2018 mart-nisan anneleri

Evet aynen ondan. Oksijen yetmiyor. Bi de artık büyüdüğü için her hareketinde 5 dk önce wc ye gitsem de gene gidiyorum. Böyle sanki idrar keseme iğne batması gibi değişik bisi oluyor. Baskıdan sanirim
Canım o iğne batması bende de oluyor doktor magnezyum eksikliği dedi. Acı verici bir şey

Biz de valizimizi yaptık. Orta boy valiz doldu hala bi kaç eklenecek şey var. Bugün ağrılarım baya şiddetliydi hiç bugünkü kadar şiddetli yaşamamıştım. Hayrolsun bakalım yarın kontrole gidicez umarım yolundadır her şey.

Yanlış ölçmüştür canım ya o neymiş öyle :)) benim doktorda bilerek kücük ölçüyor kilosu az cıksın diye :)))

Yok abartmamışsın Canım kişisel malzemelerde kişiden kişiye değişir.Saglıkla gelsinler saglıkla giysinler hepsini Allah’ın izni ile minikler.
Daha baya şey var ben hastanede sordum pişik kremi de koyun dedi. Bebek maması email biberon... Banyo havlusu bebek için koydum ama sığmıyorum. 3 kıyafet yeter mi acaba 1 tulum 2 alt üst takım? Bi ince bi kalın battaniye, bebek çarşafı bez vs kendimize bi sürü şey nasi sigicaz bilmiyorum.

Korkma canım ben doğum egitimlerine katıldım . Su öyle az bi su değilmiş ,Çeşme. Gibi akarmis. Ebe bana bize öyle demişti . Allaha emanetsiniz ikinizde gözlerim doldu zaten duygusalim
Ah canım benim bende doğuma dayanamıyorum aglıyorum hemen su sızıntısı olurmuş cnm doktorumu aradım ulasamadım ama arkadasım ablasına sordu saglıkcı oda kesenin yırtıldıgı yere baglı olarak ya sızarmış böyle ya da baya boşalırmış bakalım ne olacak kasılma sancı devam hala bilemedim

Hiç korkma canım geçen gece benim de ağrım oldu geçti sıkma canını inşallah düzelir bu hafta dolunca korkma artık gelişmiş oluyor
Bir an önce 37 olayım istiyorum canım ya
Valla sanki senden sonra hep ben Doğum yapacakmisim gibi hissediyorum nedense oysa aramızda 2 hafta var :)
Olur mu olur canım ya haftaya bakmıyor ki bu yaramaz minikler :)
Amin canım, bu lafı söyleyen insanda yaşı olmasına rağmen evlenememiş, arabası olmayan adamla çıkmam otobüste sürünmem diyen kadın :) ah ah Allah herkese gönlüne göre versin.
O hic evlenemez öyleyse gitsin direk bi arabayla evlensin allahım sabır :)

Benim de senin gibi bugün kasılma ağrı ne varsa var :) diyaframa nefes al bol bol bebek strese girmesin

Aa bilmiyordum içtim valla :) sancı kasılma devam ediyor ama düzensiz hala canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Korkmakta haklısın valla bnmde bi yerim ağrıyınca geldi şimdi diyorum dinlen cnm gecmezse git doktora bnce
Vallahi öyle bebek icin korkuyorum yakın zamanda yakınımız bebğini kaybetti paranoya yapıyorum şimdi aklım hep o gelen suda ya bebeğim susuz kalırsa diye allah korusun
Bende sorcam ptesi canım sancı suanda bile vuruyor bir de vurunca ateş basıyor resmen gerçek sancılar gelince ne yapıcaz allah bilir :) hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım
Kitabi bilgiye göre konusacaksam doğum alameti gibi sanki gülüm .. Ayy heyecanlaniyorum kuzularimmm sağlıklı sıhhatli gelin dünyaya, güzel bir ömür yaşayın. .
Vallahi arkadasın ablasıda hemen değil ama bir haftaya dogurur demiş :))

İyiyim canm sancı kasılma dısında aynı aslında doktorumu aradım ama dönmedide acmadıda
Canım eger o sızıntıyı bir daha hissedersen artık evde durma hastaneye gidin, bende panik yaptım şimdi,Kuzun vaktinde Hayırlısı ile gelsin inşallah.Sakın bir iş falan yapma ne olur ne olmaz dikkat et kendine.

Benim de senin gibi bugün kasılma ağrı ne varsa var :) diyaframa nefes al bol bol bebek strese girmesin
Alıyorum zaten kasılıyor zavallı cocugum.. hatta eşimide uyardım dogum zamanı sancı girince beni nefesini doğru kullan diye uyar beni dedim inşallah unutmaz :)) az kaldı artık sancı cekicez paşa paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…