2018 mart-nisan anneleri

Kizlarrr son ayda saç boyayabiliyor muyuz. Doktora soran yada boyayan oldumu. Kafam iğrenç suan. Ombreliydi acayip bi hal aldi. Beyaz lar aldi basini gitti napcam
Cnm bn sormuştum onu yani ilk 3 aydan sonra bitkisel biya ile biyayabilirsin ama bize kalırsa hiç boyama demislerdi bence dayanabilirsin az kalfi zatrn

Kizlarrr son ayda saç boyayabiliyor muyuz. Doktora soran yada boyayan oldumu. Kafam iğrenç suan. Ombreliydi acayip bi hal aldi. Beyaz lar aldi basini gitti napcam
Ay aynen canım benim de ombreydi rengarenk oldu kafam :) ama boyatmayayım diyorum şunun şurasında ne kaldı nolur nolmaz doğumdan hemen sonra boyatcam inş

Tahlil ablam da kaldı da , nasil arastirmadan içtim bilmiyorum ,dün gece sen yazınca farkettim . Idrarimda protein de çıkınca , korkudan hic arastirmadan içtim .

Merhaba ben 3 aydan sonra organik boya ile boyattım 2 kere bu ay da izne çıkınca doğumdan önce tekrar boyatıcam.. beyazım çok benim çalışıyorum da kendimi hiç beğenemezdim boyatmasaydım :)

Bizim kan depolarından yiyorlar canım yediklerimizden çok. Bizi sömürdüler sıpalar :)
Valla sömürüsünü çok içten hissediyorum 26 yıllık hayatımda hic diş çürüğü görmedim dişim çürüdü kanım hep iyi cıkardı suan yerlerde kan hapını bir gün bile ihmal etmemi istemiyor dr :) helal olsun yesin tosunum cıkınca bende onun koca totosunu ısırırım ödeşiriz :)

Gidecek inanıyorum hic almadık ki biz kilo mu aldık ki yooo almadık yengem benimde idoolüm valla cocukları bir yasına girer kendi yemeklerini kendileri yemeye başlar hatta bir yasını bile beklemez koyar önğne ekmgıdaya geçtiği gibi cocuk avuclayarak yemeyi ögrenir ogulları temizliğine yemeğine kadar yapar ben onları benim hayatımdan çalsınlar diye dogurmadım tabi ki yardımcı olacaklar der

Onu banada cok yapıyorlar susturuyorum hemen aman onlar gibi olmasın saygılı sevgili bireyler olsunlarda cinsiyetleri farketmez. Gercekten cok sinir bozucu insanlar var canım bende inadına bebişim olunca nasıl güzel yaşanırmış göstericem ögreticem hepsine

Eheheh dimi yaşasın helal olsun kadına inşallah biz de öyle oluruz

Tahlil ablam da kaldı da , nasil arastirmadan içtim bilmiyorum ,dün gece sen yazınca farkettim . Idrarimda protein de çıkınca , korkudan hic arastirmadan içtim .
İyi yapmışsın canım enfeksiyon kötü eger cok varsa erken dogumu tetikler Allah korusun. İnternetten yaptırdıgın hastanenin sitesine gir barkod numarası ve tc kimlik numaranla bakabiliyorsun. Protein cıkması normal değil canım doktorun ne diyor bu duruma bugun tekrar mı gitsen ki.. tansiyonun kaç sürekli tansiyonuna bak yuksek mi diye protein kaçagıyla birlikte tansiyon yükselmesi normal değil

Çeyizimde kendime kadifeden şık bir kirli sepeti yaptırmıştık,şimdide onun odasıda beyaz olduğu için bir küçüğünü sipariş vericem,instagramda sayfaları var eger istersen ismini yazarım.
yazsana canım bakayim bi fiyati ne kadar bu arada
Kizlar sali gunu sancilarimdan dolayi hastaneye yatis vermislerdi. Ilaclarla falan sancilarim durmustu ama dun sabaha karsi tekrar basladi. Cok korkuyorum. Erken dogup bir sey olursa diye.
cok gecmis olsun canım korkma ama artik kritik sureci atlattık sayılır

bu gece hepimiz doğurduğumuzu gormusuz benim kizim olcakti oglum oldu ruyamda ve kac kilo dogdu biliyor musunuz 39kilo:))kocaman bi sey kucagimda ve başladim aglamaya hayırdır inşallah savah esime anlattim gercekte kiz degilde erkek dogarsa doktordan para keserim dedi niye dedim kiyafet parası her sey pembe diyo:)

Teyzelerimde bir tane catlak yok ya dogurdukları cocuklarda 4700 gramlarda :) büyük teyzemde yok sanıyordum gerçi ama ince ince hafiften var onda da ama o kadar silik ki belli bile olmuyor bende beyaz tenliyim sedef rengine dönünce belli olmaz bence bebiş kendini toparlasın hemen pilatese yazılıcam zaten amaaan ilkten cok takmıştım hatta görünce ağlamıştımbeklemiyordum catlamam artık diyordum şimdi takmıyorum meleğim iyi olsun yeter o minnak ayaklarını yerim ben onun.Peş peşe dogurucaz vallahi bakalım neler olacak :)

Psikolojimiz iyice bizi terketti :)) Allah hayra cevirsin canım hamileyken cinsiyet rüyaları tersine çıkıyormuş. babalar haklı olarak direk para kısmını düşünüyor

Canım ben boya konusunda pek bilgili değilim ama doktorum altıncı ayımda muayeneye gittiğimde inanılmaz tepki göstermişti sen sacını mı boyattın diye hayır doğal rengi dedim inanmadı Allahtan kız kardeşimde yanımdaydı onu cagırdım oda kızıl öyle inandı ben cok karşıyım boyaya dedi. Bilmiyorum ki neye göre izin veriyorlar bence sabret biraz daha cok az kaldı canım doktorumun tepkisine bakılırsa pek iyi bir şey değil bu boya olayı

Yavas yavas dogum vakti yaklasiyor. 34. Haftadan itibaren hafif yuruyus ve spora baslicam normal dogum dusundugum icin bence kizlar normal dogum dusunenler baslamali doguma cok etkisi oluyormus Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…