2018 mart-nisan anneleri

İnşallah iyi gelir agrısı cok zordu az olmasına ragmen. Senin nasıl cok mu enfeksiyon varmış az mı
Ya canım bana bişey söylemedi az yada çok diye. Acile gittim , antibiyotik ve tek kullanımlık bi ilaç verdi . Erken doğum kokusuna iciyorum . 35 haftadayim. Bide idrar da yine protein çıktı anlamadm. Yarın Dr gidicem. Bakalım . Su içiyorum ama bilmiyorum . Benim sol kasigim çok ağrıdı 3 gün üst üste zor basiyodum üzerine .senin nasıl oldu

Çeyizimde kendime kadifeden şık bir kirli sepeti yaptırmıştık,şimdide onun odasıda beyaz olduğu için bir küçüğünü sipariş vericem,instagramda sayfaları var eger istersen ismini yazarım.

Miniğin güzel günlerde saglıkla kullansın odasını.Geçmiş olsun canım doktora gitmende fayda var.

Canım illaki eve yeni canınızdan can katılacak ilgin paylaşılacak ama eşinle aşıksanız(geziyor,birbirinize vakit ayırıyorsanız,etraf size imreniyorsa)işlerine gelmiyordur.o yavrucakla eşinle beraber paylaşacagın mutluluklarda güzel anılarda paylaşacaksın.boşver insanlar istediği söylesin

Hadi gözün aydın olsun canım,Saglıkla giysin minik kuzun.Bizde çok aldık büyük aylar kışlık montumuz mantomuz bile var 24 lü askıyı bitirmiştik gardrobunu yerleştirirken bu hafta gene yeni alınanları yıkadım bugün tekrar 24 lü askı aldım ben artık aileme tembihliyorum almayın diye ama onlar dayanamıyor.

Geçmiş olsun canım ya son haftalar cok daha zor olur hastalanmak.günde 1 bardak olmak kaydıyla ıhlamur iç limon sık birazda bal ekle.bol bol c vitamini ve kivi tüket canım en önemliside evi havalandırıp dinlenmene bak

Kizlar sali gunu sancilarimdan dolayi hastaneye yatis vermislerdi. Ilaclarla falan sancilarim durmustu ama dun sabaha karsi tekrar basladi. Cok korkuyorum. Erken dogup bir sey olursa diye.

Bende çok merak ediyorum niyeyse ben sanki 10 güne giderim diye düşünüyorum yani en gec 25 inde dogurcam :))cokkkkkkkkkkk korkuyorum cokkkkkkkkkkk
Bende 23 ünde gibi hissediyorum dün kardeşimde aynısını söyledi :)) gerçi benim p.tesi belli plur herhalde sezaryen mi değil mi

Pamuğa kolonya döküp koymak acayip rahatlatiyor uyusturuyor (alkollü limon kolonya olacak) veya soğan sarımsak dene en temizi kolonya yinede tecrübeyle sabittir. Geçmiş olsun hemen toparlarsin inşallah. .
Cok sağol canım midemi bulandırmayacagını bilsem sarımsagı denemek istiyorum kolonyalı pamugu nereye bastırıyoruz kulaga mu

Çok sağol canim. Inş amin. Hepiniz hayırlısıyla sağlıkla alın kucağınıza yavrularınizi ❤

Kizlar sali gunu sancilarimdan dolayi hastaneye yatis vermislerdi. Ilaclarla falan sancilarim durmustu ama dun sabaha karsi tekrar basladi. Cok korkuyorum. Erken dogup bir sey olursa diye.
Gecmis olsun, bir şey olmaz ins bu saatten sonra. Kendini strese sokup da bebisi de üzme annesi, geleceği varsa gelecek zaten bak ilaçlarını da almışsın dr önlemini almıştır. sağlıkla gelsinler insallah bütün yavrular dua, dua, dua

Aynen canım madem öyle at çöpe evindekini diyesim geliyor hele bir tanesi var ne zaman kocamla fotoğraf paylaşsam tadını çıkarın en iyi günleriniz yok biz kocamla birbirimize hasret kaldık o da sizin salaklıgınız yani en son cocuk bakmak kolay değil sen ne sanıyordun ki dedim ya cıldırttı. Eşim bile sinirleniyor artık kocama vakit ayıramıyorum ne demek sen emzirirken yanında otururum altını birlikte değiştiririz banyosunu birlikte yaptırırız bu bile paylaşımdır diyor adamı bile delirttiler

Tarifsiz bir duygu olsa gerek insan hayatındaki en mükemmel anlardan biri.inşallah bizde görürüz o günleri canım bebişinle ailenle saglıklı huzurlu bi yaşamınız olsun
Bambaşka bir duygu canim Allahım herşeye bu duyguyu yaşatsın inş. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla alırsınız inş kucağınıza yavrunuzu canim.

Aynen cnm haklısın gerçekten artık kıskandıklarını düşünüyorum bende. Evlendik cicim aylarınız bir iki sene geçsin görücez demişlerdi üç yıl geçti cok şükür aynı sevgiyle hatta fazlasıyla baglıyız şimdide cocuk uzerinden bu yapılıyor insanlar gercekten fesat delirtmek icin programlanmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…