- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.301
İlk6yil indirin :)Kızlar doğum yaptıktan sonra takip edeceğiniz bir program olacak mı? Play storeden indirelim
Dr Banu çiftçi ya da Happy mom gibi. Bu programların çok faydasını gördük doğum dan sonra da böyle programlar takip etmek güzel olur
Çatı ağrılarını z başladı canimlar hayırlı olsn)
Düzenli olarak on dakikada birse acile koşunIyi akşamlar kizlar 10 dk dir kasik sancısı var adet sancısı gibi şuan düzeldi gibi aslinda bu 2.gebeliğim ama hic sanci çekmemiştim şimdi olunca size yazayim dedim yalanci sanci mi bu acaba doktorluk bir durum var mi acaba
Tşk ederim canım :)İlk6yil indirin :)
Kızlar doğum yaptıktan sonra takip edeceğiniz bir program olacak mı? Play storeden indirelim
Dr Banu çiftçi ya da Happy mom gibi. Bu programların çok faydasını gördük doğum dan sonra da böyle programlar takip etmek güzel olur
İyi aklımıza getirdin canım bulalımda bir program indirelim Banu Çiftçiyi ve Profosör Petek Balkanlıyı takip ettim,sen baktınmı baktıysan bizede yazda bakalım.Kızlar doğum yaptıktan sonra takip edeceğiniz bir program olacak mı? Play storeden indirelim
Canım biz tıbbi malzemeler satan yerler varya hastaneye yakın yerlerde çok oluyor bu dükkanlar söyleyince doğum sonrası diye veriyorlar ordan aldık kardeşimde kullanmıştı doğumdan sonra ondan bildiğimiz için banada aldık belden doğru güzelce karnını sarıyor önden yana doğru bantlanıyor,Artık doktorlarda söylüyor doğum olunca korseyi hastanede daha.Aynı canım bende 32de rapor almak için gitmiştim 3 hafta sonra gel daha sonrasında her hafta geliceksin dedi aynı şeyi söylemiş doktorlarımız işte 10 günümüz kaldı
Ya bende bakamıyorm aynaya valla üzülüp bebeğide üzmemek için kilo aldı başını gitti tartıyı kaldırdım depoya artık bakmıyorum.korseyide alıcam şimdiden hastanede ağlamak istemiyorum çünkü
Canım senin korsen nasıl bişey bende veriyim siparişi bari.aman dikkatli bakmıyorum karnıma görünce üzülmeyim diye.bebişin gül yüzünü görünce unuturuz inş herseyi
Ayyy artık bikinilerde de uzun bel moda ya neyseki artık o şekildr alıcaz napalım anne oldum diye mayo ya gecmek istemiyordum açıkcası
Şancı nasıl bisey oluyo onu da tam bilmediğimiz için her ağrı da panik oluyoruzBende de var o ya, acaba sancim mi var diyorum ama daha hiç nst ye girmedim
Tşk ederim canım :)
:)))final e çok yakınızSağ ol canımm :) bebişler için her şeye dayanıcaz az kaldı..
Hemen hemen aynı durumdayız canım ya bn evden çıkmaya korkar oldm artık bu yuzdenSürekli lavabo ya gidesim geliyor kızlar sizde durum nasıl :)
Aaaa evet canım bakalım hangimiz bebegimize ilk kavuşacagızAramızda 1gün var takvime göre ilk bebek mi canım.doktor ne diyor doğum.için :)
İyi aklımıza getirdin canım bulalımda bir program indirelim Banu Çiftçiyi ve Profosör Petek Balkanlıyı takip ettim,sen baktınmı baktıysan bizede yazda bakalım.
Aaaa evet canım bakalım hangimiz bebegimize ilk kavuşacagızilk bebeğim canim senin de erkek diye hatırlıyorum değil mi:) Şimdilik her şey normal gözüküyor canım bakalım artık sende durum nasıl
Hemen hemen aynı durumdayız canım ya bn evden çıkmaya korkar oldm artık bu yuzden
Evet erkek canım benimki haftasina gore boy kilo bi hafta önde ...benimde normal gözüküyor iki kere nst girdim sancı çıkmadı bundan sonra her hafta gircem bakalım :) ALLAH sağlıkla kucagina almayı nasip etsin canim
:)))az kalfi canm farklı sorunlar basgosterene kadar idare edicez ben doğum sonrasını düşünür oldm bn çok panik bi insanım emzirsem oksurse falan boğazına süt kaçsa bn bi terim yaniYuruyuse çıkıyorum on dakika sonra sıkısıyorum :) ne olacak halimiz boyle :)
Tarihe bakar bakmaz benide korku heyecan bir sürü duygu sardı cnm şuan ne kdrlık kaç kilo ki prensesimiz. Buarada sen nerelerdeydin
:)))az kalfi canm farklı sorunlar basgosterene kadar idare edicez ben doğum sonrasını düşünür oldm bn çok panik bi insanım emzirsem oksurse falan boğazına süt kaçsa bn bi terim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?