- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.661
Evet bende sordum bacaklarından akmadıkça sıkıntı yok dedi.Olmuyormuş enerji geliyormuş aksine inş bize de o enerjiden gelir canım
Arkadaşım son hftasında bitkisel boya ile boyattı dr u izin vermişti ama bence sabret anneler her haliyle güzel takılma bence
Benim de aynısı var karnın aynı erkek diyor iki prof bir doçent kontrol etti çocuğu kız dedi ama teyzeler vs onlardan iyi biliyor
Aynen canları sağolsun tamamlarız vitaminlerle inş
Hangi acıbadem senin cnm
Bana da arada oluyor bazen terle ödem atmayla ilgili bazen ufak su gibi akıntı oluyor dr a sordum normal demişti bebeğin suyu olsa durmaz az olmaz demişti
Canım teşekkür ederim yazdığın için çok sağolBende hazırladım.
Bir 10lu hastane çıkışını koydum. Iki tane de tek alt ve üst koydum . Bunlara uygun şapka ve eldivende koydum. Benim bir kızım daha olduğu için zaten çok fazla yeni eşya almadim. Abladan kalanları yıkadık utuledik.
Ayrıca bir ince bir tane kalın battaniye
Biberon
Emzik
Bez
Islak mendil
Çorap
Agiz mendili
Kendim için 2 gecelik 1 pijama
Sabahlık
Ped
Göğüs kremi
Tarak, dış fırçası
Terlik
Çorap
Iç çamaşırı
Atlet
Hastaneden çıkarken de hastaneye gelirken giydiğim şeyleri giymeyi duşunuyorum. Ilkinde de öyle yaptım. Ve en son eşine de bir yedek kıyafet alicam bu kadar
Bende de çarpıntı arada sıkışma ve nefes darlığı oluyorKızlar kalp sıkışması yaşıyorum resmenağrılı böyle. Yaşayan var mı daha önce? Gittikçe zorlaştı bu hamilelik daha da var önümüzde ne yapacağım bilmiyorum
Aynısını yaşıyorum şuan korktum, bebek büyüdükçe sıkıştırıyor mu anlamadımBende de çarpıntı arada sıkışma ve nefes darlığı oluyor
Sen sağda yazanları yazmışsın bunlardan bende anlamıyorum.Ga 9 1
Crl 23mm
Gs13.1 mm
Ga5 1
Crl 50.3 mm
Ga11 2
Crl 1.2
Ga ooor
Crl 4.5 mm
Ga 5 2
Evet aynen ondan. Oksijen yetmiyor. Bi de artık büyüdüğü için her hareketinde 5 dk önce wc ye gitsem de gene gidiyorum. Böyle sanki idrar keseme iğne batması gibi değişik bisi oluyor. Baskıdan sanirimAynısını yaşıyorum şuan korktum, bebek büyüdükçe sıkıştırıyor mu anlamadım
benim bu zamana kadar ki haftalarım sağda yazıyordu o yüzdenSen sağda yazanları yazmışsın bunlardan bende anlamıyorum.
Cnm valla bn normal esoftman takımı aldım s giyordum normalde şimdi m aldim anca olur diye düşündüm.Ben de tam olarak bu şekilde hazırladım ama hastane çıkışı için eşofman takımım eksik nasıl alacağımı da şaşırdım..lohusa için mi yoksa normal eşofmanların büyük bedeninden mi alsam napsam ya??
Yok abartmamışsın Canım kişisel malzemelerde kişiden kişiye değişir.Saglıkla gelsinler saglıkla giysinler hepsini Allah’ın izni ile minikler.Kızlar ben bebek için çanta işini abarttim mi acaba ya orta boy valiz doldu :))2 adet onu hastane cikisi 2 adet 5 li hastane cikisi 1 tane boydan tulum 5 tane zibin ağız mendil leri çorap ıslak mendil 15 tane prima pamuk Pişik kremi bi adet çarşaf 1 tane Penye battaniye 1 tane pelus battaniye bi tane kundak battaniye Emzik biberon
Kendime de 1 tane pijama takimi 1 tane gecelik 1 paket depend 1 paket orkit 1 pat günlük ped ıslak mendil kağıt havlu normal havlu çorap dış fırçası macunu makyaj malzemesi deo saç duzlestirici
Bunlar eksik yazmista olabilirim
Ben de bir beden büyük alayım bari canım normal bedenlerimizi unuttuk kaç aydır olup olmayacağını bile tahmin edemez oldumCnm valla bn normal esoftman takımı aldım s giyordum normalde şimdi m aldim anca olur diye düşündüm.
Benim listeyi burada paylaşmıştım geride kalmıştır sayfa olarak. Mesaj atabilirim ama kapalı sanırımKızlar hastane çantanıza ne koydunuz? Hazırlayan var mı aranızda ? Hem bebek hem anne için ne koymalı? Yararlandığınız liste varsa bana da atsanıza. Ben araştırdım millet her zaman ki gibi abartmış :)
Cnm yazdiklarindan bi gunluk ped bence gereksizzz :))) normal ped bile kullanilmaz ama ben de yine de koydum. Ilk gunler kanama fazla oluyor heleki normal dogumsa daha fazla.Kızlar ben bebek için çanta işini abarttim mi acaba ya orta boy valiz doldu :))2 adet onu hastane cikisi 2 adet 5 li hastane cikisi 1 tane boydan tulum 5 tane zibin ağız mendil leri çorap ıslak mendil 15 tane prima pamuk Pişik kremi bi adet çarşaf 1 tane Penye battaniye 1 tane pelus battaniye bi tane kundak battaniye Emzik biberon
Kendime de 1 tane pijama takimi 1 tane gecelik 1 paket depend 1 paket orkit 1 pat günlük ped ıslak mendil kağıt havlu normal havlu çorap dış fırçası macunu makyaj malzemesi deo saç duzlestirici
Bunlar eksik yazmista olabilirim
İnşallah cnm bnm ya agrilarm var ne zmn gelecek hiç bilmiyom vallaYok abartmamışsın Canım kişisel malzemelerde kişiden kişiye değişir.Saglıkla gelsinler saglıkla giysinler hepsini Allah’ın izni ile minikler.
Olur cnm bi beden büyüğü bence ben 18 kilo aldım düşün bana bi beden büyüğü oluyosa sana hayli hayli olurBen de bir beden büyük alayım bari canım normal bedenlerimizi unuttuk kaç aydır olup olmayacağını bile tahmin edemez oldum
Aynen bende evden şuanki kullandıklarım temiz olursa onlardan götürecegim zaten pek göbek gitmediği için doğumdan sonra zaten eski kıyafetlerimin hiç biri olmuyor.Ay yok ben evdekilerden götüreceğim dusuk beller zaten e eşofman bol da oluyor. Denedim içine girebiliyorum zaten arabayla gidip arabayla gelinecek ne gerek var diye düşünüyorum.
:))koyunca bende öyle düşündüm de ne olur ne olmaz diye koydum canm temkinli olayım daCnm yazdiklarindan bi gunluk ped bence gereksizzz :))) normal ped bile kullanilmaz ama ben de yine de koydum. Ilk gunler kanama fazla oluyor heleki normal dogumsa daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?