2018 mart-nisan anneleri

Ya uçan balonlar varya. Alıp yatağın baş tarafına koysakta güzel olur bence :) ben balonları çok severim

Şeker hamurundan yapılmış kurabiye baya kalıyor. Benim arkadaş doğurdu zaman geçti gittim bana verdi düşün :) özel yaptırmış tabi o

Ya uçan balonlar varya. Alıp yatağın baş tarafına koysakta güzel olur bence :) ben balonları çok severim
Evet bende uçan balon diye ucamayanlardan almışım yanlışlıkla :)uçan balon alırım yeter valla cnm mecalim yok bide sus için kosturayim

Kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum ama bende öyleydim çok rahattım agrım çok olmadi normaldi yani hemen o gün içinde kalktım yürüdüm yani canim. Bende çok korkuyordum canim inan iğne bile vurulamayan biriyim hemen kacardim ama allahım güç veriyor galiba gayet iyiydim şükür canim. Önceden derdim bir tane yeter yapamam diye ama şuan olsa gene doğum yaparım

Kızlar bende hafif bel ağrısı var. Bi de su gibi akıntı. Çamaşırım ıslak size de oluyor mu insan telaslaniyor

Bende senin gibi düşünüyordum cnm 1 haftam kalmıştı zorunlu izin için. 39 a kadar kendi gelmezse alacaklardı. O zaman 36+0 da izne çıkmam gerekiyordu ama 1 hafta daha çalışırsam onu da doğum sonrasına atabiliyorum diye zorlayayım kendimi dedim. Ama sanırım izne ayrilcam agrım oluyor oturunca göbeğim sıkışıyor. Demin yazdım ama belimde ağrı var ve su gibi akıntı var baya ıslanmış çamaşırım. Korktum evde dinlesem daha iyi sanırım. Ağrılarla beraber olunca akıntı telaş oldu bende

kızlar durumlar nasıl ben çalışabilir raporu aldım. normalde 32+0 6 martta ama doktor bpd 30 nisanla uyumlu diye bugün başlatmış nasıl bişey oluyor bu?kalabalıktana soramadım malum devlet.biran önce hastanedeki işimi bitirip işe yetişmek istedim.doktor 34. haftada çatı muaeyenesi yapacağını ve nts ye girmemi istedi açlık tokluk şekeri hga1c testi istemiş. gizli şeker vardı bende zaten ama özellde gittiğim doktor bıraktırmıştı şeker hapını.bi yandan çalışmak bir yandan nts nasıl olacak bu işler bilmiyorum.nts yarım saat mi sürüyor hep?ayın 20 sine randevu aldım. aç karnına gidip tahlilleri halledip nts yi nasıl yarım güne sıgdırırım bilmiyorum.

Kızlar size birşey sormak istiyorum ben her doktora girişimde farklı hafta cikiyo gecen 2 hafta önce pazartesi keseyi gördüm 4+5 di bir dahaki pazartesi 5+5 kalp atışını duydum bugün tekrar gittim gözle görülür derecede büyümüş ancak bundan bir kaç gün önce acile gittiğimde farklı doktor 5+1 demişti bugün benim doktorum 5+1 diyor neden böyle

Benimde bugün 33+5 haftalık kilo 2.170 gr çıktı doktor iyi herşey desede bana düşük geldi kilosu ne yesem almıyor kilo işte demek bünyesi öyle
Benimki de 34. Hafta 2100 civari. Doktor gelisimi iyi kilosu da iyi dedi. Biraz dusuk olmasi kolay dogum acisindan daha iyi dedi hatta.

Nts yaklasik yarim saat suruyor. Dakika tutmuyorlar aslinda. 20 dk da olur. 40 da. Asagi yukari yarim saat gibi dusun.

Milimlik olculer oldugu icin farkliliklar cikmasi dogal. Ayrica cihazdan cihaza ve doktordan doktora da olcumler biraz farkli cikabilir. Bizim de her gidisimizde farkli cikiyor. 2 ya da 3 hafta gibi buyuk farkliliklar olmadigi surece normal. Zaten anormal bir durum olursa doktor soyler merak etme.

Kalp atışı falan hersey normal dedi sürekli aynı doktora gidiyorum ama hep farklı hafta çıkıyor gelişim bozukluğu mu var acaba düşük riski atlatmissin dedi

Canım o bende 32. Haftada oldu Bir gün öyle cok akıntım geldi ki pantolonumdan teneffüste iki dk oturduğum sandalyeye çıktı hani masa bası is olsa diyeceğim oturuyorum zaten hep çıkar normaldir. O korkuyla 33+0 da ayrıldım izne.

Kalp atışı falan hersey normal dedi sürekli aynı doktora gidiyorum ama hep farklı hafta çıkıyor gelişim bozukluğu mu var acaba düşük riski atlatmissin dedi
Risk atladiysan onu bilemiyorum. Ama normalde farkliliklar cikar hep. Doktor takibine devam et, icini de ferah tutmaya calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…