2018 mart-nisan anneleri

2. Çıkışı bu protein daha önce 24 saat toplama yaptık normal çıktı . Büyük ihtimal stres den oluyor . Yeğenim hastalandi ona çok üzülmustum . Bugün de idrar tahlilinde enfeksiyonda çıkmadı protein de anlamadım . Tansiyon hep aynı benim 12 /7 Antibiyotik 4 tane içtim toplam belki hemen fayda etmiştir . Bakalım hafta ici tekrar kendi doktoruma gidicem . Şimdi istanbuldayım ailemin yanında , kendi doktorum izmitte

Protein kacagini doktorun gordumu yorumladimi. Preeklampsi baslangici oldugunjn gostergesidir normalde o. Bende yasamstim. Tekrar yasamaktan. Cok korkuyorum. Tansiyon hergun ölçüyorum
Ya daha önce de çıktı bende , 24 saat idrar toplandı sorun çıkmadı . Normal düzeyde çıktı . Bugün başka Dr da bana enfeksiyondan dolayi çıkmıştır dedi
İdrar toplayalim tekrar demedi . Ben toplamaya baslamistim . Vakit kaybetmeyeyim dedim ama gerek görmediler. Bilmiyorum bebeğin gelişimi vs iyi diye sanırım . Senin kaçıncı hafta da çıkmıştı

Ben
Protein kacagini doktorun gordumu yorumladimi. Preeklampsi baslangici oldugunjn gostergesidir normalde o. Bende yasamstim. Tekrar yasamaktan. Cok korkuyorum. Tansiyon hergun ölçüyorum
Bence bu protein kaçağı duygusal stres vs Üzgün olduğunda falan da kaçırıyor . Bence her gebe de oluyor ama 24 saat idrar da gerçek kaçak çıkıyor ortaya
O yüzden sıkma canını sağlıkla kucagimiza alalım inşallah

kizlar. merhabalar. iyi akşamlar herkese.
benim bi sıkıntım var sizinle paylaşmak istedim.
ben hamileligimin basindan beri 7 kilo aldim. canimin istedigi herseyi yedim bebegim icin yumurtami pekmezimi sutumu kefirimi cevizimi muzumu... vs.
hic eksik etmedim yani elimden geldigince saglikli beslenmeye calisiyorum. ama etrafimdaki karnimi görenler ay karnin ne kadar kücük bu cocuk kücuk dogacak heralde gibi can sıkıci yorumlarda bulunuyorlar. biliyorum canimi soyledillerine takmamam gerektigini fakat artik psikolojimi bozdular sanki yetemiyormusum gibi hissetmeme sebep oluyorlar .
bugun doktor randevum vardi(34+1) ona gittik esimle. doktor bebegin kilosunun 2.200 gr oldugunu karin cevresinin biraz kücük oldugunu söyledi. sizce kilosu iyi mi. ?

çalışan bir hamileyim calisabilir raporu yeni alinca nasil gidicem nts ye kara kara düşünüyorum sadece nts icin olsa ogleden sonra giderdim ama tahlilde verdi diğer ntsler icin derim artik öğleden sonra çağırsın

Ultrason da çıkan hiç bi değer artık tutarli değilmiş canim bana doktorum öyle söyledi . KG da boy da tahmini söylüyorlar . Zaten hep çevremizde de duyuyoruz ya . Bebek için 4 kg dediler , 3.200 doğdu vs diye . Yok sezaryene aldılar kg 4.5 bebek bi çıkıyor .3.5 . Ben de kız annesiyim Karnım geniş sivri değil . Kimse bana 35 haftalik hamile gözüyle bakmıyor . Ama benden 2 hafta geride olan arkadasimin karnı benden uzun sanki o 35 haftalik . Karninin büyüklüğü kucuklugu ile bebeğinin minyon ufak küçük büyük olduğunu anlayamazsin bunu söyleyen insanlar cahil . Hiç düşünme bile . İç karnin geniş ise dışarı az çıkıyor . Ya boşver milleti bebeğinin hamileliğinin keyfini çıkar .

Insllah cikmaz. Yani normal az çıksada bu da gebenin risk ltinda oldugunu ilerleyen haftalarda tansiyonunda yukselecegini gosterirmis . Yqni bildigim bu. Benimki 36.haftada cikti ve diger gunu acil sezeryan oldum. Dedigin seylerde tetiklems olabilir tabiki

A
Aaaa ben ayrılmadın sandım. Bende memurum. 36+0 im yarın artık ayrilcam sanırım. Çok ağrılarım oluyor bi de öyle akintim daha önce benimde oldu ama şimdi tarih yaklaşınca panik oldum bende. Bakalım yarin doktora gidicem o ne diyecek. Senin cinsiyeti ne? Erkek benim ki.

sagol canim benim ya bide ac 2 hafta geri cikinca uzuldüm açikçasi. umarim saglikla dunyaya gelirler.

Yok ayrıldım sonrasında hemen, zaten eşimle tartışıp duruyorduk yoruluyordum agrilarim şişliklerim oluyordu o da korkuyordu haliyle bir şey olacak diye biraz da ben nazlıyım:) dr uma kalsa çalış dedi bana ama bir hafta sonraki kontrolde ben ayrılmamış olsam o ayıracaktı karnım biraz fazla sertleşiyordu erken dogum olabilir dedi.
yani sonrası icin belki bir hafta daha çalışmak istiyorsun anlıyorum ama kendine de eziyet oluyorsa yapma, dr una danış bir de bakalım o ne diyecek. Hayirlisi olsun bizim ve bebislerimizin hakkında, bizim de oglusumuz olacak ins

Balonu gitmeden evde şişiririz. Sen doğururken eşin odayı süslesin diyeceğim ama ne kadar mantıklı olur bilemedim :) daha önce yaşamadığım için plan bile yapamıyorum süsleme ile ilgili
Canım benim o anda hepimiz çok tecrübesiziz o yüzden pek birşey söyleyemiyorum benimde kızkardeşim süslüycek eşim beceremez,annem çok becerikli ama gözü benden başkasını görmüycegi için o anda artık teyzesi hallerder odayı dedi ben bebeğime ve bana o an anı kalsın diye yapıcam bAnada çok gelen olmaz en fazla 10 kişi diyelim işte. Gümüş tepsiler jardinyer falan aldık hediyelikleri çikolataları lokumları minik ikramlıkları şerbet şişesi bardakları kolonyası anı defteri kapı süsü,yatağıma pembe takımlar bebeğin yatağına fiyonk süsleme bebeğime yatsın diye süslü sepet yaptırdık,balonları afişi vb.işte götürücem Allah nasip ederse tabi.Kameraya alınsın o an hepimize hatıra kalsın istiyorum ben sadece kendim ve bebeğin için yapıyorum canım.

Ben simdi kendi doktoruma gideyim haftaya gideceğim soracagm detaylı bu durumu . Peki sen 24 saat idrar vermismiydin sezaryenden önce

çatı muayeenesini erken yapıyormus seninki cnm cnm nst 15 dakika falan bağlı kalıyorsun yani benim öyle oldu

Canim benim dr um beni rahatlatmaya çalışmak icin eksik söylemiyorsa eger -ki hiç zannetmiyorum- gayet normal kilosu. Bana 32 de 1800g biraz zayıf bir bebek ama biz iri bebek istemeyiz Doğumda 3-3,5 arası olur ki buda idealdir dedi. 35+1 de 2500 olmustu; +- 300g olarak düşün dedi ve gene aynısını ekledi. Hem en önemlisi su, 2000g doğup kuvöze gerek kalmayan bebis de var 4000g doğup kuvöze alınan da. Kilo önemli değil arkadasım hiç canını sıkma güzel beslenmişsin masallah organları gelişmiştir yavrunun. Ne güzel az kilo almışsın masallah senden yaklaşık on kilo fazlam var su an ve sadece 2,5u bebis :)

Ben çok arastirdim bence sen en gec bu durumu yasayanlardansin. Hep 25 den sonra yakalanmis bi çok kişi

Kızlar babam rahatsizdi bahsetmiştim perşembe ameliyata alınacak çok kötüyüm şu an yemin ederim aklım fikrim onlarda ne olur dua edin hersey iyi geçsin şansım hiç yok bn dogdugumda abim bobrekten rahatsızlık geçirdi beni halama bırakıp ankaraya abimi uzun bi tedaviye götürdüler hiç anne sütü falan emedim düşünün annem beni doguruyor 10 gün sonra abim öyle oluyo oralarda kimseleri de yok o zmnlar beni 10 Günlükken halama bırakıyo lar 3.5 aylıkken geliyolar şimdi doğum yapcam babam böyle oldu bende bi ugursuzluk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…