- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.421
Kesin bir şey söyleseler alışıcaz aslında benim doktor baktım normal olmayacak gibi o zaman sezaryen derim şimdi karar vermeyelim diyor. Bir de kadın on kere ölçüm yapıyor banada gösteriyor her seferinde bak az ölçüyorum suan göruyosun göbegi nerde ben nerereden ölcuyorum yine tontiş bu diyor. Paragöz biride değil kontrol gunlerimi hesaplayıp ona göre randevu veriyor ki ekstra para vermeyeyim diye hakkımızda hayırlısı olsun normal dogumu bir kerede olsa tatmak isterdim ama kısmetimizde ne varsa yaşayacagız işteHayırlısı evet haklısın o halde diğer fikride kabullenmekte fayda var. Bende hala döner belki diye bi umut desem bile sezaryen fikrine de kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Dr un dediğini duyana dek hep kendimi normal doğum yapmış hayal ederdim. Şimdi ameliyatlı hayal ediyorum :/ hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
Doğurursun inşallahhh kuzum benimde son anda gelişimi durursa normal doğum olur ki durmasınıda istemem gelişsin yavrumbiz 35 de 3200 gramdık 37 de randevumuz var bakalım kaç oldu
Benim iştahım hic yok günde iki öğün eşimin zoruyla yiyorum ama benim fındığın maşallahı var yediğim yarıyor direk. Aynen kilo milo vallahi umurumda değil saglıklı olsunlarda zayıf iri farketmez yeter ki şu süreci saglıkla huzurla atlatalımMaşallah senin bebiş 4 ve üzeri doğar yemeyi seviyoruz demek kiBen 3200 gr doğsun istiyorum ama Rabbim bilir . Hayırlısıyla kucağımıza alalımda
Canim ben üç gün sonra artik iyice kalkıp herşeyimi kendim yapabildim. 4 saat sonra uyusuklugun geçince hemşire yürütüyor seni biraz zorlayınca devamı geliyor. Inan yatınca ağrıyordu benim tavsiyem hep yürümeye çalışın hemen topluyorsun kendini canim. 7. Güne geldim artik normal hayatıma döndüm şükür.
Benim iştahım hic yok günde iki öğün eşimin zoruyla yiyorum ama benim fındığın maşallahı var yediğim yarıyor direk. Aynen kilo milo vallahi umurumda değil saglıklı olsunlarda zayıf iri farketmez yeter ki şu süreci saglıkla huzurla atlatalım
keşke sütü o kdr içebilsem uc gunde bir bardak anca iciyorum kendimi zorluyorum anca bu kdr oluyor Anladım bebiş için dediğini cnm benden ona gidiyor direk bende onu anlatmak istemiştim :Ben de öyleyim iki öğün yiyorum ama günde 1 litre süt içiyorumben bebişi kastetmiştim aslında yemeyi seviyor diye Kilo bebeklerimizden önemli mi verilecek şeyler için takmamak gerek bebişler iyi olsun yeter Altı üstü 1 yıl bikini giyemem sonra giyerim herhalde
Anladım bebiş için dediğini cnm benden ona gidiyor direk bende onu anlatmak istemiştim :zaten her ultrasonda doktor dalga gecıyor azını acıp kapıyor yeter yeme artık bak annesi hala bişiler yiyor diye ben acayip şiştim ya 17 kilo aldım 55 le kalmıştım oysaki ben zaten bikini giyemem artık catladım cunku
Benim iştahım hic yok günde iki öğün eşimin zoruyla yiyorum ama benim fındığın maşallahı var yediğim yarıyor direk. Aynen kilo milo vallahi umurumda değil saglıklı olsunlarda zayıf iri farketmez yeter ki şu süreci saglıkla huzurla atlatalım
Evet canım bak bu konuda hak verebilirim sana :)Bnm ozleyeceğim tek şey içimde hissettiğim o minik ayaklar in yaptığı hareketler
Eyvah :)) ben pek uykuya düşkün değilim günlerce uyumasam 1 saat kıvrılsam yetiyor bana canım tabi çocuk olunca aksi olmaz inşallahBenim için uyku hayattaki en önemli şey ama dayanıcaz elbet minik tavşanlarımız için :)
Uzan bol su iç canım geçer inş
Dimi helal olsun yengene idolümAynen öyle canım valla yengem dördüncüyü dogurdu gayet vakit ayırıyor kendinede kocasınada son cocugu yeni iki yasına girdi ehliyet kursuna yazıldı o dört cocuga ragmen bazıları gercekten gayretsiz ya da anne baba olmak için fazla laubaliler bu işi kolay sandıkları için zor geliyor. Rüyamda dogurdugumu görüyorum artık dogurdugum gibi incecik oluyordun suan sadece bunu düşünmek istiyorum enerji gönderiyorum evrene
Aynen öyle canım ama mecbur bakılacak eninde sonunda onun için kasmazsak belki acımazCanm bence kadınların korkulu rüyası şu alttan muayeneler bende düşündükçe stres oluyorum bakalım bana ne zaman bakcak belki de bakmaz bir umut işte benmkide .doğru soyluyosun valla allah hepimizi iyilerle karsilastirsin sağlıkla bebislerimizide kucagimiza almayi nasıp etsin
bende korkuyorum ya =/ iyice ağırlastık eve daha 2 hafta çalışacağım üstelikİnşallah cnm inşallah valla bn çok korkuyorum cok agirlastim
Amin canım inş rabbim yar ve yardımcımz olsunÇok sağol canim. Inş amin. Hepiniz hayırlısıyla sağlıkla alın kucağınıza yavrularınizi ❤
Hiç üzülme cnm hayırlısı ne işe öyle doğsun yeterki ikinizde iyi olunBen de sona yaklaştıkca normal olsun istiyorum canım yacok üzülmeye başladım sezaryen olacak diye (
:))hadi bakalım sonumuz Hayrola canm yaAynen öyle canım ama mecbur bakılacak eninde sonunda onun için kasmazsak belki acımazamin inş
Kıyamam valla bu haftada nasıl çalışıyorsun helal olsun bn evdeki işlerim i zar zor yapiyorumbende korkuyorum ya =/ iyice ağırlastık eve daha 2 hafta çalışacağım üstelik
Valla cnm her ortamda var öyle kendini bilmezler Hayır belki ben farklı olcam nerden biliyosunuz yada olmaycam ama bunu yeni anne adayı olan endiseleri olan birine söylemek nasıl saçma kulaklarını tika gitsin valla bana da kızın olmayacak diyolar dusunebiliyo musun doğuma kalmış şurda en fazla 15 gün yok yok senin yüzünde leke yok yok göbeğin dik yaygın deil yok kalcalarin buyumemis doktor ne derse desin erkek o diyolar nasıl sinir oluyorum bu bilmislerreBenimde idrar yollarına sancı giriyordu berbattı canım. Tahlilde yazıyor az bulanık berrak vs diye bir şey olmaz inşallah hemen kurtulursun sen de
Aynen öyle kimse kolay diyemez zaten cocuk bakmaya ama bu artık fesatlık. Valla her şeye alıştırıcam yavrumu yazın denizede sokucam kışın kayagada götürücem artık bundan sonra ki evre ikinci cocuk olsunda görcem sizi olur herhalde insanlar kendi yapamadıkları şeyi başkası içinde ne zor sanıyorlar cidden sinir bozucular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?