2018 mart-nisan anneleri

Senin kız cok geziyormuş ee yani ne yapılması gerekiyor geziyorda sizden mi gidiyor parası sizeneee Allahım bu cehalet beni mahvediyor bunlarla aynı havayı soluyoruz oksijen israfı hepsi. Canım cok değil aşırı nadir paylaşırım cunku unuturum fotoğrafı fln bir yere gidince anı yaşarım hep ama bazen aklıma geliyor paylasıyorum eşim sağolsun millet ne der demez güzel yorumlarını eksik etmez millette demek ki sevineceğine hayıflanıyor dışardada maşallah seviyelidir ilişkmiz birbirimizi kırmayız kimsenin yanında Allah herkesin gönlüne göre versin cidden

Ay cnm hiç düşünme o kiloda nasıl normal olur hiç bilmiyom bn ucbucuk olsa nasıl normal yaparım diyorum:))valla ne biliyim öyle çok kesileceksem sezeryan olurum daha iyi diye dusunuyo insan
Valla p.tesiyi iple çekiyorum bakalım ne diyecek doktorumuz cok merak ediyorum belli olur bence artık

Saatlik toplammiydi acaba , 300 ve üzeri olması lazım protein değerinin ama 24 saat , seninki o anlık değer ise , Dr o zaman hiç 24 saate gerek duymadı. stres yapma canim inşallah iyi olacak . Bizimde böyle bi imtihanimiz varmış ne yapalım

İnsllah dediğiniz gbi olır cnm babam düzelir toparlar bebegimde sağlıkla vaktinde doğar çok yarım ve eksik hissediyorum kendimi o.kadar şey düşündüm elim kolum tutmuyor bişey yapayim
Canım sen çok güçlü bi annesin bu haftaya kadar bulantı çektin birçok problem yaşadın ama hep pozitiftin bebeğinin iyiliği herseyden önce geldi.hiç kolay degil o bulantılar bile yeter ama sen çok güçlüydün.şimdide aynı seyi bekliyorum senden çok iyi bi annesin unutma önce annesin sonra ewlat.ve inanıyorumki baban sağlıgına kavusacak enn kısa zamanda torunuylu gülüp eglenecek bunları düşün

Aman ihmal etme sakın protein cıkması en büyük korkum oldu bende hamilelikten önce bir hastalık gecirmiştim protein kacagı var mı diye sıkı gözetimdeydim hamilelikte hele ki allah korusun bebeklerimizi.. haber verirsin canm inşallah hemencecik gecer sıkıntıların

Bu akşam kvaldeye gittik kpeder ile kaynım fesatlık larindan aldigimiz arabayi nasıl kotuleyeceklerini bilemediler.hem para vermez babasi. Kocam bana der akil verme para ver diye bende babana dicen trilyonlar onda dedim.ben bu yüzden onlarin evinden taşınıp gidip araba almak istiyorum.kocam diplerinde bisey yapmaya kalkiyor.araba ancak is görecek gibi zaten.onlarin işine yaramaz.o yüzden hoşlanmadılar biz aldik diye fesatlandilar.Allah bildiği gibi yapsın hepsini kızıma hüma adi koyacam kvalde istemiyor bide yanlis anlama diyor.kendi çocuklarına istediği ismi koymuşsa onane.Bunlarin hic bir şeyi düzgün gitmez de bize bulaşmasalar kocam da bulastirmasa

Ya valla ne güzel ,ben çok nazar oluyorum ,kızımla ilgili bişey paylaştım , kafamı bir vurdum 10 gün kafa kemiğim ağrıdı . Denedim sonra başka bişey daha paylaştım yine başka bişey oldu busefer . Arkadaşlarım herseyin paylaşıyor ben asla paylasamam anında başıma bişey geliyor . Artık eşim anladı başımiza bişey gelince yine resim mi attın diyor . O kadar da okuyorum . Kimin nazari gözü bilmiyorum ama bi anlayabilsem oyacagm o gozleri. . Yani insanlar acgozlü ve doyumsuz bence ,o kadar herkes herseyi yaşıyor , ya sahte yaşıyor ya da yaşadığı halde doymuyor gözü kalıyor ne bilim . Her halimize şükürler olsun

Öyle söyleme canım seninle ne ilgisi var Allah ne isterse onu yaşıyoruz senin dogumuna dogurmana baglı olur mu hiç kötü denk gelmiş hepsi bu inşallah iyi olacak gönlünü ferah tut meleğinide üzme güzel enerji gönder ki güzel olsun her şey herkesin sınavı farklı seninki de buymuş duanı ihmal etme gerisi çözülür sen yeterki iyi düşün canım biz de dua ederiz bol bol

Allah affetsin böyle insanları . Allah eslerimizin gözünü açsın ne diyim . Kıskanç ve hasetcilerden uzak tutsun Rabbim

Sizden uzak dursunlarda ne halleri varsa görsün.aman çekememezlik mi desem huzur bozma telaşımı bilemedim.ya indan bi mutlu olur ne güzel araba almıslar cocuklarıda oluyo gönlünüze göre isiminide koyun deyiver.büyük olmak bunu gerektirir ama nerdeeeeee

Allah affetsin böyle insanları . Allah eslerimizin gözünü açsın ne diyim . Kıskanç ve hasetcilerden uzak tutsun Rabbim
kocamda da suc.babasi hazmedemedigini onu köpek gibi kullanmak istediğini fesatligini anlatmak icin daha ne yapsın yani daha nasil gözüne soksun. Evindeyiz diye güttüğü hayvanlari degiliz ne bu adam peygamber filan mi kvaldede utanmasa öyle sunacak önümüze.bu saatten sonra baba olacak çocuğun yanında böyle yapacak bu cahiller insan yerine koymadiklari kocamı baba yerine de koydurmazlar ki.

Bazılarının gözü göz değil ben inanmazdım bu kadar ama o acayip bir şekilde dört beş kez deneyimledim artık eminim nazar diye bir şey kesinlikle var kötü enerji işte önceden de cok nazar cekerdim yıldızım düşükmüş ama hamileyken daha beter deneyimledim . 7 ayetel 7 nas 7 felak oku canım eşimede okutuyorum ben ama her anda nazar degecek diye tedirgin yasamıyorum takmıyorum milleti cidden gözü olanın gözü cıksın

Evet anlık değerdi malwsef bi idrar veedim yarim saat olmdan yatışım yapıldi. Doktor bi panik odama girdi perdeleri isiklri kapattrdi kimae girmesin falan dedi. Sirf tansiyonu dusurmek icin . Neyseki sag salim atlattik. Ins bunda cikmaz bisey bizde allah korusun meleklerimizi ve bizleri

Ondan demekki bu havalari, Esin de bişey diyemiyor. Gerçi kimin eşi diyebilmiski. Al birini vur ötekini. Sen boşver bunları doğumun yaklaşıyor sadece doğuma odaklan. Zaten çok yoğun bi dönem bekliyor seni . Sen dusuneceksin kendini kimse seni dusunmez bebeginide ayni sekilde Allah yardimcin olsun .

Ay üzüldüm ya gerçekten , amin canim inşallah şu gebeliğin tadını çıkaramadım inanki. 1 ay kendime zor geldim bu protein kacagindan, temiz çıktı yine tekrarladı . Doktor enfeksiyondan dedi ama guvenemiyosun ki . Yüzüne bakmadan cevap veriyorlar yarın kendi doktorumla gorusecegm bakalım . Allah yardımcımız olsun gerçekten .

Aynen bebek gerçekten kiloluysa sezeryan tercih edilmeli bencede ama böyle olcerken 4.200 çıkmalı genelde 4 kilo bebek diyenler 3.500 çıkıyor. . Normal doğum için uygun oluyor. Riske atmaya gerek yok ama 4 üstü için evet doguranlar var ama olmasada olur.. Işkenceye donecekse hiçbir anlamı yok, normal doğum sonrası sıkıntı cekeceksem olmam daha iyi. O yüzden 4 kg kadar tamam ama sonrası için Hayır. . Benim kız yerinde durmuyor doğum pozisyonundan yine çıkmış, doktorum merak etme tekrar alır pozisyonu dedi hadi hayırlısı dedim bende.. Merakla bekliyorum..

dün gece gripmidir mikrop mudur nedir ondan öksürmekten uyuyamadım bir süre.bir süre mesaj yazdım facebookuna.uzun uzun. özeti ise "daha bu insanlar kıskandıklarını belli etmek için ne yapsınlar kıskançlıklarını daha nasıl gözlerine soksunlar."eve gelince de bak dedim kardeşini dahi konuşturuyorlar utanmadan. benim kızdığım nokta sadece seni bu konuda aşağılamaları değil seni kardeşine gerizkalı gibi gösterip kendin için bir şey yaptığında takdir görmemen yaranamaman.
kaynıma verirler motorsikleti bi halta yaramaz kocam kadar faydaları dokunmaz onu kabadayı gibi yetiştirmişler.kendini fazla akıllı zannediyorda o akıl akıl bi yerime takıla döner.bize bulaşmasınlar Allahım ya bunun farkına varsa bi kocam.zaten kocamın kendi şaşkınlığı yetiyor.bide bunların cehaletinle uğraşmak istemiyorum.kvaldeninde alacağı çapıtı batsın.

Kızlaaar günaydın. Bugun sancıyla uyandım ara ara yine vuruyor yalancı sancıdır umarım oturuyordum sızıntı hissettim iki kere tuvalete geldiğimde iç çamaşırımda ıslaklık vardı bir lira büyüklüğünde iki yerde su sızıntısımı oldu ki şimdide ishal olmuşum dogum alemetlerimidir bunlar vallahi stres oldum suan evde de tekim böyle seyler hep tekken olsun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…