2018 mart-nisan anneleri

Yorma kendini dinlenmeye çalış yorulmak artırıyor bu saydıklarını malesef

Benim gibi istahsiz olan var mi. Ya dunyayi yerdim hicbisey yiyemiyorum. Hele de saglikli seyleriiiiiiii. Yada yiye yiye bıktım...

Ben bi kaç aydır öyleyim midem hep bulandı benim hiç geçmedi zaten son aylarda reflü de eklendi iyice yenmez oldu yine de kilo alıyoruz o çok ilginç :)

Bencede bakma canım ama kasıgındaysa en guzel catlak sekli benim göbek üstünde hep ilk başta mor oluyor benim suanda bile mor daha sedefe dönmedi cok yeniler

Bikmis olabilirsin cnm bnmki tstlidan hamileliğim boyunca midem bulanır di sırf o yüzden meyve bile yiyemiyodum şu son bi kaç gündür canm aşırı tatlı istiyo
Ay canin cekioken ye cnm valla kahvalti bile yapmak istemiyorum :)
Son aylar yenmezmiş pek artık bebek çok büyüdüğü için, ben yesem bile çıkarıyorum bugün korkunç mide bulantısı ile başladım güne hala kokuya hassasım anlamadım gitti.
Off bulanti en kotusu ya allah yardmcin olsun.
Evet ya ne kilo almaya merkliymis vucudumuz :) ben bugun itibaryle 15kilo almisim ve 34teyim. Dah da alcam gini görünüyor

Sen bnm karnım gör bi harita gibi oldu mor mor çok iğrenç duruyo
Olsun ne yapalım artık sende üzülme onlar bizim anneliğimizin çizgileri hayırlısı ile alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah Allah’ın izni ile dikkat et kendine artık çok az kaldı senin.

Ben 32de gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi canım ya geç mi acaba
Aynı canım bende 32de rapor almak için gitmiştim 3 hafta sonra gel daha sonrasında her hafta geliceksin dedi aynı şeyi söylemiş doktorlarımız işte 10 günümüz kaldı randevuya

Ya bende bakamıyorm aynaya valla üzülüp bebeğide üzmemek için kilo aldı başını gitti tartıyı kaldırdım depoya artık bakmıyorum.korseyide alıcam şimdiden hastanede ağlamak istemiyorum çünkü

Canım senin korsen nasıl bişey bende veriyim siparişi bari.aman dikkatli bakmıyorum karnıma görünce üzülmeyim diye.bebişin gül yüzünü görünce unuturuz inş herseyi

Bencede bakma canım ama kasıgındaysa en guzel catlak sekli benim göbek üstünde hep ilk başta mor oluyor benim suanda bile mor daha sedefe dönmedi cok yeniler
Ayyy artık bikinilerde de uzun bel moda ya neyseki artık o şekildr alıcaz napalım anne oldum diye mayo ya gecmek istemiyordum açıkcası

Evet ya ne kilo almaya merkliymis vucudumuz :) ben bugun itibaryle 15kilo almisim ve 34teyim. Dah da alcam gini görünüyor

Of evet malesef benim de 14 kilo var veririz inş aldığımız gibi

Kızlar sezaryende nasıl korse takacaksınız drlara sordunuz mu dikişlere zarar değil miymiş ben korkarım takmaya yahuu

Acayip bi çatı ağrım var zaten canm valla kimildayamiyorum hiç ya

Bn 37 deyim ve tammmmm 18 kilo aldım :)))artık guluyom ne yapim bugün pijama almaya gittim kadın diyo sana anca m olur ben s de israrliyim hala yeni ve büyük bedenime alışamadım ya

En iyisi tartilmamak valla ciddi şekilde kilo aldım galiba eski gunlerime dönmem birazcık zor olcak gbi bende hala kendime bişey alırken s bedende ısrar ediyorum ama olmuyo tabi o zmn anlıyorum nasıl devlestigimi bide fotoları yüzüm acayip kilolu çıkıyo demek zaten öyle kilolu

Kızlar doğum yaptıktan sonra takip edeceğiniz bir program olacak mı? Play storeden indirelim
Dr Banu çiftçi ya da Happy mom gibi. Bu programların çok faydasını gördük doğum dan sonra da böyle programlar takip etmek güzel olur

33+5 olduk canım.Yüzüstü yatanlar mı var onlarda anne mi olacak bide ellerim uyusuyo ara sıra suan uyusuk komple ellerim anlamadım gitti umarım bunlar normaldir.
Canım bende de oluyor öyle ağrılar elimde bacaklarımda bide uykuda düz yatıyor olark uyanıyorum. Sırtıma yastık koymaZsam raht olmuyor doktora sormayı unutmuşum 16 sında gidicem ozmn sorayım bir

Iyi akşamlar kizlar 10 dk dir kasik sancısı var adet sancısı gibi şuan düzeldi gibi aslinda bu 2.gebeliğim ama hic sanci çekmemiştim şimdi olunca size yazayim dedim yalanci sanci mi bu acaba doktorluk bir durum var mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…