- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.581
Aynen canım annede bebekte riske giriyor evet doğurulur beş altı kilo doguran var ama sonrası önemli idrarını tutamıyorsun cok yıpranıyorsun hic gerek yok bebeğede yazık zaten dediğin gibi 24 dikişi varmış annemin sezaryen olsa daha az olurdu allah bilir. Allah annelerimizden razı olsun onlara uzun ömürler versin neler yaşamışlar eskilerAynen bebek gerçekten kiloluysa sezeryan tercih edilmeli bencede ama böyle olcerken 4.200 çıkmalı genelde 4 kilo bebek diyenler 3.500 çıkıyor. . Normal doğum için uygun oluyor. Riske atmaya gerek yok ama 4 üstü için evet doguranlar var ama olmasada olur.. Işkenceye donecekse hiçbir anlamı yok, normal doğum sonrası sıkıntı cekeceksem olmam daha iyi. O yüzden 4 kg kadar tamam ama sonrası için Hayır. . Benim kız yerinde durmuyor doğum pozisyonundan yine çıkmış, doktorum merak etme tekrar alır pozisyonu dedi hadi hayırlısı dedim bende.. Merakla bekliyorum..
Günayıdn canım inş yalancı sancıdır vakityle gelsin bebişlerimiz benim arkadaşım bana demişti ishal oldum sancılarım var diye öyle başlıyormuş sanırım yanlız kalmamaya çalış yakında akraban felan varsa git yada gelsinler eşinide ara her ihtimale karşı 36 dan sonra dikat edin diyolar inş geçicidirKızlaaar günaydın. Bugun sancıyla uyandım ara ara yine vuruyor yalancı sancıdır umarım oturuyordum sızıntı hissettim iki kere tuvalete geldiğimde iç çamaşırımda ıslaklık vardı bir lira büyüklüğünde iki yerde su sızıntısımı oldu ki şimdide ishal olmuşum dogum alemetlerimidir bunlar vallahi stres oldum suan evde de tekim böyle seyler hep tekken olsun zaten
Günaydın canım dediğin türde ıslaklık bende hep oluyor ama ishal konusunu bilemedmm.takip et bakalım sancılarını düzenli mi değil mi..nişan gelir diyorlar ama o nişan doğuma çok mu yakın geliyor bilmiyorumKızlaaar günaydın. Bugun sancıyla uyandım ara ara yine vuruyor yalancı sancıdır umarım oturuyordum sızıntı hissettim iki kere tuvalete geldiğimde iç çamaşırımda ıslaklık vardı bir lira büyüklüğünde iki yerde su sızıntısımı oldu ki şimdide ishal olmuşum dogum alemetlerimidir bunlar vallahi stres oldum suan evde de tekim böyle seyler hep tekken olsun zaten
Annem bendeydi iki gündür kadın bugun evine geçti bu başladı şaka gibi gerçekten korktum ben ama inşallah öylesine bir sancıdır ishal niye oldum ki of bilemedim yaGünayıdn canım inş yalancı sancıdır vakityle gelsin bebişlerimiz benim arkadaşım bana demişti ishal oldum sancılarım var diye öyle başlıyormuş sanırım yanlız kalmamaya çalış yakında akraban felan varsa git yada gelsinler eşinide ara her ihtimale karşı 36 dan sonra dikat edin diyolar inş geçicidir
Bende de akıntıyla ıslaklık oluyordu ama ilk kez akıntı fln yok sadece ıslaklık olmuş korktum ben vallahi eşimi mi çagırsam hazırda beklesek daha cok erken yaGünaydın canım dediğin türde ıslaklık bende hep oluyor ama ishal konusunu bilemedmm.takip et bakalım sancılarını düzenli mi değil mi..nişan gelir diyorlar ama o nişan doğuma çok mu yakın geliyor bilmiyorum
çok mu gelmiş ıslaklık canımBende de akıntıyla ıslaklık oluyordu ama ilk kez akıntı fln yok sadece ıslaklık olmuş korktum ben vallahi eşimi mi çagırsam hazırda beklesek daha cok erken yanişan herkeste gelmiyormuş canım geldikten sonra bir hafta icinde doğum yapanda varmış bir saate doğuranda nişana cok güvenemiyorum. Off bugun agdaya gidedektim hic müsait değilim gitsem dogumu tetikler mi acaba riske atmasam mı kafamda deli sorular:))
Doğum gibi bir risk varsa şuan bence ağdaya gitme canım..dediğin gibi sadece ıslaklık oluyor bende nerdeyse hamileliğin başından beri bazen çok oluyor..ama demekki normal. Çoğalırsa suyun gelmesi doktora git..sancın devam ediyor muBende de akıntıyla ıslaklık oluyordu ama ilk kez akıntı fln yok sadece ıslaklık olmuş korktum ben vallahi eşimi mi çagırsam hazırda beklesek daha cok erken yanişan herkeste gelmiyormuş canım geldikten sonra bir hafta icinde doğum yapanda varmış bir saate doğuranda nişana cok güvenemiyorum. Off bugun agdaya gidedektim hic müsait değilim gitsem dogumu tetikler mi acaba riske atmasam mı kafamda deli sorular:))
Saol cnm sizde olmasanız cidden iyice delirirdimKimsede bir uğursuzluk yok canım sakın böyle düşünme,Rabbimin gücüne gider.Sagsalim atlatsın inşallah ameliyatını babacığın,hayırlı güzel sonuçlar alın TEMiz haberlerini Allah’ın izniyle.Bak dedesi atlatsın iyileşsin kuzucugu görmeye gelicek bunların hepsi geçicek ,ağla içine şakın atma diyeceğim ama karnında miniğin var ne olur çok üzme kendini seni anlıyabilyorum insanın ailesi olunca üzülmemesi imkansız ben bunları yaşadığım için biliyorum canım.Çok dua et Rabbim dualarımızı geri çevirmiyor aZ üzülmeye çalış ne olur herşey yolunda giderken erken Doğum falan olur evladını düşün,buraya yaz sıkıntılarını evde tek başına düşünüp düşünüp kurma.
Bnce de artık belli olur bnde cuma gidecem insan stres oluyo anlıyorum seniValla p.tesiyi iple çekiyorum bakalım ne diyecek doktorumuz cok merak ediyorum belli olur bence artık
Ne guzel yazmışsın sabah sabah içim açıldı okurken cok cok saol cnm cidden desteğini z çok kıymetli bnm icinCanım sen çok güçlü bi annesin bu haftaya kadar bulantı çektin birçok problem yaşadın ama hep pozitiftin bebeğinin iyiliği herseyden önce geldi.hiç kolay degil o bulantılar bile yeter ama sen çok güçlüydün.şimdide aynı seyi bekliyorum senden çok iyi bi annesin unutma önce annesin sonra ewlat.ve inanıyorumki baban sağlıgına kavusacak enn kısa zamanda torunuylu gülüp eglenecek bunları düşün
Çok saol cnm iyi düşünmeye çalışıyorum bakalım bi perşembe gnu gelsinde hayırlısıyla iyi geçsin ameliyatÖyle söyleme canım seninle ne ilgisi var Allah ne isterse onu yaşıyoruz senin dogumuna dogurmana baglı olur mu hiç kötü denk gelmiş hepsi bu inşallah iyi olacak gönlünü ferah tut meleğinide üzme güzel enerji gönder ki güzel olsun her şey herkesin sınavı farklı seninki de buymuş duanı ihmal etme gerisi çözülür sen yeterki iyi düşün canım biz de dua ederiz bol bol
Saol canm benm allah razı olsunAmin inş canımçok geçmiş olsun inş biran önce iyi olur baban kendini sterse sokmamaya çalış zor ama bebişin için duamız sizinle
Canm sakin ol uzan dinlen baktın ki sancılar gecmiyo o zmn haber ver birine tüh ya tek olmak da ne kötü bilirim sen sadece sakin ol belki yediğim bişey dokinmustur da ondan ishal olmussundurKızlaaar günaydın. Bugun sancıyla uyandım ara ara yine vuruyor yalancı sancıdır umarım oturuyordum sızıntı hissettim iki kere tuvalete geldiğimde iç çamaşırımda ıslaklık vardı bir lira büyüklüğünde iki yerde su sızıntısımı oldu ki şimdide ishal olmuşum dogum alemetlerimidir bunlar vallahi stres oldum suan evde de tekim böyle seyler hep tekken olsun zaten
Hayır canım sızıntı gibi azçok mu gelmiş ıslaklık canım
İnşallah canım ya erken daha yada değil mi bilmiyorum ki.. ishal olunca korktum ne yalan söyleyeyim bir de tuhaf tuhaf Ağrı sancı giriyor kasıklarıma yumurtalıkların oldugu yere iyice korkmaya basladım bebiş oynadıkca aklım cıkıyorCanm sakin ol uzan dinlen baktın ki sancılar gecmiyo o zmn haber ver birine tüh ya tek olmak da ne kötü bilirim sen sadece sakin ol belki yediğim bişey dokinmustur da ondan ishal olmussundur
bu hafta olmasa bile sanki geleceğim der gibi bebeğin. 1-2 hafta içinde. inşallah kolaycana geliverir normal yolla.sende boşuna korkmuşum dersin.İnşallah canım ya erken daha yada değil mi bilmiyorum ki.. ishal olunca korktum ne yalan söyleyeyim bir de tuhaf tuhaf Ağrı sancı giriyor kasıklarıma yumurtalıkların oldugu yere iyice korkmaya basladım bebiş oynadıkca aklım cıkıyor
İnşallah cok güzel geçer canım Allah size bağışlasın babanızı inşallahÇok saol cnm iyi düşünmeye çalışıyorum bakalım bi perşembe gnu gelsinde hayırlısıyla iyi geçsin ameliyat
İnşallah canım sanki sinyal veriyor gibi geldi banada bugunu bir atlatalım artık başka bişi istemiyorum aşırıda hareketli anlamadım kibu hafta olmasa bile sanki geleceğim der gibi bebeğin. 1-2 hafta içinde. inşallah kolaycana geliverir normal yolla.sende boşuna korkmuşum dersin.
bende öyle hissettim benim sancı yönünden ishal yada kabız ağrısı olursa sancıyı taklit ediyor gibi oluyor.internetten doğumu kolaylaştıracak bir kaç ipucuna baktım ama hepsibi uygulayamıyorum. fakat seninle paylaşmak istedim. yapıp yapmadığını bilmiyorum.1. si bacak arana yastık koymak faydalı bebek kafasını doğum kanalına koyması kolaylaşıyor.2. si son haftalarda bacaklarını esnete esnete merdiven çıkmak.3. plates topuna oturup hamilelere özel bacak hareketleri yapmak.4. sü bol hurma yemek normal doğuma ve doğumdan sonra çabuk sütünün gelmesine çok faydası var.bunlar benim yapabileceklerim olduğu için yazdım.bacakları çok bitişik tutmak çocuğun kafasının yerleşmesini olumsuz etkiliyormuş.inşallah doğumda her şey istediğin gibi olur gönül rahatlığı ile geçirirsin endişesiz korkusuz.yeri geliyor bizden daha cesur daha sağlam oluyor o kadarcık şeyler :)İnşallah canım sanki sinyal veriyor gibi geldi banada bugunu bir atlatalım artık başka bişi istemiyorum aşırıda hareketli anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?