- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.261
Normal olmasına sevindim canım saol.ama şimdiden penguen gibi yürümeye başladıysam yandıkPubik bölge diyor dr lar oraya çatı ağrısı o canım doğuma hazırlık ağrıları normal takılma
Normal olmasına sevindim canım saol.ama şimdiden penguen gibi yürümeye başladıysam yandık
Ewt başaşağı pozisyondaydı en son.Son ay artık prensesimiz saglıcakla gelsinde yeterki. Canım ellerimin uyusması normal mi ki 2 saattir uyusuk 3 gün öncede olmustu ondada geceydiBebeğin başı aşağıda demekki o zaman daha çok bacakları açma ihtiyacı duyuyorsun onu da kabullen valla elimiz mahkum napalım dilediğin gibi yürü aldırma kimseye geçici tüm bunlar inş
Aslında sabah olması normal evet gece boyu hareketsiz kalıp ödemden şişip uyuşuyor gecede hareketsiz olduğundan olmuştur aç kapa yavaş yavaş.. benim sabah öyle oluyor zor açıp kapıyorumEwt başaşağı pozisyondaydı en son.Son ay artık prensesimiz saglıcakla gelsinde yeterki. Canım ellerimin uyusması normal mi ki 2 saattir uyusuk 3 gün öncede olmustu ondada geceydi
Evet canım ya sağlıkla kucağımiza alırız inşallah minisleri:)))Aynen canım ayıpsız kusursuz olsunlar yeter ki
Ben 32de gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi canım ya geç mi acabaCanım 10 gün sonra kontrolüm var şimdiyr kadar 3 haftada bir gidiyordum 10 gün sonraki kontrolden itibaren her hafta gidicekmişim.
Ay dün bende de başladı o ağrı benim üst kısmı değil ama sol yan tarafı..biraz fazla yürümüştüm ağrı geldi ve şimdi uyandım hala varKızlar benim vajina kemiğim sızlıyor resmen bu tüylerin oldugu üst kısım kemiği anlatabilmişimdir umarım.ilk defa böyle bi acı yaşıyorum kemik sızlarmı diyr şaşkınım.yürüken oturup kalkarken falan acıyor penguen gibi yürür oldum.neler oluyor bana böyle çok endişelendim sizlerde varmı bunu yaşayan.bide yatarken yan dönüyorum tamam ama göbeğin bi kısmı yataga gömülüyor bebek zarar görürmü diye endişeleniyorum acıkcası
Cnm bn 33.haftada başladı minik minik 3 tane ydi ve açık renktir bende şaşırdım normalde kırmızı falan olur dedim üstüne fazlalasmasin diye bi ton şey sürdü ama gel gör ki çok berbat bi şekilde catladi gitti ve kırmızı mor gbi bi renk aldı valla çok. Kötü olmuş benmki bakınca aglayasim geliyoda yapacak bişey malesef yokBende gülsemmi aglasammı halime bilmiyorum bebek çıkınca göbek kalacak illaki görmek istemiyorum kendimi o yüzden ben e bebekten o korseyi alacam canım hemen takarım sezeryanlılarada uygunmus dikişe gelmiyormus sonra yamunaya bakarım o iki kat fiyat diğerine göre dursun şimdilik.sen ne zaman catlamaya başladın kuzu ya bide ilk mor yada kırmızımıydı yoksa direkt beyaz sedef miydi
Yok cnm bana da öyle demişti 33 te gittim 3 hafta sonra gel dedi dün gittim haftada bire indirdi geç deil bence aksi bi durum olursa erken gidersin zatenBen 32de gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi canım ya geç mi acaba
Çatı ağrılarını z başladı canimlar hayırlı olsnAy dün bende de başladı o ağrı benim üst kısmı değil ama sol yan tarafı..biraz fazla yürümüştüm ağrı geldi ve şimdi uyandım hala varbebişlerin ağırlığından oluyor sanırım normal demekki
Bikmis olabilirsin cnm bnmki tstlidan hamileliğim boyunca midem bulanır di sırf o yüzden meyve bile yiyemiyodum şu son bi kaç gündür canm aşırı tatlı istiyoBenim gibi istahsiz olan var mi. Ya dunyayi yerdim hicbisey yiyemiyorum. Hele de saglikli seyleriiiiiiii. Yada yiye yiye bıktım...
Son aylar yenmezmiş pek artık bebek çok büyüdüğü için, ben yesem bile çıkarıyorum bugün korkunç mide bulantısı ile başladım güne hala kokuya hassasım anlamadım gitti.Benim gibi istahsiz olan var mi. Ya dunyayi yerdim hicbisey yiyemiyorum. Hele de saglikli seyleriiiiiiii. Yada yiye yiye bıktım...
Güzel Canım benimde var ameliyatlılarda takabiliyor bende hemen takmayı düşünüyorum,anneme Canım yansada beni sarın diyorum karın bölgemi,hafif çatlaklarda var moralimi bozdu ama olsun diyorum miniğim saglıkla gelsinde artık.Aglıycaktımda o çatlağı görünce annem kıyameti koparır o yüzden ağlarsam diye sesimi çıkaramadım Canım pisikoljimiz bozulmasın korseleri takalım.https://www.e-bebek.com/owli-dogum-sonrasi-inceltici-korse-p-genowlukrs001-0044/
Kızlar bu korseden şimdiden alıyım hastanede hemen takıyımki psikolojim bozulmasın diyorum ne dersiniz sezeryan içinde uygunmus her ihtimale karşı.latex degil bu hava aldırıyo daha sonrada yamuna latex alırım
Off Kıyamam sana ya mahvoldun valla sende bulantidan çok kötü bişey az kaldı cnm sık dişini artikSon aylar yenmezmiş pek artık bebek çok büyüdüğü için, ben yesem bile çıkarıyorum bugün korkunç mide bulantısı ile başladım güne hala kokuya hassasım anlamadım gitti.
Sen bnm karnım gör bi harita gibi oldu mor mor çok iğrenç duruyoGüzel Canım benimde var ameliyatlılarda takabiliyor bende hemen takmayı düşünüyorum,anneme Canım yansada beni sarın diyorum karın bölgemi,hafif çatlaklarda var moralimi bozdu ama olsun diyorum miniğim saglıkla gelsinde artık.Aglıycaktımda o çatlağı görünce annem kıyameti koparır o yüzden ağlarsam diye sesimi çıkaramadım Canım pisikoljimiz bozulmasın korseleri takalım.
Hadi bakalım cnm az kaldı valla allah kolaylik versinBen 35 haftalık oldum haftalık çağırdı beni her hafta nst ye girecekmişim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?