2018 mart-nisan anneleri

Ayy cok panik oldum şuan sanki kendimmiş gibi.bebek idrar torbasına baskı yapıncada sızıntı olabiliyormus canım belki oyle birşeydir.kasık agrın ishaldende olabilir.ama hepside doğum belirtisi gibi ne desem bilemedim şimdi senin prenses anne sıkıldımm kavusalım artık diyor sanki ama sen artık bi kaç haftaya bekle canım bu hafta olmasada yakın belliki

Benim kızım da dün acayip hareketliydi korktum rahatsız mı acaba diye hareket etseler korkuyoruz etmeseler korkuyoruz. Birkaç saat aralıksız hareket etti aktif bir şekilde..umarım her şey yolundadır
Hiç korkma.aynı şeyi bende yaşadım çok hareketliydi hiç uyumuyormu acaba sancılandımı üşüttümmü falan diye düşündüm yada biyerimi acıyor ki pozisyonundan dedim doktora gittikbebeğin keyfi yerindeyse hareketli olur annesi dedi.bi sıkıntı varsa hareketsizdir ne güzel aktif bi bebek diyince artık korkmuyorum.benim kız gece uyumuyor gün boyu uyuyor arada bi uyandım diye tekmeliyor ama gece maşallah uyumak nedir bilmez

Cok teşekkür ederim nasıl güzel yazmışsın sen bunları yazınca iyice heyecanlandım cnm :) ama hızlanmasın dogum ya daha 36+4 üz azıcık daha kalsın içeride gelişsin cigerleri

Sorma cnm panik oldum bende ama caktırmamaya calısıyorum :) bızdık niyeti mi bozdu acaba sızıntı vajinadan geldi kuzum onu hissettim keşke idrar olsaydı ya bilemedim vallahi deneyimsizlik cok kötü bir şey.

Cok teşekkür ederim nasıl güzel yazmışsın sen bunları yazınca iyice heyecanlandım cnm :) ama hızlanmasın dogum ya daha 36+4 üz azıcık daha kalsın içeride gelişsin cigerleri
önemli değil canım.şuan alıştırma yapıyor.bir şeyler bahane olacak vakti gelince doğacaktır hayırlısı ile.aslında yoklaması sağlıklı geleceğinin habercisi.çünkü bir arkadaşın ki geçen ayın 15 inde gelişimi tamamlanmış görünüyordu. nts ye uzun uzun bağlanınca sancısı çıksa da hissetmiyordu. 23 ünde çağırıp suyunu patlatıp suni sancı ile normal doğum yaptırdılar.o yüzden sancı hissetmekte güzel birşey.

Sorma cnm panik oldum bende ama caktırmamaya calısıyorum :) bızdık niyeti mi bozdu acaba sızıntı vajinadan geldi kuzum onu hissettim keşke idrar olsaydı ya bilemedim vallahi deneyimsizlik cok kötü bir şey.
Doğum çantan hazır demi canım yine bi gözden geçir yakınında cagırabilecegin bi arkadaş es dost varsa gelsin sana istersen bi duşa gir ama insan girmeye korkar yinede su gelirse anlamazsın kişisel temizliğinde müsaitse uzat ayaklarını ac tv yi düşünmemeye calış canım konuş senin bızdıkla acele etmesin 38i görseniz cok iyi ciğerleri tam gelisirdi

Sakın ol canım . Yarım saatte bir başlayacak sonra düşecek düzenli mi bak bakalim . Zaman aralığı ve kaç dakika sürüyor .

Annem bendeydi iki gündür kadın bugun evine geçti bu başladı şaka gibi gerçekten korktum ben ama inşallah öylesine bir sancıdır ishal niye oldum ki of bilemedim ya
Korkma canım neden korkuyosn biz ilk doğum yapacağımız için o sancılar 10 saat sürecek belli aralıklarla hemen sikistirmayacak bizi endişe etme sen sadece aralıklarında kontrol et

iyi bari içim rahatladı canım..ben de gaz sancısı vs rahatsız mı ediyor diye düşünüyordum. benimki bir ara gece çok aktifti şimdi düzeni değişti sanırım gündüz daha aktif :)

Cnm merhaba o islaklik bnde eskiden aylarca olurdu. Su sızmış olsa bile bu haftalarca sürebilir. O suyun tamamen bosalmasi surahiden akar gibi o senin ifin dogum belirtisi olmali. Ki su bile gelse dogum ilk olunca oyle pat diye oluvermezki:) yani bence hemen esine haber vercek bi durum yoktur herhlde. Nezmanki kasilmalar duEnli ve kisa aralkli olmaya basladi o zmaan basliyor demektir. Tedbirini ona gore alirsin cnm :)

Ayyy vallahi çok heyecan yaptım Suan küçük melek azıcık sahan bekle bakalım bu hafta dolsun

ccanım sakın oyle olumsuz düşünme ne uğursuzluğu olur mu oyle sey. Allah şifa versin insallah. olumsuz düşünme. sen iyi bi evlat ve iyi bir annesin böyle kaygılanman bundan anlıyorum ama en güzeli dua etmek..

Sakın ol canım . Yarım saatte bir başlayacak sonra düşecek düzenli mi bak bakalim . Zaman aralığı ve kaç dakika sürüyor .
Korkma canım neden korkuyosn biz ilk doğum yapacağımız için o sancılar 10 saat sürecek belli aralıklarla hemen sikistirmayacak bizi endişe etme sen sadece aralıklarında kontrol et
Valla suan kahvemi yaptım oturdum balkonuma yagmurun keyfini cıkarıyorum olurda doğurursam son keyif kahvemi içeyim dedim kasılmalar sancı devam editor ama ben yalancı sancı oldugunu dusunuyorum canım sadece şu su sızıntısı biraz korkutuyor

Doğru tamamen boşalsa bile 24 saat vaktin oluyormuş canım ama bebeğe bir şey olur korkusu var Allahım korusun eşime haber vermem malesef ki gerekiyor askeri personel birliği eve 70 km ha deyince gelemiyor böyle durumlarda önceden haber vermemi istiyor ki gelebilecek araç ayarlaması için bende korkma sakın bir şey yok ama tedbirli ol diye aradım hastanede pek yakın sayılmaz annemde uzakta ne bileyim istanbul zor şehir doğum olayı dahada zormuş

Artık doğurayımda sizde rahat bi nefes alın bu kızçe bizi mahvedecek sanırım doguma kadar şu gün bitsn artık

Hazır canım her şey bir orta boy bavul bir de canta yaptım anca sıgabildim :)) bugun agdaya gidecektim korktum artık dogumu iyice tetikler acı diye jilete kaldım yine ılık bi duşa giricem şimdi sonra oturup gözlemleyecegm bakalım yine su gelecek mi su gelen ic camasırını degiştirdim suyun oldugu yerler iz yapmış internetten baktım ıhlamur cayı renginde olur diyor tam olarak o renge dönmüş suyun cok iyi derdi doktor hep bakalım eşim işten gelince olmadı bi gidicem

Ne güzelmiş kacıncı haftasındaydı ki benimkine iri siye sezaryen diyordu doktor böyle bir şey yapılabilir mi acaba bilemedim simdi.. cok yokluyor canımnya iki üç gündür sancı yoktu kasılma vardı şimdi sancı kasılma ve şu sıvıda eklendi hayırlısıyla tamamlayalım inşallah bu süreci ömrümden ömür gitti artık

Benim kızım da dün acayip hareketliydi korktum rahatsız mı acaba diye hareket etseler korkuyoruz etmeseler korkuyoruz. Birkaç saat aralıksız hareket etti aktif bir şekilde..umarım her şey yolundadır
Hareket iyidir canım bende senin gibiyim bazen öyle deli deli hareket ediyor ki korkuyorum bir şey mi oldu diye ama doktor suyun cok iyi rahat hareket edebiliyor o yüzden demişti onu dusunup rahatlıyorum demek ki seninde suyun iyi maşallah

Leydiciiim hic korkmuyosun bunlar yalanci sancilar :) son haftalar bebek asagi iniyormus zaten ama oyle hemen gelmiyomus suyun sizsa bile cok az sizmis onemli degil o onemli olan fazla miktar gelmesi ve duzenli sancilarin baslamasi

ben 32. haftadayım.sanırım biraz da bebek belirliyor gibi sen yine de normal olacak gibi elinden geleni yap.benimki de çok komik dr bi türlü adam gibi ölçemiyor kg sunu özelde dr hep ufak ölçüyordu.bu bi 1900 gr dedi bi 1840 gr içerde boya gidince kilo mu veriyor diyet mi yapıyor bu çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…