- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.681
Canım o iğne batması bende de oluyor doktor magnezyum eksikliği dedi. Acı verici bir şeyEvet aynen ondan. Oksijen yetmiyor. Bi de artık büyüdüğü için her hareketinde 5 dk önce wc ye gitsem de gene gidiyorum. Böyle sanki idrar keseme iğne batması gibi değişik bisi oluyor. Baskıdan sanirim
Benim gibi ustu acik uyumasina ragmen gece su gibi ter icinde uyananlar :)
Adam yanimda yorgan ortuyo ben yazlik pijama ve ustu acik. Yine de ter icinde :)
Ben hergün 1 şase magnezyum içiyorumCanım o iğne batması bende de oluyor doktor magnezyum eksikliği dedi. Acı verici bir şey
Yanlış ölçmüştür canım ya o neymiş öyle :)) benim doktorda bilerek kücük ölçüyor kilosu az cıksın diye :)))ben 32. haftadayım.sanırım biraz da bebek belirliyor gibi sen yine de normal olacak gibi elinden geleni yap.benimki de çok komik dr bi türlü adam gibi ölçemiyor kg sunu özelde dr hep ufak ölçüyordu.bu bi 1900 gr dedi bi 1840 gr içerde boya gidince kilo mu veriyor diyet mi yapıyor bu çocuk
Daha baya şey var ben hastanede sordum pişik kremi de koyun dedi. Bebek maması email biberon... Banyo havlusu bebek için koydum ama sığmıyorum. 3 kıyafet yeter mi acaba 1 tulum 2 alt üst takım? Bi ince bi kalın battaniye, bebek çarşafı bez vs kendimize bi sürü şey nasi sigicaz bilmiyorum.Yok abartmamışsın Canım kişisel malzemelerde kişiden kişiye değişir.Saglıkla gelsinler saglıkla giysinler hepsini Allah’ın izni ile minikler.
Aynen ya Bende öyle kolsuzla da yatsam göğüs kısmım özellikle çok terliyorBenim gibi ustu acik uyumasina ragmen gece su gibi ter icinde uyananlar :)
Adam yanimda yorgan ortuyo ben yazlik pijama ve ustu acik. Yine de ter icinde :)
Ah canım benim bende doğuma dayanamıyorum aglıyorum hemenKorkma canım ben doğum egitimlerine katıldım . Su öyle az bi su değilmiş ,Çeşme. Gibi akarmis. Ebe bana bize öyle demişti . Allaha emanetsiniz ikinizde gözlerim doldu zaten duygusalim
Bir an önce 37 olayım istiyorum canım yaHiç korkma canım geçen gece benim de ağrım oldu geçti sıkma canını inşallah düzelir bu hafta dolunca korkma artık gelişmiş oluyor
Olur mu olur canım ya haftaya bakmıyor ki bu yaramaz minikler :)Valla sanki senden sonra hep ben Doğum yapacakmisim gibi hissediyorum nedense oysa aramızda 2 hafta var :)
O hic evlenemez öyleyse gitsin direk bi arabayla evlensin allahım sabır :)Amin canım, bu lafı söyleyen insanda yaşı olmasına rağmen evlenememiş, arabası olmayan adamla çıkmam otobüste sürünmem diyen kadın :) ah ah Allah herkese gönlüne göre versin.
Benim de senin gibi bugün kasılma ağrı ne varsa var :) diyaframa nefes al bol bol bebek strese girmesinAh canım benim bende doğuma dayanamıyorum aglıyorum hemensu sızıntısı olurmuş cnm doktorumu aradım ulasamadım ama arkadasım ablasına sordu saglıkcı oda kesenin yırtıldıgı yere baglı olarak ya sızarmış böyle ya da baya boşalırmış bakalım ne olacak kasılma sancı devam hala bilemedim
Aa bilmiyordum içtim valla :) sancı kasılma devam ediyor ama düzensiz hala canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallahCanım yaşadıklarını son dönemde ben de zaman zaman yaşadım son günlerde ishal ara ara oluyorum bbeğe yer açıldığını düşünüyorum. İshal günde üçten fazla değilse tehlikeli değildir ona da takılma.
Islaklıkta oldu dediğin gibisinden arada. Dr um su gelmesinin öyle olmayacağını söyledi. Sola yatıp bol su içip dinlen sancı ve kasılma sıklaşırsa gidersin hastaneye. Bir de doğum hemen olan bir şey değil heleki ilk doğumlarımız hemen olmaz sakinliğini koru sen
Canım inş iyi geçer ameliyatı babanın stres yapma Bebiş üzülmesin
Kahve kasılmayı artırır ama :/
Uyumuş kalmışım canım biraz sancım var hala kasılmamda devam ediyor ama düzensiznasıl oldun canım
Magnezyum kullanıyorsan iç bi taneAa bilmiyordum içtim valla :) sancı kasılma devam ediyor ama düzensiz hala canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Vallahi öyle bebek icin korkuyorum yakın zamanda yakınımız bebğini kaybetti paranoya yapıyorumKorkmakta haklısın valla bnmde bi yerim ağrıyınca geldi şimdi diyorum dinlen cnm gecmezse git doktora bnce
Bende sorcam ptesi canım sancı suanda bile vuruyor bir de vurunca ateş basıyor resmen gerçek sancılar gelince ne yapıcaz allah bilir :) hepimizin yardımcısı olsun inşallah canımcanim ben gunde iki defa çamaşır değiştiriyorum dr uma söyledim şakır şakır gelmediği sürece sorun yok sızıntı normal dedi tabi suyuma baktıktan sonra. Diyeceğim o ki panik yapma akıntıdan yana, sancı kısmını bilemiyorum tabi Alah yardımcın olsun
Vallahi arkadasın ablasıda hemen değil ama bir haftaya dogurur demiş :))Kitabi bilgiye göre konusacaksam doğum alameti gibi sanki gülüm .. Ayy heyecanlaniyorum kuzularimmm sağlıklı sıhhatli gelin dünyaya, güzel bir ömür yaşayın. .
İyiyim canm sancı kasılma dısında aynı aslında doktorumu aradım ama dönmedide acmadıdaAyyy artık son günlerin evde tek kalma,Doktorunu ara sor canım Rabbim yardımcın olsun inşallah şimdi iyisindir nasıl oldun.
Uyuyakalmışım canım eşimde gelmiş ses cıkarmamış yemek fln derken anca girebildim hastaneye gitmek istemedim hemen bebek hareketli maşallah ptesiye kdr sabreder umarımLadyBird59 naptin çok merak ediyorum . Hastaneye gittin galiba bukadar ses yok . Allaha emanetsiniz
İyiyim canım cok sukur sancı kasılma devam ama su fln gelmedi bir daha dusa girip uyuyakalmışım bu sancı yoracak belli kiLadyBird59 Canım inşallah herşey yolundadır,merak ettim seni nasıl oldun diye.Rabbime emanetsiniz.
Canım eger o sızıntıyı bir daha hissedersen artık evde durma hastaneye gidin, bende panik yaptım şimdi,Kuzun vaktinde Hayırlısı ile gelsin inşallah.Sakın bir iş falan yapma ne olur ne olmaz dikkat et kendine.İyiyim canm sancı kasılma dısında aynı aslında doktorumu aradım ama dönmedide acmadıda
Alıyorum zaten kasılıyor zavallı cocugum.. hatta eşimide uyardım dogum zamanı sancı girince beni nefesini doğru kullan diye uyar beni dedim inşallah unutmaz :)) az kaldı artık sancı cekicez paşa paşaBenim de senin gibi bugün kasılma ağrı ne varsa var :) diyaframa nefes al bol bol bebek strese girmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?