- 22 Kasım 2016
- 847
- 736
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.541
aynen canim benim benimde 42. haftada 1.800 cikmisti kilosu bugun 34 +1 de 2.200. aman gerilik olmasin yeterki kilosu dogunca alir. karin cevresi zayif deyince endiselendim umarim yakalar 15 gun sonraki gittigimde. doktor anormal bisi demedi zaten de benim kuruntum oldi galiba azıcıkCanim benim dr um beni rahatlatmaya çalışmak icin eksik söylemiyorsa eger -ki hiç zannetmiyorum- gayet normal kilosu. Bana 32 de 1800g biraz zayıf bir bebek ama biz iri bebek istemeyiz Doğumda 3-3,5 arası olur ki buda idealdir dedi. 35+1 de 2500 olmustu; +- 300g olarak düşün dedi ve gene aynısını ekledi. Hem en önemlisi su, 2000g doğup kuvöze gerek kalmayan bebis de var 4000g doğup kuvöze alınan da. Kilo önemli değil arkadasım hiç canını sıkma güzel beslenmişsin masallah organları gelişmiştir yavrunun. Ne güzel az kilo almışsın masallah senden yaklaşık on kilo fazlam var su an ve sadece 2,5u bebis :)
Yok sende bi ugursuzluk canım , bak şimdi babana elbette uzuleceksin ama öyle kendini yıpratma. Şu an da senin çevremde herkesin eli ayağı tutuyor . Herkes bilinçli bi şekilde tedavi ile iyileşir . Ama karnında bebek var sana çok ihtiyacı var . Tansiyonun oynar , sonra çok pişman olursun . Ben yeğeni hastalandi, 35 haftalik hamileyim demedim hastanelere gittim geldim hergün en son üzüntüden tansiyonum oynadı . Yegenim düzeldi ,sonra kendi evladimon derdine düştüm . O kadar üzüldüm ki . Yani demem o ki arkadaşımKızlar babam rahatsizdi bahsetmiştim perşembe ameliyata alınacak çok kötüyüm şu an yemin ederim aklım fikrim onlarda ne olur dua edin hersey iyi geçsin şansım hiç yok bn dogdugumda abim bobrekten rahatsızlık geçirdi beni halama bırakıp ankaraya abimi uzun bi tedaviye götürdüler hiç anne sütü falan emedim düşünün annem beni doguruyor 10 gün sonra abim öyle oluyo oralarda kimseleri de yok o zmnlar beni 10 Günlükken halama bırakıyo lar 3.5 aylıkken geliyolar şimdi doğum yapcam babam böyle oldu bende bi ugursuzluk var
Aynen öyle. Tüm tecrübeliler ayni şeyi söylüyor dışarda büyütmek içeride büyütmekten daha kolayaynen canim benim benimde 42. haftada 1.800 cikmisti kilosu bugun 34 +1 de 2.200. aman gerilik olmasin yeterki kilosu dogunca alir. karin cevresi zayif deyince endiselendim umarim yakalar 15 gun sonraki gittigimde. doktor anormal bisi demedi zaten de benim kuruntum oldi galiba azıcık
Arkadasım sende neden uğursuzluk olsun kendini üzme böyle olacağı varmış iste. Bebisini düşün onun senden başka kimsesi yok su an icin tek çaresi sensin annesi. Onu düşün ve bol dua et Allah yardımcınız olsun, tez zamanda şifa versin rabbim.Kızlar babam rahatsizdi bahsetmiştim perşembe ameliyata alınacak çok kötüyüm şu an yemin ederim aklım fikrim onlarda ne olur dua edin hersey iyi geçsin şansım hiç yok bn dogdugumda abim bobrekten rahatsızlık geçirdi beni halama bırakıp ankaraya abimi uzun bi tedaviye götürdüler hiç anne sütü falan emedim düşünün annem beni doguruyor 10 gün sonra abim öyle oluyo oralarda kimseleri de yok o zmnlar beni 10 Günlükken halama bırakıyo lar 3.5 aylıkken geliyolar şimdi doğum yapcam babam böyle oldu bende bi ugursuzluk var
Teyzelerimde bir tane catlak yok ya dogurdukları cocuklarda 4700 gramlarda :) büyük teyzemde yok sanıyordum gerçi ama ince ince hafiften var onda da ama o kadar silik ki belli bile olmuyor bende beyaz tenliyim sedef rengine dönünce belli olmaz bence bebiş kendini toparlasın hemen pilatese yazılıcam zaten amaaan ilkten cok takmıştım hatta görünce ağlamıştımbeklemiyordum catlamam artık diyordum şimdi takmıyorum meleğim iyi olsun yeter o minnak ayaklarını yerim ben onun.Peş peşe dogurucaz vallahi bakalım neler olacak :)
Kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum ama bende öyleydim çok rahattım agrım çok olmadi normaldi yani hemen o gün içinde kalktım yürüdüm yani canim. Bende çok korkuyordum canim inan iğne bile vurulamayan biriyim hemen kacardim ama allahım güç veriyor galiba gayet iyiydim şükür canim. Önceden derdim bir tane yeter yapamam diye ama şuan olsa gene doğum yaparım
Kızlar babam rahatsizdi bahsetmiştim perşembe ameliyata alınacak çok kötüyüm şu an yemin ederim aklım fikrim onlarda ne olur dua edin hersey iyi geçsin şansım hiç yok bn dogdugumda abim bobrekten rahatsızlık geçirdi beni halama bırakıp ankaraya abimi uzun bi tedaviye götürdüler hiç anne sütü falan emedim düşünün annem beni doguruyor 10 gün sonra abim öyle oluyo oralarda kimseleri de yok o zmnlar beni 10 Günlükken halama bırakıyo lar 3.5 aylıkken geliyolar şimdi doğum yapcam babam böyle oldu bende bi ugursuzluk var
Kızlar babam rahatsizdi bahsetmiştim perşembe ameliyata alınacak çok kötüyüm şu an yemin ederim aklım fikrim onlarda ne olur dua edin hersey iyi geçsin şansım hiç yok bn dogdugumda abim bobrekten rahatsızlık geçirdi beni halama bırakıp ankaraya abimi uzun bi tedaviye götürdüler hiç anne sütü falan emedim düşünün annem beni doguruyor 10 gün sonra abim öyle oluyo oralarda kimseleri de yok o zmnlar beni 10 Günlükken halama bırakıyo lar 3.5 aylıkken geliyolar şimdi doğum yapcam babam böyle oldu bende bi ugursuzluk var
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah.. moralini yüksek tutmaya çalış..Kızlar babam rahatsizdi bahsetmiştim perşembe ameliyata alınacak çok kötüyüm şu an yemin ederim aklım fikrim onlarda ne olur dua edin hersey iyi geçsin şansım hiç yok bn dogdugumda abim bobrekten rahatsızlık geçirdi beni halama bırakıp ankaraya abimi uzun bi tedaviye götürdüler hiç anne sütü falan emedim düşünün annem beni doguruyor 10 gün sonra abim öyle oluyo oralarda kimseleri de yok o zmnlar beni 10 Günlükken halama bırakıyo lar 3.5 aylıkken geliyolar şimdi doğum yapcam babam böyle oldu bende bi ugursuzluk var
Eyvah :)) ben pek uykuya düşkün değilim günlerce uyumasam 1 saat kıvrılsam yetiyor bana canım tabi çocuk olunca aksi olmaz inşallah
Arkadaşım son hftasında bitkisel boya ile boyattı dr u izin vermişti ama bence sabret anneler her haliyle güzel takılma benceKizlarrr son ayda saç boyayabiliyor muyuz. Doktora soran yada boyayan oldumu. Kafam iğrenç suan. Ombreliydi acayip bi hal aldi. Beyaz lar aldi basini gitti napcam
Benim de aynısı var karnın aynı erkek diyor iki prof bir doçent kontrol etti çocuğu kız dedi ama teyzeler vs onlardan iyi biliyorValla cnm her ortamda var öyle kendini bilmezler Hayır belki ben farklı olcam nerden biliyosunuz yada olmaycam ama bunu yeni anne adayı olan endiseleri olan birine söylemek nasıl saçma kulaklarını tika gitsin valla bana da kızın olmayacak diyolar dusunebiliyo musun doğuma kalmış şurda en fazla 15 gün yok yok senin yüzünde leke yok yok göbeğin dik yaygın deil yok kalcalarin buyumemis doktor ne derse desin erkek o diyolar nasıl sinir oluyorum bu bilmislerre
Aynen canları sağolsun tamamlarız vitaminlerle inşValla sömürüsünü çok içten hissediyorum 26 yıllık hayatımda hic diş çürüğü görmedim dişim çürüdü kanım hep iyi cıkardı suan yerlerde kan hapını bir gün bile ihmal etmemi istemiyor dr :) helal olsun yesin tosunum cıkınca bende onun koca totosunu ısırırım ödeşiriz :)
Hangi acıbadem senin cnmAynen zaten abartı istemem. Balon bile olsa yeter ya :) zaten Acıbadem de Doğum yapacağım kısmet olursa, bugün baktım kapı süsleri baya kaliteli güzel. Netten baktım, süsleme setleri 40 tl. İsim yazılı falan. Dedim 40 tl için değmez alayım gerekirse yapmam :)
Bana da arada oluyor bazen terle ödem atmayla ilgili bazen ufak su gibi akıntı oluyor dr a sordum normal demişti bebeğin suyu olsa durmaz az olmaz demiştiKızlar bende hafif bel ağrısı var. Bi de su gibi akıntı. Çamaşırım ıslak size de oluyor mu insan telaslaniyor
Ahh canım benim sende neden ugursuzluk olsun öyle düşünme lütfen.seni anlıyorum yıpratıcı bi durum heleki aksilikler üst üste böyle denk gelmişken ama seninlede minik kuzunlada ilgisi yokki bu durumların.sende minicik günahsız bi bebektin yavrucuğunda öyle annesi kendini üzme bak o da üzülür.Bu haftalar çok önemli bebeğinin strese girmemesi gerek canım sen annesin herseyden önce.babana allah acil sifalar versin düzelicek inşallah dua edelim bol bol fakat üzülüp bebişi üzüp kendini yıpratmak olmaz.günahsız kuzuna bunu yapma annesi pozitif ol allaha dua etKızlar babam rahatsizdi bahsetmiştim perşembe ameliyata alınacak çok kötüyüm şu an yemin ederim aklım fikrim onlarda ne olur dua edin hersey iyi geçsin şansım hiç yok bn dogdugumda abim bobrekten rahatsızlık geçirdi beni halama bırakıp ankaraya abimi uzun bi tedaviye götürdüler hiç anne sütü falan emedim düşünün annem beni doguruyor 10 gün sonra abim öyle oluyo oralarda kimseleri de yok o zmnlar beni 10 Günlükken halama bırakıyo lar 3.5 aylıkken geliyolar şimdi doğum yapcam babam böyle oldu bende bi ugursuzluk var
Ben simdi kendi doktoruma gideyim haftaya gideceğim soracagm detaylı bu durumu . Peki sen 24 saat idrar vermismiydin sezaryenden önce
Ben çok arastirdim bence sen en gec bu durumu yasayanlardansin. Hep 25 den sonra yakalanmis bi çok kişi
24 saat idrar verdigimi hatrlamiyorum. Ama deger 100un uzerindeydi onu hatrliyorum. Tabii 36 gex bi tarihti cok sukur ama ilkinde yasayanlar ikinci gebeliktede risk altindayms. Erken olmasindan korktum hep. Sukur atlattik yine sag salim. 36da 2700gram dogmustu cnm. 5 gun kuvozde kaldi. Emme refleksi yoktu beslenmiodu diye. Bide azcik solunum problmi vardiYani senin 36 da falan yaşaman bu durumu bence mucize yani güzel bişey millet neler yaşıyor . Bebeğin kaç kg doğdu buarada o zaman kuvezde kalmismiydi M mehtapmhtp88
İnşallah canım benim hayırlısı Allah tan :)Olmuyormuş enerji geliyormuş aksine inş bize de o enerjiden gelir canım
Arkadaşım son hftasında bitkisel boya ile boyattı dr u izin vermişti ama bence sabret anneler her haliyle güzel takılma bence
Benim de aynısı var karnın aynı erkek diyor iki prof bir doçent kontrol etti çocuğu kız dedi ama teyzeler vs onlardan iyi biliyor
Aynen canları sağolsun tamamlarız vitaminlerle inş
Hangi acıbadem senin cnm
Bana da arada oluyor bazen terle ödem atmayla ilgili bazen ufak su gibi akıntı oluyor dr a sordum normal demişti bebeğin suyu olsa durmaz az olmaz demişti
Çok saol cnm inşallah duzelirYok sende bi ugursuzluk canım , bak şimdi babana elbette uzuleceksin ama öyle kendini yıpratma. Şu an da senin çevremde herkesin eli ayağı tutuyor . Herkes bilinçli bi şekilde tedavi ile iyileşir . Ama karnında bebek var sana çok ihtiyacı var . Tansiyonun oynar , sonra çok pişman olursun . Ben yeğeni hastalandi, 35 haftalik hamileyim demedim hastanelere gittim geldim hergün en son üzüntüden tansiyonum oynadı . Yegenim düzeldi ,sonra kendi evladimon derdine düştüm . O kadar üzüldüm ki . Yani demem o ki arkadaşım
Hiç kimse karnında ko bebek den daha zor durumda değil. Öncelik bebek . Baban düzelir Allah şifa versin çok geçmiş olsun
Saol cnm amin inşallah düzelsin başka bişey istemiyorumArkadasım sende neden uğursuzluk olsun kendini üzme böyle olacağı varmış iste. Bebisini düşün onun senden başka kimsesi yok su an icin tek çaresi sensin annesi. Onu düşün ve bol dua et Allah yardımcınız olsun, tez zamanda şifa versin rabbim.
Etmez miyim cnm yeterki iyi olsunAllah babana sağlık şifa versin, inşallah ameliyatı çok güzel geçer torununa kavuşurKuzum Rabbim kolaylık verir. Kötü düşünmemeye çalış bol bol dua et kuzum dualarımızın en çok kabul olduğu zamanlardayız
Saol cnm.inşallah dediğiniz gbi.olurCanım çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah.. moralini yüksek tutmaya çalış..
İnsllah dediğiniz gbi olır cnm babam düzelir toparlar bebegimde sağlıkla vaktinde doğar çok yarım ve eksik hissediyorum kendimi o.kadar şey düşündüm elim kolum tutmuyor bişey yapayimAhh canım benim sende neden ugursuzluk olsun öyle düşünme lütfen.seni anlıyorum yıpratıcı bi durum heleki aksilikler üst üste böyle denk gelmişken ama seninlede minik kuzunlada ilgisi yokki bu durumların.sende minicik günahsız bi bebektin yavrucuğunda öyle annesi kendini üzme bak o da üzülür.Bu haftalar çok önemli bebeğinin strese girmemesi gerek canım sen annesin herseyden önce.babana allah acil sifalar versin düzelicek inşallah dua edelim bol bol fakat üzülüp bebişi üzüp kendini yıpratmak olmaz.günahsız kuzuna bunu yapma annesi pozitif ol allaha dua et
Kimsede bir uğursuzluk yok canım sakın böyle düşünme,Rabbimin gücüne gider.Sagsalim atlatsın inşallah ameliyatını babacığın,hayırlı güzel sonuçlar alın TEMiz haberlerini Allah’ın izniyle.Bak dedesi atlatsın iyileşsin kuzucugu görmeye gelicek bunların hepsi geçicek ,ağla içine şakın atma diyeceğim ama karnında miniğin var ne olur çok üzme kendini seni anlıyabilyorum insanın ailesi olunca üzülmemesi imkansız ben bunları yaşadığım için biliyorum canım.Çok dua et Rabbim dualarımızı geri çevirmiyor aZ üzülmeye çalış ne olur herşey yolunda giderken erken Doğum falan olur evladını düşün,buraya yaz sıkıntılarını evde tek başına düşünüp düşünüp kurma.Kızlar babam rahatsizdi bahsetmiştim perşembe ameliyata alınacak çok kötüyüm şu an yemin ederim aklım fikrim onlarda ne olur dua edin hersey iyi geçsin şansım hiç yok bn dogdugumda abim bobrekten rahatsızlık geçirdi beni halama bırakıp ankaraya abimi uzun bi tedaviye götürdüler hiç anne sütü falan emedim düşünün annem beni doguruyor 10 gün sonra abim öyle oluyo oralarda kimseleri de yok o zmnlar beni 10 Günlükken halama bırakıyo lar 3.5 aylıkken geliyolar şimdi doğum yapcam babam böyle oldu bende bi ugursuzluk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?