- 6 Aralık 2016
- 1.784
- 2.046
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.641
Kızlar hastane çantanıza ne koydunuz? Hazırlayan var mı aranızda ? Hem bebek hem anne için ne koymalı? Yararlandığınız liste varsa bana da atsanıza. Ben araştırdım millet her zaman ki gibi abartmış :)
Canm valla allah yardımcın olsun bi evde huzur olsun kuru ekmekte olsa idare edilir ama senin anlatmalatina bakılırsa huzur sana çok uzak sıkma canını sen yaşıyorsun o hayatı bunu yap şunu yap demek doğru olmaz kendin ve bebeğin için ne doğru geliyosa sana öyle davran bencesaçma sapan davranmaya devam ediyor işte bilmiyorum. hamilelik öncesi sonrası.artık bi yerde patlarmıyım.tamamen silip hayatımdan atarmıyım.yada neyi bekliyorum.bilmiyorum. cahil kıskanç hazımsız akıllanmayan koca ve ailesi,yamyam ve asalak akraba ve arkadaşları.genel düşününce hayatından çıkınca bu kafayla kendi kendini öldürür çevresinin de desteği ile başını yakar. gibi geliyor.
ah gercekten cok haklisin canim benim. galiba biraz haset ediyorlar. moral bozmak insanlarin hosuna gidiyorCanım doktor bebek iyi dediyse takılma. Benim kızda senin bebişten 1-2 gün küçük 2.170 gr çıktı. Ki ben öküz gibi kilo aldım :) senin yediğin direk bebeğine gitmiş maşallah. Karnın küçük diyenlere herşey yolunda, millet ben gibi olmak için diyetisyen eşliğinde hamilelik geçiriyor de :) hepsi hamile iken aygır gibi oldukları için bizi görünce hasetleniyorlar. Ben çok kilo almama rağmen kilom belli olmuyor boy uzun diye, sadece toparlak göbek var. Yolda yürürken millet nasıl bakıyor sinir oluyorum. Sen doktorunun dediğine bak gerisini salla
Ya evet millet abartıyorda abartiyor .Kızlar hastane çantanıza ne koydunuz? Hazırlayan var mı aranızda ? Hem bebek hem anne için ne koymalı? Yararlandığınız liste varsa bana da atsanıza. Ben araştırdım millet her zaman ki gibi abartmış :)
En derli toplu gerçek ihtiyaç listesi ilk defa böyle bi liste okudum . Inciksiz boncuksuz:) Benim ebem de bunlari istemişti .Ana kucağı
İki takım hastane çıkışı (biri onlu biri beşli)
İki penye bir peluş battaniye
Bir tulum
Yedek şapka, yakalık (önlük herneyse adı:)), çorap, eldiven
Bir paket bez-ıslak mendil
Emzik-biberon
Pişik kremi
Kendim icin;
Birer takım pijama, gecelik-sabahlık
Bir paket depent
Bir paket gece boy ped
İki kulot
Bir yarım atlet bir normal atlet
İki adet çorap
Göğüs kremi
Terlik
Havlu
kagit havlu-ıslak mendil
Çıkış icin esofman takım
Bunlar koyduklarımdan aklıma gelenler. Ama benim evim hastaneye cok yakın unuttuğum ya da az gelen olursa hemen alıp gelebilirler. Hastane uzak olacaksa daha sıkı kontrol etmek gerekir sanki.
Bir de hediyelikleri ayarlayabilirsem artik onları aldıracağım evden o kadar.
Her ultrason cihazında farklı çıkar canım. Hatta aynı doktor farklı ultrason cihazında bile farklı sonuç çıkar.
Ben de tam olarak bu şekilde hazırladım ama hastane çıkışı için eşofman takımım eksik nasıl alacağımı da şaşırdım..lohusa için mi yoksa normal eşofmanların büyük bedeninden mi alsam napsam ya??Ana kucağı
Bir tulum
Emzik-biberon
Pişik kremi
Kendim icin;
Bir paket depent
Bir paket gece boy ped
İki kulot
İki adet çorap
Göğüs kremi
Terlik
Havlu
kagit havlu-ıslak mendil
Çıkış icin esofman takım
Bunlar koyduklarımdan aklıma gelenler. Ama benim evim hastaneye cok yakın unuttuğum ya da az gelen olursa hemen alıp gelebilirler. Hastane uzak olacaksa daha sıkı kontrol etmek gerekir sanki.
şuan 7 haftalık olmam gerek ama daha 5+1Ama doktor aynı cihaz aynı sürekli aynı doktora gidiyorum
Ayyy artık son günlerin evde tek kalma,Doktorunu ara sor canım Rabbim yardımcın olsun inşallah şimdi iyisindir nasıl oldun.Kızlaaar günaydın. Bugun sancıyla uyandım ara ara yine vuruyor yalancı sancıdır umarım oturuyordum sızıntı hissettim iki kere tuvalete geldiğimde iç çamaşırımda ıslaklık vardı bir lira büyüklüğünde iki yerde su sızıntısımı oldu ki şimdide ishal olmuşum dogum alemetlerimidir bunlar vallahi stres oldum suan evde de tekim böyle seyler hep tekken olsun zaten
Ay yok ben evdekilerden götüreceğim dusuk beller zaten e eşofman bol da oluyor. Denedim içine girebiliyorum zaten arabayla gidip arabayla gelinecek ne gerek var diye düşünüyorum.Ben de tam olarak bu şekilde hazırladım ama hastane çıkışı için eşofman takımım eksik nasıl alacağımı da şaşırdım..lohusa için mi yoksa normal eşofmanların büyük bedeninden mi alsam napsam ya??
Süpersin çok teşekkür ederim:)Ana kucağı
Bir tulum
Emzik-biberon
Pişik kremi
Kendim icin;
Bir paket depent
Bir paket gece boy ped
İki kulot
İki adet çorap
Göğüs kremi
Terlik
Havlu
kagit havlu-ıslak mendil
Çıkış icin esofman takım
Doktor ben diyor peki ? Gelişimde sıkıntı yok diyorsa sıkıntı yapma.şuan 7 haftalık olmam gerek ama daha 5+1
Herşey normal diyor ancak ben ordan çıkınca unuttum sormayı kaç haftalık diye ancak aklıma geldi ama gözle görülür derecede büyümüş sadece düşük riskim olduğunu söylediDoktor ben diyor peki ? Gelişimde sıkıntı yok diyorsa sıkıntı yapma.
Bol bol dinlen o zaman, ağır kaldırma, sana ultrason kağıdı verdiyse yazar orada. Solda üstüne örnek 7 w 2 d diye yani w dediği haftası d dediği günüHerşey normal diyor ancak ben ordan çıkınca unuttum sormayı kaç haftalık diye ancak aklıma geldi ama gözle görülür derecede büyümüş sadece düşük riskim olduğunu söyledi
Bol bol dinlen o zaman, ağır kaldırma, sana ultrason kağıdı verdiyse yazar orada. Solda üstüne örnek 7 w 2 d diye yani w dediği haftası d dediği günü[/QUOTE ay dur ben sana atim ne yazdigini
Bende hazırladım.Kızlar hastane çantanıza ne koydunuz? Hazırlayan var mı aranızda ? Hem bebek hem anne için ne koymalı? Yararlandığınız liste varsa bana da atsanıza. Ben araştırdım millet her zaman ki gibi abartmış :)
Allah bağışlasın ❤ ben bugün doktora gittim ağrılar için doğuma hazırlık dedi. Sıkıntı yok çalışabilirsin dedi. Ve bende dedim 1 hafta daha calışayım 39. Haftada sezeryan yapacak 2 hafta dinlenmiş 14 haftayı doğum sonrasına atmış olucam. Hayırlısı inşallah.Yok ayrıldım sonrasında hemen, zaten eşimle tartışıp duruyorduk yoruluyordum agrilarim şişliklerim oluyordu o da korkuyordu haliyle bir şey olacak diye biraz da ben nazlıyım:) dr uma kalsa çalış dedi bana ama bir hafta sonraki kontrolde ben ayrılmamış olsam o ayıracaktı karnım biraz fazla sertleşiyordu erken dogum olabilir dedi.
yani sonrası icin belki bir hafta daha çalışmak istiyorsun anlıyorum ama kendine de eziyet oluyorsa yapma, dr una danış bir de bakalım o ne diyecek. Hayirlisi olsun bizim ve bebislerimizin hakkında, bizim de oglusumuz olacak ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?