- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.341
Bi doktora görün istwrsen cnm ya tüh şansa bak geldi Son haftalarda buldu bide sanki az ağrı sıkıntı varmış gbiSağol canım çok kötü vallahi kaşınıyor resmen acıdan kulakta bogazda delirecek gibi oluyorumöksürük hapşırmada eklendi benden mutlusu yok :) çok korkuyordum hastalıktan geldi buldu beni sakız çiğnemeye halim yok inan ki agzımı oynatsam bogazlarım agırıyor konuşamıyorum bile
ben instegramda.kullanmiyorum dikkatimi cekmemis adres:) ne kadara yaptirdir canim bende kapi susu alicam beyaz suntaya isim yazan bir yer var ece yazilinca 30lira istedi diger kapi susleri cok pahali geldi bana cok guzeller ama bi kapi susune 120 140 cokgeliyo bana 60 70bile cok geliyo gerci cunku sonra gozum gormucek biliyorumYok cnm bn yapmadm üzerinde yazılı olan adresten istedim instagramdan
hos geldin canim neden nisan sonuyken mart sonu olucak gibiMerhaba kızlar bu sayfayı yeni gördüm. Büyük ihtimal mart sonu olacak doğum. Nisan sonuydu
cok gecmis olsun canım ihlamur icsen ballaiyi gelir biraz birde gogsune tulbent koy yumusatir oh odasinida bitirdin ne güzel:)Çooook yoruldum bebişin odası yerleşti duvar kagıdı cekildi ben bittim vallahi son günlere bırakmamak gerek annem yardım ettiği halde böyle :/ bir de boğaz kulak ağrısı eklendi hasta oldum doğuma 3 hafta kala reva mıydı budoktora gitsem bir şey yapabilirler mi ki
Aynen canım en çok ona üzülüyorumBi doktora görün istwrsen cnm ya tüh şansa bak geldi Son haftalarda buldu bide sanki az ağrı sıkıntı varmış gbi
Geçmiş olsun canım . Sezaryen olursan mecbur antibiyotik kullanman lazım diye biliyorum .. anestezi uygulanmıyor diye duymustum emin değilim . Geçmiş olsun Allah şifa versin ..senin idrar yolu enfeksiyonun geçtimi ? Bi ara hatırlıyorum vardı ilaç killanmak istemiyodun. Bendede çıktı .Çooook yoruldum bebişin odası yerleşti duvar kagıdı cekildi ben bittim vallahi son günlere bırakmamak gerek annem yardım ettiği halde böyle :/ bir de boğaz kulak ağrısı eklendi hasta oldum doğuma 3 hafta kala reva mıydı budoktora gitsem bir şey yapabilirler mi ki
Ben de aldım canım 6-9 aylığa kadarcok gecmis olsun canım ihlamur icsen ballaiyi gelir biraz birde gogsune tulbent koy yumusatir oh odasinida bitirdin ne güzel:)
ben de kiyafetlerini yikadimda bi tekben mi ileri ay kitafet aldim acaba 3-6,6-9,9-12de aldim alisveris yaparken uygun fiyatli kaliteli olanlardan hepsini de yilayinca bi dunya kiyafet cikti
Sağol canım ıhlamur zararlı değildir dimi nane limon bal iciyorum ıhlamuruda deneyeyim delircemcok gecmis olsun canım ihlamur icsen ballaiyi gelir biraz birde gogsune tulbent koy yumusatir oh odasinida bitirdin ne güzel:)
ben de kiyafetlerini yikadimda bi tekben mi ileri ay kitafet aldim acaba 3-6,6-9,9-12de aldim alisveris yaparken uygun fiyatli kaliteli olanlardan hepsini de yilayinca bi dunya kiyafet cikti
Sağol canım ben de öyle duymuştum bakalım ptesiye kadar geçmezse eger doktor bir çaresine bakar herhalde tabi o zamana kadar dayanabilirsem.. Benim cok az enfeksiyon cıkmıştı canım hiç ilaç kullanmadım bol su tükettim bir hafta sonra geçti. Suya az biraz sirke koyup taharetini onunla yapıncada enfeksiyon geçiyormuş ama ben cesaret edemedim bebişe bir şey olur diye bol su işe yarıyor amaGeçmiş olsun canım . Sezaryen olursan mecbur antibiyotik kullanman lazım diye biliyorum .. anestezi uygulanmıyor diye duymustum emin değilim . Geçmiş olsun Allah şifa versin ..senin idrar yolu enfeksiyonun geçtimi ? Bi ara hatırlıyorum vardı ilaç killanmak istemiyodun. Bendede çıktı .
Canım bide ben sarimsak yutmustum bademcik için sabah akşam Dr sor istersen . Antibiyotik yerine
İciyorum bence bakalımSağol canım ben de öyle duymuştum bakalım ptesiye kadar geçmezse eger doktor bir çaresine bakar herhalde tabi o zamana kadar dayanabilirsem.. Benim cok az enfeksiyon cıkmıştı canım hiç ilaç kullanmadım bol su tükettim bir hafta sonra geçti. Suya az biraz sirke koyup taharetini onunla yapıncada enfeksiyon geçiyormuş ama ben cesaret edemedim bebişe bir şey olur diye bol su işe yarıyor ama
Ben de eski saglıklı seri halimi öyle cok özledim ki sanırım pek sevemedim hamileliği bebeğim dogsun artık onu seveyim istiyorumMerhaba kızlar nasılsınız zamanımız daralıyor .. benim sağ kalça ağrım var ayağım da şişti bügün ahh ahh doğsa da eski zamanlarıma dönerim
İnşallah iyi gelir agrısı cok zordu az olmasına ragmen. Senin nasıl cok mu enfeksiyon varmış az mıİciyorum bence bakalım
Zorlar tabi ya yat dinlen sıcak bişeyler c cnmm yorma kendini fazlaAynen canım en çok ona üzülüyorumekstra bitkinim cok zorluyor
Vallahi yatıncada bogazım tıkanıyor iyice fenalaşıyorum ilk kez canım yanıyor diye oturup agladım sinirden allah can saglıgı versin vallahi gerisi boş.. Ne zaman dogurcaz kuzum bakalım hangimiz önce gidicez merk ediyorumZorlar tabi ya yat dinlen sıcak bişeyler c cnmm yorma kendini fazla
Bende çok merak ediyorum niyeyse ben sanki 10 güne giderim diye düşünüyorum yani en gec 25 inde dogurcam :))cokkkkkkkkkkk korkuyorum cokkkkkkkkkkkVallahi yatıncada bogazım tıkanıyor iyice fenalaşıyorum ilk kez canım yanıyor diye oturup agladım sinirden allah can saglıgı versin vallahi gerisi boş.. Ne zaman dogurcaz kuzum bakalım hangimiz önce gidicez merk ediyorum
Ya aynen bende çok sordum fiyatları pahali geldi bende sade uygun biswy olsn istedim 50 liraya yaptırdım cnm bnuben instegramda.kullanmiyorum dikkatimi cekmemis adres:) ne kadara yaptirdir canim bende kapi susu alicam beyaz suntaya isim yazan bir yer var ece yazilinca 30lira istedi diger kapi susleri cok pahali geldi bana cok guzeller ama bi kapi susune 120 140 cokgeliyo bana 60 70bile cok geliyo gerci cunku sonra gozum gormucek biliyorum
Amin canım hepimiz inş. :) Oy maşallah bebişine benim bıdık biraz zayıf :) Ben haftaya giricem canım nst ye. Çatı muayenesi oldun mu canım onun stresi var bende şimdi
Pamuğa kolonya döküp koymak acayip rahatlatiyor uyusturuyor (alkollü limon kolonya olacak) veya soğan sarımsak dene en temizi kolonya yinede tecrübeyle sabittir. Geçmiş olsun hemen toparlarsin inşallah. .Sağol canım çok kötü vallahi kaşınıyor resmen acıdan kulakta bogazda delirecek gibi oluyorumöksürük hapşırmada eklendi benden mutlusu yok :) çok korkuyordum hastalıktan geldi buldu beni sakız çiğnemeye halim yok inan ki agzımı oynatsam bogazlarım agırıyor konuşamıyorum bile
Yalnız olmamak çok güzel bende çok özledim valla hamileliği sevmedim ben deBen de eski saglıklı seri halimi öyle cok özledim ki sanırım pek sevemedim hamileliği bebeğim dogsun artık onu seveyim istiyorum
Gerçi negatif insanların negatif yorumlarından da bıktım neymiş bu iyi günlerimmiş bebek dogunca görücekmişim kocama vakit ayıramayacakmışım bu aramızdaki aşktan sevgiden eser kalmayacakmış cidden insanlardan tiksinir oldum millet ne meraklıymış cocuk yapayımda huzurum kaçsına yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?