2018 mart-nisan anneleri

Evet bende sordum bacaklarından akmadıkça sıkıntı yok dedi.

Canım teşekkür ederim yazdığın için çok sağol

Aynısını yaşıyorum şuan korktum, bebek büyüdükçe sıkıştırıyor mu anlamadım
Evet aynen ondan. Oksijen yetmiyor. Bi de artık büyüdüğü için her hareketinde 5 dk önce wc ye gitsem de gene gidiyorum. Böyle sanki idrar keseme iğne batması gibi değişik bisi oluyor. Baskıdan sanirim

Cnm valla bn normal esoftman takımı aldım s giyordum normalde şimdi m aldim anca olur diye düşündüm.

Kızlar ben bebek için çanta işini abarttim mi acaba ya orta boy valiz doldu :))2 adet onu hastane cikisi 2 adet 5 li hastane cikisi 1 tane boydan tulum 5 tane zibin ağız mendil leri çorap ıslak mendil 15 tane prima pamuk Pişik kremi bi adet çarşaf 1 tane Penye battaniye 1 tane pelus battaniye bi tane kundak battaniye Emzik biberon

Kendime de 1 tane pijama takimi 1 tane gecelik 1 paket depend 1 paket orkit 1 pat günlük ped ıslak mendil kağıt havlu normal havlu çorap dış fırçası macunu makyaj malzemesi deo saç duzlestirici
Bunlar eksik yazmista olabilirim

Yok abartmamışsın Canım kişisel malzemelerde kişiden kişiye değişir.Saglıkla gelsinler saglıkla giysinler hepsini Allah’ın izni ile minikler.

Benim listeyi burada paylaşmıştım geride kalmıştır sayfa olarak. Mesaj atabilirim ama kapalı sanırım

Cnm yazdiklarindan bi gunluk ped bence gereksizzz :))) normal ped bile kullanilmaz ama ben de yine de koydum. Ilk gunler kanama fazla oluyor heleki normal dogumsa daha fazla.

Ay yok ben evdekilerden götüreceğim dusuk beller zaten e eşofman bol da oluyor. Denedim içine girebiliyorum zaten arabayla gidip arabayla gelinecek ne gerek var diye düşünüyorum.
Aynen bende evden şuanki kullandıklarım temiz olursa onlardan götürecegim zaten pek göbek gitmediği için doğumdan sonra zaten eski kıyafetlerimin hiç biri olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…