2018 mart-nisan anneleri

Aynen canım annede bebekte riske giriyor evet doğurulur beş altı kilo doguran var ama sonrası önemli idrarını tutamıyorsun cok yıpranıyorsun hic gerek yok bebeğede yazık zaten dediğin gibi 24 dikişi varmış annemin sezaryen olsa daha az olurdu allah bilir. Allah annelerimizden razı olsun onlara uzun ömürler versin neler yaşamışlar eskiler bende senin gibi düşünüyorum canım dört kilo olur diyor doktor ama 40. Haftada dört kilo olacaksa normal yapmak isterim benim kız erken gelecek gibi zaten dördü bulmaz öyleyse 3700 fln olur sanki doğdugunda. Tekrar alır pozisyon hareketli demek ki maşallah canım benimkide sürekli kafasını değiştiriyordu bir sol kasıga bi sag kasıga dayıyordu :) şimdi kanala girdiğini hissediyorum karnım düştü biraz hareketleride eskiye nazaran asagıda biraz daha

Günayıdn canım inş yalancı sancıdır vakityle gelsin bebişlerimiz benim arkadaşım bana demişti ishal oldum sancılarım var diye öyle başlıyormuş sanırım yanlız kalmamaya çalış yakında akraban felan varsa git yada gelsinler eşinide ara her ihtimale karşı 36 dan sonra dikat edin diyolar inş geçicidir

Günaydın canım dediğin türde ıslaklık bende hep oluyor ama ishal konusunu bilemedmm.takip et bakalım sancılarını düzenli mi değil mi..nişan gelir diyorlar ama o nişan doğuma çok mu yakın geliyor bilmiyorum

Annem bendeydi iki gündür kadın bugun evine geçti bu başladı şaka gibi gerçekten korktum ben ama inşallah öylesine bir sancıdır ishal niye oldum ki of bilemedim ya

Bende de akıntıyla ıslaklık oluyordu ama ilk kez akıntı fln yok sadece ıslaklık olmuş korktum ben vallahi eşimi mi çagırsam hazırda beklesek daha cok erken ya nişan herkeste gelmiyormuş canım geldikten sonra bir hafta icinde doğum yapanda varmış bir saate doğuranda nişana cok güvenemiyorum. Off bugun agdaya gidedektim hic müsait değilim gitsem dogumu tetikler mi acaba riske atmasam mı kafamda deli sorular:))

çok mu gelmiş ıslaklık canım

Doğum gibi bir risk varsa şuan bence ağdaya gitme canım..dediğin gibi sadece ıslaklık oluyor bende nerdeyse hamileliğin başından beri bazen çok oluyor..ama demekki normal. Çoğalırsa suyun gelmesi doktora git..sancın devam ediyor mu

Saol cnm sizde olmasanız cidden iyice delirirdim

Benim kızım da dün acayip hareketliydi korktum rahatsız mı acaba diye hareket etseler korkuyoruz etmeseler korkuyoruz. Birkaç saat aralıksız hareket etti aktif bir şekilde..umarım her şey yolundadır

Ne guzel yazmışsın sabah sabah içim açıldı okurken cok cok saol cnm cidden desteğini z çok kıymetli bnm icin

Çok saol cnm iyi düşünmeye çalışıyorum bakalım bi perşembe gnu gelsinde hayırlısıyla iyi geçsin ameliyat

Canm sakin ol uzan dinlen baktın ki sancılar gecmiyo o zmn haber ver birine tüh ya tek olmak da ne kötü bilirim sen sadece sakin ol belki yediğim bişey dokinmustur da ondan ishal olmussundur

Canm sakin ol uzan dinlen baktın ki sancılar gecmiyo o zmn haber ver birine tüh ya tek olmak da ne kötü bilirim sen sadece sakin ol belki yediğim bişey dokinmustur da ondan ishal olmussundur
İnşallah canım ya erken daha yada değil mi bilmiyorum ki.. ishal olunca korktum ne yalan söyleyeyim bir de tuhaf tuhaf Ağrı sancı giriyor kasıklarıma yumurtalıkların oldugu yere iyice korkmaya basladım bebiş oynadıkca aklım cıkıyor

bu hafta olmasa bile sanki geleceğim der gibi bebeğin. 1-2 hafta içinde. inşallah kolaycana geliverir normal yolla.sende boşuna korkmuşum dersin.

bu hafta olmasa bile sanki geleceğim der gibi bebeğin. 1-2 hafta içinde. inşallah kolaycana geliverir normal yolla.sende boşuna korkmuşum dersin.
İnşallah canım sanki sinyal veriyor gibi geldi banada bugunu bir atlatalım artık başka bişi istemiyorum aşırıda hareketli anlamadım ki

İnşallah canım sanki sinyal veriyor gibi geldi banada bugunu bir atlatalım artık başka bişi istemiyorum aşırıda hareketli anlamadım ki
bende öyle hissettim benim sancı yönünden ishal yada kabız ağrısı olursa sancıyı taklit ediyor gibi oluyor.internetten doğumu kolaylaştıracak bir kaç ipucuna baktım ama hepsibi uygulayamıyorum. fakat seninle paylaşmak istedim. yapıp yapmadığını bilmiyorum.1. si bacak arana yastık koymak faydalı bebek kafasını doğum kanalına koyması kolaylaşıyor.2. si son haftalarda bacaklarını esnete esnete merdiven çıkmak.3. plates topuna oturup hamilelere özel bacak hareketleri yapmak.4. sü bol hurma yemek normal doğuma ve doğumdan sonra çabuk sütünün gelmesine çok faydası var.bunlar benim yapabileceklerim olduğu için yazdım.bacakları çok bitişik tutmak çocuğun kafasının yerleşmesini olumsuz etkiliyormuş.inşallah doğumda her şey istediğin gibi olur gönül rahatlığı ile geçirirsin endişesiz korkusuz.yeri geliyor bizden daha cesur daha sağlam oluyor o kadarcık şeyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…