- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.401
Canım bizdede aynı durum bizimde 7 yıl olacak banada gezemezsin falan diyorlar ne var canım hava sıcak olunca alır çıkarım diyorum. Bi arkadaşımda davet ediyor yazın gelin diye oda biliyor gezecegimi.kendileri yapamadıkları için yapamazsın deyip geçmek kolay geliyor.biz yapalım kızlarda insanlar nasıl geziliyor görsünler :)Ay onu bize de diyorlar. Haziranda beş yıl olacak evleneli güzel gezeriz biz. Bizi en çok buradan vurmaya çalışıyorlar çocuk olunca gezemezmisiz:) Allah sağlık versin yeter ki ins göstereceğiz çocukla nasıl geziliyormuş
Kasılmam ypk cnm ağrım var sadece çokKasılmalarını say ağrı tek başına çok önemli değil dinlen dinlenince geçmezse dr u ara tabi canım
Bnm ozleyeceğim tek şey içimde hissettiğim o minik ayaklar in yaptığı hareketlerEheheh aynı vallahi canım benim de bileklerim tombiş olmuşİnan vallahi hiç özlemeyeceğim öyle hissediyorum allah tersini yaşatmasın tabi hiç güzel bir gebelik geçirmedim hep ağrı sızı bulantı şişkinlik. En azından çocuk doğunca tek uyku problemim olur diye düşünüyorum onu da hallederim sanırım
Benimde idrar yollarına sancı giriyordu berbattı canım. Tahlilde yazıyor az bulanık berrak vs diye bir şey olmaz inşallah hemen kurtulursun sen deYa canım bana bişey söylemedi az yada çok diye. Acile gittim , antibiyotik ve tek kullanımlık bi ilaç verdi . Erken doğum kokusuna iciyorum . 35 haftadayim. Bide idrar da yine protein çıktı anlamadm. Yarın Dr gidicem. Bakalım . Su içiyorum ama bilmiyorum . Benim sol kasigim çok ağrıdı 3 gün üst üste zor basiyodum üzerine .senin nasıl oldu
Aynen öyle kimse kolay diyemez zaten cocuk bakmaya ama bu artık fesatlık. Valla her şeye alıştırıcam yavrumu yazın denizede sokucam kışın kayagada götürücem artık bundan sonra ki evre ikinci cocuk olsunda görcem sizi olur herhalde insanlar kendi yapamadıkları şeyi başkası içinde ne zor sanıyorlar cidden sinir bozucularAy onu bize de diyorlar. Haziranda beş yıl olacak evleneli güzel gezeriz biz. Bizi en çok buradan vurmaya çalışıyorlar çocuk olunca gezemezmisiz:) Allah sağlık versin yeter ki ins göstereceğiz çocukla nasıl geziliyormuş
Eheheh aynı vallahi canım benim de bileklerim tombiş olmuşİnan vallahi hiç özlemeyeceğim öyle hissediyorum allah tersini yaşatmasın tabi hiç güzel bir gebelik geçirmedim hep ağrı sızı bulantı şişkinlik. En azından çocuk doğunca tek uyku problemim olur diye düşünüyorum onu da hallederim sanırım
Kasılmam ypk cnm ağrım var sadece çok
Aynen öyle canım valla yengem dördüncüyü dogurdu gayet vakit ayırıyor kendinede kocasınada son cocugu yeni iki yasına girdi ehliyet kursuna yazıldı o dört cocuga ragmen bazıları gercekten gayretsiz ya da anne baba olmak için fazla laubaliler bu işi kolay sandıkları için zor geliyor. Rüyamda dogurdugumu görüyorum artık dogurdugum gibi incecik oluyordun suan sadece bunu düşünmek istiyorum enerji gönderiyorum evreneEvet eşin çok doğru söylemiş vallahi canım neden vakit ayıramayacakmışız sanki 5 6 tane küçük çocuk var evde hepsi bir şey istiyor. Bence o arkadaşın kıskanıyor biraz kendisi öyle olduğu için sende öyle olmaz ışığı mo gördü ne yaptı kıskandı. Allah bizi fesatlardan korusun misler gibi bakacağız yavrularımıza ve eşimize ben Emin’im. Herşey bizim elimizde çocuk oldu diye kendimizi salmak yok
Ben de sona yaklaştıkca normal olsun istiyorum canım yaDoğru eğer sezeryan olcaksa gün belli olur artık canm valla bnde hep normal diyorum ama zaman yaklaştıkça keşke sezeryan mi.olsa diyrum kalfi ki hayatta diyemem sezeryan istiyorum diye etrafındaki herkes normal doğum baskısı yapiyo aslında bende istiyorum ama çok korkuyorum benim acı eşiğim çok düşük çünkü(
Bunu diyen insanlar bir de bana baskı yapanlardı cocuk yap iki seneyi geçti neyi bekliyorsunuzcular bunlar agızlarına kürekle vurasım geliyor bazen :) buarada bugun benimde bilekler dolma olmuş şok oldum görünce bastırınca içeri göçüyor ödemden ne oluyor bize :)Merhaba benim de ayaklarım şişiyordu ne zamandır bugün fazla ayakta kaldım bacaklarım da şişmiş bileklerimi tanıyamadım valla ben de eski günlerimi çok özledim ama doğunca da bugünleri özliycez kesin :)
Aynısı bende de var doğsun o zaman göreceksin bunlar iyi günlerin vs ay içimi şişirdiler ne saçma insanlar
Eşleri yardım ediyor bu konuşanların ama o kdr alışmışlar ki prensesliğe adamlaronda basının etini yiyorlar :) aman neyse takmamak lazım biz yaşayalım onlar baksın ne diyeyimBazen bizede yapıyorlar hiç umursamıyorum açıkcası onlarla gelecek güzelliklerde. Bazı eşler eşine hiç bir konuda yardım etmez. Anladığım kadarıyla seninkide destek emin ol daha güzel şeyler olacak
Olur inş bebeğin kilosunu çok takma bi arkadaşıma dr u aynı şeyi yaptı ama bebek doğduğunda daha düşük kilodaydı oysa daha iri gibi söyledi önce sezaryene aldı. Bence başka bir dr a daha ölçtür canım. Annem beni 4 küsür doğurmuş çokda minyon bir kadın. İmkansız değil denemkte fayda var benceBen de sona yaklaştıkca normal olsun istiyorum canım yacok üzülmeye başladım sezaryen olacak diye (
Benimde geliyor canım iki aydır hatta az önce yine geldi :) özellikle asırı hareketliyken catırdıyor bebişin eklem yerlerinden geliyormuş yeni oluştugu icin normalmişKarnımdan arada çıt diye ses geliyor size de oluyor mu çok merak ediyorum neden bir aydır böyle içeride parmaklarını çıtlatıyo galiba benim kız
Aynısı işte bir arkdaşım vardı artık bıkmıştım çock yap demesinden ki ben uzun süre cidden istemedim haZır hissetmiyordum kendimi vs. hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez hamileliğin zorluklarını başıma gelecekleri çocuk bakmanın çok zor olduğunu anlatmaya başladı. Bı tipler kendi hayatında mutsuz olan tipler bence başın geleni başkası da yaşasın istiyor yaşamıyosa bile korkusu yeter diyorlar heralde. En güzeli kulak asmayıp mesafe koymak.Bunu diyen insanlar bir de bana baskı yapanlardı cocuk yap iki seneyi geçti neyi bekliyorsunuzcular bunlar agızlarına kürekle vurasım geliyor bazen :) buarada bugun benimde bilekler dolma olmuş şok oldum görünce bastırınca içeri göçüyor ödemden ne oluyor bize :)
Yaaa eklemlerini öperim minnoşların yaaBenimde geliyor canım iki aydır hatta az önce yine geldi :) özellikle asırı hareketliyken catırdıyor bebişin eklem yerlerinden geliyormuş yeni oluştugu icin normalmiş
27. Hafta civarı başka hastaneye acile gitmek zorunda kalmıştım oda iri ölçmüştü benim doktora güvenim tam canım o konuda hic süphem yok çünkü kadında sezaryen dememek icin bekliyor son anda karar verecek bir de bizde genetik dört kilonun altında bebek dogmuyor bende 38.haftada 4200 doğmuşum annemde normal dogurmus ama 24 dikişi varmışOlur inş bebeğin kilosunu çok takma bi arkadaşıma dr u aynı şeyi yaptı ama bebek doğduğunda daha düşük kilodaydı oysa daha iri gibi söyledi önce sezaryene aldı. Bence başka bir dr a daha ölçtür canım. Annem beni 4 küsür doğurmuş çokda minyon bir kadın. İmkansız değil denemkte fayda var bence
Demek herkesin hayatında var bu parazitlerden yemin ediyorum instagramda foto paylaşmaya korkuyorum yine ne yazacak diye her seferinde de yazıyor sagolsun :) haha ayakkabı kısmına cok güldüm allahta seni güldürsünAynısı işte bir arkdaşım vardı artık bıkmıştım çock yap demesinden ki ben uzun süre cidden istemedim haZır hissetmiyordum kendimi vs. hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez hamileliğin zorluklarını başıma gelecekleri çocuk bakmanın çok zor olduğunu anlatmaya başladı. Bı tipler kendi hayatında mutsuz olan tipler bence başın geleni başkası da yaşasın istiyor yaşamıyosa bile korkusu yeter diyorlar heralde. En güzeli kulak asmayıp mesafe koymak.
Ödem konusunu sorma geçen gün 39,5 numara ayakkabı aldım enden anca oluor boydan uzun geldi yürürken arkdan biraz çıkıyor
27. Hafta civarı başka hastaneye acile gitmek zorunda kalmıştım oda iri ölçmüştü benim doktora güvenim tam canım o konuda hic süphem yok çünkü kadında sezaryen dememek icin bekliyor son anda karar verecek bir de bizde genetik dört kilonun altında bebek dogmuyor bende 38.haftada 4200 doğmuşum annemde normal dogurmus ama 24 dikişi varmışben bu riski göze almam cnm bebek için alamam çatıda sıkışır allah korusun bir şey olur ihtimali bile canımı sıkıyor normalide cok istiyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ne diyim
Sabır az kaldı artık inş az kaldığını düşündükçe rahatlıyo insanDemek herkesin hayatında var bu parazitlerden yemin ediyorum instagramda foto paylaşmaya korkuyorum yine ne yazacak diye her seferinde de yazıyor sagolsun :) haha ayakkabı kısmına cok güldüm allahta seni güldürsüncidden hulka döndüm bende
Siz yine iyi giyiyormuşsunuz.38.38 bucuk giyiyordum 3 hafta önce 41 numara almıştım oda sıkıyor artık o kadar şiştiki.eşim dalga geçiyor bana uygun olan numara alda doğumdan sonra ben giyerim diyorDemek herkesin hayatında var bu parazitlerden yemin ediyorum instagramda foto paylaşmaya korkuyorum yine ne yazacak diye her seferinde de yazıyor sagolsun :) haha ayakkabı kısmına cok güldüm allahta seni güldürsüncidden hulka döndüm bende
Siz yine iyi giyiyormuşsunuz.38.38 bucuk giyiyordum 3 hafta önce 41 numara almıştım oda sıkıyor artık o kadar şiştiki.eşim dalga geçiyor bana uygun olan numara alda doğumdan sonra ben giyerim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?