- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.281
Hadi bakalım cnm az kaldı valla allah kolaylik versin
Yorma kendini dinlenmeye çalış yorulmak artırıyor bu saydıklarını malesefN NazliK uykuya hasretim hiçbiri kalmadı 30. Haftadan sonra peyder pey zorlaştı. . Bacaklarim ağrıyor, belim, sırtım, nefes alamıyorum sağ tarafa hele dönmeye çalışayım bogulacak gibi oluyorum o tarafta ama sol tarafım da iyice çürümüş gibi ağrıyor. . Bacaklar bildiğin zipliyor, vuruyorum geçmiyor, mide yanması da başladı özetle sonlara doğru gerçekten zormuş. . Çok aktif olduğum için yoruluyor mu bedenim o yüzden mi böyle bilmiyorum. Ama pertim pert... Ayniyim anlayacağın. .
Benim gibi istahsiz olan var mi. Ya dunyayi yerdim hicbisey yiyemiyorum. Hele de saglikli seyleriiiiiiii. Yada yiye yiye bıktım...
Bencede bakma canım ama kasıgındaysa en guzel catlak sekli benim göbek üstünde hepŞimdilik yok gibi ama sol kasığımda mor bi çizgi gördüm ondan süphelendim canım ilk başta mor mu oluyor diye yoksa direk sedef mi oluyor çatlak sanırım ya o fazlada inceleyip üzülmek istemeden kapattım ışığı
Ay canin cekioken ye cnm valla kahvalti bile yapmak istemiyorum :)Bikmis olabilirsin cnm bnmki tstlidan hamileliğim boyunca midem bulanır di sırf o yüzden meyve bile yiyemiyodum şu son bi kaç gündür canm aşırı tatlı istiyo
Off bulanti en kotusu ya allah yardmcin olsun.Son aylar yenmezmiş pek artık bebek çok büyüdüğü için, ben yesem bile çıkarıyorum bugün korkunç mide bulantısı ile başladım güne hala kokuya hassasım anlamadım gitti.
Evet ya ne kilo almaya merkliymis vucudumuz :) ben bugun itibaryle 15kilo almisim ve 34teyim. Dah da alcam gini görünüyorYorma kendini dinlenmeye çalış yorulmak artırıyor bu saydıklarını malesef
Ben bi kaç aydır öyleyim midem hep bulandı benim hiç geçmedi zaten son aylarda reflü de eklendi iyice yenmez oldu yine de kilo alıyoruz o çok ilginç :)
Sıktık dişimizi Zaten senle ben sona geldik canım Hayırlısı ile.Off Kıyamam sana ya mahvoldun valla sende bulantidan çok kötü bişey az kaldı cnm sık dişini artik
Olsun ne yapalım artık sende üzülme onlar bizim anneliğimizin çizgileri hayırlısı ile alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah Allah’ın izni ile dikkat et kendine artık çok az kaldı senin.Sen bnm karnım gör bi harita gibi oldu mor mor çok iğrenç duruyo
Amin Canım.Ay canin cekioken ye cnm valla kahvalti bile yapmak istemiyorum :)
Off bulanti en kotusu ya allah yardmcin olsun.
Evet ya ne kilo almaya merkliymis vucudumuz :) ben bugun itibaryle 15kilo almisim ve 34teyim. Dah da alcam gini görünüyor
Aynı canım bende 32de rapor almak için gitmiştim 3 hafta sonra gel daha sonrasında her hafta geliceksin dedi aynı şeyi söylemiş doktorlarımız işte 10 günümüz kaldı randevuyaBen 32de gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi canım ya geç mi acaba
Ya bende bakamıyorm aynaya valla üzülüp bebeğide üzmemek için kilo aldı başını gitti tartıyı kaldırdım depoya artık bakmıyorum.korseyide alıcam şimdiden hastanede ağlamak istemiyorum çünküCnm bn 33.haftada başladı minik minik 3 tane ydi ve açık renktir bende şaşırdım normalde kırmızı falan olur dedim üstüne fazlalasmasin diye bi ton şey sürdü ama gel gör ki çok berbat bi şekilde catladi gitti ve kırmızı mor gbi bi renk aldı valla çok. Kötü olmuş benmki bakınca aglayasim geliyoda yapacak bişey malesef yok((
Canım senin korsen nasıl bişey bende veriyim siparişi bari.aman dikkatli bakmıyorum karnıma görünce üzülmeyim diye.bebişin gül yüzünü görünce unuturuz inş herseyiGüzel Canım benimde var ameliyatlılarda takabiliyor bende hemen takmayı düşünüyorum,anneme Canım yansada beni sarın diyorum karın bölgemi,hafif çatlaklarda var moralimi bozdu ama olsun diyorum miniğim saglıkla gelsinde artık.Aglıycaktımda o çatlağı görünce annem kıyameti koparır o yüzden ağlarsam diye sesimi çıkaramadım Canım pisikoljimiz bozulmasın korseleri takalım.
Ayyy artık bikinilerde de uzun bel moda ya neyseki artık o şekildr alıcaz napalım anne oldum diye mayo ya gecmek istemiyordum açıkcasıBencede bakma canım ama kasıgındaysa en guzel catlak sekli benim göbek üstünde hepilk başta mor oluyor benim suanda bile mor daha sedefe dönmedi cok yeniler
Gönderdim canım özel mesajCanım özel msjın kapalı sen gönderiver
Ay canin cekioken ye cnm valla kahvalti bile yapmak istemiyorum :)
Evet ya ne kilo almaya merkliymis vucudumuz :) ben bugun itibaryle 15kilo almisim ve 34teyim. Dah da alcam gini görünüyor
Acayip bi çatı ağrım var zaten canm valla kimildayamiyorum hiç yaOlsun ne yapalım artık sende üzülme onlar bizim anneliğimizin çizgileri hayırlısı ile alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah Allah’ın izni ile dikkat et kendine artık çok az kaldı senin.
Ayy evet ya şaka bi yana birlikte geçirdik şu 9 ayıAmin cumlemize canım bi ay sonra burada bebek.konuscaz hayirlisiyla :)
Bn 37 deyim ve tammmmm 18 kilo aldım :)))artık guluyom ne yapim bugün pijama almaya gittim kadın diyo sana anca m olur ben s de israrliyim hala yeni ve büyük bedenime alışamadım yaAy canin cekioken ye cnm valla kahvalti bile yapmak istemiyorum :)
En iyisi tartilmamak valla ciddi şekilde kilo aldım galiba eski gunlerime dönmem birazcık zor olcak gbi bende hala kendime bişey alırken s bedende ısrar ediyorum ama olmuyo tabi o zmn anlıyorum nasıl devlestigimi bide fotoları yüzüm acayip kilolu çıkıyo demek zaten öyle kiloluAynı canım bende 32de rapor almak için gitmiştim 3 hafta sonra gel daha sonrasında her hafta geliceksin dedi aynı şeyi söylemiş doktorlarımız işte 10 günümüz kaldı randevuya
Ya bende bakamıyorm aynaya valla üzülüp bebeğide üzmemek için kilo aldı başını gitti tartıyı kaldırdım depoya artık bakmıyorum.korseyide alıcam şimdiden hastanede ağlamak istemiyorum çünkü
Canım senin korsen nasıl bişey bende veriyim siparişi bari.aman dikkatli bakmıyorum karnıma görünce üzülmeyim diye.bebişin gül yüzünü görünce unuturuz inş herseyi
Ayyy artık bikinilerde de uzun bel moda ya neyseki artık o şekildr alıcaz napalım anne oldum diye mayo ya gecmek istemiyordum açıkcası
Aynen valla cnm hayırlısı artık hakkimizdaSıktık dişimizi Zaten senle ben sona geldik canım Hayırlısı ile.
Bende de var o ya, acaba sancim mi var diyorum ama daha hiç nst ye girmedimAcayip bi çatı ağrım var zaten canm valla kimildayamiyorum hiç ya
Canım bende de oluyor öyle ağrılar elimde bacaklarımda bide uykuda düz yatıyor olark uyanıyorum. Sırtıma yastık koymaZsam raht olmuyor doktora sormayı unutmuşum 16 sında gidicem ozmn sorayım bir33+5 olduk canım.Yüzüstü yatanlar mı varonlarda anne mi olacak bide ellerim uyusuyo ara sıra suan uyusuk komple ellerim anlamadım gitti umarım bunlar normaldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?