2018 mart-nisan anneleri

Kesin bir şey söyleseler alışıcaz aslında benim doktor baktım normal olmayacak gibi o zaman sezaryen derim şimdi karar vermeyelim diyor. Bir de kadın on kere ölçüm yapıyor banada gösteriyor her seferinde bak az ölçüyorum suan göruyosun göbegi nerde ben nerereden ölcuyorum yine tontiş bu diyor. Paragöz biride değil kontrol gunlerimi hesaplayıp ona göre randevu veriyor ki ekstra para vermeyeyim diye hakkımızda hayırlısı olsun normal dogumu bir kerede olsa tatmak isterdim ama kısmetimizde ne varsa yaşayacagız işte

Doğurursun inşallahhh kuzum benimde son anda gelişimi durursa normal doğum olur ki durmasınıda istemem gelişsin yavrum biz 35 de 3200 gramdık 37 de randevumuz var bakalım kaç oldu

Maşallah senin bebiş 4 ve üzeri doğar yemeyi seviyoruz demek ki Ben 3200 gr doğsun istiyorum ama Rabbim bilir . Hayırlısıyla kucağımıza alalımda

Maşallah senin bebiş 4 ve üzeri doğar yemeyi seviyoruz demek ki Ben 3200 gr doğsun istiyorum ama Rabbim bilir . Hayırlısıyla kucağımıza alalımda
Benim iştahım hic yok günde iki öğün eşimin zoruyla yiyorum ama benim fındığın maşallahı var yediğim yarıyor direk. Aynen kilo milo vallahi umurumda değil saglıklı olsunlarda zayıf iri farketmez yeter ki şu süreci saglıkla huzurla atlatalım

Ne güzel her şeyi düşünüyorum doğum olarak ben, peki çok acın oluyor mu Diyorlar ki normal doğumda 1 kere çekersin bebek doğunca bitiyor, sezeryanda günlerce acı çekiyorsun doğru mu Annem sezeryan doğum yapmış yıllar önce çok rahattım diyor yine olsa yine doğururum diyor, ben çok korkağım

Ben de öyleyim iki öğün yiyorum ama günde 1 litre süt içiyorum ben bebişi kastetmiştim aslında yemeyi seviyor diye Kilo bebeklerimizden önemli mi verilecek şeyler için takmamak gerek bebişler iyi olsun yeter Altı üstü 1 yıl bikini giyemem sonra giyerim herhalde

keşke sütü o kdr içebilsem uc gunde bir bardak anca iciyorum kendimi zorluyorum anca bu kdr oluyor Anladım bebiş için dediğini cnm benden ona gidiyor direk bende onu anlatmak istemiştim : zaten her ultrasonda doktor dalga gecıyor azını acıp kapıyor yeter yeme artık bak annesi hala bişiler yiyor diye ben acayip şiştim ya 17 kilo aldım 55 le kalmıştım oysaki ben zaten bikini giyemem artık catladım cunku

Benim 2-3 yerde başladı devamı gelebilir ama kapanır diyorlar çatlaklar için Yok sıkı diyetle giyeriz gözükmez herhalde spor kapatır bence, beyaz tenliyim belli olmuyor pek basenlerim de vardı ergenlikten çatlaklar ama bikini giyince diyorum şaşırıyorlar gözükmüyor zaten pek yanmam ben korurum kendimi napalım öyle öyle halletcez çocuklu oluyoruz gayet normal manken değiliz ya

Bizim kan depolarından yiyorlar canım yediklerimizden çok. Bizi sömürdüler sıpalar :)

Benim için uyku hayattaki en önemli şey ama dayanıcaz elbet minik tavşanlarımız için :)

Uzan bol su iç canım geçer inş
Eyvah :)) ben pek uykuya düşkün değilim günlerce uyumasam 1 saat kıvrılsam yetiyor bana canım tabi çocuk olunca aksi olmaz inşallah

Dimi helal olsun yengene idolüm yapan yapar yahu yeter ki içinde biraz olsun ben hep buna inanırım hiç sıkmayalım çanımızı 20 küsür gün sonraya odaklayalım kendimizi vallahi o enerjiden bana da gönder ben de isterim ben de nasıl gidecek bu 25 kilo

Günaydın kızlar musmusluuu sağlıklı bir hafta olsun bebişler yüzünü göstersin minnak burunlarından yerimmbenimde bel kıvrımım hiç kalmadı odun gibi bişey oldum kiloya gelincede 12yi gecince artık tartılmıyorum aman psikolojiyi bozmamak gerek.doğum sonrasına allah yardıncımız olsun ayy rn önemliside doğum korkusu fena başladı bende resmen

Aynen öyle canım ama mecbur bakılacak eninde sonunda onun için kasmazsak belki acımaz amin inş

Kizlarrr son ayda saç boyayabiliyor muyuz. Doktora soran yada boyayan oldumu. Kafam iğrenç suan. Ombreliydi acayip bi hal aldi. Beyaz lar aldi basini gitti napcam

Valla cnm her ortamda var öyle kendini bilmezler Hayır belki ben farklı olcam nerden biliyosunuz yada olmaycam ama bunu yeni anne adayı olan endiseleri olan birine söylemek nasıl saçma kulaklarını tika gitsin valla bana da kızın olmayacak diyolar dusunebiliyo musun doğuma kalmış şurda en fazla 15 gün yok yok senin yüzünde leke yok yok göbeğin dik yaygın deil yok kalcalarin buyumemis doktor ne derse desin erkek o diyolar nasıl sinir oluyorum bu bilmislerre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…