- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.321
Öyle canım ya beklmedeyim valla her an hersey olabilirSenin bitmiş sayılır
Aynen canım bende aynı durumdayım birde dışardaysak wc bulmakta zor oluyor bazen geçen pazarda gldi üç dükkan vardı yan yana üçünde biri izin verdi kullanmama anlayışsız insanlarda var malesf hamileyim deskte izin vermiyolar neyseki iyilerde var rabbim iyilerle karşılaştırsın hepimizi doktor bana normal istiyomusun dedi evet dedim 16 sındaki kontorlde bakcak sanırım nasıl diyeHemen hemen aynı durumdayız canım ya bn evden çıkmaya korkar oldm artık bu yuzden
Doğurursun inşallahhh kuzum benimde son anda gelişimi durursa normal doğum olur ki durmasınıda istemem gelişsin yavrumCanım ben normal doğum istiyorum geçen hafta 35+1 de 2657 gr dı ama son 3 haftada 850 gr almış 40 ı beklersem normal doğurur muyum bilmiyorum 38 de gelirse daha iyi olur ama Rabbim bilir. Hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin miniklerimiz
Canm bence kadınların korkulu rüyası şu alttan muayeneler bende düşündükçe stres oluyorum bakalım bana ne zaman bakcak belki de bakmaz bir umut işte benmkide .doğru soyluyosun valla allah hepimizi iyilerle karsilastirsin sağlıkla bebislerimizide kucagimiza almayi nasıp etsinAynen canım bende aynı durumdayım birde dışardaysak wc bulmakta zor oluyor bazen geçen pazarda gldi üç dükkan vardı yan yana üçünde biri izin verdi kullanmama anlayışsız insanlarda var malesf hamileyim deskte izin vermiyolar neyseki iyilerde var rabbim iyilerle karşılaştırsın hepimizi doktor bana normal istiyomusun dedi evet dedim 16 sındaki kontorlde bakcak sanırım nasıl diyeacımaz inş hiç alışamadım bu altan muayenlere rabbim inş hayırlsıyla sağlıcakla kucaklamyı nasip etsin hepimize nerden nerye geldik çoook şükür allahıma hamd olsun
Ne guze dusunmusler yaogrencilerim kizima baby shower yapti kizlar:))cok mutlu oldum bu hafta son haftam olucak okulda
evet canim ogretmenlik bu devirde cok zor ama boyle guzel yanlari da var:)Ne guze dusunmusler ya
Aynen valla cnm sanslisinevet canim ogretmenlik bu devirde cok zor ama boyle guzel yanlari da var:)
Eki Görüntüle 2118951 Eki Görüntüle 2118951 Kızlar terligim ve tacım hazır nasıl sizce
bunu sen mi yaptin canim cok guzel olmus hepsiEki Görüntüle 2118955 bu da kapı susumuz sade bişey istedim kapıya aynı tonlarda tulle falan asarim diye dusundum
Teşekkür ederm cnmHepsi çok güzeller canım
Yok cnm bn yapmadm üzerinde yazılı olan adresten istedim instagramdanbunu sen mi yaptin canim cok guzel olmus hepsi
Çok geçmis olsun cnm boğaz neyse de kulak ağrısı hiç çekilmez valla ne yapabilir ki ilaç verir sanırım kulak agrin için sakız cignemeyi deneyebilirsin bnmde ara da agriyo ağrı atiyo gbi oluyo sakız cigneyince geçiyoÇooook yoruldum bebişin odası yerleşti duvar kagıdı cekildi ben bittim vallahi son günlere bırakmamak gerek annem yardım ettiği halde böyle :/ bir de boğaz kulak ağrısı eklendi hasta oldum doğuma 3 hafta kala reva mıydı budoktora gitsem bir şey yapabilirler mi ki
Sağol canım çok kötü vallahi kaşınıyor resmen acıdan kulakta bogazda delirecek gibi oluyorumÇok geçmis olsun cnm boğaz neyse de kulak ağrısı hiç çekilmez valla ne yapabilir ki ilaç verir sanırım kulak agrin için sakız cignemeyi deneyebilirsin bnmde ara da agriyo ağrı atiyo gbi oluyo sakız cigneyince geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?