2018 mart-nisan anneleri

Düzenli olarak on dakikada birse acile koşun

İyi aklımıza getirdin canım bulalımda bir program indirelim Banu Çiftçiyi ve Profosör Petek Balkanlıyı takip ettim,sen baktınmı baktıysan bizede yazda bakalım.

Canım biz tıbbi malzemeler satan yerler varya hastaneye yakın yerlerde çok oluyor bu dükkanlar söyleyince doğum sonrası diye veriyorlar ordan aldık kardeşimde kullanmıştı doğumdan sonra ondan bildiğimiz için banada aldık belden doğru güzelce karnını sarıyor önden yana doğru bantlanıyor,Artık doktorlarda söylüyor doğum olunca korseyi hastanede daha.

İyi aklımıza getirdin canım bulalımda bir program indirelim Banu Çiftçiyi ve Profosör Petek Balkanlıyı takip ettim,sen baktınmı baktıysan bizede yazda bakalım.

Canım bebek takip diye bir program var ona baktım biraz ama çok var program hangisinin bilgileri daha doğru ve sağlıklı bilemedim hiç :) az önce Buhayatbenim ilk6yil diye programı söyledi ona bakıyorum. Araştıralım canım beraber

Aaaa evet canım bakalım hangimiz bebegimize ilk kavuşacagız ilk bebeğim canim senin de erkek diye hatırlıyorum değil mi:) Şimdilik her şey normal gözüküyor canım bakalım artık sende durum nasıl

Evet erkek canım benimki haftasina gore boy kilo bi hafta önde ...benimde normal gözüküyor iki kere nst girdim sancı çıkmadı bundan sonra her hafta gircem bakalım :) ALLAH sağlıkla kucagina almayı nasip etsin canim

Amin canım hepimiz inş. :) Oy maşallah bebişine benim bıdık biraz zayıf :) Ben haftaya giricem canım nst ye. Çatı muayenesi oldun mu canım onun stresi var bende şimdi

Tarihe bakar bakmaz benide korku heyecan bir sürü duygu sardı cnm şuan ne kdrlık kaç kilo ki prensesimiz. Buarada sen nerelerdeydin

Canım ben normal doğum istiyorum geçen hafta 35+1 de 2657 gr dı ama son 3 haftada 850 gr almış 40 ı beklersem normal doğurur muyum bilmiyorum 38 de gelirse daha iyi olur ama Rabbim bilir. Hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin miniklerimiz

:)))az kalfi canm farklı sorunlar basgosterene kadar idare edicez ben doğum sonrasını düşünür oldm bn çok panik bi insanım emzirsem oksurse falan boğazına süt kaçsa bn bi terim yani

Canım bende aynı senin gibiyim. Bazen de bunları düşünüyorum ne yaparım ben diye ve bu benim enerjimide düşürüyor bu yüzden düşünmemek lazım Anne olmak çok büyük bir sorumluluk üstesinden gelebiliriz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…