- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.461
Yani bebegin kilosu pozisyonu cati muayenesinden sonra sezeryan mi normal mi olacağı konusunda bence bişey söyler artık sezeryan derse zaten hafta belli ona göre gün veriyolarsıkma sen canını hiç bişey için bak sonuna geldin bişey ilde olcak ne hayirli ise o olsun sende bebişini sağlıkla al kucaginaBelli olur dimi bu muayenede doktorda hic bir şey söylemiyor kesin bir şey söylesin artık ya
Ya tabiki allah hayırlı eli kolu düzgün sağlıklı bebişler nasip etsin kız erkek farketmez ama son zamanlarında olan bütün hazırlıkları yapılmış birine de böyle soylemeleri saçma .valla bencede canm ya bilmiyom uzaktan mi davul sesi hoş görünüyo bana ben bi kaç şey dışında bişey inden korkmuyorum çocuk buyutmenin o da ilk etapta aman süt falan boğazına kaçması n benm o konuda çok büyük paniği var yanımda biri şu içsin oksurse ben bittim elim kolum tutmuyor bi panik yapiyom anlatamam e tabi bunda annemin çocukken yanımda az daha bogulma tehlikesi gecirmesijin payı buyukOnu banada cok yapıyorlar susturuyorum hemen aman onlar gibi olmasın saygılı sevgili bireyler olsunlarda cinsiyetleri farketmez. Gercekten cok sinir bozucu insanlar var canım bende inadına bebişim olunca nasıl güzel yaşanırmış göstericem ögreticem hepsine
Benimde bugün 33+5 haftalık kilo 2.170 gr çıktımasallah annesi çok güzel. bizde bugün 34 hafta 3 günlüğüz doktordan geldim şimdi 47 cm. 2387 kg olmuş dedi. kilosu hafta aralığında ama biraz düşük dedi
Anladığım kadarı ile hastaneye gelenin baya olacak :) ben odamı süslesem mi süslemesem mi onu düşünüyorum:) odanı nasıl süsleyeceksinKızlar ikramlık olarak hastaneye bi iki bişey hazirlayayim diyorum internette gorsellerde var etipuftan kardan adam yapayım jelatin Kurdela falan susleyeyim diyorum petitolu kurabiye yapcam lokum alcam minik kurdanlar alip batircam çikolata olcak baklava olcak macaron alayım diyorum renkli renkli onn dışında aklıma bişey gelmiyo ay çok heyecanlıyım az kaldı tabi o an ağrım olursa nasıl yaparım bilmiyom ama bakalim
Hahahaha o ne ya kaynana gibi :) salla hiç takılma erkenden bıraksaydın keşke bu adamı bacım. Ben aşırı alıngan ve hassas oldum. Hamile kadına söylenmez ki canım bunlarvalla cnm ne biliyim anlamadım adam kendi.kilo almış. Gbi hayiflanuyo göbeğim catlamis diyo iyi mi yaptın kilo almakla ömür boyu kalacak bunlar sende sinir bozuyor resmen
Cnm bn sormuştum onu yani ilk 3 aydan sonra bitkisel biya ile biyayabilirsin ama bize kalırsa hiç boyama demislerdi bence dayanabilirsin az kalfi zatrn
Ahh kizlar ben dayanmasina dayanırım da. Dogumdan sonra cokkk daha zor olcak ya. Cunku beebisler daha yeni dogdugunda o meme durmadan ağızlarında olacak. Mesela bnm kiz deli olurdu uykulari cok kisaydi tuvaletw gitmeyi bile ozlemistim :)))) tuvalet sirasinda bile rahat birakmiosa kuaförde 5 saatimi gecirmek imkansiz gini gelio :) o yuzden dogum oncesi halletmek istiodum. Eve gelen misafirleri de bu cadi saclarimla karşılamak istemiodum. Off off bakcaz. Doktora sormaya da korkuyorum bi hayir dese eşim hayatta isin vermez boyamamamaa:))))Ay aynen canım benim de ombreydi rengarenk oldu kafam :) ama boyatmayayım diyorum şunun şurasında ne kaldı nolur nolmaz doğumdan hemen sonra boyatcam inş
Acici kullaniliyor muydu cnm.Merhaba ben 3 aydan sonra organik boya ile boyattım 2 kere bu ay da izne çıkınca doğumdan önce tekrar boyatıcam.. beyazım çok benim çalışıyorum da kendimi hiç beğenemezdim boyatmasaydım :)
Ayy bak korktum simdiiii. Bisey mi var bu boyada nasil kana karisiyor anlamiyorum :)))Canım ben boya konusunda pek bilgili değilim ama doktorum altıncı ayımda muayeneye gittiğimde inanılmaz tepki göstermişti sen sacını mı boyattın diye hayır doğal rengi dedim inanmadı Allahtan kız kardeşimde yanımdaydı onu cagırdım oda kızıl öyle inandı ben cok karşıyım boyaya dedi. Bilmiyorum ki neye göre izin veriyorlar bence sabret biraz daha cok az kaldı canım doktorumun tepkisine bakılırsa pek iyi bir şey değil bu boya olayı
Protein kacagini doktorun gordumu yorumladimi. Preeklampsi baslangici oldugunjn gostergesidir normalde o. Bende yasamstim. Tekrar yasamaktan. Cok korkuyorum. Tansiyon hergun ölçüyorumTahlil ablam da kaldı da , nasil arastirmadan içtim bilmiyorum ,dün gece sen yazınca farkettim . Idrarimda protein de çıkınca , korkudan hic arastirmadan içtim .
Arkadaşlığını kessen olmaz mı? Sil gitsin ya, öyle insanın senin çevrende ne işi varDemek herkesin hayatında var bu parazitlerden yemin ediyorum instagramda foto paylaşmaya korkuyorum yine ne yazacak diye her seferinde de yazıyor sagolsun :) haha ayakkabı kısmına cok güldüm allahta seni güldürsüncidden hulka döndüm bende
Çatlakların ne zaman başladı canımkeşke sütü o kdr içebilsem uc gunde bir bardak anca iciyorum kendimi zorluyorum anca bu kdr oluyor Anladım bebiş için dediğini cnm benden ona gidiyor direk bende onu anlatmak istemiştim :zaten her ultrasonda doktor dalga gecıyor azını acıp kapıyor yeter yeme artık bak annesi hala bişiler yiyor diye ben acayip şiştim ya 17 kilo aldım 55 le kalmıştım oysaki ben zaten bikini giyemem artık catladım cunku
Sağol canım benimYani bebegin kilosu pozisyonu cati muayenesinden sonra sezeryan mi normal mi olacağı konusunda bence bişey söyler artık sezeryan derse zaten hafta belli ona göre gün veriyolarsıkma sen canını hiç bişey için bak sonuna geldin bişey ilde olcak ne hayirli ise o olsun sende bebişini sağlıkla al kucagina
Yaa sen tam ben gibisinYa tabiki allah hayırlı eli kolu düzgün sağlıklı bebişler nasip etsin kız erkek farketmez ama son zamanlarında olan bütün hazırlıkları yapılmış birine de böyle soylemeleri saçma .valla bencede canm ya bilmiyom uzaktan mi davul sesi hoş görünüyo bana ben bi kaç şey dışında bişey inden korkmuyorum çocuk buyutmenin o da ilk etapta aman süt falan boğazına kaçması n benm o konuda çok büyük paniği var yanımda biri şu içsin oksurse ben bittim elim kolum tutmuyor bi panik yapiyom anlatamam e tabi bunda annemin çocukken yanımda az daha bogulma tehlikesi gecirmesijin payı buyuk
Valla doktorun tepkisinden bende korkmuştum o zaman Allahtan boyatmadım demiştim boyatsam ne yapacaktı acabaAhh kizlar ben dayanmasina dayanırım da. Dogumdan sonra cokkk daha zor olcak ya. Cunku beebisler daha yeni dogdugunda o meme durmadan ağızlarında olacak. Mesela bnm kiz deli olurdu uykulari cok kisaydi tuvaletw gitmeyi bile ozlemistim :)))) tuvalet sirasinda bile rahat birakmiosa kuaförde 5 saatimi gecirmek imkansiz gini gelio :) o yuzden dogum oncesi halletmek istiodum. Eve gelen misafirleri de bu cadi saclarimla karşılamak istemiodum. Off off bakcaz. Doktora sormaya da korkuyorum bi hayir dese eşim hayatta isin vermez boyamamamaa:))))
Acici kullaniliyor muydu cnm.
Ayy bak korktum simdiiii. Bisey mi var bu boyada nasil kana karisiyor anlamiyorum :)))
Öyle aman aman bir samimiyetim yok zaten ama ne cüretse konusuyorlar işte ama hangi birini sileceksin ki? hepsi aynı belaArkadaşlığını kessen olmaz mı? Sil gitsin ya, öyle insanın senin çevrende ne işi var
34. Haftada küçücük bir şeyle başladı cnm suan üst göbegime yayıldıÇatlakların ne zaman başladı canım
Hayırlı uğurlu olsun çok uygunmuş cnm bende mevlütünde dağıtmak istiyorum nereden yaptırıyorsunEki Görüntüle 2119573 Kızlar bundan yaptırıyorum fiyatı çok uygun 1.99 tl. Dağıtacağım kısmetse sağlıkla gelsin yavrum. Hayrına dağıtacağım
Aman nazara gelme de İnan ben nazardan korkuma kırk yer gezsem de 1 yer paylaşırım. Herkesin gözü kenafir gibi. Geçende anneme sosyal medyadan görüp senin kız çok geziyor demişler :) anamda gezerse gezsin ne var yani demiş. Millet çatlıyor, özeniyor senin yerinde olmak istiyor. Olamayınca psikolojik Çökertme’ye çalışıyor. Salla gitsin. Demek güZel bir hayatın var maşallah, ağzının tadı bozulmasın canım.Öyle aman aman bir samimiyetim yok zaten ama ne cüretse konusuyorlar işte ama hangi birini sileceksin ki? hepsi aynı bela
İnstagram da, eminonupazar diye bir yer. Elime geçsin bir size yazarım. Sıradan bir Magnet eli ayağı düzgün 5-6 tl den başlıyor. 2 tl ye hem kitap hem tesbih. Ve her eve lazımHayırlı uğurlu olsun çok uygunmuş cnm bende mevlütünde dağıtmak istiyorum nereden yaptırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?