- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.381
Canim sen sakin ol , gidebildigin yere kadar gidiceksin. Stres yapma Allaha emanetsiniz. Korkma hiç daha çok tetikler .. Hep güzel şeyler hayal et.Kizlar sali gunu sancilarimdan dolayi hastaneye yatis vermislerdi. Ilaclarla falan sancilarim durmustu ama dun sabaha karsi tekrar basladi. Cok korkuyorum. Erken dogup bir sey olursa diye.
Evi havalandırmasam ölüyorum nefes darlıgından canım kivi portakal nane limon tüketiyorum bol bol ıhlamurda içeyim off offfGeçmiş olsun canım ya son haftalar cok daha zor olur hastalanmak.günde 1 bardak olmak kaydıyla ıhlamur iç limon sık birazda bal ekle.bol bol c vitamini ve kivi tüket canım en önemliside evi havalandırıp dinlenmene bak
Canim ben üç gün sonra artik iyice kalkıp herşeyimi kendim yapabildim. 4 saat sonra uyusuklugun geçince hemşire yürütüyor seni biraz zorlayınca devamı geliyor. Inan yatınca ağrıyordu benim tavsiyem hep yürümeye çalışın hemen topluyorsun kendini canim. 7. Güne geldim artik normal hayatıma döndüm şükür.Ayyy Rabbim bizede nasip eder inşallahHemen kalkabiliyor musun ayağa ağrın acın oluyor mu
Canim benim sezeryan olacağım belliydi bebisimin kafası büyük olduğu için sıkıntı yaşayabilirim diye risk almak istemedim açıkçası önemli olan sağlıkla gelmesiydi. Ama benim bir hafta önce sancılarım başlamıştı doktorum erken gelmemesi için sürekli yaticaksin demişti gene sancılarım oldu ara ara. Ağrılı olmadi gayet memnunum canimPeki hiç agrin oldu mu hani ağrılı bi şekilde mi hastaneye gittin yada zaten.sezeryan olcagi belliydi de gün verilmiş miydi .ayc ok soru sordum heyecan yaptım bi anda
Canım sakin olmaya çalış ne zaman geleceğine bebiş karar verecek doktor önlemini almıs ciğer geliştiricide yapılmıştı artık ne kadar kalsa o kadar iyi ama en büyükndüşmanın stres unutma.bebek şuan kaçıncı haftada kaç kilo canımKizlar sali gunu sancilarimdan dolayi hastaneye yatis vermislerdi. Ilaclarla falan sancilarim durmustu ama dun sabaha karsi tekrar basladi. Cok korkuyorum. Erken dogup bir sey olursa diye.
Gecmis olsun, bir şey olmaz ins bu saatten sonra. Kendini strese sokup da bebisi de üzme annesi, geleceği varsa gelecek zaten bak ilaçlarını da almışsın dr önlemini almıştır. sağlıkla gelsinler insallah bütün yavrulardua, dua, dua
Saglikli olsun da gerisini dert etmiyorum aslinda. Ama durup durup aglayiveriyorum. Bugun de babamlarin yaninda aglayiverdim.Canim sen sakin ol , gidebildigin yere kadar gidiceksin. Stres yapma Allaha emanetsiniz. Korkma hiç daha çok tetikler .. Hep güzel şeyler hayal et.
Su an 35. Haftadayim. Yaklasik 2100 civari demisti doktor. Stresli olmamaya calisiyorum ama kendi kendime doluveriyor gozlerim hemen.Canım sakin olmaya çalış ne zaman geleceğine bebiş karar verecek doktor önlemini almıs ciğer geliştiricide yapılmıştı artık ne kadar kalsa o kadar iyi ama en büyükndüşmanın stres unutma.bebek şuan kaçıncı haftada kaç kilo canım
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki , vakitsiz nts ye bağlanmak , orada o dakikaları hesaplamak acaba sancı çok mu bebek erken mi gelicek endişesi . Allaha emanetsin. Duygusalsin normal , duysugusal stres de seni zorlar çok . Neyse ki bayagi ilerlemiş çok şükür hamileligin . 25. Hafta da doğum yapan insanlar var çok şükür . Dogdugunda yaşama tutunabilicek çok şükürSaglikli olsun da gerisini dert etmiyorum aslinda. Ama durup durup aglayiveriyorum. Bugun de babamlarin yaninda aglayiverdim.
Ay onu bize de diyorlar. Haziranda beş yıl olacak evleneli güzel gezeriz biz. Bizi en çok buradan vurmaya çalışıyorlar çocuk olunca gezemezmisiz:) Allah sağlık versin yeter ki ins göstereceğiz çocukla nasıl geziliyormuşAynen canım madem öyle at çöpe evindekini diyesim geliyor hele bir tanesi var ne zaman kocamla fotoğraf paylaşsam tadını çıkarın en iyi günleriniz yok biz kocamla birbirimize hasret kaldık o da sizin salaklıgınız yani en son cocuk bakmak kolay değil sen ne sanıyordun ki dedim ya cıldırttı. Eşim bile sinirleniyor artık kocama vakit ayıramıyorum ne demek sen emzirirken yanında otururum altını birlikte değiştiririz banyosunu birlikte yaptırırız bu bile paylaşımdır diyor adamı bile delirttiler
Çok saol canm bnmÇok güzeller Canım hayırlısıyla en güzel gününde güle güle giy.
Ay inşallah canm yaÇok şekerler hepsi Canım Hayırlısı ile gelsin minik hanım.
Evet eşin çok doğru söylemiş vallahi canım neden vakit ayıramayacakmışız sanki 5 6 tane küçük çocuk var evde hepsi bir şey istiyor. Bence o arkadaşın kıskanıyor biraz kendisi öyle olduğu için sende öyle olmaz ışığı mo gördü ne yaptı kıskandı. Allah bizi fesatlardan korusun misler gibi bakacağız yavrularımıza ve eşimize ben Emin’im. Herşey bizim elimizde çocuk oldu diye kendimizi salmak yokAynen canım madem öyle at çöpe evindekini diyesim geliyor hele bir tanesi var ne zaman kocamla fotoğraf paylaşsam tadını çıkarın en iyi günleriniz yok biz kocamla birbirimize hasret kaldık o da sizin salaklıgınız yani en son cocuk bakmak kolay değil sen ne sanıyordun ki dedim ya cıldırttı. Eşim bile sinirleniyor artık kocama vakit ayıramıyorum ne demek sen emzirirken yanında otururum altını birlikte değiştiririz banyosunu birlikte yaptırırız bu bile paylaşımdır diyor adamı bile delirttiler
Saol canm benim ya gelsiner bi an.önce
Doğru eğer sezeryan olcaksa gün belli olur artık canm valla bnde hep normal diyorum ama zaman yaklaştıkça keşke sezeryan mi.olsa diyrum kalfi ki hayatta diyemem sezeryan istiyorum diye etrafındaki herkes normal doğum baskısı yapiyo aslında bende istiyorum ama çok korkuyorum benim acı eşiğim çok düşük çünküBende 23 ünde gibi hissediyorum dün kardeşimde aynısını söyledi :)) gerçi benim p.tesi belli plur herhalde sezaryen mi değil mi
Darısı bizim başımıza vnm bn çok korkuyorum artikCanim benim sezeryan olacağım belliydi bebisimin kafası büyük olduğu için sıkıntı yaşayabilirim diye risk almak istemedim açıkçası önemli olan sağlıkla gelmesiydi. Ama benim bir hafta önce sancılarım başlamıştı doktorum erken gelmemesi için sürekli yaticaksin demişti gene sancılarım oldu ara ara. Ağrılı olmadi gayet memnunum canim
Merhaba kızlar nasılsınız zamanımız daralıyor .. benim sağ kalça ağrım var ayağım da şişti bügün ahh ahh doğsa da eski zamanlarıma dönerim
Aynısı bende de var doğsun o zaman göreceksin bunlar iyi günlerin vs ay içimi şişirdiler ne saçma insanlarBen de eski saglıklı seri halimi öyle cok özledim ki sanırım pek sevemedim hamileliği bebeğim dogsun artık onu seveyim istiyorum
Gerçi negatif insanların negatif yorumlarından da bıktım neymiş bu iyi günlerimmiş bebek dogunca görücekmişim kocama vakit ayıramayacakmışım bu aramızdaki aşktan sevgiden eser kalmayacakmış cidden insanlardan tiksinir oldum millet ne meraklıymış cocuk yapayımda huzurum kaçsına yahu
Kızlar benm karnım çok agriyo ya sol bacagim ağrıyor kasiklarim ağrıyor
Eheheh aynı vallahi canım benim de bileklerim tombiş olmuşMerhaba benim de ayaklarım şişiyordu ne zamandır bugün fazla ayakta kaldım bacaklarım da şişmiş bileklerimi tanıyamadım valla ben de eski günlerimi çok özledim ama doğunca da bugünleri özliycez kesin :)
Aynısı bende de var doğsun o zaman göreceksin bunlar iyi günlerin vs ay içimi şişirdiler ne saçma insanlar
Bazen bizede yapıyorlar hiç umursamıyorum açıkcası onlarla gelecek güzelliklerde. Bazı eşler eşine hiç bir konuda yardım etmez. Anladığım kadarıyla seninkide destek emin ol daha güzel şeyler olacakAynen cnm haklısın gerçekten artık kıskandıklarını düşünüyorum bende. Evlendik cicim aylarınız bir iki sene geçsin görücez demişlerdi üç yıl geçti cok şükür aynı sevgiyle hatta fazlasıyla baglıyız şimdide cocuk uzerinden bu yapılıyor insanlar gercekten fesat delirtmek icin programlanmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?