2018 mart-nisan anneleri

Ana kucağı
İki takım hastane çıkışı (biri onlu biri beşli)
İki penye bir peluş battaniye
Bir tulum
Yedek şapka, yakalık (önlük herneyse adı:)), çorap, eldiven
Bir paket bez-ıslak mendil
Emzik-biberon
Pişik kremi
Kendim icin;
Birer takım pijama, gecelik-sabahlık
Bir paket depent
Bir paket gece boy ped
İki kulot
Bir yarım atlet bir normal atlet
İki adet çorap
Göğüs kremi
Terlik
Havlu
kagit havlu-ıslak mendil
Çıkış icin esofman takım
Bunlar koyduklarımdan aklıma gelenler. Ama benim evim hastaneye cok yakın unuttuğum ya da az gelen olursa hemen alıp gelebilirler. Hastane uzak olacaksa daha sıkı kontrol etmek gerekir sanki.
Bir de hediyelikleri ayarlayabilirsem artik onları aldıracağım evden o kadar.

Canm valla allah yardımcın olsun bi evde huzur olsun kuru ekmekte olsa idare edilir ama senin anlatmalatina bakılırsa huzur sana çok uzak sıkma canını sen yaşıyorsun o hayatı bunu yap şunu yap demek doğru olmaz kendin ve bebeğin için ne doğru geliyosa sana öyle davran bence

Kızlar butik kurabiye tarzında tadi çok güzel olan pembe kurabiyeler hazırladım 1 aya kadar bayatlamiyo aksama yukleyecem foto yapmak isteyeniniz olursa fikir olır belki ugrastirici biraz ama olsn

ah gercekten cok haklisin canim benim. galiba biraz haset ediyorlar. moral bozmak insanlarin hosuna gidiyor
arkadaslarlar demis o baya bi icimi rahatlatti dogunca daha cabuk gelisiyorlar diye. sonucta biz elimizden geleni yapiyoruz. güzel ve kolay dogumlarimiz, sonrasinda sütlü ve gazsız günlerimiz olsun insallah hepimizin

En derli toplu gerçek ihtiyaç listesi ilk defa böyle bi liste okudum . Inciksiz boncuksuz:) Benim ebem de bunlari istemişti .

Ben de tam olarak bu şekilde hazırladım ama hastane çıkışı için eşofman takımım eksik nasıl alacağımı da şaşırdım..lohusa için mi yoksa normal eşofmanların büyük bedeninden mi alsam napsam ya??

Ayyy artık son günlerin evde tek kalma,Doktorunu ara sor canım Rabbim yardımcın olsun inşallah şimdi iyisindir nasıl oldun.

Ay yok ben evdekilerden götüreceğim dusuk beller zaten e eşofman bol da oluyor. Denedim içine girebiliyorum zaten arabayla gidip arabayla gelinecek ne gerek var diye düşünüyorum.

Süpersin çok teşekkür ederim:)

Doktor ben diyor peki ? Gelişimde sıkıntı yok diyorsa sıkıntı yapma.
Herşey normal diyor ancak ben ordan çıkınca unuttum sormayı kaç haftalık diye ancak aklıma geldi ama gözle görülür derecede büyümüş sadece düşük riskim olduğunu söyledi

Herşey normal diyor ancak ben ordan çıkınca unuttum sormayı kaç haftalık diye ancak aklıma geldi ama gözle görülür derecede büyümüş sadece düşük riskim olduğunu söyledi
Bol bol dinlen o zaman, ağır kaldırma, sana ultrason kağıdı verdiyse yazar orada. Solda üstüne örnek 7 w 2 d diye yani w dediği haftası d dediği günü

Bende hazırladım.
Bir 10lu hastane çıkışını koydum. Iki tane de tek alt ve üst koydum . Bunlara uygun şapka ve eldivende koydum. Benim bir kızım daha olduğu için zaten çok fazla yeni eşya almadim. Abladan kalanları yıkadık utuledik.
Ayrıca bir ince bir tane kalın battaniye
Biberon
Emzik
Bez
Islak mendil
Çorap
Agiz mendili
Kendim için 2 gecelik 1 pijama
Sabahlık
Ped
Göğüs kremi
Tarak, dış fırçası
Terlik
Çorap
Iç çamaşırı
Atlet
Hastaneden çıkarken de hastaneye gelirken giydiğim şeyleri giymeyi duşunuyorum. Ilkinde de öyle yaptım. Ve en son eşine de bir yedek kıyafet alicam bu kadar

Kızlar kalp sıkışması yaşıyorum resmen ağrılı böyle. Yaşayan var mı daha önce? Gittikçe zorlaştı bu hamilelik daha da var önümüzde ne yapacağım bilmiyorum

Allah bağışlasın ❤ ben bugün doktora gittim ağrılar için doğuma hazırlık dedi. Sıkıntı yok çalışabilirsin dedi. Ve bende dedim 1 hafta daha calışayım 39. Haftada sezeryan yapacak 2 hafta dinlenmiş 14 haftayı doğum sonrasına atmış olucam. Hayırlısı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…