek çok büyüdüğü için, ben yesem bile çıkarıyorum bugün korkunç mide bulantısı ile başladım güne hala kokuya hassasım anlamadım gitti.
Off Kıyamam sana ya mahvoldun valla sende bulantidan çok kötü bişey az kaldı cnm sık dişini artik

Sen bnm karnım gör bi harita gibi oldu mor mor çok iğrenç duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…