2018 mart-nisan anneleri

Korkma canım ben doğum egitimlerine katıldım . Su öyle az bi su değilmiş ,Çeşme. Gibi akarmis. Ebe bana bize öyle demişti . Allaha emanetsiniz ikinizde gözlerim doldu zaten duygusalim

Amin canım, bu lafı söyleyen insanda yaşı olmasına rağmen evlenememiş, arabası olmayan adamla çıkmam otobüste sürünmem diyen kadın :) ah ah Allah herkese gönlüne göre versin.

İzmit Acıbadem canım

Aslında haklısın, yıllar sonra baktığımızda saç baş ter içinde göz altları morarmış resimlerden ziyade, saçımız başımız güzel rengarenk güzel bir odada anı biriktirmek daha güzel :)

Her ultrason cihazında farklı çıkar canım. Hatta aynı doktor farklı ultrason cihazında bile farklı sonuç çıkar.

Canım doktor bebek iyi dediyse takılma. Benim kızda senin bebişten 1-2 gün küçük 2.170 gr çıktı. Ki ben öküz gibi kilo aldım :) senin yediğin direk bebeğine gitmiş maşallah. Karnın küçük diyenlere herşey yolunda, millet ben gibi olmak için diyetisyen eşliğinde hamilelik geçiriyor de :) hepsi hamile iken aygır gibi oldukları için bizi görünce hasetleniyorlar. Ben çok kilo almama rağmen kilom belli olmuyor boy uzun diye, sadece toparlak göbek var. Yolda yürürken millet nasıl bakıyor sinir oluyorum. Sen doktorunun dediğine bak gerisini salla

Canım yaşadıklarını son dönemde ben de zaman zaman yaşadım son günlerde ishal ara ara oluyorum bbeğe yer açıldığını düşünüyorum. İshal günde üçten fazla değilse tehlikeli değildir ona da takılma.
Islaklıkta oldu dediğin gibisinden arada. Dr um su gelmesinin öyle olmayacağını söyledi. Sola yatıp bol su içip dinlen sancı ve kasılma sıklaşırsa gidersin hastaneye. Bir de doğum hemen olan bir şey değil heleki ilk doğumlarımız hemen olmaz sakinliğini koru sen

Çok saol cnm iyi düşünmeye çalışıyorum bakalım bi perşembe gnu gelsinde hayırlısıyla iyi geçsin ameliyat
Canım inş iyi geçer ameliyatı babanın stres yapma Bebiş üzülmesin

Kahve kasılmayı artırır ama :/

Onların evi derken beraber yaşamıyorsunuz değil mi canım? Senin kocan daha önceki anlattıkların gibi akıllanmıyor pek işin zor. Sen kendine ne değer biçersen karşında ki onu verir sana. Sende hep sitresli olaylar ile geçiriyorsun hamileliğini

Korkmakta haklısın valla bnmde bi yerim ağrıyınca geldi şimdi diyorum dinlen cnm gecmezse git doktora bnce

canim ben gunde iki defa çamaşır değiştiriyorum dr uma söyledim şakır şakır gelmediği sürece sorun yok sızıntı normal dedi tabi suyuma baktıktan sonra. Diyeceğim o ki panik yapma akıntıdan yana, sancı kısmını bilemiyorum tabi Alah yardımcın olsun

saçma sapan davranmaya devam ediyor işte bilmiyorum. hamilelik öncesi sonrası.artık bi yerde patlarmıyım.tamamen silip hayatımdan atarmıyım.yada neyi bekliyorum.bilmiyorum. cahil kıskanç hazımsız akıllanmayan koca ve ailesi,yamyam ve asalak akraba ve arkadaşları.genel düşününce hayatından çıkınca bu kafayla kendi kendini öldürür çevresinin de desteği ile başını yakar. gibi geliyor.

Kitabi bilgiye göre konusacaksam doğum alameti gibi sanki gülüm .. Ayy heyecanlaniyorum kuzularimmm sağlıklı sıhhatli gelin dünyaya, güzel bir ömür yaşayın. .

Ya İnan aile içi huzursuzluğu Allah düşmanımın başına vermesin. Sen gerçekten güçlü bir kadınsın, çalışıyorsun bebek için uğraştın yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah eşinin artık aklı başına gelir bebeğinizi kucağınıza alınca.

Kızlar hastane çantanıza ne koydunuz? Hazırlayan var mı aranızda ? Hem bebek hem anne için ne koymalı? Yararlandığınız liste varsa bana da atsanıza. Ben araştırdım millet her zaman ki gibi abartmış :)

bende kocam aklı başına gelir kısmında yaşayıp görme modundayım.hayal kurmak istemiyorum hayal kırıklığına uğramamak için.evet resmen nasip kısmını geçersem. çalıştığım için parayı bastırıp hususi onun için çocuk yapmış gibi bir şey oldu. yoksa ona kalsa yine yapacağımız bir şey olmayacaktı meydanda.adam doğal olarak evde oturarak bunu başaramamış.üstelik engeller imkansız şeyler değil.bu kadar bir parçasını doğurmak isteyecek kadar seviyorsaminsan bir düşünür değil mi ben neden saçmalıyorum diye.böyle diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…